pepu Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:59 czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd właźcie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:01 bo nie uważasz, że żarty, że Jackson pierdzi i jest cały ubrudzony są obrzydliwe a nie śmieszne. Ten serial w ogóle nie jest śmieszny. Pośmiać się możesz z Comedy Central, Przyjaciół a nie z tego! a poza tym to niemożliwe by Miley miała takie życia. A wizerunek Hanny w tym serialu jest okropny - cukierkowa gwiazdeczka. Księżniczka Popu, dobre! A gra aktorów jest raczej kiepska... Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:07 może dlatego że najwięcej fanów Hanny Montany jest w wieku 5-10 lat? Oczywiście nie mówie teraz o Miley tylko o Hannie. Ja osobiście uwielbiam ten serial i nie wstydzę się mówić że go oglądam pomimo tego że mam 15 lat xD Hannah Montana rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:07 jasne - o gustach się nie gustuje , ale większość nastolatek stara się być dorosła i nic więcej. nawet gdyby jaki kolwiek serial miał sens , ale uznawany byłby za serial dla ,,dzieci '' i tak te ,,dorosłe nastolatki '' nie oglądałyby tego. nie mają własnego zdania - tyle . serial oglądam - najbardziej podoba mi się styl Miley jak i Hannah w 3 serii . ; - dd Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:12 Nazwa "Hannah Montana" wszystkim się kojarzy ze zdjęciami Miley w wieku 14 lat na skarpetkach, poduszkach, plecakach itp. Nie oglądają tego serialu, bo myślą, że to taka sama siara jak te produkty. A program ma prawdziwe przesłanie. Szczególnie spodobał mi się 3 sezon : są ciekawe wątki , no i Mil nie wygląda ma małą, płaską dziewczynkę Moi kumple uważają za obciach oglądać takie coś . Ale nie można oceniać książki po okładce , ani tego , czego się jeszcze nie spróbowało/obejrzało . Odpowiedz Link Zgłoś
webmiss Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:14 Wyśmiewają się, bo myślą, że są takie "dojrzałe". Bo przecież szczytem dojrzałości jest oglądnie "Króliczków playboya" i słuchanie Paramore, co? Nie lubię Miley Cyrus i w ogóle tych wszystkich gwiazd. Nie słucham ich piosenek, bo po prostu to mi się nie podoba, ale oglądam seriale na Disney Channel. Ludzie, przecież to nie ma być jakiś "górnolotny" serial, który ma zdobywać same nagrody. To ma być po prostu serial komediowy dla dzieci i nastolatek. Oglądając to nie masz potem zbawiać świata, po prostu chcesz się przy tym pośmiać i tyle. A temat jest bezsensowny i przewidywalny, zaraz dostanę mnóstwo odpowiedzi, że "jestem 13-letnią gó...arą i się nie znam", ale szczerze mam to w nosie. Często piszecie, że jesteście takie tolerancyjne, ale w rzeczywistości mija to się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:19 ehh ... ludzie myślą , że wszystko pod marką DC jest dla dzieci . Gdyby załóżmy AXN czy FoxLife wypuściło serial o Hannah Montana , to czy "uważające się za dojrzałe" nastolatki nie chciałyby tego oglądać, żeby pokazać, jakie 'dorosłe' są ? Poza tym Hannah też nie jest dla dzieci. Używają tam humoru i znaczeń, których 7 latki by nie pojęły. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzmine Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:26 ejj . a tak szczerze . piszecie, że Hannah Montana to serial dla dzieci , a sami , przepraszam , kim jesteście ??? Denerwują mnie nastolatki, które twierdzą, że dorosłość jest cool , a dzieciństwo to siara. Znam mnóstwo osób w wieku 15-18 lat, które nadal mają w pokoju pluszaki, nadal oglądają kreskówki, nadal czytają 'bravo' itp. i co w tym złego? jak nie lubicie hannah/disney channel nie oglądajcie, nie wypowiadajcie się i będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:27 Hmm. Mnie, mimo, że mam 18 lat i nie jestem żadną odmóźdżoną nastolatką, HM naprawde sie podoba. Nie wiem, czego niektórzy z was oczekują od serialu dla dzieci, który ma przede wszystkim bawic. Żadnych mądrości życiowych czy rad tam nie znajdziesz, ale serial w jakiś tam sposób pokazuje dzieciom, jak ważna w życiu jest np. przyjaźń czy wiara we własne marzenia. Nie chodzi o to, że każda dziewczynka może być następną Hanką, ale o to, że nikt nie powinien rezygnować ze swoich marzeń, jakiekolwiek by one nie były. Nikt nie potrafi obiektywnie ocenić tego, serialu, bo jest to rzecz gustu, a jak wiadomo gusta są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
ella_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:25 mnie to też wkurza. ;// co to za argument "bo miley tam gra" czy coś ja b. ludzię hannę montaną, to mój ulubiony serial a hm the movie to ulubiony film ;// Odpowiedz Link Zgłoś
panna_taylor.. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:29 sama niewiem . ja Hanny nie lubię , poprostu . ale za to Miley lubię xdd Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:35 kiedys obejrzalam kilka odcinkow , ten serial nie przypadl mi do gustu . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:35 kiedyś oglądałam. Tylko dla wątku Jacksona . x d Gra aktorska Miley mi rozwala, przez nią tego serialu się nie da oglądać. robi swoje żałosne minki, drze się i myśli, że to takie zabawne żal. Jak już powiedziałam Jackson, Rico i Robby z tego serialu wymiatają x - DD i tylko oni. Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:58 Ja osobiście czasami obejrze ]ale wnerwia mnie ubóstwianie tego serialu który aż taki świetny nie jest! a ty michaelmontana jak mogłeś lubić miley przed hannah montana ?? Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. pauliska1212 22.02.10, 07:26 myślisz , że miley sama wymyśla ten scenariusz ? kristen też scenariusza do zmierzchu nie wymyśliła i gapi się na świat przez prawie cały film , więc . Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa `.Nie wiem. 21.02.10, 18:35 `,Mnie osobiście ten serial nie śmieszy.Oglądałam strasznie dużo dobrych komedi, więc HM jest dla mnie niczym -,-.Ale nie wyśmiewam -,-. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi26 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:37 Serial HM ogląda dużo dzieci , i dla tego wszyscy uważają że to bajka Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:45 Dlaczego? Wystarczy obejrzeć, odpowiedź nasuwa się sama... humor na żenująco niskim poziomie, serial okropnie przewidywalny. Kiedy dziecko to ogląda, chce być idealne, takie jak Hannah. HM pokazuje fałszywy obraz rzeczywistości, pokazuje życie milionerki której jedynym problemem jest to czy ktoś ją rozpozna czy nie. Normalnie takie coś się nie zdarza, ale dziecko o tym nie wie i dalej żyje w świecie Montany. A kiedy dorasta, pokazuje mu się prawdziwa rzeczywistość. Ten serial mąci dzieciom w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:54 ja tam bardzo lubie ten serial . sa w nim sytuacje typowe dla nastolatkow , oczywiscie oprocz bycia gwiazda ; ) a ich teksty ;d i wgl gra aktorska mi sie podoba ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:02 No masz racje... Teksty są tam zarąbiste Odpowiedz Link Zgłoś
avrilka_lavigne Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:02 Ja tam lubie ten serial i się tego nie wstydze i wk.urza mnie jak ktos mówi że to dla dzieci bo wcale tak nie jest1 Uważam że to po prostu dobry serial komediowy Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyyy Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:04 bo to serial dla dzieci ponizej 10 lat !! a ta montana to strzela takie miny jak nie wiem co, wnerwiajacy serial Odpowiedz Link Zgłoś
diamond.brandy Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:04 bo jest mało inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
ms1237 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:06 ja myśle że lodzia z rancza jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:12 Ja też lubię ten serial i nie wstydzę się tego . ; D A ludzie nie lubią , bo nie chcą być ' obciachowi ' ; / Przy okazji www.kotek.pl/forum/02,3004,107644583,107644583,najlepsza_piosenka_konkurs_I_etap_.html zagłosuj na swoją ulubioną piosenkę ! ; * Odpowiedz Link Zgłoś
domi_nika Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:14 Ta kiedyś to oglądałam,ale teraz już nie oglądam.Na początku był jeszcze ok,ale potem coraz ''bardziej różowy" stał się ten serial,wyprodukowano gadżety z Hannah dla małych dzieci i w ogóle.Z resztą jestem starsza i zauważyłam że niektóre odcinki są w ogóle bez fabuły,dialogi są beznadziejne i się strasznie drą (w tym z dubbingiem a niestety tylko taki jest na Disney).No i w ogóle teraz oglądają to małe dzieci które chcą byc jak Hannah Montana,bezsensu.Myślę że miał byc to serial dla nastolatków a zrobił się dla dzieci do lat 11. Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:18 kiedyś oglądałam ;x ale potem Miley zrobiła się kapryśna rozpieszczona i w ogóle nie szanuje swojego brata ,,,, zawsze wychodzi na jej ... to się zrobiło nudne Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 20:09 Też popiieram Marlene.. ; * xddddddd. Odpowiedz Link Zgłoś
bill_tom. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 20:11 bo jest na poziomie przedszkolaków moja 6 letnia kuzynka to oglada Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 20:16 Nie wszyscy muszą mieć taki gust jak ty. Szczerze mówiąc, nie zgadzam się z tym, że wszyscy wyśmiewają ten serial. Ja sama czasem go oglądam. Nie jest to mój ulubiony program, ale bez przesady, nie jest najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 22.02.10, 09:59 oglądam seriale na DC łącznie z HM, jestem w takim wieku, że jeszcze mogę sobie pozwolić na takie seriale. c; lubię Miley, nic do niej nie mam, lubię ten serial i sratatata . ;d Odpowiedz Link Zgłoś