Dodaj do ulubionych

Przyjaciele -serial ;)

21.02.10, 16:08
Uwielbiam ten serial. Oglądałam wszystkie serie wink
a wy oglądaliście? A może oglądacie? Piszcie co lubicie najbardziej w tym
serialu i kogo ???
Ja uwielbiam Pheobe (Lisa Kudrow) i Chandlera (Matthew Perry)
Oni są wygadani i mają najlepsze gadki.

Piszcie winkwinkwink
Obserwuj wątek
    • silver_ Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 16:12
      oglądam <333 lubie ich wszystkich tak samo najbardziej chyba Joey'a XD
      • kin Uwielbiam.x D 27.03.10, 15:12
        Uwielbiam ten serial, nie oglądałam wszystkich sezonów ale na tvn7 teraz leci
        i żadnego jeszcze nie opuściłam xD.
        Uwielbiam Joey'a - ma świetne teksty. xD
        Ale Chandlera, Monike, Rachel, Rose'a, Pheobe (czy jakos tak to się pisze) teź
        lubie.
      • panna_efron_x33 Re: Przyjaciele -serial ;) 05.04.10, 18:50
        nie ogladam
    • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 16:19
      chyba wszyscy są wygadani, a nie tylko phoebe i chandler, nieprawdaż?

oglądam codziennie, i jeszcze powtórki w sobotę. mam na ścianie dwa plakaty, zbieram
      wszystkie wycinki. całym sercem kocham ten serial, praktycznie od zawsze. na komórce
      mam ich tapetę i kilka filmików, które nagrałam. są prześmieszni, od razu poprawiają mi
      humor. najbardziej kocham joey'a, dopiero ostatnio zaczęłam doceniać tę postać, mimika,
      gesty, powiedzonka, wszystko idealnie dopracowane. kocham też rossa i jego niekształtną
      twarz c:, rachel, monicę, phoebe właśnie i chandlera. według mnie najlepszy moment w
      całym serialu, to wtedy, kiedy monica i chandler próbują się całować, z naprzeciwka widzi
      ich phoebe i na cały głos wydziera się: CHANDLER I MONICA, CHANDLER I MONICA!!

- nie możesz tu wieszać plakatów.
      - inni mogą.
      - Ty nie możesz.

<3
      • replaceable Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 21:09
        UWIELBIAM.
        ulubiona postać? Chyba Chandler, no i Joey. xd
    • chmurka_ Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 16:26
      Uwielbiam.
      Mam większość sezonów, oglądam bardzo często.
      Wszyscy bohaterzy są super. Najbardziej chyba polubiłam Phoebe, Chandler też był
      niezły. Zresztą, wszyscy mieli niezłe teksty smile
    • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 16:31
      ja nie oglądam, może czasami z bratem.
      ale ogólnie serial fajny, a najlepsza jest chyba Rachel i Joey.
    • miley07 Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 16:32
      Ja uwielbiam Pheobe i Joela a Chandler jak coś czasami powie to się można śmiać
      przez kilka godz serceserceserce

Szkoda że już nie produkują nowych serii Przyjaciółangry
    • pauliska1212 Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 18:43
      rzadko oglądam, ale lubię.
      Mają śmieszne teksty x - dd

nie znam za bardzo ich imion, ale najfajniejsza jest dwójka tych facetów , jest
      ich trójka to najbardziej z nich lubię tych dwóch czyli nie wymieniłam tego z
      tym długim nosem, tylko tych pozostałych.

beznadziejne tłumaczenie, ale tak to już jest jak się nie zna imion. ; d
    • audreey Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 20:42
      uwielbiam, jeden z moich ulubionych seriali. c: ulubiona postać? chyba chandler.
    • anusiakxdxd Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 20:46
      fajne to jest i pośmiać się można
      Rachel lubię najbardziej ;D
    • tyna765 Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 20:49
      Ja uwielbiam Phobei Rachel one są super "Friends" to mój ulubiony serialsmile
      zaraz po "Grey's Anatomy"
      Pozdrawiamwink
    • mandy_jonas Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 21:00
      Kocham kocham kocham C=
      Mój ulubiony serial!
      Najbardziej lubię Phoebe i Joey-a.
      Oni są tacy głupkowaci, że nie da się ich nie lubić;d
      I w ogóle, nie mogę pojąć, jak tym reżyserom udało się nakręcić tyle wspaniałych
      i śmiesznych serii^^
      • brenda123 Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 21:04
        Uwielbiam ten serial jeden moich ulubionychsmile Głowni bohaterzy czasem maja takie teksty ze idzie sie zesikac ze smiechu. I właśnie dlatego jest świetnym serialem
        • sun_shine Re: Przyjaciele -serial ;) 01.04.10, 09:27
          Uwielbiaaaaam ten serial! Chyba mój ulubiony.

Najbardziej lubie Joeygo i Chandlera! wink

sąąąąą boscy... I mają kaczkę i kurczaka..xD
    • lucky109 Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 21:12
      Ja uwielbiam wszystkich wink Cieszy mnie to, że jeszcze są ludzie które nie
      popadły w Disney'owski nałóg, a wolę stare dobre seriale wink A tak najbardziej
      lubię Rachel i Joey'ego xD
    • truuu Re: Przyjaciele -serial ;) 21.02.10, 21:21
      Kocham ten serial xd
      Rzeczywiście Chandler i Pheobe mają niezłe gadki, ale dodałabym jeszcze Joy'a big_grin
      "Jestem Joe. Obrzydliwy facet."
      Serial kiedyś oglądałam urywkowo, teraz oglądam ponownie, na szczęście nic z
      poprzedniego oglądania nie pamiętam, więc mogę się śmiać. Bo gdybym pamiętała i
      oglądała jeszcze raz, to nie byłoby to już takie śmieszne.
      big_grin
    • violet_ ... 23.02.10, 17:30
      heej, mam pytanie do tych, którzy codziennie oglądają. oglądał ktoś wczoraj? był
      genialny odcinek, według mnie najlepszy w całej serii. tfu, nawet w całym serialu. c:

phoebe i rachel przyłapały chandlera i monicę. bezcenne, kiedy phoebe wydzierała się
      CHANDLER I MONICA, CHANDLER I MONICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!11.
      phoebe próbowała
      podrywać chandlera, a chandler ją. on i monica dowiedzieli się, że phoebe i rachel wiedzą, a
      one dowiedziały się, że monica i chandler wiedzą. nikt nie chciał się złamać. chandler
      wyznał, że kocha monicę. <3

a ross ubiegał się o mieszkanie Obrzydliwego Golasa, ale miał olbrzymią konkurencję.
      poszedł do niego i siedzieli razem, nadzy. wszyscy to zobaczyli *o mój Boże, to nasz
      przyjaciel, golas Ross!*,
      hahahahahahaha. świetne. nawet nagrałam sobie ten odcinek
      na komórkę. <3
      • yellow.lady violet 21.03.10, 13:33
        A propos tego watku z ukrywaniem romansu chandlera i monici - fajne, jak wlasnie
        Pheobe, bedac w mieszakniu Rossa ich widzi, przychodiz Rachel i wchodiz Ross, izeby nei
        zauwazyl, Rachel zaczyna skakac. potem ross odarwac sie do pheobe (czyli do okna),a ta
        znowu zaczyna skakac i sie wydzierac. i ross - ta jego mina - i tez z nimi skacze w koleczku,
        poplakalam sie ze smiechu XDD. Violet - jestes moja pokrewna dusza, wiesz? ten twoj
        avatar z kadrem z Forresta Gumpa mnie rozwalil.
        • violet_ violet. 21.03.10, 14:04
          hahahahahahaha, dokładnie. ross nie wiedział o co chodzi, ale w końcu zrobił te swoje
          kochane brwi, tak do środka, że zaczęłam walić rękami o podłogę. kocham jego brwi, ale
          jak na cholerę w google nie ma zdjęć. :c

no chyba, że to:
          https://www.millionaireplayboy.com/mpb/wp-content/uploads/2009/03/ross.jpg

bardzo dziękuję, od razu mi się milej na serduszku zrobiło. a który avatar? ten, w którym
          forrest i jenny siedzą na drzewie, czy forrest na wojnie w błocie?
    • bouche2 Re: Przyjaciele -serial ;) 23.02.10, 23:05
      CHANDLER, CHANDLER!!!!! kocham Go, ideał mężczyzny! : D

ja wszystkiego jeszcze nie oglądałam, oglądam w soboty powtórki z tygodnia, bo
      na tygodniu niestety nie wygram z tatą, który ogląda o tej porze fakty czy tam
      fakty po faktach, nie wiem ;c

ubóstwiam ten serial, jest taki prosty, ale tak cudownie zrobiony, tak śmieszny,
      *ale to jest taki inteligentny humor łaa*, a nie jak hanamontana c(:

jednak Chandlera kocham najbardziej, potem chyba Monicę, potem Rossa, ARRRR!
      • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:11
        ja oglądam od niedawna. Joey wymiata. i Chandler. i Monica xd
        i wszyscy...
    • theblackone. Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:15
      Uwielbiam ich.
      Dorastałam, oglądając ten serial.
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:23
        ja tak samo. wielki sentyment. od wieków, jak jeszcze brzdącem byłam, oglądałam. :q
    • breathe.me Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:21
      Ja też właśnie ich lubię najbardziej ;p. Fajny jest ten serial.
    • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:28
      Jestem jego ogromną fanką. Codziennie oglądam nagrane odcinki, które znam na pamięć.
      Ten serial bawi i wzrusza, genialny! Przy finałowym odcinku rozpłakałam się 4 razy: Jak
      Joey i Chandler musieli rozwalić swój stół z piłkarzykami i jak się przytulili, jak Rachel
      przyszła wyjaśnić Rossowi, dlaczego się z nim nie pożegnała (jak Joey chciał skoczyć z
      balkonu - genialne!), na lotnisku, gdy Ross wyznaje jej miłość, ale ta wyjeżdża, no i potem
      jak wraca... a ten "chyba, że zrobimy sobie przerwę" XD. takikultowy wątek ich miłosci i ta
      cała przerwa... X-D. no i już sama końcówka. nie w sposób nie płakać. jak oddają klucze.
      jak ktoś pyta, czy się napiją kawy, a Chandler: "Dobra, a gdzie?", i jak leci ta melodia na
      gitarze i pokazują posty dom... aż teraz prawie ryczę xD. Serial z pewnością zyskuje na
      bliższym poznaniu, wtedy wszystkie można zrozumieć wszystkie żarty i zachowania
      bohaterów. Moją ulubioną postacią jest Pheobe - miała swtwrek w buźki! A ulubionym
      wstepm jest to, jak cała szósta siedzi sobie w tej kawiarni, i Ross opowiada o dinozaurach. I
      myśli każdego. Rachel: Z jaką on pasją o tym mówi! Och! Monika: bla bla, znowu te
      dinozaury. Kiedy one wreszcie wyginą?! Chandler: Gdyby tak móc latać... a do tego być
      niewidzialnym! Ginter (czy jak sie to tam pisze xd): Rachel jest taka cudowna. Kocham
      Rachel. Joey: lalalalalaa (o niczym nie mysli XDDDDD) a Pheobe: Kto tu spiewa?
      GENIALNE! Chociaz, bylo w nim wiele niedomówien... np, dotyczace otylosci Monici, bo we
      wspomnieniach jest, ze juz na studiach byla chuda i Chandler sie nia zaintereswoial, a w
      innych wspomniach jest, ze juz mieszka w tym mieszkanku i jest gruba. I temu pdoobne
      niedomowienia, ale ogolnie... genialne. Kocham teraz serial, naprawdę. I bardoz fajnie, ze
      zalozylas taki watek - teraz te same Hanny Montany i ludzie zapominaja o prawdziwych
      serialach komiediowych. -,-

pozdrawiam kwiat
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:33
        hahahahahahaha, rzeczywiście, motyw z joey'em był genialny. rachel żegnała się ze
        wszystkimi oddzielnie, wszyscy płakali, a z joey'em na balkonie. ktoś powiedział:
        - jakoś dobrze to zniósł. - a tu joey wychodzi na tą poręcz czy coś tam i chce skoczyć.
        hahahahahahaha. kocham to. <3

ave.
        • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:38
          mi się podobało jak chyba Monica i Chandler nie wiedzieli czy mają się pobrać i
          dostawali różne znaki xd. Ksiądz w windzie, Rachel wypada bukiet Monica go łapie ;d

świetne. albo Ross w klasie mówił z angielskim akcentem. Rachel wpada w momencie
          gdy Ross prosi o drugą szansę i wydziera się na niego, że nadal są małżeństwem.

ten serial jest genialny, ja chcę come back xdd
        • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:40
          to było boskie. : ) ! wgl, Joey jest rozbrajający XD jak kupił sobie encyklopię W bodajże, i
          poitem ciagle nawijal o wulkanach i wymiocinach xd. albo kurczak i kaczka - jejuuu, chyba
          ide sb wlaczyc Przyjaciol XDDDD.
          • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:45
            wgl ostatni odcinek oglądało ponad 50 mln osób! mogliby zrobić wersję kinową, ha ;d
            • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:53
              to z encyklopedią genialne. to z akcentem rossa dość niedawno było, prawda? mój
              ulubiony fragment i odcinek to wtedy, kiedy chandler i monica się całują, a phoebe widzi
              ich z nowego mieszkania rossa i drze się "chandler i monica! chandler i monica!".

ave.
              • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 13:54
                a co do wersji kinowej...

Rola Rachel Greene zrobiła z Jennifer Aniston jedną z największych gwiazd na świecie.
                Nieustannie pojawiają się doniesienia, że aktorka jeszcze raz wcieli się w roztrzepaną
                kelnerkę, ale tym razem na dużym ekranie. Niestety później radość fanów gasiła aktorka,
                która zapewniała, że udział w serialu to już przeszłość. Jednak w jednym z ostatnich
                wywiadów Aniston wyznała, że z chęcią pojawiłaby się w filmie, ale nie jest pewna, czy
                publika tego chce.
                To całkiem niezły pomysł i nie wydaje mi się, żeby to było coś mało ciekawego. Nadal
                jednak nie jestem przekonana, czy fani tego pragną – mówi. Nie mam żadnej pewności, że
                ludzie chcieliby zapłacić za bilety
                kinowe, żeby nas jeszcze raz wszystkich obejrzeć. Wiem, że reszta paczki jest tego
                samego zdania, co ja. Jesteśmy bardzo dumni z serialu i tego, co osiągnęliśmy. Nie
                chcemy tego popsuć filmem.
                Jak na razie jedyną osobą, która kategorycznie sprzeciwia się przeniesieniu serialu na duży
                ekran, jest David Schwimmer, który wcielał się w rolę Rossa. Reszta obsady już wyraziła
                swoją mniejszą, lub większą chęć udziału w projekcie. Zapłacilibyście za bilety do kina?
                • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:03
                  ja z pewnością bym to obejrzała. taki wielki come back po tych latach, oficjalne
                  zamknięcie na dużym ekranie. mam nadzieję, że się doczekam i, że ludzie by tego
                  chcieli ;d
                  • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:06
                    ja oczywiście też i nawet jeśli to byłby niewypał, i tak chodziłabym zapewne w kółko.
                    niewypału jednak raczej nie będzie, bo twórcy są genialni. nie zrobiliby nic okropnego.
                    szkoda, że david schwimmer mówi nie, czytałam też, że courteney cox nie chce już być
                    kojarzona z rolą monici i nigdy więcej jej nie zagra. wielka szkoda.
                    • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:09
                      i oczywiście cudowny był odcinek, kiedy to na początku jeszcze ross i rachel się rozstali, a
                      ona przyprowadziła sobie chłopaka z liceum. dogryzali sobie wtedy genialnie.

- jak cudownie mieć faceta, który w sypialni nie ma dinozaurów.
                      - pewnie jeszcze nigdy nie był w muzeum... ale nie martw się, może go jeszcze odwiedzi z
                      wycieczką szkolną.

https://i.ytimg.com/vi/Wg0W9He7J38/0.jpg
                      • maddie2909 Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:10
                        Uwielbiam przyjaciół oglądałam wszystkie seriesmile
                        najlepsi są Joey, Chandler i Rossbig_grin
                        • violet_ Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:13
                          jeszcze kocham odcinek, kiedy wszyscy grali w baseball i rozwalił mnie wtedy mocno
                          puchar gellerów. hahahahahaha, do tej pory wybucham śmiechem, jak to czytam. ten
                          puchar był genialny! i oczywiście odcinek, kiedy wszyscy spóźnili się na obiad bodajże do
                          monici:

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/40086000/jpg/_40086531_friends_long203.jpg
                          • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:23
                            a niedawno był odcinek gdzie Rachel zrobiła deser z kremem, bananami, dżemem i
                            mięsem xd i wszyscy byli super nice, żeby jej nie urazić.
                            i wielki szok gdy się dowiedziałam, że Ross ćpał xd
                          • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 15:35
                            O taaaak. Monica z Chandlerem stwierdizli, że w tym roku nie bd niz urzadzac, ale na
                            specjalna prozbe przyjaciol Monika wszystko zrobila (nawet Chandler przyrzadzil sos
                            zurawinowy surprised) a Joey z Rossem poszli na mecz, a Rachel z Peobe na konkurs małej miss
                            z Emmą smirk a kojarzysz violet fargment, jak Pheobe gra na tej maszynie, ktora
                            podarowala Chandlerowi i Monice (wlasnie... co sie z nia potem stalo? oO) w prezencie
                            slubnym, i wchodzi Ross z Benem, a Pheobe przeklina i w takim zwolnieniu wszystko? X-D
                            Pheobe jest taka cudnowna! I ta piosenka: smelly cat, smelly cat, what arey you feed
                            you? moglam cos przekrecic. jak jest 'karmic'? xd. ale tak czy inaczej, piosenka śliczna. : )
                            szkoda mi tylko bylo Davida, jak Pheobe odrzucila jego zareczyny... co prawda cieszyl
                            mnie fakt, ze to Mike z nia bd, ale Davida mi sie strasznie zal zrobilo. : )
                    • elliot Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:11
                      gdyby mieli zrobić taką wersję kinową bez Monicki i Rossa to nie byłoby to samo ; (
                      ale może jakby im sporo za to zapłacili to kto wie... ludzie zrobię wiele dla
                      kasy ;/

