nikaa 12.02.10, 15:56 Lubicie wf? Dla mnie to męczarnia! Albo nudy, albo masakryczne ćwiczenia! A jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
st3lcia_x33 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 15:59 ` szajs i tyle , jak by ktoś mnie wciągał odkurzaczem . Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: WF-męczarnia! 13.02.10, 15:37 st3lcia_x33 napisał(a): > ` szajs i tyle , jak by ktoś mnie wciągał odkurzaczem . Ja tak samo się na wf czuje xD Odpowiedz Link Zgłoś
london19 WF 13.02.10, 20:57 Ja lubię w-f. To według mnie najlepszy przedmiot w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: WF 14.02.10, 23:07 london19 napisał(a): > Ja lubię w-f. To według mnie najlepszy przedmiot w szkole. Dla mnie też zawsze się wygłupiamy xd Pani na nas krzyczy , a my dalej swoje potem gramy w siatkę <loveee> i jest git ;D Nie wspominając co się dzieję w szatni .. x D Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: WF 16.02.10, 12:22 nienawidze wf-u dosyc ze go nie lubię to jestem z niego troche słaba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:00 haah.......x Też go nie cierpię ;P gimnastyka czy ręczna jeszcze przejdzie ale siatka, kosz i noga masakra Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:02 u nas dziewczyny zamiast wułefu mają aerobik , albo rozciąganie , ale ja wole grać w siatke z chłopakami . xoxo i to nie jest męczarnia . ; c Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Ja tam.. 12.02.10, 16:00 KOCHAM WF. < 3 Zależy kto co lubi, dla mnie męczarnia to hista. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
lully ... 12.02.10, 16:04 Ja lubię w-f, jest fajny można na luzie pogadać a jak są jakieś wyczerpujące ćwiczenia to się ciesze bo chudnę i popracuję nad mięśniami Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Re: Ja tam.. 12.02.10, 16:16 OoO a ja kocham historię!!!! Podziwiam, twoje uwielbienie do w-f-u Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:01 Lubię, ale nie biegówki, to jest dopiero męczarnia! Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1997 Re: WF-męczarnia!? ;p 12.02.10, 16:03 szczerze nie wiem.. zależy jakie sa ćwiczenia. ;p ooo..! a ostatnio gościu kazał mi przeskochyć przez kozła bez rozbiegu i spadłam bo "nie zdążył mnie złapać" ! lol2 c'nie.? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: WF-męczarnia!? ;p 12.02.10, 16:06 omg , jak mogłaś upaść ? x d też ostatnio skakaliśmy przezs kozła : d ogólnie to wf jest spoko , jak gramy w siatkę , a jak z chłopakami to już wg . : * Odpowiedz Link Zgłoś
fcgvdcfrt Re: WF-męczarnia!? ;p 12.02.10, 18:27 jeszcze w tamtym roku roku uwielbiałam w-f był moim ulubionym przedmiotem, lacz teraz mamy głupiego nauczyciela jest wręcz poje**** i nienawidzę zarówno jego i w-fu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Re: WF-męczarnia!? ;p 12.02.10, 16:06 Haha, to ja miałam takiego kolegę który miał najprawdopodobniej ADHD i właśnie stanął na nim na głowie, a potem spadł! Mina pani-bezcenna! Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia159 Re: WF-męczarnia!? ;p 12.02.10, 16:07 Ja tam lubie o ile nie biegamy xD Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielka_x33 Re: WF-męczarnia!? ;p 12.02.10, 16:18 Ja na półrocze dostałam piątkę za siedzenie w szatni . Odpowiedz Link Zgłoś
