miley_cliqua Re: cukrzyca 27.02.10, 21:52 moja mama ma cukrzyce , czyli ma wachania insuliny ( cukru ) tzn czasem ma bardzo niski czasem wysoki, ale teraz sobie reguluje Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: cukrzyca 27.02.10, 21:59 mój wuja ma cukrzyce , osobiscie nie interesuje sie ta choroba , dlatego nic o niej niewiem . Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: cukrzyca 04.03.10, 16:25 Tak trochę wiem co to cukrzyca. Znam 2 osoby z cukrzycą. Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: cukrzyca 13.05.10, 16:29 Moja babcia chorowała, ale teraz no wiecie, nie ma jej na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: cukrzyca 13.05.10, 19:27 niedługa sama będę musiała zrobić badania na cukrzyce bo obawiam się że ją mam (mam prawie wszystkie jej obiawy) a poza tym ostatnio jak pobierałam krew wyszło że jestem zagrożona cukrzycą Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: cukrzyca 13.05.10, 20:05 Moja przyjaciółka ma cukrzycę. Jest to okropna choroba ...nie jednokrotnie widziałam jak słabnie .A najgorsze było to jak zesłabła mi praktycznie na rękach ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
bez.urazy Re: cukrzyca 13.05.10, 20:09 Tak, znam. I co z tego wynika, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
emam Ankieta 14.05.10, 17:02 Witam! Jestem studentką III roku studiów na kierunku położnictwo. Piszę pracę licencjacką na temat wiedzy jaką mają kobiety ciężarne z cukrzycą o prawidłowej diecie. Będę wdzięczna za udzieloną mi pomoc poprzez wypełnienie krótkiej ankiety. Z góry serdecznie dziękuje. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: cukrzyca 14.05.10, 21:21 tak ja wiem bo moja koleżanka z klasy ma...biedna 1 wrzesnia okazało sie że ma cukrzyce i zamiast na rozpoczecie roku to do szpitala poszła;/ a po kilku dniach (w tym samym miesiącu czyli we wrzesniu) zmarłą jej ciocia po paru dniach wujek i potem kolejny aż w końcu tata(bo zaczął pic mega dużo) smutne;| ona jest taką dobrą osobą i sobie niezasłużyła Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: cukrzyca 15.05.10, 19:52 tak wiem co to jest cukrzyca....... i znam osobę z cukrzycą-to mój tata.... Odpowiedz Link Zgłoś