Dodaj do ulubionych

Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciach?

• losers Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:44
      chciałabym mieć dobry kontakt z mamą, ale gadka z tatą idzie mi zdecydowanie
      lepiej. moja mama na każdym kroku podkreśla, jaką ma wspaniałą córkę (
      oczywiście przy obcych, chce zrobić dobre wrażenie ) i przez to zachowuje się
      troche obciachowo. jeśli masz rodziców, którzy nie zgrywają idealnej rodzinki
      tylko na pokaz, to nie wstydź się gdzieś z nimi pokazać. ;>
    • kamma Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:48
      Ja jadę na kolonie z przyjaciółką... Ale wiem czy obciach?... No może raz gdy mój tata załozył czapkę a raczej kapelusik mojej siostry która ma 5lat i szedł tak na kąpielisko... Fazawink
    • delicjaxx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:53
      ja nie twierdzę że to jakiś obciach czy coś, ale prawdę mówiąc nie lubię
      wyjeżdżać z rodzicami... wolę ten tydzień czy dwa odpocząć trochę od nich ; pp
      • quelle Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:59
        wolę sama , ale muszę ich błagac bo się zawsze o mnie boją
        po prostu jestem uwiązana ...
    • horrorshow Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 22:45
      Bułgaria. Wolę z rodzicami. Lepiej się `pomęczyć` ale za to w fajnym miejscu ^^
      Dużo zwiedzania i plażowania + prawdopodobnie jeden dzień w Turcji ^^
    • robpattinson Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 22:53
      nie jezdze z rodzicami na wakacje, moze pod koniec nad wode itd. ale normalnie
      to jestem w mieście i spotykam sie z przyjaciółmi a potem w sierpniu jade do
      rodzinywink

• pajlov4 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 23:06
        ja w tym roku do tunezji , egiptu i francji . ;DD
        fajnie z rodzicami jeździć gdzieś , bo jak masz fajnych rodziców to zianie jest . :-d
      • bllack Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 23:07
        Na pewno nienawidzę żadnych obozów , kolonii i tym podobnych badziewi...no po prostu jakby wysłali mnie na coś takiego to bym stwierdziła , że mnie nie kochają xD
        Co do wakacji z rodzicami , moi są zajebiście na luzie , pozwalają mi na wszystko [co w miare normalne , przy tym skok z bungee jest normalny xD] bo mają do mnie zaufanie i ten plus , że zawsze mówię prawdę. Wakacje z nimi zawsze są zajebiste i udane , i to żaden obciach moim zdaniem wink Jak nie z nimi jeżdże [zawsze jakiś kraj zagraniczy] to z ciotką i wujkiem , też są zajebiscie na luzie xD
        W tym roku , zostaję trochę w Szwecji[tu mieszkam] znajomi i imprezy itd. Chyba lece do Turcji , na pewno do Polski , potem jeszcze do dziadków na jakieś dwa tyg. itd. zobaczy się.cool
    • kama00 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 10:28
      Ja jadę na kolonię i na wyjazd z rodzicami. Na szczęście jadą też znajomi moich
      rodziców i ich córka - moja najlepsza przyjaciółka. Najprawdopodobniej jadę też
      z nią na kolonię. Co do wyjazdów rodzinnych to lubię je do tego momentu gdy nie
      musimy czegoś zwiedzać bo tego nie znoszę. Póki leżę na plaży albo jestem w
      pokoju i gram na laptopie to jest ok.
    • oola :) 17.03.10, 11:36
      najpierw jadę w góry na tydzień kultury beskidzkiej - do wisły.
      a potem jadę nad morze! :] albo gdzieś. xd
    • smola Heh ;) 17.03.10, 11:55
      Ja wyjeżdżam na obuz i lecę z rodziną za granice smile Moim zdaniemobciach jeśli masz rodziców, którzy cały czas cię pouczają. Ja mam spoko rodziców (umieją się zachować), ale i tak jadę na obóz, na obozie poznasz dużo fajnych osób, a jeśli nie możesz tak zrobić żeby pojechać tam i tam. To polecam obóz smile
    • razzo Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 12:02
      obciach? a co w tym takiego obciachowego?

jeżeli chodzi o mnie to lubię jeździć z rodzicami na wakacje.
      wolę takie wyjazdy od obozów.
      ze względu na to, że czuję się na nich swobodnie i właściwie nikt nie ma nade mną
      całkowitej kontroli.

ale obozy też lubię. może tylko dlatego, że poznałam na nich mnóstwo ciekawych ludzi, z
      którymi wiele mnie łączy. no i jest przynajmniej fan. c:
    • paula432 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 12:46
      Sama, jade na obóz smile
    • montanacyrus Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 14:14
      Ja wyjazdów z rodzicami nie lubię, ale innego wyboru nie mam sad
    • mandy_jonas Obciach? 17.03.10, 14:24
      Jasne że nie obciach-.- Co roku jeżdżę z rodzicami nad morze...
      No i jeszcze planuję tygodniowy obóz- oczywiście bez rodziców^^
      • sexy_girl Re: Obciach? 17.03.10, 15:00
        Ja jade do Kanady . ; )
        z mamą . I to nie obciach dla mnie .
        Co roku jeżdże do Egiptu , Turcji , Grecji czy Tunezji .
        I fajnie jest ; )
        oczywiście poznaje tam ludzi . big_grin
        i bd dalej jezdzić . big_grin

oczywiście fajnie bez rodziców zaszaleć . big_grin
        młodzieżowo big_grin

< 333 Wakacjee . Jeszcze tyle czasu .. : (
    • nikaa Obciach? 17.03.10, 15:03
      YyY wakacje z rodzicami to obciach? Pierwsze słyszę....
    • juliakhan Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 15:43
      Myślę, że obciachem tego nazwać nie można. Troche z rodzinką pobyć trzeba, nawet jeśli
      są " Obciachowi". Przecież rodziny się nie wybiera.big_grin A co do mnie. Jak co roku z
      najbliższymi nad morze, no i obóz. Czego chcieć więcej ? tongue_out
    • natta Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:03
      Oczywiście że lubię z rodzicami!Ale obozy to raczej harcerskie.A propos,pytałaś
      czy to obciach:dla mnie nie,bo to twoi rodzice!wink
    • magdusiaa Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:20
      Ja zawsze jeżdżę na wakacje tylko z rodzicami, sama bym nie chciała, co innego,
      gdyby to było jakies fajne grono zaufanych kumpelek, ale i tak wolę z rodzicami
      i z siostrą, a najbardziej jeszcze oprócz nich z moimi kuzynem i kuzynką i z ich
      rodzicami. Wtedy jest najfajniej!!!smile W tym roku właśnie wszyscy razem jedziemy
      na Mazury, już się nie mogę doczekać!!smile)
    • violet_ Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:29
      obciach? co za bzdura. najważniejsze to dokąd pojechać, nieważne, czy z klasą, czy z
      rodzicami.
    • virginkaa Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 17:21
      Ja jeżdzę smile W tym roku jedziemy na mazury lub w góry. : ) A na obóz to też jadę w tym roku. I wyjazd z rodzicami to nie obciacvh smile
    • pipirosse Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 17:35
      Za 2-3 tyg jade na Cube bo mam 2 tyg. wolne od szkoly ... na poczatku lipca jade na
      Muzyczna Kolonie , jakos w sierpniu do rodziny , a pod koniec wakacji moze jeszcze gdzies
      pojade . Uwazam ze z rodzicami tez moze byc fajnie jezeli dobrze czas zorganizuja.
    • otoja Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 18:12
      ja jadę z rodzicami. nie uważam ze to obciach ponieważ co roku jedziemy nad
      morze z taką samą paczką i się świetnie bawimy big_grinbig_grinbig_grinbig_grintongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
    • beauty12 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 19:16
      Dla mnie to żaden obciach
    • lizakowastar Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 20:04
      Ja zawsze na wakacje i na ferie jade z rodzicami. Zabieram ze sobą przyjaciół (oni też jadą
      z rodzicami smile ) . Nikt z nas nigdy pomyślał, że do obciach
    • ingeborga Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 09:16
      stopień obciachu zależy od rodziców wink ale ja bym jednak jechała sama - wolność
      i swoboda devil
    • xxmorettinaxx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 10:19
      uwielbiam wyjazdy z rodzicami, w tym roku jedziemy do Francji!big_grin
    • jonas_lover Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 12:47
      moim zdaniem to nie obciach, ja lubię nawet wyjazdy z rodzinąsmile
      • jonas_lover Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 12:47
        i wybieram się w Tatry big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka