Dodaj do ulubionych

Problem . Pomocy !!!

22.02.10, 20:13
Od walentynek mam problem. 14 lutego dodałam zdjęcie na nasza-klasa no i dodałam
wszystkim pineski. Jedną, dla takiego Michała przypięłam na ustach , a innym osobą na
poduszce(zdj. mam też na kotku). No i po walentynkach w poniedziałek gdy przyszłam do
szkoły mój kolega który się we mnie buja zaczął mieć do mnie bunty dlaczego ja dla tego
Michała daję ciągle pineski a dla niego nie. No i dzisiaj namówił wszystkich chłopaków z
mojej klasy (aż 16 chłopaków) żeby mnie wkurzali i gadali na mnie Olech (nazwisko tego
Michała).
Boję się , że nie dadzą mi spokoju przez jakieś góra 2 miesiące..i ten chłopak co sie we mnie
buja powiedział , że jesli nie przestane z tym Michałem gadać to rozpowie o nim wszystkim
w szkole.
Co mam zrobić ?
Obserwuj wątek
    • braveheart Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:16
      Cześć cukierkowakiss

No to ja ci poradzę żebys pogadałą z tym co się w tobie buja.
      A czy tobie on się podoba??
      JAk tak to powiedz że to nic nie znaczyło czy coś w tym stylu=>.
      • za_kochana Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:19
        yyy
        spytaj się tego michała czy on ... no wiesz
        czy cie lubi i uprzedź że jakiś gość myśli że się w nim zabujałaś a jak on powie
        że też cie lubi to się nie przejmuj tamtym
        • mileczka19 Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:30
          jeżeli go nie lubisz
          to myśle że zrób tak jak dziewczyny piszą.
          ignoruj go i tyle a za jakiś czas znudzi mu sie i pójdzie
    • mileczka19 Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:21
      fajnego masz kolege;
      hym sama nie wiem
      musiała byś mu powiedzieć żeby sie nie wtrącał w twoje sprawy
    • euforia_ Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:22
      powiedz, że to nie jego sprawa i ty możesz robić co się podoba, a skoro jest
      taki inteligentny niech rozpowiada, ciekawe czy coś to da. pokaż mu, że się go
      nie boisz. może podziałać ;]
      • rozzi Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:24
        pamiętam , jak moja wychowawczyni z podstawówki mówiła mojemu koledze , że trzeba
        to ignorować .
    • sonia321 Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:25
      jakie dzieci.. smile powiedz że masz ich gdzieś smile
      • colorful Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:30
        Głupi ten chłopak..bo skoro mu się podoba to powinien zrobić na Tobie dobre
        wrażenie, a nie Cię upokarzać.. -.-
        Ja bym nic nie robiła na Twoim miejscu. On jest głupi, a takimi nie należy się
        przejmować.
        Pozdrawiam.
    • secrets Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:29
      ale głupek z niego. przenieś pinezkę tego Michała na poduszkę.
    • michaelmontana Re: Problem . Pomocy !!! 22.02.10, 20:30
      Powiedz ze masz daleko co ludzie o tobie mówią ! Jak gadają to dobrez ;p Z
      resztą nikogo nie będzie obchodzić kto ci sie podoba smile) Nie przejmuj si.ę
      frajrami !
    • kamila_1355 ja wiem ! 22.02.10, 20:31
      wyjątkowo poradzę,bo nie robię tego często. ;p uważam,że powinnaś olać tego chłopaka
      co się w Tobie buja i dobitnie powiedzieć mu,że Ci się nie podoba. jeśli masz szanse u tego
      Michała nie zmarnuj jej... ;p
      • cukierkowa09 Re: ja wiem ! 22.02.10, 20:36
        Ciągle mówię temu chłopakowi co się we mnie buja , żeby sie ode mnie odwalił.
        A on nic, tylko dalej swoje. Próbowałam go olewać .. nic nie daje!!
        Nawet na urodziny kupił mi prezent ..;/ Musiałam go niestety przyjąć bo głupio byłby
        tego nie zrobić..
        • natisia4 Re: ja wiem ! 22.02.10, 20:47
          Skoro żadne argumenty do niego nie przemawiają to może spróbuj go troszeczkę
          poszantażować, w końcu zrobił Ci o wiele większe świństwo. Powiedz mu, że wszyscy
          dowiedzą się o jego "beznadziejnej" miłości do Ciebie i spróbuj go ośmieszyć. Nawet jeśli
          wszyscy już, o tym wiedzą powiedz, że nie daje ci spokoju i zachowuje się jak jakiś wariat,
          bo ciągle Cię prześladuje. Porozmawiaj z Michałem o tej sytuacji, może mu się podobasz?
          Byłoby super, a nawet jeśli nie to powiedz czy całej klasie, że Twój kumpel jest
          nienormalny i ma się odczepić, bo jest obrzydliwy i nie możesz na niego patrzeć. Wiem, że
          to może być wredne, ale sam sobie na to zapracował. Gdyby mu na Tobie zależało to by
          Cię starał zrozumieć. Powodzeniakiss
          PS. Jak umuwisz się z Michałem to masz problem z głowysmile
      • handmciuszek noooooooooooooooooooooooo 23.02.10, 21:07
        ale się załatwiłaś ładnie big_grinsmilezazdroszczetongue_out
    • klaudynaxx Re: Problem . Pomocy !!! 23.02.10, 16:00
      Hmmm xd ^^ JA nie wiem co bym zrobiła ale najpierw pogadaj z nim <z kolegą> On robi
      źle powiedz mu ze ten Michał to twój kumpel i nawet jezlei on zrozpowie onim cos to ty
      masz go gdzies, a jezlei naprawde cos do Ciebie czuje to niech Cię przeprosi i nie
      rozpowiada tych głupot bo jesli je rozpowie nie bedzie miał u Ciebie żadnych szans. xddd
    • brothers_ Re: Problem . Pomocy !!! 23.02.10, 16:12
      Szantażuj go . Co on sobie wyobraża ? Psychopata jakiś ? Jeśli mu na prawdę na
      Tobie zależy to niech się odwali . ! A Ty pogadaj z koleżankami ;D Może jakaś
      wojna ? hah.xd nie no żart ,ale ten koleś głupi jakiś .
    • temptation Re: Problem . Pomocy !!! 23.02.10, 16:19
      Kiepska sprawa...uncertain
      • anaj Re: Problem . Pomocy !!! 23.02.10, 17:20
        masz w profilu napisane ''Zwykła nastolatka pragnąca za wszelką cenę zabłysnąć'' ... no to prosze... masz okazje
    • miley_cliqua skąd ja to znam,? 23.02.10, 21:02
      ja ma tak samo nic nie możesz zrobic bo oni od razu jakieś waty mają .tylko ja
      mam ten komfort bo ich jest 8 olewam ich , wtedy po 2 dniach im sie to nudzi i
      gadaja coś innego
      • pola16 :D 23.02.10, 21:33
        A ja zawsze odpowiadam tak, to fajnie. Pokazuje tą postawą,że mi nie zależy na
        ich zdaniu, a i jeszcze się śmieje przy tym wtedy to już lajcik xD. A po dniu
        góra dwóch już dają sobie spokój smile, chociaż i tak rzadko mi dokuczają big_grinbig_grinbig_grin
    • florcia08 Re: Problem . Pomocy !!! 23.02.10, 21:07
      Ten chłopak ''co się w tobie buja'' jest jakiś dziwny.Jak zależy mu na tobie to nie powinien
      ci mówić że jak coś..... to rozpowie wszystkim w szkole itp. on powinien wstawić się za
      tobą, pogadaj z nim.A tymi chłopakami co cie przezywają to się nie przejmuj po prostu ich
      lekceważ, jak ci jescze raz coś powiedzą to np. głupio sie uśmiechnij i udaj że ci to lata,
      albo wogóle nie zwracaj na nich uwagi,to na pewno się odczepiąsmilekiss
    • klaracika Re: Problem . Pomocy !!! 23.02.10, 21:26
      ja bym z tym co się w tobie buja tak szczerze. z taką smutną miną, że robi ci
      krzywde. albo prawdę, że nie odwzajemniasz jego uczuć. ale tak spokojnie. bo jak
      mu mówiłaś to chyba krzycząc, co?
    • stop_it Dzieciniada;] 23.02.10, 21:28
      sory ale tylko tak moge to nazwac ;p
    • cassie_1 Re: Problem . Pomocy !!! 23.02.10, 22:30
      Na wstępie pogratuluj mu poziomu przedszkola.Najlepszym sposobem jest kompletne
      olanie tych gości. Nie przejmuj się nimi. Ewentualnie spytaj się czy są
      podnóżkami tego kolegi i czy gó... też by zjedli jakby ich namówił. Możesz
      ewentualnie zaryzkować bardzo ryzykowny jest to sposób z uwagi iż nie wiem jak
      on na to zareaguje i jaki generalnie ten kolega jest. Powiedz żeby mówił do woli
      uzasadnisz to tym ludzie mówią ale ważne żeby mówili o tobie. Może doznać
      głębokiego szoku i się zamknąć bo zbije go to z tropu albo rozpowiedzieć więc
      jesli nie chcesz ryzykować to nie próbuj smile. Ale generalnie olewka smile. Trzymaj
      się Pzdr.
    • alexd Re: Problem . Pomocy !!! 24.02.10, 00:03
      yyy. co za świr? xD mało powiedziane. nie przejmuj się . niech spadają.A on jest po prostu
      jest o ciebie mega zazdrosny. i ci grozi. powiedz mu ze wiesz o co mu chodzi. i wiesz
      dlaczego tak mówi.Po prostu nie umie niczego osiągnąć.bez szantarzu na tobie. I własnie
      pokazał się jaki jest totalnie żalosny i egoistyczny. A ty powiedz tym całym chłopakom ze
      zachowują się jak niedojrzałe dzieci i śmiej się z tego że tak mówią, niech nie mają
      satysfakcji z tego co robią.Powiedz że to wyłacznie twoja sprawa i nie powinni się wtrącać.A
      jeżeli ten chlopak nie da ci spokoju,zawstydź go. powiedz mu prostu z mostu. ze wiesz ze
      jest poprostu zazdrosny. i tak bardzo go to boli. że próbuje zniszczyć Ci życie. powiedz mu
      również że teraz na pewno nie ddasz mu szansy. po tym jak zobaczyłaś jaki jest i jak się
      zachowuje. A jezeli wolisz o tym mu nie mówić to poprostu mów tak jakbyś nie chciała mu
      powiedzieć tego że wiesz,ale to wiesz;D drażnij się z nim. albo walnij mu prosto z mostu że
      jest wielką świnią i nigdy nie dasz mu szansy xD twój wybór. smile mam nadzieje ze
      pomogłam. kiss
    • xxlilyxx Re: Problem . Pomocy !!! 27.02.10, 16:00
      byłam w podobnej sytuacji. chłopak, któremu się podobałam jakimś cudem
      dowiedział się do kogo ja wzdycham. no i potem słyszałam tylko o tym Moim.
      na początku nie zwracałam na idiotę uwagi, ale w końcu się wkurzyłam i
      powiedziałam mu, żeby się odpier.dolił i zajął swoimi sprawami. podziałało, ale
      tylko na, krótki czas.
      potem już całkowicie nie zwracałam na Zazdrośnika uwagi.
      wydoroślał dopiero po jakimś czasie. albo po prostu zmienił obiekt swoich
      westchnień. ;ppp

temu Twojemu też przejdzie. jest okropnie zazdrosny i tyle. ;ddd wiem, że nie
      jest łatwo nie pokazywać, że Cię to rusza szczególnie wtedy kiedy ten, który
      Tobie się podoba to słyszy, ale to najlepszy sposób. tego pierwszego traktuj jak
      powietrze.

• sandrolaxd Re: Problem . Pomocy !!! 27.02.10, 16:46
      Ale z niego małpa.
      Moim zdaniem nie powinnaś się tym przejmować. ten chłopka co się w tobie
      zakochał nie powinien się tak zachowywać bo nie chodzisz z nim przecież albo
      coś. a po za tym ten Michał ma prawo przecież Ci się podobać.

Mam nadzieję ,że mnie zrozumiałaś bo wydaje mi się ,że trochę niezrozumiałe jest
      to ostatnie zdanie xDD
    • meggi888 Re: Problem . Pomocy !!! 27.02.10, 16:58
      kisskissNo a ten chłopak , który jest o cb zazdrosny- możesz go tez troche
      poszantażowacdevilsuspiciouscool[jeśli nikt nie wie ze on sie w tobie buja to zagroź mu tymsmile]

albo po prostu ignoruj to wszystkotongue_outkiss

no a moze jesli ten Michał sie dowie poczuje cos do cb...smilecoolserce[a moze juz czujewink]

dowiedz siesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilekisskisskisskisskisskiss
      • patka_ ...... przeczytaj 28.02.10, 15:02
        to powiedz że może sobie rozpowiadać .
        Ten koleś co się w tobie zabujał jest jakiś dziwny .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka