kusy505 09.03.10, 18:46 Lubicie horrory??? Jeśli tak to jaki jest wasz ulubiony?? Ja osobiście kocham horrory ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violet_ . 09.03.10, 18:50 po pierwsze, wątek był. po drugie, wypowiadałam się już na nim, ale dobra. nie lubię horrorów, bo kojarzą mi się z pozerstwem i z chęcią udowodnienia swojego wkraczania w dorosłość. zapewne wrażenie mylne, ale co tam. zwykle filmy w tym gatunku bardzo mnie śmieszą. z tych co oglądałam, jedynie ujdzie głosy dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: . 10.03.10, 14:01 lubie . ale wole komedie teraz rzadko ogladam ale kiedys najbardzeij lubilam strazny film 3 x) Odpowiedz Link Zgłoś
snowboardzistka Re: Horrory ^^ :*:* 10.03.10, 12:52 Kocham horrory! Lubię smakosza, nawiedzony dwór Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Horrory ^^ :*:* 10.03.10, 13:55 Gdy oglądam jest ok . Lecz później .. Mam stracha x-d Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Re: Horrory ^^ :*:* 10.03.10, 14:06 kusy505 - Horrory są dla ludzi o mocnych nerwach (te które oglądałam) a nie fanów buziaczków i innych. a tak do tematu - Zejście, Rec, Rec2, Smakosz2, The Ring. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Azja!!! 10.03.10, 21:44 o tak uwielbiam horrory a zwlaszcza ogladac je przez palce Moim ulubionym horrorem jest Tajlandzki.... "Shutter"!! bardzo polecam ale uwaga!! tylko dla ludzi o mocnych nerwach... po nim balam sie chodzic po ciemku przez miesiac i spac w łóżku.... masakra.... Strasznie psychodeliczny... POLECAM@!!! Odpowiedz Link Zgłoś