kiciaa123 16.03.10, 19:51 wieczorem nie chce mi się spać, w nocy się budzę, rano nie mogę wstać , a najgorsze: dosłownie co 5 sek. ziewam w sql .... Proszę pomóżcie mi, czy są jakieś sposoby ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuniaa Re: sen... pomocy !! 16.03.10, 19:54 raczej wiele ludzi ma ten problem, ale nie wiem...moze bierz jakies tabletki albo cos? Odpowiedz Link Zgłoś
ankahuligankaxd Re: sen... pomocy !! 16.03.10, 19:55 hej mam to samo tylko ja mam to przez nerwy gdy dostalam ostatnio duzo porcje nerwow to juz tak mam od paru miesiecy z tym snem i tez nie mam pojecia co robic . Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: sen... pomocy !! 16.03.10, 19:56 Ja na przykład nie lubie czytać książek więc kiedy nie moge zasnąć bioore pierwszą lepszą książkę mamy i ją czytam i mnie to nudzi i zasypiam nie wiem może ty lubisz czytać książki to nie wiem weź po prostu to co Cię nudzi i zaśniesz przynajmniej ja tak mam radzę wypróbować Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik. Re: sen... pomocy !! 16.03.10, 19:57 wypij coś ciepłego przed snem, będzie ci się chciało spać, np. gorącą czekolade, albo mleko. : D Odpowiedz Link Zgłoś
nika_i_tom Mam to samo!. 16.03.10, 19:58 mam to samo ale ja sie już w nocy nie budze!. i nie ma na to sposobu chyba!. Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Mam to samo!. 16.03.10, 20:03 Też mam taki problem. Tylko, że nie budzę się w nocy. Próbowałam wielu rzeczy, ale nie pomagały.. Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Mam to samo!. 16.03.10, 20:05 mam bardzo podobnie tylko ze ja tak jak niektorzy nie budze sie czesto w nocy, no moze czasem. jak mialam duzo problemow i stresow to nie spalam calymi nocami ale rzeszlo mi to bo sie uspokoilam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: sen... pomocy !! 17.03.10, 20:46 Jej... też tak mam. Jak mi się strasznie chce spać to sobie w szkole kupuję kawę z automatu, to trochę pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
toffika Re: sen... pomocy !! 18.03.10, 14:15 też tak kiedys miałam , ale jak mi sie nie che spać to tak jakby w myślach kopie dziurwe w taka ciemność i wkoncu usypaim (wiem dziwne ale mi to pomaga) Odpowiedz Link Zgłoś