Dodaj do ulubionych

Nicholas Sparks. 'List w butelce' czy 'Wybór' ?

16.02.10, 17:59
Lubię książki romantyczne i z tego jakie przeczytałam recenzje tych dwóch wnioskuje, że
są one przepełnione romantyzmem, w szczególnośći ' List w butelce '. Czy ktoś z Was
przeczytał obie i jest w stanie powiedzieć, którą lepiej przeczytać? ' List w butelce ' czy '
Wybór ' - Nicholas Sparks. ?
Z góry dziękuję ; *
Obserwuj wątek
    • demoniasta0897 Re: Nicholas Sparks. 'List w butelce' czy 'Wybór' 16.02.10, 18:03
      ja czytałam tylko list w butelce i nawet fajne:p
      • zbysoffa Re: Nicholas Sparks. 'List w butelce' czy 'Wybór' 16.02.10, 18:11
        Nawet fajne? Hm... może jedyna szczera opinia, bo wszyscy mówią, że mega wzruszająca i
        wgl najlepsza na świecie xP.
    • violet_ lis w butelce. 16.02.10, 18:08
      ale i tak rzuć te dwie książki w cholerę i przeczytaj anioła stróża, moja ulubiona
      książka, czytałam w trzy dni z zapartym tchem. połączenie thrilleru z romansem,
      zaskakujące zwroty akcji. książka, dla mnie, idealna.

koniecznie polecam przeczytać.
      • zbysoffa Re: lis w butelce. 16.02.10, 18:19
        Hm... no to mam jeszcze większy dylemat xD
      • asiula39 Re: lis w butelce. 16.02.10, 18:19
        violet_ romans i thriller w jednym? coś dla mnie ;] jak znajdę czas pomiędzy
        376829 innymi książkami, które mam w planach przeczytać, to na pewno się skuszę wink
        jeśli chodzi o Nicholasa Sparksa to czytałam tylko 'Pamiętnik'. Oczywiście bez
        płaczu się nie obeszło, nie chcę nawet myśleć jakie jezioro łez bym wylała,
        gdybym czytała 'Szkołę uczuć' wink
        • zbysoffa Re: lis w butelce. 16.02.10, 18:32
          Noo, też myśle, że musi być fajne xD i Chyba jednak zdecyduje się na ' Anioła stróża '.
          Najciekawsza. Jednak ne wiem czy nie jest trochę podobna do P.S. Kocham Cię. Jak
          myślicie?
          • violet_ list w butelce. 16.02.10, 19:43
            tak, tak, świetna książka. idealna, jak dla mnie.

Julie Barenson zostaje wdową w wieku dwudziestu pięciu lat. Wraz z listem pożegnalnym
            od męża, w którym Jim obiecuje jej, że będzie jej aniołem stróżem, otrzymuje
            nieoczekiwany prezent - niemieckiego doga. Mijają cztery samotne lata. Julie stopniowo
            dojrzewa do nowej miłości i zaczyna przyjmować zaproszenia na randki. O względy
            dziewczyny zabiega przystojny i pewny siebie Richard, zachowujący się jak prawdziwy
            dżentelmen, w którym Julie dostrzega pokrewną duszę - pomimo, że ukochany pies go nie
            akceptuje i odnosi się do niego z wrogością. Wielką przyjaźnią darzy natomiast nieśmiałego
            Mike'a - najlepszego przyjaciela zmarłego męża, który skrycie kocha się w Julie. W
            zachowaniu jednego z mężczyzn Julie odkrywa coś niepokojącego i daje mu kosza.
            Opętany obsesyjną zazdrością wielbiciel, którego przeszłość skrywa mroczną tajemnicę,
            nie rezygnuje i zamienia jej życie w koszmar...

https://www.empik.com/b/o/da/b6/dab64761bf7b270fe065ebd9d8ccbddd.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka