neferet_ 25.02.10, 16:49 wiem, że ten wątek nie jest najambitniejszy, ale cóż ; p więc jaka stacja ma najlepsze reklamy i dlaczego lub jaki produkt ? wg mnie tvn, zawsze są one z pomysłem i są przyjemne i nieordynarne XD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola16 xDeee... 25.02.10, 17:11 Najlepsze jest zgadnij kotku co mam w środku xD, bo fajnie rymem gada Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ najlepsze reklamy. 25.02.10, 17:15 mnie drażnią wszystkie reklamy plus wszystkie spoty. po co w ogóle puszczają to w telewizji? najbardziej drażnią mnie reklamy tabletek na prostatę itepe. żałosne. aczkolwiek najlepsze reklamy (w sumie spoty reklamowe do na przykład seriali) produkuje tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: najlepsze reklamy 25.02.10, 17:16 ` zgadzam się z tobą neferet_ . : - ] Odpowiedz Link Zgłoś
neferet_ Re: najlepsze reklamy 25.02.10, 17:28 to sie ciesze myszkaa a ten no sru też jest fajna i zgadnij kotku też ... haha tam są rymy jak Rzymy ; p Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: najlepsze reklamy 26.02.10, 15:13 Jeśli chodzi o stacje to rzeczywiście tvn. Jeśli chodzi o produkty, genialna była reklama Hoopcoli, ale lubie też spoty Biedronki czy Tesco, bo są zabawne po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś