Dodaj do ulubionych

Paranormal activity .

19.02.10, 16:51
Cześć . Właśnie obejrzałam ten film (Paranormal activity) .. Jest straszny przyznam i wgl.
ale ... czy ktoś go już oglądał , bo ja za bardzo nie zczaiłam końca . Katie zabiła Micah tak ?
no i co dalej ... to ten demon w nią wstąpił ? ; o

Proszę o odpowiedzi ; D
Obserwuj wątek
    • mindy44 Re: Paranormal activity . 19.02.10, 22:12
      No mi się zdaje, że Micah to wszystko sprowokował. Bo ona mówiła, że jak on zaczął z tą kamerą to jest coraz gorzej. No i chyba ten demon w nią wszedł.
      Ale wiesz, że to jest tylko film ? Bo mnie kolezanka wrobiła, ze to było naprawdę. Patrzę w internecie i tu nagle wywiad z aktorami. Załamałam się. A już miałam nadzieję wink
    • metalowa Re: Paranormal activity . 19.02.10, 22:16
      Tak. Zabiła go bo demon w nią wstąpił a później jak już przyszli ci policjanci
      do niej to się ocknęła i już była normalna.
      • kammi Re: Paranormal activity . 19.02.10, 22:22
        kurde, jak wy o tym opowiadacie, to się boję, ale zaproszę przyjaciółkę na jakąś
        imprezę, na noc na przykład, to sobie oglądniemy. <lol2>. ;d
    • light Re: Paranormal activity . 19.02.10, 22:23
      Oglądałam tę wersję - bo zauważyłam, że są dwie - Gdzie Katie zostaje opętana,
      zabija swojego chłopaka i rzuca się na kamerę...
      To było mocne.
      • voolgarna :3 19.02.10, 22:44
        są podobno 3 wersje.
        kinowa, na dvd i taka z internetu.
        ja oglądałam akurat tą gdzie ona zabiła tego Micah, a potem jak przyszła policja to zabili ją.
        masakra ten film, srałam tak w gacie.
        a ja lubie horrory.
        i też myślałam, że on jest prawdziwy, jak były te podziękowania i wgle.
        ale napisy końcowe potwierdziły, że to fejk : D
        • bllack Re: Paranormal Activity 19.02.10, 22:52
          Oglądalam z dwoma przyjaciółkami...nawet uwierzyłam , że to był film na faktach więc potem nie spałam jakiś tydzień , ponadto założyłam wątek , że się boję spać [XDD] , bo już wytrzymać nie mogłam.
          • madziek67 Re: Paranormal Activity 20.02.10, 10:07
            ja oglądałam wersję gdzie Katie zabiła Micaha , potem przez długi czas kiwała się na
            podłodze , aż w końcu zabija ją policja . A właśnie . Był taki moment gdy przyszła jej
            koleżanka , żeby sprawdzić co u nich słuchać . I Katie przestała się kiwać , potem tamta
            wrzasnęła a Katie znowu się kiwała . Wiecie o co tu cho ? ; D
            Gdzie szukać innych wersji ? ; ) Chętnie bym obejrzała . Lubię horrory i wgl. ; D

• she_ Re: Paranormal Activity huhuh. 25.02.10, 15:04
            Łaaa oglądałam wczoraj. Zaczepiste. Wyobraźcie sobie jest noc taka cisza ja
            czekam na tego demona, sram w gacie a tu nagle; głośny dźwięk sms-a -.-
            siostra.... aż podskoczyłam XD
            normalnie nie lubię horrorów ale tutaj nie było krwi i był mega realistyczny. Są
            trzy wersje tak jak już ktoś wspominał właśnie ide oglądać dwa pozostałe
            zakończenia. Polecam, naprawdę, choć momentami się śmiałam jak ten Micach
            krzyczał: ''jesteś kiepskim demonem. Tylko na tyle Cię stać ?'' a Katie tam
            płakała ze strachu XD
            fajny, naprawdę.
    • aggusiiowa Re: Paranormal activity . 20.02.10, 10:16
      tak jak ktoś wyżej napisał ponoć są trzy wersje. ^ jedna właśnie ta, którą
      oglądałaś. druga to taka gdzie Kate go zabije i coś wlatuje do pokoju i potrąca
      kamerę, a potem chyba taki opętany uśmiech Kate. ponoć jest jeszcze trzecie,
      gdzie Kate podcina sobie gardło, ale tego nie mogę nigdzie znaleźć.
      a film sam w sobie nie jest straszny, pojedyncze momenty jedynie. wink

wpisz sobie w google 'Paranormal Activity alternatywne zakończenie', powinno ci
      coś znaleźć.
      • madziek67 Re: Paranormal activity . 20.02.10, 10:23
        o dzięki wielkie <3 !
      • madziek67 Re: Paranormal activity . 20.02.10, 10:30
        obejrzałam właśnie końcówkę alternatywną . Katie rzuca poduszką w kamerę , głupio się
        uśmiecha a potem rzuca się na nią .
        • madziek67 opisane 3 zakończenia . 20.02.10, 10:35
          Znalazłam takie 3 zakończenia :

Podobno sa az trzy zakonczenia filmu. Pierwsze zakonczenie (wersja oryginalna, czyli ta,
          ktora obecnie jest dos siągniecia w necie) pokazuje Katie, ktora zostaje wyciagnieta z
          łózka, Micah biegnie za nią, dochodzi do jakiejś szamotaniny (ciezko powiedziec, bo slychac
          tylko odglosy), Katie zabija Micah, po czym wraca do pokoju z nozem w ręce, siada
          skulona przy lozku i tak siedzi caly dzien...wieczorem do domu wpada policja, Katie nagle
          wybudza sie z letargu, chwyta nóż (pewnie nie bardzo wiedzac co jest grane) i w tym
          momencie policja do niej strzela. The end.

Zakonczenie Spielberga: Katie zostaje wyciagnieta z łóżka, Micah biegnie za nia, znowu
          szamotanina, Micah dostaje nożem od Katie, Katie ciagnie ciało Micah, tak, że widzimy ich w
          korytarzu, Katie nachyla sie do Micah (nie wiadomo czy wącha cialo Micah czy cos
          zlizuje....?) po czym rzuca sie na kamere. Na koncu podana jest informacja, ze miejsce
          pobytu Katie jest nieznane a Micah zmarł tego i tego dnia.

Zakonczenie trzecie, ktore ma pojawic sie w dodatkach na DVD: Katie wyciagnieta z lozka,
          Micah biegnie za nia, Katie go zabija po czym wraca do pokoju i przed kamera podrzyna
          sobie gardlo.

; )
    • madalena Re: Paranormal activity . 20.02.10, 10:42
      też mam zamiar obejrzeć, oglądałam troszkę na youtube i przyznam że straszny .
    • shantai Re: Paranormal activity . 21.02.10, 17:09
      Tu macie link do trzech zakończeń
      www.seans24.pl/search.php?str=paranormal+activity&fraza=
      (to ostatnie)
      jak lubicie tego typu filmu - bo ja baaardzo - to obejrzyjcie też Paranormal Entity
      www.seans24.pl/search.php?str=Paranormal+entity&fraza=smilesmile
    • rispekt Re: Paranormal activity . 21.02.10, 17:34
      Mateusz serce polecił mi ten serial jakiś miesiąc temu twierdzac, ze na pewno nie bede
      mogła spać.
      I boje sie do dziś.
      • mill. Re: Paranormal activity . 25.02.10, 15:20
        jeszcze jest Paranormal Entity

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka