patti_97 30.03.10, 21:55 O właśnie.! Czy wasi rodzice starają się być tacy wyluzowani i walą takie teksty jak spoko żal czy lol.? Moi tak robią i ja mało nie wybucham bo mnie to wnerwia okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lorente Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 22:00 Nie i bogu dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kin Re:Bogu* taki błąd... ; // 02.04.10, 13:36 Do tej co 'poprawiła' błąd. Ogarnij się człowieku. Ja pierdole... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
high Re: Bogu* taki błąd.. ; // 02.04.10, 14:21 yyyy bez urazy ale twoi rodzice są trochę dziwni moi nigdy tak nie robią Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: nie 02.04.10, 23:45 Mojej mamie raz się tylko powiedziało: "Żal mi go." i nic poza tym ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 niiee 02.04.10, 21:07 moi tak nie robią i bardzo się cieszę bo mam taką koleżankę że jak ona sobie kupi bluzkę taką wgl. modną ładna itp, to jej mama też taką samą nosi jedynie różnią się kolorem Odpowiedz Link Zgłoś
demiii Re: Bogu* taki błąd.. ; // 02.04.10, 17:31 moja mama!!! ;D ale ja mam z niej basy, kiedy tak mówi... xD np. wraca z pracy i mówi do mnie: Elo elo 3 2 0! lol! Jakiego dzisiaj zaciesza złapałam...! Normalnie jakie basy wszyscy ze mnie w pracy mieli! A ja taki bas... ojciec jak to usłyszał to normalnie oczy miał jak pięciozłotówki! xD Ale mi to nie przeszkadza bo moja mama nie próbuje być fajna tylko po prostu tak ma... xD Odpowiedz Link Zgłoś
julkax. Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 17:33 moi rodzice nie próbują być fajni, oni tacy są. ale nie walą tekstów typu: "lol" , "zonk" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
any1 nie ;) ale ja tez nie uzywam żal albo lol :D 02.04.10, 18:33 i sa fajni bez z tych slow duzo osob lubi moich rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:26 Moja mama czasem powie "spoko" i jak mnie to denerwuje !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
decapriopregal Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 00:22 Moja mama kiedyś coś takiego do mnie: -Przybij żółwia wow. haha myślałam że się zleje Odpowiedz Link Zgłoś
szaszaxdd Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 03.04.10, 17:21 Haha, to musiało komicznie wyglądać xDD Moi tak na szczescie nie mówia. są tego przeciwieństwem ;o Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkaxp Re: ..... 02.04.10, 12:02 pryeprasyam. miałam napisac: Moi rodzice są spoko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sabinaa Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 13:38 Nieeee i b.dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
alutek Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:05 mama tak moi znajomi ją uwielbiają a co do taty na szczeście nie... a znajomi się boją...xD Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin14 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:10 Nie i mam taką nadzieje że tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
missvictoria112 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:17 lorente napisał(a): > Nie i bogu dzięki. Moi na szczęście też... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir_adusia Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:26 Muszę stwierdzić, że niestety tak. Próbując być fajnymi rodzicami często robią mi niezły obciach przy znajomych i rodzinie.....<kaszana> Odpowiedz Link Zgłoś
lidzia894 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 14:45 moja mama czasami też tak robi a mnie to strasznie wkurza lecz nie powiem jej tego bo jej nie chce urażić bo sie zaraz na mnie obraża Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:24 Nie ... są moim przeciwieństwem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dom_998 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 15:46 Moja mama czasam ,ale żadko np. -dawaj łape -spoko Ale za to ją kocham Odpowiedz Link Zgłoś
magduusia Nie, ale... 02.04.10, 19:49 Ale...moja mama ubiera się jak 20 latki, żebym nie przesadziła... xD Głupio to wygląda, ale mi odpowiada, bo zabieram jej ciuchy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 22:07 no nie raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 22:11 Moi nawet nie próbują być fajni -.- Odpowiedz Link Zgłoś
tinn Nie 30.03.10, 22:13 i jestem im za to dozgonnie wdzięczna, wolę żeby walili tekstami z zeszłej epoki niż takimi jak ja ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
justina12 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 12:40 mój tata tak !! tak mnie to wkurza że no ja nie moge ! ;d czasem wlasnie żal mówi.. i specjalnie mi na złośc;d ale moja mama to raczej nie xd Odpowiedz Link Zgłoś
xxjustynaxx Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 03.04.10, 14:37 nie oni są staroświeccy i wogóle inni. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka777 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 13:26 Moi rodzice sobie czasem pożartują ze mną , ale nie mówą takich słów :]. Odpowiedz Link Zgłoś
squash Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 22:22 nie. używają wyrażeń typu 'sprawdzę coś w necie'. Ale żal, lol? Wybuchnęłabym im śmiechem w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
vanulek19 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 12:52 może tak moi rodzice nie są drętwi , ale też nie są aż tak na luzie x DD Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 . 30.03.10, 22:33 Mój tata niestety tak -,- i nie wychodzi mu to ! ave. Odpowiedz Link Zgłoś
pokochaj_mnie Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 22:40 Moi rodzice nie próbują być fajni, bo są ;D Ale nie mówią lol czy cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 22:55 Nie, zdecydowanie nie. Na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 22:57 nie , i się z tego bardzo cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 23:00 nieeee, moi rodzice nie udaja kogos kim nie sa. oni sa fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 30.03.10, 23:04 meheh : d. mój tata mówi 'no to strzałka' jak kończy rozmowę ; d. ale to czasem xd . a jak mojej mamie coś nie wychodzi , to czasem mówi 'jaki żal' ; d. ale nie robi tego tak celowo ; p . sama z siebie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
meryll Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 08:10 Moi używali jedynie 'żółwik' ale już na szczęście , nie. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 07:32 skończyło się na 'żółwiku'. :q ale mam dość młodych rodziców, to w sumie podobnie mówimy. nikt nie jest sztuczny. :q Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 08:18 Haha, moi są fajni.. Ogólnie cała rodzina! Z mamą i z tatą mogę na luzie pogadać, a z dziadkiem i z babcią przybijamy żółwika.. Mało tego, dziadek już nie mówi do mnie "Cześć wnusiu" tylko "Siemano" xDD Na serio, ale czasami jak mama do mnie mówi jak to koleżanki to tak jakoś mi dziwnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 10:56 nie. na szczęście. bo to byłoby dosyć.. dziwne jakbym miała w domu matkę fankę Justina Biebera i ojca hiphopowca xdd i tekstów w stylu żal czy co dałn nie puszczają, uff. niech przewracają oczami na wszelką muzykę której słucham, jak się ubieram i co mi się podoba, wolę to niż jakby udawali tylko po to, żeby "mieć lepszy kontakt" ze mną czy cooś.. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 11:00 hahaa moj tata to mnie rozbraja -emoo emooo, ale ty żelowa jestes, zal ! haha nie wie co to znaczy, wiadomo to tylko zarty Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 15:47 Aha czyli według ciebie jak ktoś jest fajny to mówi lol czy żal? Nie, moi rodzice nic nie robią na siłę oni po prostu są fajni. I wcale nie oznacza to, że używają takich słów... Odpowiedz Link Zgłoś
zuta Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 16:45 Nie moja mama zawsze zachowuje się tak samo i nikogo nie udje. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: ? 31.03.10, 16:51 Moi nie próbują, najzwyczajniej w świecie są fajni, każde z nich na swój własny sposób... Dlaczego rodzice mieliby udawać "wyluzowanych"? Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: ? 31.03.10, 16:54 moi rodzice nie próbują być (udawać?) wyluzowanych. wiedzą, że mają swoje lata i zachowują się jak na ich wiek przystało c: Odpowiedz Link Zgłoś
anahi011 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 16:57 hahahaha naszczęście nie Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 17:06 Nie . I to nawet dobrze . xd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 17:22 moi nie próbują, moi są ;d wg mnie ;D nie mówią tego typu rzeczy, ale są wyluzowani ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 31.03.10, 17:25 bo moi rodzice są kÓl i są jacy są . trochę zacofani, nie próbują być ' fajni ' . ale przecież i tak ich : I my parents. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 01.04.10, 20:58 Moi rodzice nie muszą próbować. Fajnym trzeba się urodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
vasine bibliotekarka :D 01.04.10, 21:04 ojciec - tak; matka - nie. muszę przyznać, że mój tata mnie tym bardzo rozbawia ale najbardziej rozbawiła mnie bibliotekarka (po pięćdziesiątce) mówiąc: sorry, pomyliło mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 01.04.10, 21:21 moi rodzice są fajni i wyluzowani. mój tata czasem dla żartów z dziwnym akcentem i wyrazem twarzy mówi "nie rób siary!" albo "żaaaaaal!". trochę irytujące, ale dość zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 00:43 Moi rodzice nie próbują , bo są. Czasem mama sobie żartuje i wtedy mówi ' ale żal , lol '. Ale wiem , że to na żarty , a nie dlatego że chcą być fajni. Z tatą często przybijamy żółwika , po prostu taki gest , a nie próbowanie być fajnym. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 01:15 Jest ok - mamy świetny kontakt, a oni są całkiem młodzi, więc jeśli "wtapiają" się w kulturę i klimat moich znajomych, to tak, że nawet in to niezauważalnie wychodzi gadają podobnie do mnie, są jakieś moje i moich znajomych odzywki, mówią do moich przyjaciół ksywami (sama często o nich tak mówię; imiona i nazwiska też znają). Często moi znajomi pojawiają się u mnie, nawet na długie okresy czasu, więc rodzice dobrze ich znają (najważniejszą trójkę bardzo dobrze ). Ogólnie jest super, nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 10:52 moi nie i dobrze. ale np. jak byłam u koleżanki to jej mama : -jak to się mówi , żal . pl . i my tak na siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Czy wasi rodzice próbują byc "fajni".? 02.04.10, 10:55 Moi nie próbują. Są w miarę normalni. he... Odpowiedz Link Zgłoś