zwariowany_xd 16.02.10, 17:30 Hey ma dla was stronę bardzo ciekawą www.rysuj.pl. jestem tam zalogowany i dam wam 4 moje prace nie bardzo udane ale oceńcie sami Na tym wątku możecie się wypowiadać na temat tej strony, dodawać i oceniać rysunki narysowane przez was kociaki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naarysowanaa. Re: Rysuj :/ 16.02.10, 17:42 Sorry.. ale twoje rysunki moim zdaniem nie sa najlepsze mam nadzieję że się nie obrazisz bo chciałaś <chyba> szczere wypowiedzi Ja chętnie pokazała bym wam moje pracę no ale niestety nie mam ich na żadnym portalu choć jestem bardzo ciekawa co byście o nich powiedzieli jednak jeśli chcieli byście je ocenić piszcie na gg : 15974963 na pewno poddam je waszej ocenie POZDRAWIAM NAARYSOWANAA. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Re: Rysuj 16.02.10, 17:46 ja jestem początkujący...rysuje od jakiegoś miesiąca weź to pod uwagę pliss Odpowiedz Link Zgłoś
roahszana Re: Rysuj 16.02.10, 18:14 Nie powaliły mnie twoje prace. sama rysuje i nawet jak na początkującego nie są za dobre ;/ może ta jedna Rukia czy coś takiego. Ta fajna xD Powodzenia .! Odpowiedz Link Zgłoś
jd Re: Rysuj 16.02.10, 23:56 Co Ty wygadujesz? Niby się tak znasz na rysunku..jasne..Koleś (o ile się nie mylę ^^") ma dopiero 13 lat.. I jak się postara to może dużo osiągnąć. Znawcy się znaleźli..matko... Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd eee ale te rysunki 16.02.10, 18:11 te rysunki rysowałem po 4 letniej przerwie więc wypadłem z wprawy...jak znajdę dodam te lepsze rysunki Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Rysuj 16.02.10, 18:18 bez urazy . - jesteś gejem ? Nie no sory że tak pytam w prost ale musiałam . c: Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Rysuj 16.02.10, 19:54 idiotka_ dokładnie to samo pomyślałam po przeczytaniu tych wszystkich jego wypowiedzi.. sory ' krejzol ' a co do rysunków.. to mi nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
cassie_1 Re: Rysuj 16.02.10, 22:52 Nie jest fantastycznie ale i nie tragicznie. Skoro jesteś początkujący radzę poćwiczyć anatomie rysunku. Naprawdę się przydaję. Ruki twarz jest trochę chyba zdeformowana? Podrzucam tu mojego linka na devianta na którego nie wchodziłam chyba już wieki. Stąd niewielka ilość prac. Ostatnimi czasy mam ogromną fazę lenia i nawet nie chce mi się skanować prac xlenx91.deviantart.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jd Ćwicz ćwicz i ćwicz 16.02.10, 23:41 Kup sobie jakieś książki o rysunku i dużo rysuj.. Przerysowuj, sam wymyślaj.. Dużo ćwicz a będzie dobrze Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Przeczytajcie to .!. 17.02.10, 11:36 te rysunki rysowałem po 4 letniej przerwie więc wypadłem z wprawy...jak znajdę dodam te lepsze rysunki !serio! Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Przeczytajcie to .!. 17.02.10, 11:46 nawet fajnie. ale ćwicz dalej, może być jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Rysuj 17.02.10, 11:47 przejrzałam niektóre i szczerze, to mnie się nie podobają. może nie tyle co nie - bo nie każdy umie super rysować, te są normalne, ale mogło być lepiej. bywają ludzie w większym talentem. Odpowiedz Link Zgłoś
shut_up Re: Rysuj 17.02.10, 15:37 hahaa, idiotka_ dobre. :qq ja tam nie widzę żadnych linków, ani zdjęć. możesz dać jeszcze raz? :3 Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowany_xd Wy przeczytaliście to co napisałem ? 18.02.10, 11:28 ja miałem 4 - letnią przerwę przez rodziców...wypadłem z wprawy ale teraz jest tak jak przed 4 lat więc dam wam jakiś new rysunek Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Wy przeczytaliście to co napisałem ? 18.02.10, 13:04 mi te rysunki nie wchodza, wiec nie moge sie wypowiedziec, sorry Odpowiedz Link Zgłoś