jooot 06.03.10, 15:50 no właśnie tak jak w temacie , miałyście na pewno kiedyś jakieś śmieszne przejęzyczenia słów ! , ja miałam : borówka (nazwisko) - parówka xd menstruacyjne - masturbacyjne <lol2> Miałam ich dużo ale nie chce mi się pisać ; p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiekk2 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 16:23 Kiedyś na apelu miałam powiedziec ,,Wieść dziwną zwiastuje " a powiedziałam ,,Wieść dziewczą zawiastuje " . Nie wiem skąd mi to do głowy przyszło i co to znaczy . <lol2> x DD Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Ja nie miałam, ale moja koleżanka... Wejdź!! 10.03.10, 17:52 No więc pani na przyrodzie pyta się takiej jednej mojej kumpeli, jak nazywa się wszystko, co żyje. Ona chciała powiedzieć "organizm" - a powiedziała "orgazm" Mwahahaha! Orgazm... Ta to jak coś palnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 17:55 pamiętam jedno.. bardzo dobrze ;D zamiast powiedzieć jak królewna śnieżka to powiedziałam jak królewna ścieżka mama miała ze mnie polewkę przez cały wieczór ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:01 W czwartek baba z polaka wzięła mnie do odpowiedzi , i zamiast powiedzieć że bohaterem był Kuba , to powiedziałam Kupa . x DD Wszyscy się śmiali. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 13.03.10, 13:00 Kolega grał Lucyfera w jasełkach i miał powiedzieć :Ty godność księcia ?! A powiedział :Ty godność księżyca ?! A ja np kiedys zamiast powiedzieć Ewa Farna ton powiedziaam Ewa Sarna xD Nie wiem z kąd mi się to wzięło Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:02 ja czesto mam takie wpadki ostatnio powiedzialam ze guje żume Odpowiedz Link Zgłoś
za_kochana Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 19:24 zamiast na napisać niewiasta to napisałam dziewica<no co myli mi się> to akurat było głupie na debilkę z sql zamiast końskie gówno warzasnęłam końskie jajo <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:46 Zapomniałam! Na j.polski było zadane czytać z podziałem na role Dziady cz.2. Byłam duchem Zosi. Zamiast powiedzieć: przede mną bieży baranek, było przede mną Leży baranek Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 19:54 ja zawsze mówie dlaczemu ale to nie przejezyczenie : P wiec jak pani mnie pyta a wtedy musze powiedzieć dlaczemu z końcówką "go" (bo już od roku nie używam tego z końcówką "go") to mówie strasznie szybko żeby nie zrozumiała XD Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_21 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 13.03.10, 13:00 na geografii pani się mnie pytała o szerokość geograficzną a ja powiedziałam szerokości geometrycznej ;PP Dużo tego było .. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:02 Zamiast powiedzieć "jedziemy do Bochni" powiedziałam "jedziemy do pochwy" xDD I jeszcze na matmie wylało mi się picie w plecaku i chciałam jakiś worek żeby sobie książki schować żeby mokre nie były i się gościa zapytałam "czy ma pan wór" Jeszcze tego straaaaaasznie duuuużo Odpowiedz Link Zgłoś
olkalalala Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:03 ja mam codziennie tak ze sie przejęzycze i jest beka, ale nie pamiętam juz. raz byla beka jak moja kumpela gdy recytowala wiersz powiedziała TADEUSZ SIĘ SPUŚCIŁ zamiast TADEUSZ SIE SPÓŹNIŁ hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:05 cóż , ostatnio zamiast powiedzieć : [..] żeby rosła kukurydza powiedziałam [...] żeby rosły makarony . cóż c : Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 lol xdd 13.03.10, 13:01 u nas kiedyś pani od polskiego powiedziała zamiast: już nigdy nie puszczę was do wc, powiedziała: już nigdy nie spuszczę was do wc. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: lol xdd 13.03.10, 13:03 i jeszcze kiedyś kumpela opowiedziała mi że ja była w sklepie to koleżanka (z mojej klasy) krzyknęła do niej w sklepie: no ruchaj to dupsko! ale ludzie mieli polew. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowaslodycz haha xDD 06.03.10, 18:04 jaa raz jak mielismy grac w tennisa stołowego to ja tak : ejj gramy w penisa stołowego .. a wszyscy w smiech xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweety_miley Re: haha xDD 06.03.10, 18:15 ja too przezylam ... zamiast powiedziec do nauczycielki ale pani 'dziwna' jest to ja do niej : ale pani 'dziwka' jest ... i do dyrektorki xDD albo raz na w-f jak nie cwiczylam i mojej kolezance sie nie chcialo to ona za miast biegac szla no to ja do niej chcialam krzyknąć ale ty sie ruszasz a zamiast tego krzyknelam ale ty sie ruchasz xDD pani sie na mnie dziwnie spojzala a dziewczyny w beke xD Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: haha xDD 06.03.10, 18:20 byłó mi zimno na historii i siedze w drugiej ławce i krzyczę do Filipa : Zamknij zimno bo mi okno xp ale klasa miala polew ze mnie xd Odpowiedz Link Zgłoś
quenxd Re: haha xDD 06.03.10, 18:22 hah te z gumą było `oł rajt` i te z oknem też looz ; DDD pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa_ Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:28 Jak kiedyś czytałam na polskim [...] Joanna czuła się zgorszona [...] , to przeczytałam [...] Joanna czuła się zgwałcona [...] : D Cała klasa w brecht, a pani ? Też brecht. X - DD Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:33 ja np kuropatwa-kurotwoga Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 nikt mnie przebije xD 06.03.10, 18:39 Kiedyś zamiast kumpeli powiedzieć "jak ty się odzywasz?" powiedziałam "jak ty się odżywiasz?" Ale moją najgorszą wpadką było krzyknięcie do kumpeli zamiast "no ruszaj się!" to ''no ruchaj się!" Do dziś wszyscy mi o tym przypominają Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1 *Nikt mnie NIE przebije 06.03.10, 18:40 błąd w temacie *nikt mnie nie przebije Odpowiedz Link Zgłoś
missmileyjonas Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:41 kiedyś koleżanka mówi do mnie 'jednooki' (chodziło o jacka sparrowa bo rozmawiałyśmy o filmie) a ja usłoyszałam'je zwłoki' XD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:43 zmaist zabujał - zajubał zamiast husaj - hujas . ale to nie było zamierzone . ; / sorry . Odpowiedz Link Zgłoś
vivianne Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 18:53 ja zamiast powiedzieć tu leży twój papierek po cukierku powiedziałam tu lezy twój cukierek to znaczy papierek po cukierek a moja kumpela zamiast powiedziec kulka w łeb powiedziała łebka w kul.mi sie ciągle zdarzaja przejęzyczenia ale większości juz niestety nie pamiętam. ahh.....bym zapomniała kolega mojego brata zamiast powiedzieć mogę zapłacić powiedział mogę zapłucić Odpowiedz Link Zgłoś
marffa moja kumpela :P 06.03.10, 18:47 Moja koleżanka kiedyś na solarium zamiast o 10 minut poprosiła o 10 minet, Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.vampire Buahahahha x] 06.03.10, 19:15 Mi też często zdarzają przejęzyczenia. Pamiętam, jak kiedyś zamiast ,,Kamil, kaptur Ci się wywinął'' powiedziałam ,,Kaptur, kamil Ci się wywinął''. Ale była beka Odpowiedz Link Zgłoś
keysi Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 19:08 Ja może nie mialam takiego śmiesznego ale moj kolega przeczytał zamiast Juhasi to hujasi ale było śmiechu lol ;p Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 19:13 Trochę tego było... ^^ Pamiętam np. jak poczęstowałam kuzynkę żumą do gucia xd Odpowiedz Link Zgłoś
charme <3 06.03.10, 19:18 Ja mam setki,ale najlepszą miał mój wujek. Ja jestem z przyjaciółką w domku i nagle mój wujek dzwoni do drzwi , my mu otwieramy,a on ; ,,MOJE DZIECKO RODZI ŻONĘ!!!! MOJA ŻONA RODZI DZIECKO'' xddd Dalej wam nie powiem jak to było , bo i takt nie ważne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: <3 06.03.10, 19:26 pimpusia my w szkole mówi tak 'guję żumę' ;D . ja zamiast dziwna czytam dziwka xD Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Re: <3 06.03.10, 19:43 miałam dużo takich na przykład ostatnio na j. polskim zamiast przeczytać: Nie kładź palca między drzwi przeczytałam Nie kładź palca między zęby. Klasa śmiała się chyba z 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 19:49 Haha..teraz nie pamiętam, ale mój kolega kiedyś jak czytał na lekcji, na ocene, to zamiast 'bogini sukcesu', to przeczytał 'bogini seksu' Hahaxdd<lol2> Klasa przez całą lekcje sie ryła Odpowiedz Link Zgłoś
gumisiek Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 19:52 Aha i jeszcze zapomniałam. Na tej samej lekcji j. polskiego powiedziałam: Nie trzeba mieć roweru z tyłu bagażnika". Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Haha 06.03.10, 19:57 Chciałam zatrzymać koleżankę i wydyszałam: wolnij biegniej ! miało wyjść biegnij wolniej Odpowiedz Link Zgłoś
olusia_rbd Moja kumpela 06.03.10, 20:05 Mi się chyba takie nie zamierzone nie zdarzają, chyba. No ale pamiętam jak kiedyś sobie tak gadamy ja taka moja kumpela nmo i jeszcze pare osób, a ona zamiat o kurwa! To ona- o kuwa! Miałysmy z tego niezłą pompe. Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 20:14 wzgórek łonowy - wzgórek łaniowy japonki - indianki koza(nauczyciel taki) wszedł na mój profin na nk- koza na mnie weszła tajchman (nazwisko- jaki hujman? dużo ich jeszcze mam... Odpowiedz Link Zgłoś
mala661 Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 20:22 Ja nie pamiętam, ale strasznie często mi się zdarza przejęzyczyć. Wiecie jak ja tu lałam ze śmiechu ?! d; Odpowiedz Link Zgłoś
roxann_ Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 08.03.10, 22:14 mieliśmy text na polskim i tam było takie coś : ` na szczescie nie trzeba było wkuwać` a ja go czytam kolezance i przeczytałam `wkur.wiać` <lol2> ale miala polew xddd albo jeszcze kiedyś idę do biblioteki i chce wypożyczyć zemste, a myslalam o Kamienie na Szaniec i takiego cos: `poproszę Zemste na Szaniec` xddd<lol2> Duuużo tego było ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
loveme. Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 06.03.10, 20:39 wkurzyłam się na mamę bo zabroniła mi się malować do szkoły: M:Nie maluj się do szkoły ! Ja: A co ja mam być jakaś dzi.wka ?( miała być dziwna xdd) Gram z sostrą balonem: Ja : H*j (miała być juhu xd) Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 07.03.10, 09:40 w sumie teraz za dużo nie pamiętam, ale często mi się to zdarza xd pamiętam jak kiedyś żegnałam się z moją koleżanką powinno być 'no to goodbye' a ja 'ch*jbye' o.O xD Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 07.03.10, 18:44 Ja ogólnie nie przeklinam, ale raz kiedyś do mamy -Mamo! Ty nawet nie wiesz jak ona mnie wkur*ia!!!- zamiast wkurza XDD Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 07.03.10, 20:45 Z historii Rzymu.. Czytam tekst.. powinno być: [...] lud zwany Hunami [...] przeczytałam [...] lud zwany Hujami [..] Damn. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: "Bogurodzica" ;dd 07.03.10, 21:26 Niedawno na język polski musiałam nauczyć się na pamięć "Bogurodzicy". Jest tam taki fragment "Panie spuść nam...", a ja zamiast tego powiedziałam "Panie spuść się...". Myślałam, że zapadnę się pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: "Bogurodzica" ;dd 07.03.10, 21:50 czesto mi sie zdarza przejezyczyc ;dd teraz mi sie przypomnialo jak kolega palnąl na lekcji polskiego zamiast Szekspir powiedzial Sekspir cala klasa miala polewe nawet pani ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 07.03.10, 21:29 ja zamiast budka powiedziałam dupka . ;D a tak w ogóle to ja cały czas popełniam takie gafy. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sylciaa Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 07.03.10, 21:41 moje kumpele na przerwie przed wf - em są świetne :d Kiedyś Klaudyna się wygłupiała : "Musze se pogrzebać w cipie" a powiedziała "Musze se pocipać w grzebie" xD To nie jest moje przejęzyczenie ale to było niezłe ;p ja swoich nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 08.03.10, 14:41 Zamiast Grejfrut powiedziałam Gejfiut .. Miałam dużo takich przejęzyczeń ale tylko ten pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 08.03.10, 14:46 ale ja nie wiedziałam że ona to tak odebrze, { powinno być odbierze } xDD albo .... na przyrodzie miałam odp ' to kurczak ' a odpowiedziałam ' to kurwa ' i to tak do nauczycielki. ; p miałam wtedy przypał. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Wasze Przejęzyczenia ! xd 08.03.10, 14:49 pożak papiek zamiast papież polak XD albo kiedyś na polskim czytaliśmy dwa stawy i tam było coś tam, coś tam modra, a mój kolega prezeczytał morda dużo tego było, ale nie mogę sbie przypomnieć Odpowiedz Link Zgłoś