kinia28 Re: Chłopacy...;P 11.03.10, 09:54 ja zwracam uwagę na włosy. jeżeli facet ma tłuste, nie umyte albo łupież na włosach to odpada. teraz tak na prawdę nie zwracam uwagi na chłopaków bo jeden jest taki super, super! a tak apropo zwracam największa uwagę na harakter chłopaka Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Chłopacy...;P 14.03.10, 23:01 Najważniejsze pierwsze wrażenie, więc zostawmy na potem charakter 1. Wzrost 2. Usta 3. Włosy Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Chłopacy...;P 14.03.10, 23:02 A i jeszcze jedno! Mówi się "chłopcy" albo "chłopaki" xD Odpowiedz Link Zgłoś
wiola7767 wszystko jest ważne;) 14.03.10, 23:08 Zwracam uwagę na całokształt czyli włosy, rysy twarzy, styl ubierania, gesty... to wszystko musi ze sobą współgrać Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Chłopacy...;P 14.03.10, 23:20 oczy włosy uśmiech ale ogólnie twarz musi być 'ładna' Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Chłopacy...;P 14.03.10, 23:44 wszytko sie liczy . albo mi sie podoba calosc albo nic . Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Chłopacy...;P 15.03.10, 11:44 najpiew patrzę mu na oczy(sama nie wiem czemu) . później na włosy , jaką ma fryzurę i czy ma czyste włosy . ;D potem próvuję poznać jego charakter , i gdy mi sie charakter spoboba to już i oczy i włosy nie mają znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Chłopacy...;P 15.03.10, 20:10 po pierwsze chłopcy nie chłopacy. najpierw zwracam uwagę na oczy i uśmiech. potem na charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Chłopacy...;P 16.03.10, 13:15 pisze się chłopcy. nie chłopacy xd 1. oczy. 2. uśmiech. 3. całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
chelseasmile Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 21:35 Na pierwszy rzut oka, to: włosy, oczy, styl ubierania ; p Odpowiedz Link Zgłoś
pati2505 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 21:38 Jak jest ubrany Oczy Włosy Uśmiech .! Odpowiedz Link Zgłoś
thesweetestgirl Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 21:44 Ja zwracam na oczy, czy ma ładny uśmiech no i hyba to tyle, nie jestem zbyt wymagająca jak widać heh Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 21:40 buty i paznokcie! serio! xD jak buty są czyste a za paznokciami zero czarnego to już jakiś plus! na drugim miejscu stawiam włosy (zadbane czy nie), charakter oraz sposób wysławiania1 bo jeśli paznokie włosy buty i wszystko jest Ok, a co drugie słowo to ku.wa no to.. ;| Odpowiedz Link Zgłoś
taewunia8 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 21:44 najpierw ? włosy, oczy i zachowanie. chyba wszystko, na "pierwszy rzut oka" . Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowaa5 `!. 04.04.10, 21:53 Czyli tak po pierwsze jestem bardzo wymagająca, o prostu masakra. Ostatnio mam jakieś odwały na punkcie chłopców, wciaż moge o nich gadac ale nie wiem którego wybrać. xd,,Czyli tak: 1. Wygląd: - oczy -włosy -jak się ubiera - dłonie (bardziej paznokcie) - czy jest zadbany, czysty -usmiech 2. Charakter: - jak się wysławia (jesli co chwilę przeklina, to nie ma szans [stronię od takich ludzi xD]) -czy jest zabawny - miły, słodki - czy nie traktuje dziewczyn jak przedmioty Widzicie jaka ja jestem, wymagająca, Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel ooooooooooooooooooooo 04.04.10, 21:59 o! i to jest wątek dla mnie. teraz przeczytam wasze wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: ooooooooooooooooooooo 04.04.10, 22:05 zaskoczyła mnie osoba, która odpowiedziała tyłek. Aczkolwiek jak dla mnie sypiecie ogólnikami, więc ciężko mi się odnieść do waszych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy na pierwszy rzut oka. 04.04.10, 22:10 włosy oczy uśmiech ciuchy i ogólnie jak się prezentuje. @gabriel, nie rozumiem co cię dziwi. gdyby wypowiadało tu się więcej chłopców to zapewne w co drugim poście byłoby to samo. tyłek, biust i te sprawy c: Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: na pierwszy rzut oka. 04.04.10, 22:36 owszem dziwi mnie, dlatego, że zawsze miałem obraz, że dziewczyny nie zwracają tak wielkiej uwagi na nasz wygląd. tzn. zwracają uwagę na uśmiech, oczy, ale ten tyłek to mnie dziwi. ja na tyłki uwagi nie zwracam w pierwszej kolejności. najpierw usmiech, potem oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 xd 04.04.10, 22:12 gabriel może masz racje xd ja muszę odpowiadać?? nie? nie, tak? ok ;p fajnie ;d...nie no .. pozostawię to dla sb ;p Odpowiedz Link Zgłoś