emma_vanessa Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:05 nienawidze w-fu poprostu nic mi nie wychodzi .Albo kogoś wale i piłką albo sie ośieszam ale sama dostaje prosto w twarz.... jestem przypadkiem beznadziejnym jeśli chodzi o w- f gdybym umiała chociaż jedną rzecz ale nie ja nawet nie potrafie złapać piłeczki palantowej Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:05 Ja kocham WF! *___* Mamy dużą halę sportową, która jest przedzielona na trzy sektory. Gra w piłkę nożną, siatkówkę, kosza lub piłkę ręczną. Zawsze jest bardzo fajnie. Po prostu kocham ćwiczyc! Gdy jest ciepło wychodzimy na boisko szkolne i biegamy na 60m lub 300. No i skaczemy w dal. Dla mnie wf to jedyna rozrywka w szkole! Zawsze na niego czekam w czasie lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:05 U mnie wf to naj lekcja- robimy co chcemy Odpowiedz Link Zgłoś
kostkaaa `` 12.02.10, 16:13 jeżeli babka ma "humor" to spoko oko ;] . a jeżeli coś ją gryzie to smutno yhm. bieganie po schodach w górę i w dół .. żal trochę . na wf nie cierpię biegać .po dworze .. a tak to sport jest fajny . lubię siatę nogę itp Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:10 ja raczej lubię wf ;>>> można powiedzieć że uwielbiam !! ;>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
aniulkaa Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:08 u mnie wg jest spoko , bo nauczyciele mają nas w du.pie i ino w siotke gramy. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 ! 12.02.10, 16:09 Ja chodze do szkoły sportowej mam codziennie maszkare Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:11 Ja kocham wf !! (Oczywiście jak nie ma jakiegoś zaliczenia xD ) ale tak to kocham grać w siatke, kosza, no we wszystko oprócz ręcznej no po prostu nie lubię. A tak to jest jedna z moich ulubionych lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:11 Ja sobie nieźle nogę uszkodziłam ponad rok temu na wfie, przez co miałam zabieg na tą nogę, a teraz do końca roku szkolnego nie ćwiczę. Ale wfów nigdy nie lubiłam. Nie jestem jakoś specjalnie wysportowana, ale 5 na koniec zawsze miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:11 Nie trawię WF-u!!! Nienawidzę piłki ręcznej a to w nią gramy najczęściej Ale jeśli chodzi o gimnastykę albo kosza to jeszcze przeżyję. Najlepszy byłby WF na basenie Odpowiedz Link Zgłoś
justaga Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:12 nic mi się nie udaje na w-fie . ; // beeznadziejna jestem w sporcie . xd Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto . wielbie! ^ 12.02.10, 16:14 Kocham WF. Jedyna rozrywka podczas lekcji ;P Siatkówka <3 Odpowiedz Link Zgłoś
xxlilyxx Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:16 ogólnie to nie lubię wf. taa gimnastyka, przewroty... :\ tylko siatkówka jest ok. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
klaudik Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:16 U mnie tez daltego ja zazwyczaj nie ćwiczę poszę sobie zwolnienia Odpowiedz Link Zgłoś
iikkaa932 Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:18 U mnie jest tak samo. Cały czas tylko gramy w siatkówke Odpowiedz Link Zgłoś
sweex ; | 12.02.10, 16:17 Szczerze nienawidzę gier zespołowych. Irytuje mnie to : odbierz piłkę, podaj piłkę, złap piłkę, odrzuć piłkę.. itd. Siatkówka i ja to już kompletne nieporozumienie. Lubię w-f tylko wtedy, kiedy jest gimnastyka. Nie ma problemu, mogę zrobić szpagat, mostek, pochodzić na rękach czy powisieć na drążku. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:18 A ja lubię wf, to dla mnie sama przyjemność w przeciwieństwie do nauki ... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:18 nie lubię, nic nas nie uczą, a wymagają. poza tym moja nauczycielka jest koleżanką ciotki, i jak moi rodzice się z nią posprzeczali to mi automatycznie dziwnym trafem spadły ocenki z wuefu. c: pomimo tego, że cwiczę jak głupia, bo już się nawet mogę pomęczyć, ale w ogóle to nie ma sensu u nas. a z chłopakami wuef to w ogóle masakra. ble. Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: WF-męczarnia! 12.02.10, 16:20 Nienawidze wf-u... i do tego mamy glupia babe Odpowiedz Link Zgłoś