sully97 14.02.10, 16:11 Nie mogę wybrac imienia dla kota. A właściwie kotki. Jest mała ma 5 miesiecy. Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heyyeah Re: Imię dla kota :D 14.02.10, 16:17 Może Minni? Mój kotek tam miał na imię Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Click ! ;) 14.02.10, 16:20 Poszukaj w google jest ich mnóstwo ! Tu masz np. stronkę : www.koty.org.pl/imionakotow/ . ;3 Pozdrów kota . ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Click ! ;) 14.02.10, 16:21 Pani kot . x dd Żaba . Krowa. Świnia. Ale jestem oryginalna . <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
julka_pff '_' 15.02.10, 22:39 większość ludziów wybiera imiona typu: księżniczka , śnieżynka , bla blaitp .. ja moje koty nazwałam , psikus, szwędunia , i dyndek popatrz na jej zachowanie i upodobania .. teraz kotka ma małe i jest m.in; pieszczoch , misio [grubass] , i .. ? [tego nie pamiętam] mam nadzieje , że ci to jakos pomoże .. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Imię dla kota :D 14.02.10, 16:22 moj kot ma zajebiste imie : kici, kici heh... a tak na serio kotu mozesz dac jakies imie gwiazdy, moze byc ktores z tych: PYSIA, GROSIK, FUTRZAK, a najlepiej jesli od jakiejs cechy charakteru lub wyglądu, np. rudas,psotek, grubas hihi, liczy swie pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
pffy Re: Imię dla kota :D 14.02.10, 17:01 Może Cziki, Felmi, Asma, Preli, Laki Sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Imię dla kota :D 15.02.10, 17:20 szaroburek, lansiq, mrahu. idealne imiona dla wszelkiej maści i ras kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 ja wiem ! ja wiem ! 15.02.10, 17:21 nazwij go...Walencia albo Tolek(mój chomik się tak nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
olanax3 Re: Imię dla kota :D 15.02.10, 22:15 Rodzynka(moja kitka tak się nazywała ) Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Imię dla kota :D 15.02.10, 22:49 chelss ( czelss ) , lila , mela , tofisia , pixie ( piksi ) , aqua ( akła ) , rose ( rołz ) , becky ( bekii ) , shelby ( szelbi ) , clare ( cler ) , megi , peggy ( pegi ) , ava , tanzie , ( tenzi ) , inez , etienne ( etien ) , w nawiasach napisałam Ci jako tako zbliżoną do prawy wymowę. : p mam nadzieję , że trochę pomogłam . a poza tym , koocham kotkiii . : 3 Odpowiedz Link Zgłoś
alexd Re: Imię dla kota :D 17.02.10, 22:29 tekila. ;DDDDDDDDDDDDD wiem jak alkohol ale oryginalnie xD mój kot ma tak na imię. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Imię dla kota :D 17.02.10, 22:43 hahah terier ;d;d;d hahahah zartuje ale ja bym dala cos smiesznego mam psa ktory ma z 10 imion ostatnio nazywam go nawet teresa chociaz jest psem z jajami xd ale nie wiem moja kolezanka ma na imie raczej kot mojej kolezanki ma na imie kulka prosto i zwyczajnie Odpowiedz Link Zgłoś
cleomagdalena11 Re: Imię dla kota :D 17.02.10, 22:59 najlepiej nazwać kota od tego jak się zachowuje np. często stoi na dwóch łapkach to nazwij jak to jest ona surikatka Odpowiedz Link Zgłoś
camilla Re: Imię dla kota :D 17.02.10, 22:45 Nie lubię kotów, ale skojarzyło mi się Mała Czarna. Ewentualnie Pipi xD Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it to jest fajowe;p 17.02.10, 22:49 jak mi sie jakas nazwa z historii albo innego nudnego przedmiotu spodoba to tak mozna nazwac zwierzaka np. mi podeszlo imie "baktrian" dla nie wtajemniczonych to wielblad dwugarbny ;p Odpowiedz Link Zgłoś
meerc s . 17.02.10, 23:02 nazwij kotkę scarlet [skarlet]. przepraszam , ale cholernie mi się to imię podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: Imię dla kota :D 18.02.10, 21:51 zależy od kolory od tego czy lubi brykać czy raczej jest spokojna ja np. mam rudego leniwego kota który uwielbia się wylegiwać i dlatego nazwałam go garfield (ale wtedy byłam mała ) i nie zamieniłam bym go na żadne inne imie bo mu strasznie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Troche śmieszne ale to nic 19.02.10, 20:01 >Pusia >Elvira >Tosia >Magia >Elvinka Odpowiedz Link Zgłoś