marzycielkaaa_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 20.03.10, 19:57 A przeczytajcie te.... To są teksty polskich ,,gwiazd" ;/ G.Andrzejewicz ,,Nigdy już Nigdy już Nigdy już nigdy już Nie będę z Tobą spać Bo nie jesteś dla mnie już Niczego wart" Doda ,, Czuję w sobie moc Zaraz znów coś zmącę Lepiej nie podskakuj do mnie bo Dłonie mam gorące Czuje w sobie blask Niezłomną w siebie wiarę Lepiej nie przylizuj do mnie się Język Ci przypalę Tak to na mnie działa, tak to na mnie działa Magia mocy cała Czasu brak na głupoty, trzeba brać sie do roboty Driny, faja to jest to! Parkiet, barek, Twój "kanarek" Jedną noc mamy tylko Nosek przypudrujmy szybko Nagie ciało to mój szpan Każde oczy szok zamroczy To właśnie ja To pora ma Wolny umysł mam, wolne całe ciało Lepiej nie przybliżaj do mnie się spokoju będzie mało Humor lepszy mam, wygląd jak maszyna Lepiej nie przechwalaj przy mnie się Rozporek się zacina Tak to na mnie działa, tak to na mnie działa Magia mocy cała Czasu brak na głupoty... Niech Cie omota mój szał Niech Cie omota mój szał Nic więcej nie będziesz chciał Czasu brak na głupoty... " Haha zal tej 2 Odpowiedz Link Zgłoś
kucza_xd Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 17:28 Diamond Bitch xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Sidney Polak "skuter" 21.03.10, 17:57 A więc kto ma największy skuter w mieście ? (Sidney Ty ,Sidney Ty) Jaki to skuter model i typ ? (Suzuki Burgman Executive) Jaka pojemność ile ma mocy? (650, 55 koni ) Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni ? (Nie Sidney ! Nikt Cię nie dogoni) 1.Jeżdżę po mieście królem skuterów, mój skuter kapie od bajerów gdy wokół Ciebie Trzęsie się ziemia , bądź pewien jestem obok, nie peniaj ! Srebrny lakier połyskuje w słońcu Srebrny kask książę szczękowców, moje radio odkręcone na full , wszyscy słyszą gdy podjeżdża król Ref:. To jest moje miasto. Podaj swoje hasło, rozsuńcie się samochody oddajcie cześć Bergmanowi Nastała nowa dynastia, zrodziła się nowa kasta Suzuki Bergman i basta ! Nowy król tego miasta 2. 260 kilogramów pode mną błyszczy nawet gdy zrobi się ciemno ruchoma szyba osłania od wiatru dostojnie przyglądam się miastu mijam wieżowce, parki, skwery pozdrawiają mnie ścigacze i choppery dziewczyny machają na pasach, małolaty podziwiają na światłach 3.Skuter to wolność skuter to blask, skuter to zaoszczędzony czas gdy chowam kask Pod siedzenie wiem że dla wielu jest to marzenie Suzuki Burgman miasta król cesarz dwóch niewielkich kół pegaz, rekordzista póz, poeta asfaltowych dróg Najgorsza piosenka jaką słyszałam... Odpowiedz Link Zgłoś
anka18 Blenders Ciągnik 21.03.10, 18:03 La, la, la, la [powtarzać] Ciągnik, kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny... Alu felgi, ciemne szyby Ref.: Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Czterysta, pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa.... Siedem jeden ma do setki Ref. Nie jest to zwykły Ursus bo ma skórę i komputer Klimatyzę serwo wiatrak szyber kółko z futer Piskacz piszczy aż oponki się topią A ty miła sprawdź czy masz niezłego kopa Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie I w oborze obok niego Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:10 Zabili Mi Żółwia - kwiatek Na mojej półce zdycha mały kwiatek Na mojej półce zdycha mały kwiatek któż mi pomoże tego się nie dowiem na mojej półce zdycha mały kwiatek i już ostatni więdnie jego płatek więdnie jego płatek, więdnie jego płatek, więdnie jego płateeeeek Któż mi pomoże, kto go uratuje tego ja nie wiem i mu bardzo współczuję lecz w pewnej chwili ktoś powiedział mi do ucha że kwiatek będzie żył jeśli go wysłucham jeśli go wysłucham, jeśli go wysłucham, jeśli go wysłuchaaaaam Zgodziłem się i słucham głosu tego mówi, że wody musze wlać do niego wlałem ja wody patrzę - a on gnije za dużo wody, to kwiatka zabije to kwiatka zabije, to kwiatka zabije, to kwiatka zabije Wtedy głos słyszę, myślę gdzie się skryję a ten mi mówi ja cię zaraz zabije morał jest taki - kwiatki ty podlewaj lecz nie za dużo, bo się ktoś pogniewa bo się ktoś pogniewa haha bo się ktoś pogniewa haha bo się ktoś pogniewa, pogniewa, pogniewa bo się ktoś pogniewa bo się ktoś pogniewa bo się ktoś pogniewa, pogniewa, pogniewa, pogniewa! xD Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula_anahi rabarbar ^ ^ 21.03.10, 18:14 ja wyzej jak wpiszecie na youtube rarabarbar to wam wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:16 'Po robocie nie gadamy o robocie' ! Odpowiedz Link Zgłoś
karola158 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:21 Candy Girl-Yeah Yeah!! Niecierpie tej piosenki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alice.xd.bella Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:21 nie chce mi się szukać tytułu ale pamiętam coś takiego z nieba przyleciał mój wielki przyjaciel kiedy lądował ja jadłem kanapkę Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaka_123 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:22 po robocie...straszne wgl. Monopol...tez mega zrabane ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mercia96 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:38 peaches - trick or treat i drink a whisky leap you lick my crows feet straight skirt kick wheat automatic overheat sugar beat tastin sweet proposition incomplete truth, dare, i dont care promise to repeat keep my clothes kinky and hole in the sheet never go to bed without a piece of raw meat keep my clothes kinky and hole in the sheet never go to bed without a piece of raw meat you could be my trick you could be my treat discreet off the street throwin down the window seat you could be my trick you could be my treat if you be discreet off the street throwin back the window seat in a public tub you kiss my micro glove bubble jet, wont budge im the girl you hate to scrub body cup fill her up competition not enough zeus hair hes a bear diamond in the muff keep my clothes kinky and hole in the sheet never go to bed without a piece of raw meat keep my clothes kinky and hole in the sheet never go to bed without a piece of raw meat you could be my trick you could be my treat discreet off the street throwin down the window seat you could be my trick you could be my treat if you be discreet off the street throwin back the window seat theres nothin wrong with a little bit of uh ah theres nothin wrong with a little bit of uh ah theres nothin wrong with a little bit of uh ah theres nothin wrong with a little bit of uh ahhh theres nothin wrong with a lot a lotta uh ah theres nothin wrong with a lot a lotta uh ah theres nothin wrong with a lot a lotta uh ah theres nothin wrong with a lot a lotta uh ahhh you could be my trick you could be my treat discreet off the street throwin down the window seat you could be my trick you could be my treat if you be discreet off the street throwin back the window seat you could be my trick you could be my treat you could be my trick you could be my treat theres nothin wrong with a little bit of uh ah theres nothin wrong with a little bit of uh ah theres nothin wrong with a little bit of uh ah theres nothin wrong with a little bit of.. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:38 Zodiak na melanżu (?) . Coś takiego. Gdy to słyszę mam ochotę wyrzucić telewizor przez balkon. Przeszkodą jest to, że ejst ciężki Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 09:23 Kesha - blah blah blah "Naprawdę nie obchodzi mnie gdzie mieszkasz Chłopcze tylko się odwróć i pozwól mi uderzyć Nie bądź małą suką ze swoją gadką-szmatką po prostu pokaż mi gdzie jest Twój ptaszek" "Chłopcze dalej, uprawiaj seks chodź włóż trochę miłości do mojego schowka Chcę tańczyć bez majtek, holla" .. i wszystkie Gomezowej . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:37 Byłem jak dziecko, dziecko, dziecko, nieee Jestem jak dziecko, dziecko, dziecko, nieee Jestem jak dziecko, dziecko, dziecko, nieee Myślałem, że zawsze będziesz moja (moja) kochanie, kochanie, kochanie, nieee Jestem jak dziecko, dziecko, dziecko, nieee Jestem jak dziecko, dziecko, dziecko, nieee Myślałem, że zawsze będziesz moja. Bieber- Baby. Eej po co no śpiewa że jest dzieckiem. Każdy o tym wie-.- Nasze bloki są zajebiste x3 Szaro-bure ale tutaj mam małą ojczyznę. Nasze bloki są zajebiste x3 Szaro-bure ale tutaj mam małą ojczyznę. Starszy Feat. Rynio "Nasze bloki są zajebiste" Taa, zajebiste-.- I wszystkie Peji. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:39 Kesha - Blah Blah Blah i Tik tok więcej mi nie przychodzi do głowy, ale jak sobie przypomnę to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
wioll Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 18:54 Vanessa Hudgens-Sneakernight -Noc tenisówek Włóż swoje tenisówki Włóż swoje tenisówki My będziemy tańczyć całą noc Musze gdzieś być Chcę żebyś poszedł ze mną Zobacz, zakładam moje tenisówki Bo nadal będę tańczyć Kiedy wszyscy pojdą do domu wiec...Jesteś gotowy? Zjadłeś?Masz siłę? Jesteś naładowany ponownie, Jesteś w stanie utrzymać sie na nogach? Nie chcesz wyjść na zewnatrz po kilku godzinach muzyki My bedziemy się ruszać, i ruszać, i ruszać sie taaak, z powodu... W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? To stanie się prostsze gdy uslyszysz muzykę W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? Wszystko co dostaniesz to twoja szansa taak, Racja Noc tenisówek Teraz oni zamykają, kończą działalność sklepu, Idź do domu Już blisko końca, zaczyna się druga runda Z tego powodu jest mi wygodnie Kiedy pogoda jest ładna Chodźmy na zewnatrz To oznacza ze się trzymam Rytm jest wporządku W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? To stanie się prostsze gdy uslyszysz muzykę W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? Wszystko co dostaniesz to twoja szansa Kiedy słońce zachodzi, Wtedy my się budzimy Dobranoc spisz?Nie potrzebuje Nie ma problemu w tym aby nie spać Kiedy bit jest jak trzęsienie ziemi My jesteśmy nie do powtsrzymania, my jesteśmy nieposkromieni Przyznaj to, Nie możesz przestać, To jest uzależniające yeah,yeah,yeah W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? To stanie się prostsze gdy uslyszysz muzykę W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? Wszystko co dostaniesz to twoja szansa W zasadzie co my bedziemy tańczyć? W zasadzie co my bedziemy tańczyć? Nie martw sie o plany taak, Racja Noc tenisówek Włóż swoje tenisówki..Chodźmy cała dluga noc.. Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 20:31 taa. Vanessa reklamuje swoje tenisówki xDD Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 21.03.10, 19:05 Mezo "Po robocie" i "Monopol na melanżu" Odpowiedz Link Zgłoś
guchaxd Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 08.04.10, 19:03 "techno jazda jazda" i piosenki mojego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 08.04.10, 21:57 "God is a girl" muza spox, ale tekst godny pożałowania. Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 08.04.10, 22:08 ta Candy Girl - yeah yeah . tu . o masakra .... Ke$ha - blah blah i tu . Manchester - zero życia { ale i tak lubię tą piosenkę } i jeszcze tu . Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza mezo. - po robocie . 08.04.10, 22:02 ~ po robocie, nie mówimy o robocie . Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 08.04.10, 22:03 Zdecydowanie Grabaż i Strachy Na Lachy - Raissa Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my O i jeszcze Firma - JP na 100 % 16.04.10, 12:54 To tez jest idiotyczna piosenka . JP , JP na 100 %. Firma Prosto na 100 %. W górę ostro na 100 %. Zapamiętaj to na 100 %. Posłuchajcie sobie jaesze jakim to jest głosem śpiewana , właściwie mówione to padniecie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: O i jeszcze Firma - JP na 100 % 16.04.10, 18:31 Letni Chamski Podryw czinkłouczento Mam czinkłouczento, w Holenderskim gazie, siadaj na kanapie jak nie no to na razie .. wieszo tym bejbe.." "..Nie wchodź tu z brudną podeszwą bo mam nowe dywaniki, kupione w TESCO Odpowiedz Link Zgłoś
zozolaa. Re: O i jeszcze Firma - JP na 100 % 09.05.10, 21:07 selcia17 napisał(a): > Letni Chamski Podryw czinkłouczento > > Mam czinkłouczento, w Holenderskim gazie, siadaj na kanapie jak nie no to na > razie .. wieszo tym bejbe.." > > "..Nie wchodź tu z brudną podeszwą bo mam nowe dywaniki, kupione w TESCO w tej piosence o to chodzi , bo to jest tak jakby parodia polskiego rapu . Odpowiedz Link Zgłoś
linka14 ;-) 09.05.10, 21:13 Taa.. "Do, re, mi" Do, re, mi jesteśmy nutki małe, Sol, la, si śpiewamy sobie gamę fa podziało się nam gdzieś znajdź je i ze sobą weź. Ref. Ja do do, ja re re, ja mi mi ja fa fa, ja sol sol, ja la la ja si si, ja do do Haha, rok temu w 6 klasie nam to na muzyce miałam. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: O i jeszcze Firma - JP na 100 % 05.05.10, 22:29 zp.my napisał(a): > To tez jest idiotyczna piosenka . > > JP , JP na 100 %. > Firma Prosto na 100 %. > W górę ostro na 100 %. > Zapamiętaj to na 100 %. > > Posłuchajcie sobie jaesze jakim to jest głosem śpiewana , właściwie mówione to > padniecie ;DD > buhaha my się z tego lejemy tak że to koniec . xD albo reprezentuję firme , reprezentuję jp , reprezentuję kraków , reprezentuję jp . dobre chłopaki reprezentują jp. hardcor jp , ogień jp . leże i kwicze . : D no i jeszcze skuter - sydney polak i po robocie - mezo . co to jest za tekst wgl . ? " po robocie nie gadamy o robocie " porażka . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 16.04.10, 18:46 Kesha - blah blah blah "Naprawdę nie obchodzi mnie gdzie mieszkasz Chłopcze tylko się odwróć i pozwól mi uderzyć Nie bądź małą suką ze swoją gadką-szmatką po prostu pokaż mi gdzie jest Twój ptaszek" "Chłopcze dalej, uprawiaj seks chodź włóż trochę miłości do mojego schowka Chcę tańczyć bez majtek, holla" Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 08:10 piosenki miley cyrus z tak wielkim przesłaniem. idiotyczne. każda gorsza od poprzedniej. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 08:36 Candy Girl tytułu nie znam: Yeah! Yeah! Dobrze jest być tuu x2 Imprezę czas zacząć już! Okropne, a to dopiero początek Sokół feat Pono - W aucie będę brał cię - gdzie ? w aucie. mnie? cię. naprawdę? ehee... Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 08:39 Piosenka pt. I wanna fuck a dog in the ass" najgłupsza jaką słyszałam, ale jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 08:49 piosenka ' w aucie', zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 08:56 Jonas Brothers i Demi Lovato - Bounce Tłumaczenie na polski: (...)Bo moje rytmy się unoszą, a moje dżinsy są za ciasne to ja sprawiłem, że ci ludzie odbijają Chodź zobaczyć jak moje ciało odbija, kochanie(...) Chodź zobaczyć jak moje ciało odbija właściwie Najgłupsze słowa piosenki jakie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 09:23 Rihanna - Umbrella "Udner my umbrella ella ella eh eh eh..." Lady Gaga - Poker face "pa pa pa pa poker face" Ke$ha - tik tok "Nie przestawaj, spraw to popularnym Dj, wysadź głośniki Dzisiaj, zamierzam walczyć dopóki zobaczymy światło słoneczne Tik tak, na zegarze Ale impreza się nie kończy" Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 11:51 zgadzam sie z angie2 lubię tą piosenkę (nie przetłumaczoną) ale ten tekst po polsku MATKO... Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 09:20 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... `jak anioła głos.. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 09:28 Sydney Polak - Skuter . " Kto ma najlepszy skuter w mieście ? Sydney Ty , Sydney Ty ! " : DD a nasz klasowy clover : " Kto ma najlepszy ciągnik we wsi? Lolek* Ty , Lolek Ty !" Lolek - na prawde ma na imię Maciek , ale wszyscy nazywają go Lolek albo Czesiu : D Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 09:29 opluj.pl według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra_xxx Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 05.05.10, 22:44 LUDZIE! TO DOPIERO jest 'PIOSENKA'! Frankie Jonas i Noah Cyrus - Ponyo mwahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
ame_profonde Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 09:57 he he... oczywiście najgłupsze piosenki ma zawsze Feel a szczególnie piosenka "Jak anioła głos". Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 17.04.10, 10:02 Feel. -,- Odpowiedz Link Zgłoś