Dodaj do ulubionych

Szkoła uczuć

21.02.10, 21:01
Dawno temu oglądałam Szkołę uczuć i dziś ja znowu obejrzałam i uważam że te film jest świetny. Moim zdaniem najlepszy wyciskacz łez jaki widziałam. Przy tym filmie płakałam jak bóbr. Naprawdę świetny film, polecam go każdemu. A wam też się podobał? Czekam na wasze opinie
Obserwuj wątek
    • kinga15rbd Re: Szkoła uczuć 21.02.10, 23:36
      Oglądałam do dość dawno temu ,ale wczoraj oglądałam film "Pamiętnik" ( pochodzący od
      tego samego pisarza)
      Polecam ,a poza tym jest już wątek na temat tego filmu "Pamiętnik"
    • cukiereczek.. Re: Szkoła uczuć 21.02.10, 23:56
      ale to jest film czy serial? bo serial oglądałam ale nie jestem pewna czy film
      też wink
    • monaisecullen Re: Szkoła uczuć 21.02.10, 23:58
      Ten film oglądałam już kilkakrotnie i za każdym razem wyciska ze mnie morze łez.
      Po prostu inaczej być nie może jeśli film jest tak genialny jak ten. Historia w
      nim opowiedziana jest przepiękna i chyba każda z nas chciałaby doświadczyć
      takiego silnego uczucia jak główna bohaterka. Poza tym zmiana jaka zaszła w tym,
      chłopaku jest nie do opisania i nastawia pozytywnie dając nadzieję, że z pomocą
      innej osoby każdy może się zmienić...
      Wszystkich zachęcam do obejrzenia tego cudownego filmuwink
    • lady_em Re: Szkoła uczuć 21.02.10, 23:59
      Pamiętnik jest świetny. Lecz nic nie przebije Szkoły uczuć. Rzeczywiście - najlepsze romansidło jakie kiedykolwiek oglądałam.
    • alexd Re: Szkoła uczuć 22.02.10, 00:07
      Tak.mi również bardzo się spodobał.Uważam że jest on jednym na wiele filmów który nie
      okazał się kiczem i nie był sztuczny.Był absolutnie wciągający i mega smutny.Dlatego tak
      go kocham.Dzięki teraz musze go obejrzec jeszcze raz xD . kiss Yo.
    • pluszbezpluszu Re: Szkoła uczuć 22.02.10, 08:54
      Nie jest zły jak na wyciskacz łez aczkolwiek można wymienić kilka zdecydowanie lepszych
      jak chociażby "A Moment to Remember" (średnia ponad 9.0 przy kilkuset głosach na
      filmweb'ie o czymś zresztą świadczy)
    • pocahontas Re: Szkoła uczuć 22.02.10, 17:19
      Ja także kocham film ''Szkoła
      Uczuć"
      serceserceserce. Jest to jeden z najlepszych,
      najwspanialszych, najpiękniejszych, itd. filmów o miłości. Uważam, że potrafi
      zmieniać ludzi. Po tym filmie zmienił się mój pogląd na niektóre sprawy. Daje
      dużo do myślenia. Nie wiem dlaczego nie jest o Nim głośno. Nnicolas Sparks,
      czyli autor książki Jesienna miłość, na której podstawie zrobiony jest
      film ''Szkoła uczuć", powinien dostać nagrodę Nobla!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu
      kocham ten film i tego pisarza!!!!!!!!serce
      A co do filmu Pamiętnik, też GO
      kocham!!!!!!!!serceserceserce...Popłakałam się na nim.cry Płakałam od
      samego początku filmu!!!!! Kocham Go tak samo jak Szkołę
      Uczuć!!!!!!!serceserceserce
      Nie wiem czy wiecie, ale powstają jeszcze dwa filmy na
      podstawie książek Nicolas'a Spartks'a!!!!!!!smile Jestem z tego powodu bardzo
      szczęśliwa.wink Jeden to ''The Last Song'' serce z Miley Cyrus.
      Drugi to Dear Johnserce ( ''I wciąż ją kocham''). O obydwu
      filmach jest napisane na ''kotku''.wink [i]Pozdrawiam [/i] wink
    • blender Re: Szkoła uczuć 22.02.10, 17:23
      kocham ten film, ale jeszcze lepsza jest książka. c:
    • kinia111122 siemanko 22.02.10, 17:30
      masz rację film jest fantastyczny
      ale moim zdaniem najlepsza scena na której zawszę ryczę crying to ta w której ona
      mu mówi że ma białaczkę i on zrezygnowany i sfrustrowany jedzie samochodem serce
      PS: za karzdym razem jak oglądam ten film to uważam że jest on coraz lepszy
      pozdr.smile
      big_grin
    • reigai Re: Szkoła uczuć 22.02.10, 17:33
      nie przemawiają do mnie filmy Sparksa. "Pamiętnik" wspominam miło, ale kiedy
      oglądałam następne jego filmy, to dosyć często odnosiłam wrażenie, że gdzieś to
      już widziałam. Facet operuje strasznymi schematami
    • oolka Re: Szkoła uczuć 22.02.10, 18:35
      Bardzo mi sie podobał wink
      Oglądałam go chyba z 5 razytongue_out
    • trish_ Re: Szkoła uczuć 28.02.10, 20:16
      Ten film jest cudny! Oglądałam go wiele razy i nie nudzi mi sie. Książka też
      jest świetna i nie wiem co jest w sumie lepsze. Widziałam też Pamiętnik i List w
      butelce i takie średnie, mogą być chociaż Szkoła uczuć najlepsza big_grin
      • quelle Re: Szkoła uczuć 28.02.10, 20:23
        kocham ten film ;]
        • quelle Re: Szkoła uczuć 28.02.10, 20:25
          a jak jest ta scena w której on się w niej zakochuje jak ona śpiewa to zawsze ciarki mnie przechodzą ..... zaraz go sobie włączę bo nie wyrobie
          • sexy_girl Re: Szkoła uczuć 28.02.10, 20:31
            Oglądałam na yt na wakacjach . ; d
            Bardzo fajny . Lubię go oglądać . ; *
    • xxsweetkimxx Re: Szkoła uczuć 02.03.10, 12:37
      fajnyysmilesmile
      big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka