15.03.10, 20:25
macie konto na nk? a jesli tak, to jakiew opisy dajecie pod zdjęciami? czy piszecie np, pod
zdjęciem coś w stylu "chyba sie zakochałam" , "tak mi smutno..." ? co o tym sadzicie? a
jesli jakies zdjecie jest delikatnie mowiac nieładne to czy dajecie opinie 5 i
komentarz "slicznie" tylko dlatego, ze chcecie zeby ta osoba tez wam cos napisała?

a i jeszcze jedno nie piszcie mi tu ze "bylo" albo "wontek do kitu" . bo i tak to nic nie da a
tylko robicie spam, zreszta kazdy ma inny gust i komus sie moze podobac a komus nie
Obserwuj wątek
    • light Re: nk 15.03.10, 20:29
      Nie mam naszej klasy, bo nasza klasa to mafia.
      • olacja12 Re: nk 15.03.10, 20:33
        mam nk wink i nie piszę pod zdjęciami
        "cyba się zaokchałam" itp. tylko na przykład "Wrocław 2010"kiss
        • fantabuu Re: nk 15.03.10, 20:37
          mam
      • fanka97 Re: nk 15.03.10, 22:37
        ja mam jak zdjęcie mi się nie podoba to nie oceniam a jak dodaję jakieś zdjęcia
        to w opisie piszę coś w stylu np. ,,w pokoju" albo ,,na wycieczce w..." jak
        piszę komentarz to wcale nie myślę o rewanżu może dlatego że chyba nigdy na nk
        się z nim nie spotkałam sorry profil od niecałej godziny i napad weny big_grin
    • zouza_ Re: nk 15.03.10, 20:34
      pod zdjęciami dodaję czasami piękne i fajne cytaty .
      albo teksty piosenek jakichś fajnych .

komentarze "ślicznie" czy coś dodaję tylko do zdjęć, które mi się naprawdę podobają .
      nie daję opini superzdjęcia czy coś bo to głupie .
      wkurzają mnie rozmowy w komentarzach do zdjęcia, masakra .
      nie liczę na to, że jeśli ja dam komuś komentarz to on mi też da .

moja koleżanka np daje konantarze do każdego nowego zdjęcia jakie zobaczy .
      a druga dodaje pineski ludziom tylko po to żeby jej zdjęcie skomentowali nawet zwykłym "dzięki" .

maaaaaaaaaaaasakra . -,-
      • nati97 Re: nk 15.03.10, 20:40
        zouza: ja robie tak jak ty, ale znam osoby ktorejak zobacze niektore opisy, albo cos
        takiego to poprostu masakra.
    • ironic_ Re: nk 15.03.10, 20:38
      mam, ale bywam tak raz ma tydzień, bodajże. komentarzy nie piszę wcale, chyba że mam
      jakąś sprawę, bo wyrażenia typu 'ślicznie, cudownie' jakoś mnie nie kręcą. zresztą, sama
      mam zablokowaną możliwość dodawania komentarzy.
      • kradzieejka_ Re: nk 15.03.10, 20:42
        Mam , ale jedynie konto fikcyjne dla jaj ; p
        A wchodzę rzadko i nie piszę takich tekstów ; >
      • julka_pff jaaap <33 15.03.10, 20:53
        nk posiadam .. siedzę ooj .;/ raz na 3 dni ..

e pod zdjęciami zazwyczaj wklejam cytaty .. coś śmiesznego.. teksty piosenek . albo po prostu piszę co mi ślina na język przyniesie xD

zazwyczaj jest to coś w stylu : " mwhahahaha .. zdjęcie do dupy .. ale po primo : z nudów .. po sekundo : postanowiłam wam poprawić natrój ..
        wyszło jak wyszło .. nie moja wina że wyglądam tak oo siak "

tsaa .. no to jest coś takiego ..

a jak zdjęcie mi się nie podoba .. to po prostu nie kometuje .. nie oceniam .. nie marnuję klawiatury na denne komentarze typu : " o masakraa ! paskudnie .. " alboo " hahahaha .. daj to na krzywyryj.pl ! "

nie nie .. nie jestem taka <33

to tylee z mojej strony big_grin
        oo losie .. o.O ale sie rozpisałam o.O

mwhahahaha <33 pozdrooo kiss
    • razzle Re: nk 15.03.10, 20:46
      Rzadko komentuję zdjęcia, swoich też nie dodaje, nk mi służy tylko do kontaktu z
      ludźmi, których muszę akurat złapać, a normalnie nie mamy się jak skontaktować.
    • owad Re: nk 15.03.10, 20:48
      nie chcę nikogo obrażać,ale wg mnie pisanie wierszyków pod zdj.i właśnie np.tak
      mi smutno jest żałosne.
      fakt,ktoś jest smutny,ale nie musi ogłaszać tego całemu światu.moim zdaniem
      zdj.mają być kolorowe i ciekawe.ja zazwyczaj robię 1 zdj.na 2 miesiące,ale jest
      komentowane xd
      ostatnie to:urodzinowo;p
      co do komentarzy to najczęściej daje tym znanym(?)osobom,tzn.tym fajniejszym^^
      wiem,co lubią i co je śmieszy.takie kom.są najfajniejsze.
      a się rozpisałambig_grin
    • arbuzik. Re: nk 15.03.10, 20:48
      mam konto na nk, ale nie wchodzę na nie, bo zapomniałam hasła / loginu, ale jeszcze jak
      wchodziłam, to nie pisałam tego typu opisów... :}
    • luukasz Re: nk 15.03.10, 20:49
      Nk to badziewie.
      Słyszałem, ze można teraz oceniać foTeckiix3! - czyli robi się jak fotka.
      No i jeszcze słynny śledzik. ;]
      • aga96r Re: nk 16.03.10, 18:52
        mam.
        a pod zdj pisze cytaty, lub nazwy ulubionych piosenek.
    • iheartjustinb Re: nk 15.03.10, 20:50
      raczej nie komentuję zdjęć, a jeśli już, to nie "ślicznie, cudownie, ale laska".
      ;] piąteczek i superopinii też nie daję.
    • asiek_xd Re: nk 15.03.10, 20:54
      mam nk .
      nikomu nie słodze.
      vgl. nie daje opini .
      , ludzie sami mi kometuja zdjecia , więc się nie wysilam XD
    • choppy_bunny Re: nk 15.03.10, 20:55
      Nie mam nk, bo jest mi niepotrzebne.
      Poza tym pisze się wątek ; )
      • nati97 Re: nk 15.03.10, 20:58
        masz rację WĄTEK.... ah głupiutka ja.....
    • diamentowa_ Re: nk 15.03.10, 21:00
      tak , mam . rzadko wchodzę -.-
      jak zdjęcia dodaję to jakieś cytaty powiązane ze sobą, bo często dodaję sesje . ;xx
      albo zwykłe opisy typu 'Turcja 2009', czy 'Ja i moja nagroda (:' . : D
    • oliiviia NK 15.03.10, 21:06
      Mam konto.
      Opisy?
      Normalne.
      Nie, nie pisze "chyba się zakochałam". Dla mnie to jest żałosne.
      Nie daje opini, bo z tego nie korzystam.
      Jestem szczera do bólu. Nie mówie "ślicznie" po to by inni komentowali mi tak samo. Zależy
      mi na szczerej opini.
      Nk to badziewie. Nie wiem po co ja tam jestem.
      I nie "wontek" tylko "wątek" jak już.
      -.-
    • bouche2 ale ten wątek na serio jest do kitu :( 15.03.10, 21:06
      mam naszą klasę tylko po to, żeby sprawdzać co słodkiego napisano na forum
      klasy, czy może nie ma jakiejś lekcji, czy coś się stało, czy jest coś nowego do
      domu...
      zdjęcia wstawiam normalne, nieemo, podpisuję rzadko, a już na pewno nie 'jestem
      taka nieszczęśliwa', no błagam, i cytatów też raczej nie -.-

co do komentarzy to chyba nie jestem już dzieckiem fotki, jak mi się podoba
      czyjeść zdjęcie to komentuję ładniusio, jak nie to nie komentuje, a jak mnie
      śmieszy to piszę coś jeszcze innego.
      -.-
    • princess132 Re: nk 15.03.10, 21:08
      daje teksty piosenek mcr.
    • nati97 Re: nk 15.03.10, 21:17
      ktos jeszcze????
    • nati97 Re: nk 15.03.10, 21:22
      p.s. ciesze sie ze ktos mysli tak jak ja, tzn. ze nie ma swensu pisac 'czuje sie beznadziejnie'
      itp. na nk, i warto pisac PRAWDZIWE zdanie o zdjęciu! bo u mnie w szkole jest duzo takich
      delikatnie mowiac nie fajnych ludzi. Dziekuje kotki ;**
    • valhalla Re: nk 15.03.10, 22:03
      mam nk. nie piszę nic pod zdjęciami, nie oceniam i zazwyczaj nie komentuję.
    • seneka4 Re: nk 15.03.10, 22:21
      Mam naszą-klasę ,ale tylko po to żeby zgadać się z ludźmi ,którzy nie mają gadu
      a mają skype etc. Długo już nie używam naszej-klasy ,ta strona jest nudna i
      monotonna ile można siedzieć i oglądać 'twarze' osób ,które widzi się na co
      dzień i jeszcze dodawać przy tym słitaśne komentarze ,no nie . Dla mnie to
      obciach i tyle. Nigdy nie wstawiam opisów na naszej-klasie ani na gadu po co mi?
      tak w ogóle na gadu - przeważnie siedzę na niewidocznym. Bo jak gram np: w
      margonem ,albo nie chcę z kimś pisać to po co mam siedzieć na dostępnym? żeby
      nagle wszyscy się rzucili i zaczęli do mnie pisać? ;d Już nie raz tak było.
      wyłączyłam też oceny do zdjęć ,zdjęcie mam jedno po co więcej? Oo'
    • emila Nie, nie mam konta na nk 15.03.10, 22:38
    • kararock Re: nk 16.03.10, 08:11
      mam nawet 3 konta, ale dwóch rzadko kiedy używam, może teraz zajrze wink
      • prosiak_ Re: nk 16.03.10, 08:17
        mam naszą-klase...
        ale nasza-klasa to zło...
        nie komentuje nikogo zdjęć... bo mi się nie chce.
    • idiotka_ Re: nk 16.03.10, 08:19
      tak , mam konto na nk . Jakieś cytaty z książki lub kilaka słów z piosenki , lub
      po prostu taki jaki mi przyleci do głowy . Nie , jeżeli jakieś zdjęcie mi się
      nie podoba , choćby i mojej najlepszej przyjaciółki , to nic nie piszę . A
      opinii w ogóle nie daję . Wyłączyłam tą funkcję . Dla mnie jest to beznadziejne .
    • kuku_ nk. 16.03.10, 12:11
      mam konto. opisów pod zdjęciami nie posiadam. bardzo rzadko komentuję , bo
      zazwyczaj są to słitaśne foteczki robione w lustrze aparatem w komórce, a na ich
      widok szlag mnie trafia. opinie wyłączyłam i nie opiniuję.
      • oola Re: nk. 16.03.10, 12:24
        mam nk,
        komentuję zdjęcia tylko tym osobą które lubię i ich zdjęcia mi się podobają,
        co do opisów - to różnie ze mną bywa, ale nie piszę czegoś w stylu " ah, moje
        serce pęka ", albo " zakochanaaaa ;* ;* ;* <333 x3 x*** " , takie opisy dają
        głupie dzieciaczki,
        obecnie mam tylko 1 zdjęcie w galerii.
        • quelle Re: nk. 16.03.10, 14:37
          no mam nk.
          ale teraz ta stronka zrobiła się głupia , niedługo za same logowanie będzie trzeba płacic ;p
          • give Re: nk. 16.03.10, 14:46
            mam enka .
            pod zdj piszę jakieś cytaty, które mi się podobają i akurat pasują do zdj lub czasami teksty
            ulubionych piosenek .
            czasami jak mi się chce to pisze jeszcze coś od siebie . jak dodaję jakieś zdj z wypadu z
            kumpelami albo coś to wspominam te najfajniejsze chwile żeby później jak sobie bd oglądać to
            zdj przypomnieć sobie to, co się wtedy zdarzyło fajnego . ; ))
            a kedys pisałam tylko `kropkę` . ;b
    • truflowa xxx 16.03.10, 16:03
      Uhm, mam.
      Jeśli kogoś zdjęcie mi się nie podoba to po prostu nic nie pisze i nie wstawiam
      oceny.
    • lady_cat nk 16.03.10, 16:50
      więc :
      1 . ' wątek bez sensu ' to nie jest spam .
      2. pisze się wątek, nie wontek .
      3. taa, jasne chłopakowi, który mi się podoba piszę : zakochałam się w tobie .

nie, głupia nie jestem . c ;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka