diwa82 25.03.10, 19:43 Czy ktoś z Was używa pasty Ajona? Szukam opinii na temat tej pasty, bo interesuję się pastami bez fluoru. Jeśli jej używasz, to proszę o ocenę tego, jak pasta zadziałała na Twoje zęby. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice.xd.bella Re: Ajona 25.03.10, 19:49 kiedyś na jakąś zmieniłam ale nie jestem pewna czy to była Ajona, używałam aż sięskończyła i wróciła do Blend-a-med ale powtarzam nie jestem pewna czy to była Ajona... ale słuchaj z zębami jest tak jak z włosami dla każdych jest odpowiednia inna pasta... ale w czym problem- kup, sprawdź i zobaczysz) Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Ajona 25.03.10, 21:42 Kiedyś miałam nadmiar fluoru więc musiałam używać pasty z ograniczoną jego zawartością. Niestety, nie apmiętam, jaka to była. Wiem, że miała czerwoną tubkę. Odpowiedz Link Zgłoś
another_drama Re: Ajona 25.03.10, 21:47 Pierwszy raz o niej słyszę. Poszukaj w google, pewnie coś o niej będzie na jakimś forum. Odpowiedz Link Zgłoś
diwa82 Re: Ajona 27.03.10, 22:41 Jeśli pasta miała czerwony kolor, to na 90% była to Ajona. Jej wygląd znam, ale chodzi mi o poznanie skutków jej działania na Waszych ząbkach. Nadal czekam na Wasze opinie, drodzy internauci! Odpowiedz Link Zgłoś