klaudi073 10.03.10, 14:12 Kto zna film typu "Szkoła uczuć" "Keith" "Pamiętnik"?? bo bardzo lubie filmy tego typu wiec jak znacie to prosze piiszcie p.s jak nie znacie to piszcie jakies wasze ulubione Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania012 Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 13:05 Ja wczoraj oglądałam "Zaklęci w czasie" Świetny film Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 14:21 Ja nie znam ale kocham Zmierzch(obie czesci) Harryego Pottera i bardzo malo znany film ELITA. Najlepszy jest oczywiscie Zmierzch i Elita. No i Harry Potter. Uwielbiam tez Alvin i wiewiorki 2. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 15:15 Co podobnego do "Szkoły Uczuć" i reszty jest w Harrym Potterze? Zakładając, że chodzi o melodramaty to ja od siebie polecam "A moment to remember"- najlepszy malodramat jaki widziałam... Oraz filmy pokroju "Ditto", "Il Mare", "Classic", "Temptation of Wolves", "Apartament", "Pusty dom", "Po prostu razem", "Daddy Long Legs", "..ing", "Heartbreak Library", "A Millionaire's First Love".. (sory, że więszkość azjatckich ale jak dla mnie koreańczycy robią najlepsze melodramaty) Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee20 Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 15:46 Zgadzam się całkowicie z pluszbezpluszu. Jeszcze bym dodała "A moment to remember" i "Angel I love you" Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 17:16 o i jeszcze przypomniałam sobię o "Daisy"- melodramat polączony z "kryminałem"(jeśli można to tak nazwać)- świetna obsada-polecam.. Może jeszcze "Windstruck", "My Sassy Girl",(oryginał- amerykański remake jest jak dla mnie zrypany), Dodatkowo jeszcze coś bardziej komediowego Castaway on the moon i My Little Bride- świetne komedie romantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 15:53 chyba nie za bardzo ale ja polecam randki w ciemno na prawdę super przed chwila skończyłam oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 17:24 Dzięki wszystkim natasha2222 oczywiscie ze ogladalam "Zmierzch" ," Księżyc w nowiu" i "Harry Potter" ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 17:34 tego typu to Córka Russelów Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 19:39 znam "Szkoła uczuć" jest fajnaa ;> Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: Pomocy z filmem!! 01.04.10, 19:48 kocham te filmy które podałaś. : ] z takich w tym stylu mogę ci polecić Zaklęci w czasie lub trochę inny ale uwielbiany przeze mnie Nostalgia anioła. Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa.x33 Re: Pomocy z filmem!! 02.04.10, 09:06 "Szkoła Uczuć" jest najlepszym wyciskaczem łez jakiego kiedykolwiek widziałam ! ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Pomocy z filmem!! 02.04.10, 10:06 saga 'Zmierzch', 'Kochaj i Tańcz', 'Step Up'1 i 2, 'Harry Potter', 'Titanic', 'Księżniczka na lodzie' , dirty dancing 2 , miłość na wybiegu , angus stringi i przytulanki , podryw na głupka , -----------------------ja lubie te wszystkie filmy Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 Re: Pomocy z filmem!! 02.04.10, 10:33 nusiaaaa ogladałam te wszystkie filmy co podałas ale dzieki dzieki wszystkim pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Pomocy z filmem!! 02.04.10, 11:13 Miasto Aniołów. Podejrzewam też że Last Song, będzie pięknym filmem. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 mandy_jonas 02.04.10, 12:53 zgadzam sie z toba mandy_jonas "The last song" to bedzie piekny film czekam na niego i na dear john tez juz przeczytałam ksiażkę polecam Odpowiedz Link Zgłoś