phoebe.love 18.02.10, 12:19 Byłam ostatnio u pewnej wścibskiej dziewczyny z mojej klasy : / I zostawiłam tam taki kalendarzyk z Bravo ale ja mam ten klaendarzyk i pamiętnik ..no i tam zapisałam ..wielki sekret. Jestem pewna , że to przeczyta (((( Helpp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 12:22 Czemu cenzurujesz słowo "wścibska"? Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe.love Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 12:25 light napisał(a): > Czemu cenzurujesz słowo "wścibska"? samo sie zrobiło xD teraz tak patrzee...ja tego nie zrobiłam O.O Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kocha_hmmm Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 12:22 idź do niej, zabierz go i zapytaj czy to przeczytała xd Odpowiedz Link Zgłoś
phoebe.love Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 12:26 ania_kocha_hmmm napisał(a): > idź do niej, zabierz go i zapytaj czy to przeczytała xd Już sie przyzna xD Odpowiedz Link Zgłoś
cosi ; -] 18.02.10, 12:24 Lepiej szybko po niego biegnij, może nie zdążyła się zorientować, że jest u niej Twój sekrecik. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: ; -] 18.02.10, 12:25 Idź do niej i powiedz, że zapomniałaś Go. A jeżeli ta dziewczyna jest taka nie kulturalna i przeczyta to co tam napisałaś to przestań się z nią zadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: ; -] 18.02.10, 12:26 no radzę, żebyś do niej poszła ... weź szybko ten kalendarz i się zmyj... miejmy nadzieje, że go jeszcze nie przeczytała... i nie uprzedzaj jej o swojej wizycie... Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 12:27 a więc po co chodzisz do wścibskich dziewczyn? btw.nad czym tu się zastnawiać - już dawno mogłabyś po niego iść/jechać. tak sądzę. c; Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 12:34 idź po niego Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 12:31 poproś ją o oddanie pamiętnika bo należy do twojej kuzynki. ukradłaś jej go i jak za długo przetrzymasz to będą kłopoty. problem jeśli wpisałaś tam swoje imię czy coś po czym można poznać, że to ty. wtedy proponuję ci szczerze pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
alkoholova JESUS. 18.02.10, 12:32 pamiętników nie zostawia się w miejscach dostępnych dla osób, które mogłyby chcieć ci zaszkodzić. wiem, że tonie ładnie, ale ja bym zaszantarzowała dzikuskę. jeśli znasz jakiś jej sekret - możesz zmyślić, ale to by było hamskie - powiedz jej, że ujrzy światło dziennie, jeśli ona wypapla twój. w tym, przypadku nie ma litości. oko za oko, ząb za ząb Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ ... 18.02.10, 13:21 przepraszam , ale jak my mamy tobie pomóc ? do kasacji . najlepiej postaw jeszcze parę i matko ... ile ty masz lat ? ..... żeby zabierać pamiętnik do koleżanki ? Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ Re: .... 18.02.10, 13:22 daj mi adres koleżanki do przyjdę i jej odbiorę , okeyy ? Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 13:23 nie oskarżaj kogoś zanim nie złapiesz go za rękę, tyle ci powiem Odpowiedz Link Zgłoś
chewing.gum Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 20:53 jak najszybciej po niego leć.potem pogadaj szczerzee. Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 13:25 co mnie to obchodzi?!! Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 13:41 to po co bralas go jak wiedzialas ze jest wscipska?! to byl samobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 14:11 Wydaje mi sie ze to zmysliłaś. bo normalni ludzie nie zabierają pamietnkiów do kolezanek. pompieram innych. Płyń co niej! Odpowiedz Link Zgłoś
cool.owa Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 15:59 pepu napisał(a): > Wydaje mi sie ze to zmysliłaś. bo normalni ludzie nie zabierają pamietnkiów do > kolezanek. pompieram innych. Płyń co niej! Napewno to zmyśliła : / a z resztą ona już na swoje kkonto nie wchodzi bo sie nas biedulka przestraszyła xD Odpowiedz Link Zgłoś
miley22333 Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 20:44 ee..tamco nas to obchodzi? ty go tam sama zostawiłaś ,to twoja wina-,- (nie jestem wredna ,tylko szczerado kasacji Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob Moja przydatna rada 18.02.10, 17:27 Już nic nie zrobisz, ale następnym razem nie zabieraj do koleżanek takich rzeczy. Poza tym, skoro jest wścibska, to po co do niej poszłaś? Zadzwoń do niej i powiedz, że zostawiłaś notatnik, niech do niego nie zagląda i przyjedź po niego. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku. 18.02.10, 17:28 nie jest wścibska. to Ty zostawiłaś u niej pamiętnik. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa x.x 18.02.10, 17:31 `.To po co szłaś tam z tym cholernym kalendarzykowym - pamiętnikiem (,bo nie wiem jak to nazwać) ? Dobra, mniejsza oto.Na pewno przeczyta, sama bym przeczytała xdd.No cóż trzeba pilnować i tyle, już nic nie zrobisz ^.^. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 17:32 No nie wiem co ci poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
aguuusia4 Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 17:44 Po 1 przestań nosić ze sobą pamiętnik. Ja tam w ogóle go nie noszę. Leży sobie obok łóżka i git xd. Po 2: moja kolezanka tez przeczytala moje sekrety i ustalilysmy, ze utrzymuje to w tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 18.02.10, 18:59 wydaje mi się że to na 100% przeczyta ale chyba nikomu nie powie jak ją o to poprosisz ! nie martw się ;* Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka6 Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 20:28 ` nie martw się : )) może nie przeczyta i zachowa to dla siebie jak ją o to poprosisz. Nie koniecznie musi ta twoja koleżanka musi odrazu powiedzieć to całej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 20:35 Chyba już nic nie można zrobić.. Przeczytała to trudno, jak nie to się ciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
your.cocaine Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 20:36 Po pierwsze , co to za pomysł , żeby zabierać pamiętnik w miejsca publiczne o.O ? Ja nie odważyłabym się wyjść z nim do warzywniaka xd. Dobra , nie oszukujmy się . Na pewno przeczyta . Ja bym przeczytała xD . Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy O________o 19.02.10, 20:49 to ty jeszcze nie poszłaś po ten pamiętnik? a w ogóle co za pomysł łazić z pamiętnikiem żeby przez przypadek go zgubić czy coś? no na prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 20:51 zabierz jej go. ? o i wymyśl jakiś 'nanibny' sekret jej, wtedy ona nie wygada twojego xD. Odpowiedz Link Zgłoś
caroliin Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 21:00 jeżeli przeczytała to fajną koleżankę masz . . dziewczyno , pamiętniki zamyka się na cztery spusty w domu ! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 21:44 pójdź do nie i zapytaj czy przeczytała, jak tak to poproś o dyskrecję Jedyne co mozesz zrobić ! Na pewno odpadają szantaże ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina0254 Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 22:12 Idź po ten kalendarz, pamiętnik czy co tam zostawiłaś. Masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
querty. Re: Wści...ka koleżanka..i już po moim pamiętniku 19.02.10, 22:13 Nie martw się na zapas. Odpowiedz Link Zgłoś