Dodaj do ulubionych

Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Montana ?

• pepu Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 16:59
      czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd właźcie ^^
    • elliot Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:01
      bo nie uważasz, że żarty, że Jackson pierdzi i jest cały ubrudzony są obrzydliwe
      a nie śmieszne. Ten serial w ogóle nie jest śmieszny. Pośmiać się możesz z
      Comedy Central, Przyjaciół a nie z tego! a poza tym to niemożliwe by Miley miała
      takie życia. A wizerunek Hanny w tym serialu jest okropny - cukierkowa
      gwiazdeczka. Księżniczka Popu, dobre! A gra aktorów jest raczej kiepska...
    • aliciajonas Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:07
      może dlatego że najwięcej fanów Hanny Montany jest w wieku 5-10 lat? Oczywiście nie
      mówie teraz o Miley tylko o Hannie. Ja osobiście uwielbiam ten serial i nie wstydzę się mówić
      że go oglądam pomimo tego że mam 15 lat xD Hannah Montana rządzi!tongue_outtongue_out
    • coraly. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:07
      jasne - o gustach się nie gustuje , ale większość nastolatek
      stara się być dorosła i nic więcej. nawet gdyby jaki kolwiek
      serial miał sens , ale uznawany byłby za serial dla ,,dzieci ''
      i tak te ,,dorosłe nastolatki '' nie oglądałyby tego.
      nie mają własnego zdania - tyle .

serial oglądam - najbardziej podoba mi się styl Miley jak i Hannah w 3 serii . ;
      - dd
    • jazzmine Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:12
      Nazwa "Hannah Montana" wszystkim się kojarzy ze zdjęciami Miley w wieku 14 lat
      na skarpetkach, poduszkach, plecakach itp. Nie oglądają tego serialu, bo myślą,
      że to taka sama siara jak te produkty. A program ma prawdziwe przesłanie.
      Szczególnie spodobał mi się 3 sezon : są ciekawe wątki , no i Mil nie wygląda ma
      małą, płaską dziewczynkę wink Moi kumple uważają za obciach oglądać takie coś .
      Ale nie można oceniać książki po okładce , ani tego , czego się jeszcze nie
      spróbowało/obejrzało .
    • webmiss Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:14
      Wyśmiewają się, bo myślą, że są takie "dojrzałe". Bo przecież szczytem
      dojrzałości jest oglądnie "Króliczków playboya" i słuchanie Paramore, co?

Nie lubię Miley Cyrus i w ogóle tych wszystkich gwiazd. Nie słucham ich
      piosenek, bo po prostu to mi się nie podoba, ale oglądam seriale na Disney
      Channel. Ludzie, przecież to nie ma być jakiś "górnolotny" serial, który ma
      zdobywać same nagrody. To ma być po prostu serial komediowy dla dzieci i
      nastolatek. Oglądając to nie masz potem zbawiać świata, po prostu chcesz się
      przy tym pośmiać i tyle.
      A temat jest bezsensowny i przewidywalny, zaraz dostanę mnóstwo odpowiedzi, że
      "jestem 13-letnią gó...arą i się nie znam", ale szczerze mam to w nosie. Często
      piszecie, że jesteście takie tolerancyjne, ale w rzeczywistości mija to się z
      prawdą.
      • jazzmine Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:19
        ehh ... ludzie myślą , że wszystko pod marką DC jest dla dzieci . Gdyby załóżmy
        AXN czy FoxLife wypuściło serial o Hannah Montana , to czy "uważające się za
        dojrzałe" nastolatki nie chciałyby tego oglądać, żeby pokazać, jakie 'dorosłe'
        są ? Poza tym Hannah też nie jest dla dzieci. Używają tam humoru i znaczeń,
        których 7 latki by nie pojęły.
        • jazzmine Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:26
          ejj . a tak szczerze . piszecie, że Hannah Montana to serial dla dzieci , a sami
          , przepraszam , kim jesteście ??? Denerwują mnie nastolatki, które twierdzą, że
          dorosłość jest cool , a dzieciństwo to siara. Znam mnóstwo osób w wieku 15-18
          lat, które nadal mają w pokoju pluszaki, nadal oglądają kreskówki, nadal czytają
          'bravo' itp. i co w tym złego? jak nie lubicie hannah/disney channel nie
          oglądajcie, nie wypowiadajcie się i będzie po sprawie.
    • rispekt Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 17:27
      Hmm.
      Mnie, mimo, że mam 18 lat i nie jestem żadną odmóźdżoną nastolatką, HM naprawde sie
      podoba.
      Nie wiem, czego niektórzy z was oczekują od serialu dla dzieci, który ma przede wszystkim
      bawic. Żadnych mądrości życiowych czy rad tam nie znajdziesz, ale serial w jakiś tam
      sposób pokazuje dzieciom, jak ważna w życiu jest np. przyjaźń czy wiara we własne
      marzenia. Nie chodzi o to, że każda dziewczynka może być następną Hanką, ale o to, że
      nikt nie powinien rezygnować ze swoich marzeń, jakiekolwiek by one nie były.
      Nikt nie potrafi obiektywnie ocenić tego, serialu, bo jest to rzecz gustu, a jak wiadomo
      gusta są różne.
    • ella_ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:25
      mnie to też wkurza. ;//
      co to za argument "bo miley tam gra" czy coś
      ja b. ludzię hannę montaną, to mój ulubiony serial a hm the movie to ulubiony
      film ;//
    • panna_taylor.. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:29
      sama niewiem . ja Hanny nie lubię , poprostu . ale za to Miley lubię xdd
    • panna_muminkowa Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:35
      kiedys obejrzalam kilka odcinkow , ten serial nie przypadl mi do gustu .
    • pauliska1212 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:35
      kiedyś oglądałam.
      Tylko dla wątku Jacksona . x d
      Gra aktorska Miley mi rozwala, przez nią tego serialu się nie da oglądać.
      robi swoje żałosne minki, drze się i myśli, że to takie zabawne żal.

Jak już powiedziałam Jackson, Rico i Robby z tego serialu wymiatają x - DD i
      tylko oni. tongue_out
      • vivisis Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:58
        Ja osobiście czasami obejrze smile
        ]ale wnerwia mnie ubóstwianie tego serialu który aż taki świetny nie jest!
        a ty michaelmontana jak mogłeś lubić miley przed hannah montana ??
      • coraly. pauliska1212 22.02.10, 07:26
        myślisz , że miley sama wymyśla ten scenariusz ?
        kristen też scenariusza do zmierzchu nie wymyśliła i gapi się na świat przez
        prawie cały film , więc .
    • koralowa `.Nie wiem. 21.02.10, 18:35
      `,Mnie osobiście ten serial nie śmieszy.Oglądałam strasznie dużo dobrych
      komedi, więc HM jest dla mnie niczym -,-.Ale nie wyśmiewam -,-.
    • gabi26 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:37
      Serial HM ogląda dużo dzieci , i dla tego wszyscy uważają że to bajka
    • katsuumi_17 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:45
      Dlaczego? Wystarczy obejrzeć, odpowiedź nasuwa się sama... humor na żenująco niskim
      poziomie, serial okropnie przewidywalny. Kiedy dziecko to ogląda, chce być idealne, takie
      jak Hannah. HM pokazuje fałszywy obraz rzeczywistości, pokazuje życie milionerki której
      jedynym problemem jest to czy ktoś ją rozpozna czy nie. Normalnie takie coś się nie
      zdarza, ale dziecko o tym nie wie i dalej żyje w świecie Montany. A kiedy dorasta, pokazuje
      mu się prawdziwa rzeczywistość. Ten serial mąci dzieciom w głowach.
      • lisaxx Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 18:54
        ja tam bardzo lubie ten serial . sa w nim sytuacje typowe dla nastolatkow , oczywiscie
        oprocz bycia gwiazda ; )
        a ich teksty ;d i wgl gra aktorska mi sie podoba ; )
    • roxanne To PROSTE! 21.02.10, 18:56
      Serial jest żałosny
    • edzia. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:02
      No masz racje... Teksty są tam zarąbiste big_grin
    • avrilka_lavigne Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:02
      Ja tam lubie ten serial i się tego nie wstydze i wk.urza mnie jak ktos mówi że to dla dzieci bo
      wcale tak nie jest1 Uważam że to po prostu dobry serial komediowy wink
    • mileyyyy Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:04
      bo to serial dla dzieci ponizej 10 lat !! a ta montana to strzela takie miny jak
      nie wiem co, wnerwiajacy serial
    • diamond.brandy Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:04
      bo jest mało inteligentny.
    • ms1237 Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:06
      ja myśle że lodzia z rancza jest fajnasanta
    • xprincess Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:12
      Ja też lubię ten serial i nie wstydzę się tego . ; D
      A ludzie nie lubią , bo nie chcą być ' obciachowi ' ; /

Przy okazji
      www.kotek.pl/forum/02,3004,107644583,107644583,najlepsza_piosenka_konkurs_I_etap_.html
      zagłosuj na swoją ulubioną piosenkę ! ; *
    • domi_nika Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:14
      Ta kiedyś to oglądałam,ale teraz już nie oglądam.Na początku był jeszcze ok,ale
      potem coraz ''bardziej różowy" stał się ten serial,wyprodukowano gadżety z
      Hannah dla małych dzieci i w ogóle.Z resztą jestem starsza i zauważyłam że
      niektóre odcinki są w ogóle bez fabuły,dialogi są beznadziejne i się strasznie
      drą (w tym z dubbingiem a niestety tylko taki jest na Disney).No i w ogóle teraz
      oglądają to małe dzieci które chcą byc jak Hannah Montana,bezsensu.Myślę że miał
      byc to serial dla nastolatków a zrobił się dla dzieci do lat 11.
      • quelle Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 19:18
        kiedyś oglądałam ;x
        ale potem Miley zrobiła się kapryśna rozpieszczona i w ogóle nie szanuje swojego brata ,,,,
        zawsze wychodzi na jej ...
        to się zrobiło nudne
    • polly__ Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 20:09
      Też popiieram Marlene.. ; *

xddddddd.
    • bill_tom. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 20:11
      bo jest na poziomie przedszkolaków moja 6 letnia kuzynka to oglada
    • theblackone. Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 21.02.10, 20:16
      Nie wszyscy muszą mieć taki gust jak ty. Szczerze mówiąc, nie zgadzam się z tym, że
      wszyscy wyśmiewają ten serial. Ja sama czasem go oglądam. Nie jest to mój ulubiony
      program, ale bez przesady, nie jest najgorszy.
      • cocomaroko Re: Dlaczego ludzie wyśmiewają serial Hannah Mont 22.02.10, 09:59
        oglądam seriale na DC łącznie z HM, jestem w takim wieku, że jeszcze mogę sobie
        pozwolić na takie seriale. c;
        lubię Miley, nic do niej nie mam, lubię ten serial i sratatata . ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka