elliot Re: Przyszłość! 19.02.10, 20:04 chciałabym zostać aktorką, ale to niemożliwe więc może fotograf, dziennikarka. ale wiadomo, że raczej nic z tego nie będzie, zawody zbyt rozchwytywane ; ( jeszcze myślę, co ma być to będzie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Przyszłość! 19.02.10, 20:09 sporo tego ;p aktorka , piosenkarka , dentystka , weretyrynarzem , hir.plastycznym , archeologiem , archtektem ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Przyszłość! 19.02.10, 20:10 będę paść jednorożce w moim łonderlandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Przyszłość! 19.02.10, 20:14 ja albo jakimś lekarzem albo adwokatem/sędzią. i ewentualnie na dorobku jeszcze jako fotograf Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Przyszłość! 19.02.10, 20:16 było -_- - fotograf , projektantka wnętrz , etc . C: Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Przyszłość! 19.02.10, 20:18 Piosenkarką.. Mam w pokoju mini studio i w ferie nagrywam płytę (taką do jaj ; )) żeby pokazać przyjaciółkom: D) gitarzystką.. lub chcę grać na keyboardzie.. Krótko- Chcę zostać kimś związanym z muzyką.. Odpowiedz Link Zgłoś
serena.x3 ;d 20.02.10, 09:34 coś z modą może stylistka , no ale to pozostaną niespełnione marzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl ooo to ja chcę być... 20.02.10, 09:33 JEDNOROŻCEM - będę sobie tak pięknie latała nad tęczą xdd a tak na serio to dziennikarką ale dziadek by chciał żebym poszła na masażystkę ; x Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Przyszłość! 20.02.10, 09:37 Pisarka , fotograf , psycholog , muzyk i takie inne , jeszcze się do konca nie zdecydowałam . Chciałabym jakoś połączyć fotografię i pisanie Odpowiedz Link Zgłoś
light A ja... 20.02.10, 09:40 Zostanę gitarzystką, założę zespół, nakręcimy 50 hitów w ciągu roku, wszyscy będą nas wielbić, następnie sesja w jakimś ekskluzywnym magazynie, rola pierwszoplanowa w filmie i emeryturka w wieku 24 lat. Koniec imprezy! Dziękuję, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś