selena_disney lalki barbie są ładne 19.03.10, 14:56 lalki barbie są ładne a ja jestem ładna więc jestem barbie! na pewno nie jakimś... uch..chłopcem nie rozumiem jak piękny murzyn z The Administration i Kevin Jonas mogą być tej samej płci i rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja skate + do selena_disney -,- 19.03.10, 15:03 ożesz kur.wa ty nade mną "selena_disney" ja też jestem ładna ale nie jestem barbie -,- rozbawiłaś mnie dziewczyno -,- tak tak jesteś barbie bo widać, że pusta jesteś. barbie to su.ki wyje.bałabym im. a skate to fajny styl ;qq nie wiem o co ci bg. no fajny ale bez przesady . ja lubię buty sk8 + bluzki czasami tylko szerokie ale wolę normalne+ rurki. czyli typową skejtówą nie jestem na desce też nie jeżdzę chodź na rolkach popieprzam. podoba mi się taki jeden skejter . jeb.ać barbie! Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ lady_paja 19.03.10, 15:25 ' Ja też jestem ładna' -samo uwielbienie czy co?;> czy tak trudno nie przeklinać co drugie słowo? sama przeklinam ale ty to już jakieś przegięcie uwierz nie robi to na nikim wrażenia. może nie którym styl barbie się podoba ? więc po co od razu piszesz 'jebać barbie' tolerancja to podstawa. a co do tematu to lubie jeździć na deskorolce ale nie jestem skejtem barbie też nie. Nie mam stylu ubieram się tak jak mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: lady_paja 19.03.10, 16:31 przecież każdy bluźni i nie chodzi mu o to że sie chwali Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: lady_paja 21.04.10, 13:43 prosiak_ napisał(a): > ' Ja też jestem ładna' -samo uwielbienie czy co?;> > czy tak trudno nie przeklinać co drugie słowo? sama przeklinam ale ty to już > jakieś przegięcie uwierz nie robi to na nikim wrażenia. > > może nie którym styl barbie się podoba ? więc po co od razu piszesz 'jebać barb > ie' > tolerancja to podstawa. > > > a co do tematu to lubie jeździć na deskorolce ale nie jestem skejtem barbie też > nie. Nie mam stylu ubieram się tak jak mi się podoba. japierdolekurwaichuj,wcale nie musi robić na tobie wrażenia.co do wątku-nie lubię spódniczek,sukienek,dresów etc.,chociaż barbie są fajne,sama chciałałbym być taka słitqu,hihi.ale chyba bym się na to nie zdobyła,bo ubranie spódniczki mnie przeraża :3 z wyglądu jestem od tak,zwykła[czyt.dżinsy i t-shirt],a jeżeli chodzi o charakter to już byłoby można mnie porównywać do chłopaka.aha,no i co macie do deskorolek :<? Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Umiar 19.03.10, 14:58 Po prostu umiar we wszystkim! Nie przeginać w jedną, ani w drugą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 15:00 ` hah a to zabawne . ja natomiast wczoraj widziałam na pierwszy rzut oka chłopaka który wygląda jak dziewczyna . ` hmm. . no nie wiem co jest lepsze . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 15:02 zdarza się xD raz dziewczyna wygląda jak facet, a raz facet jak dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
underwater_ Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 15:13 Hm. Trochę przesadziłaś. Prawda jest taka, że pewnie naoglądałaś się amerykańskich filmów, gdzie pełno jest "różowych" blondynek obsesyjnie dbających o swój wygląd i teraz przypisujesz obraz stworzony w Twojej głowie do dziewczyn, które po prostu są zadbane. Moja koleżanka z klasy, jest blondynką, ubiera się schludnie i fajnie, lekko się maluje. I co ? Też jest słodką blondynką ? Troszkę obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 15:29 Jestem pesymistką i realistką. Oczywiście że oglądam tv, ale myślisz że nie chodze do szkoły? myślisz że nie chodzę po mieście? widzę i różowych i skejtowych i normalnych... i żuli, ale to już miej ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 15:19 raczej luz. ale nie marudzę, kiedy muszę założyć spódnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.77 Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 15:21 Najlepiej jest jeśli dziewczyna jest na luzie i dziewczyniska... chodzi mi o to ze ubiera się dziewczynisko ale bez przesady a na luzie czyli można z nią o wszystkim pogadać itp... Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy hm... 19.03.10, 15:29 ja nie mam żadnego stylu ubierania się, nad czym czasem ubolewam widząc nieład w mojej szafie. żółta tunika w drobne kwiatki obok czarnego-mhrocznego-swetra a koło niego zielona bluza z kapturem. muszę coś z tym zrobić ale nie potrafię, może za rzadko myślę o takich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: hm... 19.03.10, 15:45 też czasem mam to samo bałagan w szafie mam, bo nigdy nie wiem w co się ubrać, więc ostatecznie biorę to co jest pod ręką i nie patrze czy pasuje czy nie. Ja nawet nie wiem czy pasuje : p po prostu biorę to co mi się podoba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 15:22 jeżdżę na desce! no ale tak jak ty pomiędzy Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 16:14 Nie lubię takich lalek barbie, ani też dziewczyn które ubierają się i zachowują jak chłopak. Tak że wolę takie osoby pomiędzy. Ale jeżeli miałabym wybierać między takimi lalkami barbie a takimi na luzie to wybrała bym te na luzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_ania Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 16:20 raczej barbie ale nie do tego stopnia co napisaa Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 16:23 nie lubie typów barbie...aczkolwek zabardzo na luzie też nie... więc pomiędzy;p Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 16:34 na luzie. w spódnicach nie chodzę w ogóle. no i taki dres bardziej ze mnie. xD Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 18:31 A ja z wyglądu przypominam barbie, a z zachowania chłopaka. Ostatnio zaczęłam kumplować się z ludźmi, którzy są podobni do mnie. Razem kręcimy jazdy, łazimy po dachach... Więc chyba też jestem po środku ; D Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 19:05 barbiii pfee ! xd laskochłopem też nie jestem . jestem ... wyjątkiem, którego nie da się określić . Odpowiedz Link Zgłoś
luktorka_ Re: barbie czy na luzie? 19.03.10, 19:58 kocham deske <3 Szczególnie w lato. A barbie to barbie. Rzecz jasna MASAKRA! Odpowiedz Link Zgłoś
xxewkaxx22 Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 15:23 Ja w 98 % dziewczyna i jest mi z tym dobrze . W szkole jestem znana jako transwestyta lub babochłop . Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 15:31 ja barbie na luzie! nie płacze gdy mi się zrobi plamka na bluzce ale lubię chodzić na zakupy i cholereni... może nawet z lekka przesada dbam o swoje ciało. Alke z drugiej strony nie mogę odmówić sobie deski i rolek bo to moje pasje i hobby! Odpowiedz Link Zgłoś
werona2458 Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 15:35 Ja nie jestem barbie , ale też nie chłopczycą . Włosy zawszę mam spięte . Noszę spódniczki ale też spodnie . ; p . Lubie przeklinać ; D. Ale boje się burzy . Potrafię przywalić chłopakowi w mordę ale i też go całować . ; D jestem chodzącym ideałem . x-d . To ostatnie to żart . Myślę że sam powinieneś się zdecydować . Dla mnie wygląda że jesteś spoko chłopakiem . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 15:40 ja wolę byc na luzie niż barbie Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 15:47 Ja mam swój własny styl. Nie da się określić ;p chyba że "Styl Outcast" hahaha! Ja się do żadnej z tych grup nie zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 15:48 Na luzie, barbie nienawidzę -.- Nie cierpię sukienek, spódniczek, zdecydowanie skejt ze mnie xD Odpowiedz Link Zgłoś
other_ , 05.04.10, 15:49 czy we współczesnych czasach dziewczyny na całym świecie są dzielone tylko na te wyluzowane chłopczyce i tzw. barbie . poczytajcie sobie o różnych subkulturach - zmienicie zdanie . Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Normalnie dylemat również mój... 05.04.10, 15:52 Ja mam straszny dylemat jeżeli o to chodzi... Bo np: czasem ogladam coś i myślę żeby być na luzie i taka orginalna... A potem leci LEGALNA BLONDYNKA albo coś i od razu marzy mi się być w takim rózowym akademiku... Najlepiej być tak pomiędzy... Zanim mi odwaliło na punkcie ZMIERZCHU byłam typową lalą z HSM- no wiecie- prawdziwa fanka Sharpey, wielka diva, najfajniejsza i róż... A potem coś jakby mi się przestawilo- ale tak na maxa... teraz kocham czarny czerwony i takie vampy ale nie emo... Ogólnie zatrzymalam się na sklepie CACHE CACHE i na tym poprzestane bo jest to genialne połaczenia różu i dziewczęcości z orginalnością stylem i luzem... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zoekimbal Re: Normalnie dylemat również mój... 05.04.10, 15:57 ja zawsze na luzie xD poporstu rurki z niższym krokiem , buty za kostke , bluza jakaś fikuśna czapeczka i goo xD <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
madzailena1500 Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 16:02 Hymm.... Ja ani to,ani to pośrodku.... Nie lubie barbie Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: barbie czy na luzie? 05.04.10, 16:12 Raczej styl sportowy, aczkolwiek czasem lubię założyć balerinki i spódniczkę ;3 Odpowiedz Link Zgłoś