moniussia 08.03.10, 16:22 A więc pomogę wam w zadaniach , ktorych nie wiecie lub nie kapujecie wtedy moge wam wytłumaczyć Macie jakieś?? Piszcie na kiedy a odpisywac bede codziennie Zrobię te które umie Czekam na informacje... A jak nie to dajcie + kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_lady_r. Re: Pomogę Wam w zadniach:D 08.03.10, 16:54 moglabys napisac rozprawke ? Odpowiedz Link Zgłoś
cold69 Re: Pomogę Wam w zadniach:D 08.03.10, 16:56 umiesz Twierdzenia Talesa, z matematyki? XD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 08.03.10, 16:59 Zinterpretuj te słowa z wiersza podajże Kofty 'Pamiętajcie o ogrodach. Przecież stamtąd przyszliście.' Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. ty masz 12 lat!!! 08.03.10, 17:00 dziewczyno, masz 12 lat! nie jestes w stanie pomoc osobom z gimnazjum, czyli wiekszosci! Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Przyroda :( 08.03.10, 17:12 Oki Opisz znaczenie glonów w przyrodzie i dla człowieka... jak by cóś moje gg 8375174 Odpowiedz Link Zgłoś
moniussia Re: Pomogę Wam w zadniach:D 08.03.10, 18:15 the_lady_r. napisał(a): > moglabys napisac rozprawke ? NIESTETY NIE WIEM O CZYM JAKI TEMAT TAKGŻE... Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Pomogę Wam w zadniach:D 08.03.10, 17:04 Miło z Twojej strony! Ale mając 12 lat raczej mi nie pomożesz XD. Odpowiedz Link Zgłoś
messalina pfff. 08.03.10, 17:09 Podejrzewam, ze zdolasz pomoc tylko w zadaniach z wuefu. Mysle, ze twoj post dla wiekszosc nie bedzie zachecajacy do skorzystania z tej interesujacej oferty. Ale, tak z czystej ciekawosci: uzadadnij, ze szescian liczby n pomniejszony o te liczbe n jest podzielny przez 6. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
miley787 Re: Pomogę Wam w zadniach:D 08.03.10, 17:11 Ja mam takie zasrane zadanie ( do wiersza Leopolda Staffa "Odys") Kim jest tytułowy Odys? Co go łączy z bohaterem Homera? Jak coś to ci napiszę ten wiersz. To na jutro, więc chciałabym na szybko. Z góry bardzo dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 hah xdd 08.03.10, 17:14 to takie łatwe którego nie chce mi się robić xdd napisz autoryteto jakiejś gwieździe możesz napisać np. kellan lutz itp. itd. xd a mi sie nie chce xd Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Umiesz obliczyć pierwiastki - zapewne nie !!! 08.03.10, 17:14 Nie chwal się tak bo ja jestem w gimnazjum i umiem dużo więcej od ciebie... A i nie pisz "pomogę wam w zadaniach", bo nie pomożesz. Gdybym napisała np. pomóż mi obliczyc ile neutronów ma pierwiastek magnez? - Nie wiesz zapewne co to wogóle jest. No ale... Więc określaj się dokładnie w jakim wieku jesteś w jakim zakresie możesz komuś pomóc !!! P.S. Tak na przyszłość. I pomyśl nad tym co napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
moniussia Re: Umiesz obliczyć pierwiastki - zapewne nie !!! 08.03.10, 18:18 DO TEJ CO PISAŁA O TYM TEMACIE: a z kąd wiesz moze umie?? jeżeli chodzi sie na dodatkowe wszytsko sie umie Podaj 1 przykład to ci rozwiąże pani gimnazjalistko Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Pomogę Wam w zadniach:D 08.03.10, 17:18 ja mam z pl. ale raczej mi nie pomożesz bo jestem za młoda. Odpowiedz Link Zgłoś