tak, naprawdę szkoda, że się nie zgadzają. ten serial sprawił, że są sławni, na
                      planie pewnie przeżyli świetne chwile, ech...
    • frutella_xd Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 14:08
      Też go uwielbiam !! Mam wszystkie serie na płytach ;p
      Najbardziej lubię Rachel i Rossa c:
      • yellow.lady Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 15:39
        Ale co do wersji kinowej - oni strasznie się zmienili (np ten, co gra Joey'a) i wypadali już
        nieco ze swoich ról, więc mogłoby się trochę źle to oglądać. A czytałam niedawno takie
        ciekawostki o seiralu, i było tam m.in. o tej ramie, co wisi na drzwiach wejsciowych w
        mieszkaniu Mocniki - podobno kiedys bylo to lustro, ale ktos z ekipy je zbił ; D. albo w
        jednym z odcinków dowiadujemy się (chyba jak bys slub Rossa i Emily), że pink do
        bankomatu Joye'a to 5693, co na klawiaturze daje JOEY. : ) . albo taka moje osobiste
        spostrzezenie to takie, ze jeszcze na poczatku zwiazku Rachel i Rossa rozmawiaja o
        przyszlosci i Ross mowi, ze chcialby nazwiac swoja corke Emily. No a potem wychodzi za
        Emily X-D
    • olgx Re: Przyjaciele -serial ;) 21.03.10, 18:25
      o jaa! ja też uwielbiam ten serial. jak mam czas to bodajże o 19.05 na TVN7
      leci. fajny jest Joey, Phoeby też jest zabawna. ale najlepsza chyba jest rachel
      wink). mogliby jeszcze kręcić.
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 22.03.10, 16:04
        dziewczyny, jakie jeszcze odcinki lubicie?

jeden z najśmieszniejszych to dla mnie pijacki ślub rachel i rossa w las vegas. i kawały,
        które robili sobie w samolocie, żeby się zażenować. ross coś krzyknął, a potem do rachel
        podszedł facet z informacją, że idzie do łazienki... hahahahahahaha. rachel ładnie
        odpowiedziała: no to idź pan, ale już. i oczywiście wymalowanie na jej twarzy wąsów.
        hahahaha.

https://www.tvchitchat.net/images/rachaelross.jpg
        • elliot violet_ 22.03.10, 16:20
          oglądałam ten odcinek, świetny był.
          - Gdzie ta kelnerka?
          - Tu jest szwedzki stół.

Ross i Rachel mieli świetne makijaże ;d
          • violet_ violet_. 22.03.10, 16:30
            a pamiętacie odcinek, kiedy ben był już dość duży i mieli święto? w wypożyczali zabrakło
            strojów świętego mikołaja, więc ross przebrał się jego pomocnika, a ben uważał go za
            żółwia. wtem w pięknym stylu wparadował chandler przebrany za mikołaja, to było
            genialne.

https://blog.jinni.com/wp-content/uploads/2008/12/friends.jpg
    • marszalinka Re: Przyjaciele -serial ;) 22.03.10, 16:19
      Lubie i ogladalam ;D hmm kogo najbardziej lubie ? ja tam wszystkich!big_grin
      • invisible_95 Re: Przyjaciele -serial ;) 22.03.10, 16:32
        kocham ten odcinek ze wstępem kiedy nucą jakąs tam melodie. najpierw ross potem
        chandler i potem wszyscy razem.
        albo jest dobry odcinek jak rachel ma 30. urodziny i Joey wspomina swoje: Boże
        dlaczego?! a potem wspomina chandlera Boże dlaczego?! a teraz chandler!!!
        i jak na urodzinach Monici mówi ze ne złoży muszki bo mu uciska 'Jabłko Joeya'
        hahha genialne
    • collage Re: Przyjaciele -serial ;) 22.03.10, 16:21
      próbowałam się skupić aby raz na tym serialu ale i tak coś mi przeszkodziło i
      nic z niego nie wiedziałam xD
    • olusia.kielce Re: Przyjaciele -serial ;) 22.03.10, 16:22
      scianascianadevilserceja uwielbiam Chandlera.. jest boski wink
      • violet_ Przyjaciele -serial ;) 22.03.10, 16:26
        boski pod względem wyglądu czy jego zwykle nieśmiesznych żartów? bo pod względem
        wyglądu, to się zgadzam, hahahahaha.

ave.
        • elliot dubbing 22.03.10, 16:37
          widziałyście Friendsów z polskim dubbingiem? ja kawałek, nie usłyszałam Rachel i
          Monici...
          swoją drogą, mogło wyjść lepiej ;/
          • violet_ dubbing. 23.03.10, 15:44
            łe, to jest okropne. zdecydowanie wolę lektora. oryginalne głosy wtedy ładnie w tle coś
            ujadają.
            • violet_ dubbing. 23.03.10, 15:52
              mam tu odcinek z dubbingiem o tańcach joey'a i chandlerze, który chce się wypisać z
              siłowni. nie podoba mi się. na joey'a mówią dżoj, zamiast dżołi. rachel ma okropny głos,
              kojarzy mi się z disnejowskimi serialami. :c

o, proszę.
              • yellow.lady Re: dubbing. 27.03.10, 15:00
                Ja w żadnych filmach czy serialach nie znoszę dubbingu, zabija cały ten urok! Kiedys
                znalazlam gdzies odcniek Housea z dubbingiem NIEMIECKIM i malo sie nie poplakalam oO.
                tak mi sie szkoda tych niemcow zrobilo, ze nie znaja glosu Lauriego ;D. ale wracajac do
                przyjaciol - na cale szczescie w TVNie są z lektorem, i w sumie nie spotkalam sie w telewizji z
                dubbingiem jeszcze. : ) . a ciekawa jestem, jak robia, jak Pheobe śpiewa - co, puszczaja
                nagle oryginal? ; /
                • chemically Re: dubbing. 27.03.10, 15:04
                  dokładnie, nie cierpię dubbingów. zawsze wszystko zepsują. nawet prawdziwego
                  głosu gwiazdy nie można usłyszec O.o a niemcom współczuję, bo oni mają chyba
                  wszystkie filmy z dubbingiem.
                  • violet_ dubbing. 27.03.10, 21:04
                    nie wyobrażam sobie, żeby w polsce nie powstała wersja bez lektora, tylko sam dubbing.
                    nie wyobrażam sobie phoebe śpiewającej piosenki o śmierdzącym, niekochanym kocie. nie
                    wyobrażam sobie phoebe stojącej przy oknie i krzyczącej "chandler i monica!". nie
                    wyobrażam sobie napadów szału rossa i jego krzyków, kiedy rachel chciała, by wziął
                    odpowiedzialność za wszelkie niepowodzenia w ich związku. "przecież zerwaliśmy!". kocham
                    Cię, ross.

ave.
                    • elliot Re: dubbing. 27.03.10, 21:32
                      a ja nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek serialu z dubbingiem
                      a już zwłaszcza Friendsi nie wyszli. lepszy lektor

ktoś w komentarzu napisał, że jakby oglądał Muminki. zgadzam się chociaż Joey i
                      Ross całkiem podobnie... ale to nie to samo... ;/
                      • violet_ dubbing. 31.03.10, 17:03
                        któraś z dziewczyn, prawdopodobnie monica miała z dubbingiem głos taki sam jak idea z
                        asterix i obelix: misja kleopatra. jak ktoś oglądał film wiele razy, jak ja, to kiedy słyszy ten
                        głos monici to kojarzy jej się z tą ideą. a rachel okropny miała. jakbym jordin sparks
                        słyszała. :c
    • nearlaify Re: Przyjaciele -serial ;) 23.03.10, 09:29
      no ba. oglądam i lubię, jeden z moich ulubionych odcinków to kaczka, kurczak,
      chandler i joe! big_grin
    • camille_ Re: Przyjaciele -serial ;) 23.03.10, 15:57
      a ja nie, bo ty Lipny serial.
      https://i.wp.pl/a/f/jpeg/23654/468bulimia.jpeg

Haha xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka