losers Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:44 chciałabym mieć dobry kontakt z mamą, ale gadka z tatą idzie mi zdecydowanie lepiej. moja mama na każdym kroku podkreśla, jaką ma wspaniałą córkę ( oczywiście przy obcych, chce zrobić dobre wrażenie ) i przez to zachowuje się troche obciachowo. jeśli masz rodziców, którzy nie zgrywają idealnej rodzinki tylko na pokaz, to nie wstydź się gdzieś z nimi pokazać. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kamma Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:48 Ja jadę na kolonie z przyjaciółką... Ale wiem czy obciach?... No może raz gdy mój tata załozył czapkę a raczej kapelusik mojej siostry która ma 5lat i szedł tak na kąpielisko... Faza Odpowiedz Link Zgłoś
delicjaxx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:53 ja nie twierdzę że to jakiś obciach czy coś, ale prawdę mówiąc nie lubię wyjeżdżać z rodzicami... wolę ten tydzień czy dwa odpocząć trochę od nich ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 21:59 wolę sama , ale muszę ich błagac bo się zawsze o mnie boją po prostu jestem uwiązana ... Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 22:45 Bułgaria. Wolę z rodzicami. Lepiej się `pomęczyć` ale za to w fajnym miejscu ^^ Dużo zwiedzania i plażowania + prawdopodobnie jeden dzień w Turcji ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 22:53 nie jezdze z rodzicami na wakacje, moze pod koniec nad wode itd. ale normalnie to jestem w mieście i spotykam sie z przyjaciółmi a potem w sierpniu jade do rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 23:06 ja w tym roku do tunezji , egiptu i francji . ;DD fajnie z rodzicami jeździć gdzieś , bo jak masz fajnych rodziców to zianie jest . :-d Odpowiedz Link Zgłoś
bllack Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 16.03.10, 23:07 Na pewno nienawidzę żadnych obozów , kolonii i tym podobnych badziewi...no po prostu jakby wysłali mnie na coś takiego to bym stwierdziła , że mnie nie kochają xD Co do wakacji z rodzicami , moi są zajebiście na luzie , pozwalają mi na wszystko [co w miare normalne , przy tym skok z bungee jest normalny xD] bo mają do mnie zaufanie i ten plus , że zawsze mówię prawdę. Wakacje z nimi zawsze są zajebiste i udane , i to żaden obciach moim zdaniem Jak nie z nimi jeżdże [zawsze jakiś kraj zagraniczy] to z ciotką i wujkiem , też są zajebiscie na luzie xD W tym roku , zostaję trochę w Szwecji[tu mieszkam] znajomi i imprezy itd. Chyba lece do Turcji , na pewno do Polski , potem jeszcze do dziadków na jakieś dwa tyg. itd. zobaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
kama00 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 10:28 Ja jadę na kolonię i na wyjazd z rodzicami. Na szczęście jadą też znajomi moich rodziców i ich córka - moja najlepsza przyjaciółka. Najprawdopodobniej jadę też z nią na kolonię. Co do wyjazdów rodzinnych to lubię je do tego momentu gdy nie musimy czegoś zwiedzać bo tego nie znoszę. Póki leżę na plaży albo jestem w pokoju i gram na laptopie to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
oola :) 17.03.10, 11:36 najpierw jadę w góry na tydzień kultury beskidzkiej - do wisły. a potem jadę nad morze! :] albo gdzieś. xd Odpowiedz Link Zgłoś
smola Heh ;) 17.03.10, 11:55 Ja wyjeżdżam na obuz i lecę z rodziną za granice Moim zdaniemobciach jeśli masz rodziców, którzy cały czas cię pouczają. Ja mam spoko rodziców (umieją się zachować), ale i tak jadę na obóz, na obozie poznasz dużo fajnych osób, a jeśli nie możesz tak zrobić żeby pojechać tam i tam. To polecam obóz Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 12:02 obciach? a co w tym takiego obciachowego? jeżeli chodzi o mnie to lubię jeździć z rodzicami na wakacje. wolę takie wyjazdy od obozów. ze względu na to, że czuję się na nich swobodnie i właściwie nikt nie ma nade mną całkowitej kontroli. ale obozy też lubię. może tylko dlatego, że poznałam na nich mnóstwo ciekawych ludzi, z którymi wiele mnie łączy. no i jest przynajmniej fan. c: Odpowiedz Link Zgłoś
paula432 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 12:46 Sama, jade na obóz Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 14:14 Ja wyjazdów z rodzicami nie lubię, ale innego wyboru nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Obciach? 17.03.10, 14:24 Jasne że nie obciach-.- Co roku jeżdżę z rodzicami nad morze... No i jeszcze planuję tygodniowy obóz- oczywiście bez rodziców^^ Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Obciach? 17.03.10, 15:00 Ja jade do Kanady . ; ) z mamą . I to nie obciach dla mnie . Co roku jeżdże do Egiptu , Turcji , Grecji czy Tunezji . I fajnie jest ; ) oczywiście poznaje tam ludzi . i bd dalej jezdzić . oczywiście fajnie bez rodziców zaszaleć . młodzieżowo < 333 Wakacjee . Jeszcze tyle czasu .. : ( Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Obciach? 17.03.10, 15:03 YyY wakacje z rodzicami to obciach? Pierwsze słyszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
juliakhan Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 15:43 Myślę, że obciachem tego nazwać nie można. Troche z rodzinką pobyć trzeba, nawet jeśli są " Obciachowi". Przecież rodziny się nie wybiera. A co do mnie. Jak co roku z najbliższymi nad morze, no i obóz. Czego chcieć więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
natta Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:03 Oczywiście że lubię z rodzicami!Ale obozy to raczej harcerskie.A propos,pytałaś czy to obciach:dla mnie nie,bo to twoi rodzice! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusiaa Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:20 Ja zawsze jeżdżę na wakacje tylko z rodzicami, sama bym nie chciała, co innego, gdyby to było jakies fajne grono zaufanych kumpelek, ale i tak wolę z rodzicami i z siostrą, a najbardziej jeszcze oprócz nich z moimi kuzynem i kuzynką i z ich rodzicami. Wtedy jest najfajniej!!! W tym roku właśnie wszyscy razem jedziemy na Mazury, już się nie mogę doczekać!!) Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 16:29 obciach? co za bzdura. najważniejsze to dokąd pojechać, nieważne, czy z klasą, czy z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 17:21 Ja jeżdzę W tym roku jedziemy na mazury lub w góry. : ) A na obóz to też jadę w tym roku. I wyjazd z rodzicami to nie obciacvh Odpowiedz Link Zgłoś
pipirosse Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 17:35 Za 2-3 tyg jade na Cube bo mam 2 tyg. wolne od szkoly ... na poczatku lipca jade na Muzyczna Kolonie , jakos w sierpniu do rodziny , a pod koniec wakacji moze jeszcze gdzies pojade . Uwazam ze z rodzicami tez moze byc fajnie jezeli dobrze czas zorganizuja. Odpowiedz Link Zgłoś
otoja Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 18:12 ja jadę z rodzicami. nie uważam ze to obciach ponieważ co roku jedziemy nad morze z taką samą paczką i się świetnie bawimy Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 19:16 Dla mnie to żaden obciach Odpowiedz Link Zgłoś
lizakowastar Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 17.03.10, 20:04 Ja zawsze na wakacje i na ferie jade z rodzicami. Zabieram ze sobą przyjaciół (oni też jadą z rodzicami ) . Nikt z nas nigdy pomyślał, że do obciach Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborga Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 09:16 stopień obciachu zależy od rodziców ale ja bym jednak jechała sama - wolność i swoboda Odpowiedz Link Zgłoś
xxmorettinaxx Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 10:19 uwielbiam wyjazdy z rodzicami, w tym roku jedziemy do Francji! Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 12:47 moim zdaniem to nie obciach, ja lubię nawet wyjazdy z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Plany na wakacje,wyjazd z rodzicami to obciac 18.03.10, 12:47 i wybieram się w Tatry Odpowiedz Link Zgłoś