twilight_6 Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 13:44 beznadziejna wychowawczyni. co za idiotka. weźcie idźcie do dyra i załatwcie żeby wam zmienili wychowawce. my akurat za wychowawce mamy faceta od wuefu xd jest super, bo organizuje dużo wycieczek i kulig i inne takie. właśnie po śiwętach nam wycieczkę do aqua parku załatwił, ale czasem też potrafi wkurzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
melody. Miałam podobną sytuacje, tyle że z księdzem. 28.03.10, 13:54 Miałam podobnie, ale on jeszcze co 2 lekcje robił sprawdziany. Moi koledzy i koleżanki powiedzieli to rodzicom, a ci poszli do dyrektorki. Ona porozmawiała z księdzem, i od tego momentu było lepiej. Można powiedzieć nawet że było bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzove_love , 28.03.10, 14:05 ja bym nie wytrzymała i powiedziała facetce coś bardziej niegrzecznego xD idź z kilkoma ludziami z klasy do dyry Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 14:21 moją klasę też kiedyś uczyłą taka nauczycielka wgl. niesprawiedliwa była chodziliśmy na skargi do psychologa i pisaliśmy petycję o zmianę nauczyciela ale to nie tylko moja klasa lecz wszystkie których uczyła hahaha...teraz już jestem w gim i tra babka przez rok nie uczy te dzieci z pedałówy co tam są to mają szczęście że ich nie uczy na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
mil_257 Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 14:27 o ja , współzcuje ci bardzo .. : D może pogadajcie z dyrektorem żeby wam zmienili na kogoś innego ? : pp Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 14:30 mam podobną polonistkę, tyle, że jej się chce, organizyje wycieczki, konkursy itd, choć nieźle ostra jest (chcieliśmy ją na wychowawczynię), ale my ją lubimy, po co gadacie na lekcjach, skoro wiecie jaka ona jest?? proponuję zaprzestać czynów których ona nie toleruje, bo się na was uweźmie Odpowiedz Link Zgłoś
rispekt Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 14:42 Nauczyciele nie mają obowiązku organizowania wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 14:51 Współczuję. Już moja jest lepsza. Sądzę, że to nic nie pomoże, ale ja na twoim miejscu zastosowała zasadę "Przyjaciół trzymaj blisko, wrogów jeszcze bliżej.". Bądź nad wyraz miła, uprzejma, zorganizowana, porządna i nie zwracaj na nią uwagi. Poza tym możecie się odnieść do kogoś ważnego, hm... ktoś już wspomniał, lecz zapomniałam. Macie swoje prawa, chociażby testy oddane po dwóch tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl ... 28.03.10, 14:52 Musisz sobie jakoś poradzić , nauczyciele mają bardzo poszarpane nerwy , dziwię im się że wgl. jakoś wytrzymują... Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 15:21 beznadziejna, ale musisz się pogodzić z tym że to już nie jest podstawówka. Miałam coś podobnego z gościem od matmy, ale teraz jest chory wróci dopiero za tydzień, ale żą za tydzień są święta nasza klasa ma spokój. Wiem jak się musisz czuć ja przeżywam na matmie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Wychowawczyni ;/ 28.03.10, 15:34 rozumiem co czujesz ja mam taką od matmy Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Jakiś psychik xD 28.03.10, 15:51 No to niezły przypał masz z tą dziką nauczycielką, bo jak tak dalej pójdzie, to może być cienko z zachowaniem na koniec roku ;/ A może spróbujcie porozmawiać z nią na godzinie wychowawczej? Jak Wam albo Tobie wpisze uwagi za to, że jej próbujecie zwrócić uwagę, to pójdźcie do dyrektorki. Zresztą, jak wszystkie klasy na nią narzekają, to wszyscy "protestujcie" I np. jak zada jakieś głupie polecenie, to wszyscy możecie nie odrobić i powiedzieć, że "zaburza ono poczucie waszej estetyki" XD czy coś tym stylu A jeśli chodzi o wycieczki, to nasza wychowawczyni nie jest lepsza. Nigdy nie mamy własnej, tylko dołączamy do innych klas Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Wychowawczyni ;/ 29.03.10, 21:08 Masz lepiej niż ja ;O Ale też jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: Wychowawczyni ;/ 29.03.10, 22:56 Ja to mam spoko wychowawczynię , współczuję ci . Ale za to jaką poje**** babę od Angola to jest makabra , Uwzięła się na mnie i na moją koleżankę . Odpowiedz Link Zgłoś
syll1401 yh.. 29.03.10, 22:54 OMG.! to ja myślałam , że moja wychowawczyni jest do dupy , bo zrobi nam wycieczkę tylko 2- dniową .. przekichane ... współczuje . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_ Re: Wychowawczyni ;/ 29.03.10, 23:31 trochę, ponieważ dyscyplina by się przydała, widocznie wasza stara nauczycielka tego tak nie pilnowała. Odpowiedz Link Zgłoś