majusia011 12.03.10, 13:12 i jak podoba się wam ? moim zdaniem jest genialny ;] ! myślę, że GaGa będzie następna królową pop'u ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majusia011 Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 12.03.10, 13:55 haloo ?! Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 12.03.10, 13:59 Czy ten kawałek nie nosi czasem nazwy ' Video phone ' ? Może o czymś nie wiem.. ? : d Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 12.03.10, 14:09 Video phone.. to jest następna piosenka Lady GaGy z Beyonce. one nagrały dwie (razem) ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ola_ Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 12.03.10, 14:01 Nie podobał mi się za bardzo. Ja nie myślę że GaGa będzie królową popu... Chyba jeszcze śpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel483 Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 27.03.10, 21:01 teledysk jest całkiem fajny ale piosenka lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
lily28 Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 27.03.10, 21:10 A mi się podobało. Teledysk i piosenka. Ale, żeby Gaga królową popu?! Nie! Boże, jeśliby nią została to nie wiem co ja bym zrobiła. Tragedia normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 11:43 ale przecież ma szansę. może nie teraz, bo jak na razie metkę królowej ma madonna. ale gaga jest oryginalna i ma pomysł na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 11:54 moim zdaniem teledysk jest do dupy ;p . piosenka fajna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 11:58 świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
zuuzaa12 Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 11:59 Króla chyba mamy, teraz szykuje się Królowa podobał mi się : ] Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 12:04 jakoś nie wyobrażam sobie postawić Gagi obok Michaela Jacksona , no bo on to coś faktycznie dla muzyki pop zrobił. a ona ? oprócz skandali i śmiesznych strojów - nic. piosenka jest taka sobie , nie podoba mi sie w niej głos beyonce . teledysk może i ciekwie zrobiony ale bez szaleństw. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 12:09 `.A ja tak nie sądzę, lubię Gagę, ale za 5 lat nie będzie już o niej słuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 12:12 Mi się nie podoba ; x . szczególnie początek ; d. za długi wstęp ; /. eh : x . stać ją na coś lepszego ; - ) Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullen366 Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 12:16 Rzeczywiście jest genialny. Fajny układ, idealne stroje i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 20:54 a ja myślę, że zgaga jest beznadziejna. mam nadzieję, że już niedługo skończy sie na nią moda, zastanówcie sie ludzie! co ona sobą reprezentuje? teledysk okropny, oglądałam cały i nie podoba mi się. tak wiem, jestem wredna, jestem zua i nie boje się mówić publicznie: nienawidzę gagi. dziękuję fanki, za to, że teraz już nie będziecie darzyć mnie sympatią. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas1139 Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 22:14 fajnyy naweet Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 28.03.10, 22:32 swietny jest i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 04.04.10, 17:10 świetny teledysk --- www.youtube.com/watch?v=hzIQ4UtWakg (GaGa, Paramore, Miley itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Lady GaGa ft. Beyonce - Telephone - teledysk 04.04.10, 17:53 boski bardzo mi się podoba . a Gaga wymiata . xD Odpowiedz Link Zgłoś