selena_disney Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 29.03.10, 19:58 Zmierzchówaa mania. HP już jest retro. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 29.03.10, 20:01 oczywiście, że Harry Potter. jedna z moich ulubionych książek. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 29.03.10, 20:06 Ja czytałam 2 pierwsze części Pottera i jakoś mnie to nie wciągneło , a Zmierzchu nawet nie mam zamiaru czytać , taki jakiś oklepany jest każdy się tym podnieca ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anahi1 Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 29.03.10, 20:06 ja osobiście wolę zmierzch podoba mi się to miłość i świat wampirów to jest właśnie to co lubię Odpowiedz Link Zgłoś
dominika08 Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 29.03.10, 20:12 ZMIERZCH !!! ZMIERZCH !!! I wara od mojego zdania Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 30.03.10, 15:27 Harry , tam się coś działo a nie nudne romansidło ;// Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik I TO I TO 30.03.10, 20:54 To jedne z moich ulubionych książek. Każda ma inne, własne zalety(za dużo by wymieniać) Nie potrafię powiedzieć, która jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
martynaa_14 Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 09:39 Uwielbiam obydwie serie . Zawładną mną świat Edzia i Belli , a Harrego kocham ogólnie , za tyle ciekawych wątków w każdej książce . Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 09:42 ja wole zmierzch, ponieważ uwielbiam romanse połączone z horrorem Odpowiedz Link Zgłoś
owad HP! 01.04.10, 10:05 wszystko jest lepsze od zmierzchu ;x taki szajs to jest. jednak HP jest spoko:] Odpowiedz Link Zgłoś
wercia14 Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 10:11 Szczerz mówiąc to ja obie te książki lubię tak samo. Chociaż Harry Potter trochę bardziej mnie wciągał, bo 5 częśc przeczytałam w 3 dni, a ten tom jest najgrubszy Odpowiedz Link Zgłoś
alice102 Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 10:27 Ja tam uważam, że oba są fajne ale wolę tak czy siak Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 10:30 hmm chyba i to i to .. ogólnie lubię książki, które maja dalsze części.. a nie tylko jedna i w sumie nie wiadomo co dalej, jakiś głupi koniec i tyle..;// Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Harry Potter 01.04.10, 10:31 Oczywiście Harry Potter.!Kocham tą książkę Zmierzch to dno.!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 10:32 Uwielbiam harrego potter, przeczytałam wszystkie książki , alę też uwielbiam zmierzch i ja stawiam na niego bo gdy czytałam tą książkę to żyłam w tamtym świecie , w świecie wampirów , i całą sagę przeczytałam w tydzień . Ale tak samo jest z harrym strasznie lubie go i ten świat ale jednak wybieram zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 10:47 Harry Potter. nie rozumiem jak prawdziwą książkę można porównywać do romansidła,dla napalonych nastolatek. W dodatku zmierzch jest takim przesłodzonym gównem,że w główce się nie mieści to jak autorka mogła zniszczyć wampiry i wilkołaki. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 10:52 Nie czytała książki Harrego Pottera tylko oglądałam film Odpowiedz Link Zgłoś
seli12 Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 10:53 Harry Potter lepszy. Nienawidze jak moja psiapsióła caługo plakat na którym jest ten Pattison (niewiem czy dobrze napisałam). Przecież on jest taki OBLEŚNY Odpowiedz Link Zgłoś
orbit kliik. 01.04.10, 10:58 HP . Zdecydowanie ,'' zmierzch'' to gówienko . ; *** Autorka HP została posadzona o milion(?) dolarów. ; D Ponoć HP to plagiat... Że przed 13 laty(jakoś tak) już była książka, która opisywała zycie czarodziejów, magii, szkoły czarodziejskiej itepe. Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 11:00 Moim zdaniem nie można porównywać tych dwóch książek, bo każda jest o czymś innym Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 11:01 zdecydowanie Harry potter !! moim zdaniem zmierzch ma nudna fabułę, jest nie ciekawym romansidłem. A hahrry potter naprawdę wciąga i jest cudownie napisaną książką! Odpowiedz Link Zgłoś
andziaxp Re: Harry Potter czy Zmierzch ? 01.04.10, 11:01 ja nie lubie ani tego ani tego Odpowiedz Link Zgłoś