endzela 21.02.10, 18:27 jaki program chciałybyście aby byl w telewizji?? jakie tematy miałyby być poruszane?? w jakich godzinach miałyby być emitowane?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziek67 Re: jaki program chciałybyście....?? 21.02.10, 19:35 nie rozumiem tematu O-o Odpowiedz Link Zgłoś
endzela Re: jaki program chciałybyście....?? 21.02.10, 20:02 jakie programy chcielibyscie by byly w telewizji dla mlodziezy... jaka ma byc tych programow tematyka oraz godzina emisji.... Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: jaki program chciałybyście....?? 21.02.10, 20:10 ja bym chciała program w którym by leciała muzyka zamiast reklam xd a ogólnie żeby były tam wywiady po polsku z gwiazdami (np.Robert Pattinson) ale nie z bieberem xdd i żeby leciały filmy te które sobie wybiorę xdd to by była telewizja xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy c: 21.02.10, 20:10 więcej programów w stylu Uwaga czy Celownik. i przydałby się jakiś porządny teleturniej muzyczny dla młodzieży c: Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: jaki program chciałybyście....?? 21.02.10, 20:17 omg ! eee..... nie wiem . XD Paris Hilton kumpela cos tam ... ? haha . XD Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: jaki program chciałybyście....?? 21.02.10, 20:20 ojej ! pomyliło mi się ! , więc : , nie chce więcej programow , bo juz ich jest baaardzo duzo ! , wole jakis normalny serial . XD Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: jaki program chciałybyście....?? 21.02.10, 20:20 Ja bym chciała więcej teleturniejów w stylu Jeden z dziesięciu.. a ogólnie to może nie program ale więcej seriali jak Sons of Anarchy czy Breaking Bad.. o albo dramy.. tak dramy bym bardzo chciała np Full House- siedzę od trzech dni i oglądam na youtube- rewelacyjny, prześmieszny serial z boskim Bi(Rain) Odpowiedz Link Zgłoś
raspberrytears Re: jaki program chciałybyście....?? 22.02.10, 20:09 ostatnio oglądałam sobie 66 niezapomnianych programów i myślę, że niektórych emisję można by było wznowić, ale powtarzam niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu oooo... 01.03.10, 13:44 ...Bardzo chce Charmed. w soboty o 12.50. albo w czwartkii o 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
nattalkaaa Re: jaki program chciałybyście....?? 01.03.10, 13:58 chciałabym topmodel . najlepiej w piątki ) Odpowiedz Link Zgłoś