stop_it . 04.04.10, 22:22 *twarz *buty *spojrzenie (jak sie za mna oglądnie z takimi wyczepistymi oczkami;pp) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_pantofel Re: . 05.04.10, 11:43 Dlaczego ma być materialistką? Też zwracam na to uwagę. I nie dlatego, że kręcą mnie Ci z najdroższymi firmowymi butami, tylko po prpostu czasem po butach można określić człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
danonek13 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:15 ja na to czy ma pryszcze ;p bo ja ma to przerabane, ale tez liczy sie wzrost musi miez conajmniej 175 (bo ja ma 170 i mam obsesje na punkcie wzrostu ;p) no i tez taki ogolny wyraz twarzy, jezeli sie nie usmiecha odpada!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skazananabluesa Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:15 Raczej twarz i oczy, muszą być brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:17 Poczucie humoru! No ii mam słabość do chłopaków w czarnych włosach i opalonych ^^ coś ala Taylor Lautner. Nic nie poradzę że tacy mi się podobają xD Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:18 oczy, włosy, dłonie, uśmiech i taki całokształt i na zachowanie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka13 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:19 jakcy są. ;d ale najpeirw się rzuca w oczy wygląd ale potem liczy się tylko charakter Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:31 Oczy ciemne, błękitne czy zielone - muszą być wyjątkowe. A tak głównie to charakter musi mi odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore2788 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:33 Hmmm. Głównie to patrze na jego wygląd XD A tak na serio to na charakter i... OCZY! Jeśli chłopak ma fajna osobowość i cudne oczka to jest mój! x) Odpowiedz Link Zgłoś
x.o.x.o Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:33 włosy . ! Kocham takie dłuższe włoski u chłopaków takie jak ma Bieber . ;dd nie lubię chłopaków ściętych na jeżyka . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
papikoka8 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:34 dla mnie nie jest najważniejszy wygląd. dla mojego chłopaka tak, ale on akurat to najpiękniejszych nie należy. ; dd #1 zwracam uwage na charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
colors Chłopcy * 04.04.10, 22:47 1 . Plecy, plecy , plecy ! i szyja ( tak, wiem , jestem dziwna . ) 2 . Oczy . 3 . Nos . 4 . Uśmiech . A . no i nie znoszę , gdy chłopak jest bardzo chudy ... A potem poczucie humoru no i ogółem charakter; ). Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra tia. 04.04.10, 22:46 Najpierw rozmawiam i staram się zauważyć, czy nie jest pusty. I obczaić co lubi. Z wyglądy: oczy, dłonie, łydki, brzuch. Z charakteru: ciepło wewnętrzne (taka radość w sobie, bycie miłym, wesołym), umiejętność dzielenia się swoimi "przymiotami", stosunek do rodziny i przyjaciół, poczucie humoru, ambicja, tolerancja, wychowanie (nie przepadam za palantami), spontaniczność, altruizm (? no ogólnie, żeby nie był zimnym ch*jem emocjonalnym), zainteresowania (podobne/niepodobne/takie, które średnio toleruje). Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:53 najpierw przydałoby się gdyby nie przykleił mi od razu etykietki "zbzikowany emos", jeżeli mamy to za sobą, już jest połowa sukcesu. Jeżeli ode mnie nie ucieka, jego szanse stopniowo rosną, dodajmy do tego, że mamy dużo wspólnych tematów, a już moje serduszko skacze ze szczęścia. Problem jest, że chyba takiego jeszcze nie spotkałam, więc nigdy nie ma po co przechodzić do fazy "co mi się w nim podoba". Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: Chłopacy...;P 04.04.10, 22:57 głównie na twarz, włosy uśmiech oczy Odpowiedz Link Zgłoś