klaudi073 08.03.10, 20:37 Który juror you can dance jest twoim zdaniem najlepszy? i dlaczego właśnie on? jeśli był już taki temat to sorki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerc Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 20:39 piróg . bo jest orginalny . i ma swoje zdanie . i kocham przekomarzanie jego i egurolli . Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:45 meerc napisał(a): > piróg . bo jest orginalny . i ma swoje zdanie . i kocham przekomarzanie jego i > egurolli . zgadzam się z tobą . ! . ;******* , to było dobre , jak wyszedł z ta dziewczyna ze strajk robi hahaha . xd ale dobrze pokazał na co go stac i ze nie zartuje ;d Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 20:42 kazdy jurror ocenia co innego i trudno powiedziec ktory jest lepszy. kazdy jest dobry w swojej dziedzinie. egurola ocenia technike, pirug ocenia prawdziwosc tego tanca, uczestnicy pokazuja emocje , jak graja i tez troche technike, a mucha jest od estetyki. a tak serio to egurola chyba jest najlepszy, albo pirug, nie weim, serio Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 20:49 Egurole lubię xD fajne odcinki, ocenie jak obejrze jeszcze kilka z nowej serii YCD. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 20:49 Też uwielbiam Piróga. Jest tak pozytywnie porąbany jak ja ;D Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 20:55 oczywiście, że .. p i e r o ż e k xd Odpowiedz Link Zgłoś
chewing.gum Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:01 Piróg;D Augustina też lubie bardzo. Mucha yśli ze jest głównym tematem tego programu i mnie trochu wkurza -_-. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:02 Augustin Egurrola zna sie na tańcu i to tam sie liczy! Po co Mucha? Wygrała taniec z gwiazdami i myśli że umi tańczyć. Tylko sie panoszy w tym programie! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja17 Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:07 Michał Piróg on jest po prostu zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:07 p i e r ó g ! , x DDD po pierwsze : jest taki j e b n i ę t y . : D po drugie : jest ze świętokrzyskiego . < 333 : * : P Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:12 Egurola ! Jest doświadczony ! Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:18 Ja tam najbardzije lubię Piróga XD. W ostatnim odcinku fajnie się zachowywał XD. ten strajk, albo jak przedrzeznial tam jednego 'Madagaskara' i takie tam xd. on zawsze cos ciekawrgo powie xppp Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:24 Najbardziej lubię Augustina. Jest miły, kulturalny, zna się na tańcu i ogólnie taki jakiś sympatyczny;d Nie to co Piróg. Wredota aż z niego wyłazi. A mucha myśli ze błyszczy-.- Odpowiedz Link Zgłoś
ola09 Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:39 mandy_jonas napisał(a): > Najbardziej lubię Augustina. Jest miły, kulturalny, zna się na tańcu i ogólnie > taki jakiś sympatyczny;d > Nie to co Piróg. Wredota aż z niego wyłazi. > A mucha myśli ze błyszczy-.- zgadzam sie z tobą Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ piróg TEAM . 08.03.10, 21:24 Piróg , LOVE , love , LOVE piróg . XDDD boski jest jego cięty język i kłótnie z agustinem : ddd Odpowiedz Link Zgłoś
zelusiacullen Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:25 Piróg - jego teksty mnie rozwalają Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Który jurorzy you can dance ?;D 08.03.10, 21:26 Piróg. Dlaczego? Bo zna się na tańcu współczesnym, który jest mi najbliższy. I zachowuje się naturalnie. I jest gejem x dd Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Anka xD 08.03.10, 21:31 rozwala mnie XD www.kotek.pl/forum/02,3006,108416448,108416448,Aparat_.html Odpowiedz Link Zgłoś
xxmorettinaxx Re: Który jurorzy you can dance ?;D 09.03.10, 14:47 najlepszy jest Pirog.strasznie go lubię nawet jeżeli jest trochę nieznosny! Odpowiedz Link Zgłoś
snowboardzistka Re: Który jurorzy you can dance ?;D 10.03.10, 12:57 Egurola, nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Który jurorzy you can dance ?;D 10.03.10, 19:57 ania mucha. w sumie dopiero jeden odcinek z nią wyemitowali, ale uważam, że jest świetna. więcej powiem jak zobaczę całe ycd5 Odpowiedz Link Zgłoś