quenxd 26.02.10, 20:11 Tak wgl. to chodzi o mój wygląd...mam wągry, piegi niekiedy trądzik i do tego blada ceree.. masakra jednym słowem .. co poradzicie.. nie chce byc wytapetowana ani nic w tym stylu... jedyny `atut` to to że mam grzywke i mogę te niektóre niedoskonałości jakoś zakryć ... help. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitty Re: Ee..pomóżcie ;] 26.02.10, 20:14 idź na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki a potem regularnie ( rano i wieczorem też!) o nią dbaj odpowiednio dobranymi kosmetykami. Głowa do góry, na pewno nie jest tak źle jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx No właśnie, co zrobić na bladą cerę? 26.02.10, 20:18 Ja też mam ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Re: No właśnie, co zrobić na bladą cerę? 26.02.10, 20:29 No właśnie, miałam ten problem ale dzięki fajnym kosmetykom udało się !!! Przyda ci się z pewnością około 35zł . Mama mi kupiła krem przeciw wypryskom na noc (Nivea) i płyn do mycia twarzy (Nivea) oraz korektor na wszelki wypadek. U mnie w mieście takie coś jest w takiej cenie. Wymienione powyrzej produkty kupisz w zwykłym sklepie lub sklepie kosmetycznym. Powodzenia mi pomogło. Mi wystarczyły tylko cztery dni używania !!! Naprawdę polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudzior Re: No właśnie, co zrobić na bladą cerę? 26.02.10, 20:30 To jest od pryszczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Ee..pomóżcie ;] 26.02.10, 20:17 Grzywka może atutem jest ale do połowy. Kiedy zakrywasz nią swoje czoło zbiera się tam pot i robią się nowe pryszcze. Najlepiej po tym jak się spocisz przecieraj ściereczką czoło aby uniknąć nowych "niedoskonałości". Co do wągrów to są takie tabletki, w aptekach z drożdzami. Świetnie działają na cerę. Już od ponad miesiące nie mam wągrów(trochę jest ale to minimalna ilość), więc jeżelo chcesz aby one zniknęły zażywaj te tabletki codziennie po jednej . ; ] Blada cera? Ja też tak mam. Albo naucz się ją eksponować, albo pij soki z marchewką. ;pp Piegi? Nie wiem jak pomóc booo sama ich nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Ee..pomóżcie ;] 26.02.10, 20:17 staraj sie dbać o siebie - jedz mało słodyczy i fast foodów , przemywaj niedoskonałości odpowiednim tonikiem i myj żelem , pij dużo wody , spędzaj aktywnie czas . Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2097 Re: Ee..pomóżcie ;] 26.02.10, 20:18 to masz szczęscie przynajmniej że masz grzywkę bo ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
rossu Re: Ee..pomóżcie ;] 26.02.10, 20:19 też mam piegii. xDD i syfy. haha^^ używam toniku, i pozdro. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Ee..pomóżcie ;] 26.02.10, 20:41 to normalne ;/ też tak miałam, po roku mi przeszło, teraz nie mam wągrów, pryszczy też nie. podstawą jest pielegnacja, ja ci polecam albo nuno (fajne i niedrogie) albo brzoswiniową serię z evy (mam ją i jest świetna) kosmetyczki nie polecam, bo bardzo droga pomoże na tydzień, a tania może ci zakazić cerę i bedzie 100 razy gorzej. no i boli trochę. nie śmiej się, ale witaminy robią swoje. możesz pić vibowit, ja piję i jest coraz lepiej z moją cerą. pryszcze, jak będziesz mieć takie z żółtym czubkiem, to je wyciśnij, ale nie przemywaj spirytusem tylko wodą utlenioną bo ci zostaną blizny( tak jal mi gdzieniegdzie) nie używaj podkładu, ani nic w tym guście, bo skóra wtedy nie oddycha. najlepszy krem i ew. odrobina pudru transparentnego. a pryszcze możesz mieć od grzywki, jesli prtzetłuszczają ci się włosy... mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś