fun4ever Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:13 no wlasnie . POWODZENIA !! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoolada Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:21 A ja mam jeszcze dwa lata do egzaminów (pierwsza klasa), ale mam trzy dni wolnego, dzieki tym egzaminom,więc dziekuje.;d Odpowiedz Link Zgłoś
monisia1003 testy 26.04.10, 20:21 ja się tam wcale nie boję materiał powtórzyłam i mam nadzięję że będzie ok powodzenia wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia A ja mam 3 dni wolnego ! 26.04.10, 20:29 A ja mam kilku dniowy relaksik Życzę powodzenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
discophantom Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:34 nasz matematyk nam ględzi, że będą własności miarowe trójkąta i twierdzenie pitagorasa. dla mnie to by było nieźle. głupio się przyznać, ale boję się pytań otwartych z polskiego. niby dobrze sobie radzę z pisaniem, na drugim próbnym miałam z rozprawki 15 punktów. najchętniej widziałabym jakiś list do przyjaciela z opisem czegoś tam. trywialne, ale jakie proste i przyjemne. a jeżeli rozprawka, to taka jak na próbnym, czyli "pieniądze szczęścia nie dają". Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ discophantom. 26.04.10, 20:40 moja pani od matematyki uważa, że będą bryły obrotowe. nauczycielka polskiego twierdzi, że z pewnością test będzie o epoce romantyzmu. mam nadzieję, że dadzą nam rozprawkę, bo z nią sobie chyba najlepiej poradzę. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mystic4space Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:46 high napisał(a): > to w 3 kl jest jakiś test Ale żeś palnęła.. łohoho ) Polskiego to aż tak się nie boje, tylko gorzej z matematyką ;/ Jak miały bu byc te bryły obrotowe, tales to nawet spoko by było, tylko nie trójkąty ;/ Powodzenia kociaki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:43 wrrr.... z tymi testami...;/ Ja najbardziej obawiam się matematyczno-przyrodniczego...;/ masakra z tą matmą;/ Życzę wszystkim powodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:46 ja się jakoś nie denerwuję, humana się nie boję choć chcę iść do LO na humana chciałabym list albo jakąś prostą rozprawkę. co do matmy też się nie obawiam ale fizyka gorzej jutro jeszcze wzorki powtórzę i ok powodzenia wszystkim sobie też heh Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:45 to już jutro mam nadzieje że dobrze mi pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia15 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:47 oby rozprawka była bo inaczej się załamię Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ lolcia15. 26.04.10, 20:50 też mam nadzieję, że będzie rozprawka. boję się, że będzie recenzja, więc sobie teraz powtarzam. test humanistyczny nie będzie taki zły. ja się boję zadań z matematyki. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:47 Ja też mam taką nadzieję. Najbardziej się boje, że walną jakąś głupią rozprawkę na chory temat i 20 pkt poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
kcjonasbrothers Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:51 ja tam sie strasznie boje ale jakos tam napisze powodzienia wszytkim Odpowiedz Link Zgłoś
esy_folresy Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 20:54 ja również jutro piszę. Dzisiaj w szkole wszystkim powtarzałam, że będzie ok i wgl, ale teraz to sama mam stresa xD dociera to do mnie powoli ;DD Modlę się o rozprawkę, opowiadanie bądź list. Byle nie charakterystyka! nie umiem od tak opisać postaci z książki, nie mam takiej dobrej pamięci już wole nie myśleć jak sie zestresuje w środę kiedy przeczytam jakieś zadanie z fizyki bądź gegry i nie będę miała pojęcia o co chodzi ;D to dla mnie czarna magia xD no, ale damy radę! ;D POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
andzelunia7 Re: Kociaki życze powodzenia i trzymam kciuki!! 26.04.10, 20:58 Ja mam to przed sobą (dopiero za 2 lata ) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka4792 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 21:01 no tak. ja będę miała tą męczarnię za rook ;/ ale dzisiaj, mogę Wam tylko życzyć powodzenia ! .;-* Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowedni Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 21:06 No ja już chcę żeby było po... No żeby był już maj... ale angol sie jeszcze nie wlicza sie wiec luuz Odpowiedz Link Zgłoś
cue1la Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 21:23 też pisze jutro i życze sobie i wam powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf15 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 21:31 Pisze jutro i trzymam za wszystkich piszących kciuki. Powiem Wam, że do wczoraj się nie bałam, nawet to do mnie nie docierało, ale teraz? Umieram ze strachu. Właśnie kończe powtarzać epoki z polskiego, ale najgorszy to i tak mat-przy. Powodzenia wszystkim! ;** Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 21:35 ja mam na to olew i się cieszę ;D. współczuję tym , którzy się mega zamartwiają ; * Odpowiedz Link Zgłoś
boxxy_xd hah, będzie co będzie :) 26.04.10, 21:57 ja tam nie mam ani stresu ani nic. xD Po prostu będzie co będzie gorzej z tym logowaniem,bo nie mółwili jak i nawet nie wiem jak ;/ pozdr. <peace> Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde czerwone majteczki i zamiana dlugopisow xdd 26.04.10, 22:12 ja tam najbardziej boje sie ze beda wgl trudne albo dadza jakas forme pisemna ze az mi oczy wyjda na wierzch.. z matmy tez zawesolo nie bedzie a z anglika to tam..pikus nie wlicza sie..;pp powodzenia nie dziekujcie i zamiencie sie z kolezanka dlugopisem i zaluzcie np czerwone majteczki xdd Odpowiedz Link Zgłoś
aguluniuszka Re: testy - 3 klasy gimnazjum 26.04.10, 22:51 dzięki 3-klasistom mam 3 dni wolnego. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
nick15 Luzik 26.04.10, 22:57 ja pisałam w tamtym roku mimo stresów nie jest tak ciężko, polski to absolutna łatwizna wystarczy powturzyc formy wypowiedzi. Matma, fizyka, chemia wzory wzory i jeszcze raz wzory. A jezyki sa tak proste że osoby mające u mnie w klasie 2 napisały na 30 pare ptk. więc nie ma się co martwić Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ re: testy 26.04.10, 23:05 powodzenia życzę. I pamiętać - odpowiadajcie 'nie dziękuję'. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: re: testy 27.04.10, 07:52 ja piszę próbne trochę później, bo o 12, troszkę mam nerwy, noale to tylko próbne, zobaczymy. przygotowują je nauczyciele z naszej szkoły, więc będziemy mieć trochę łatwiej. w końcu nie przerobiliśmy tyle materiału co trzecie klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: re: testy 27.04.10, 07:59 mnie to czeka dopiero za 3 lata, ale teraz życzę wszystkim powodzenia! : * Odpowiedz Link Zgłoś
kelly777 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 27.04.10, 11:05 Życzę Wam szczęścia <333 ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: testy - 3 klasy gimnazjum 27.04.10, 11:50 uf... po polaku już jestem xD ale jutro będzie masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: testy - 3 klasy gimnazjum 27.04.10, 12:21 <br /> Wasze i moje ;p modlitwy zostaly wysluchane, byla rzprawka, w dodatku temat latwy i przyjemny xD Ale pytania niektore byly dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: testy - 3 klasy gimnazjum 27.04.10, 12:33 nie bylo tak najgorzej , rozprawka prosta , nie trzeba bylo nawet przykladow podawac np z literatury ani nic ;D ja mam tylko tak ze w niektorych pytaniach pasuja mi dwie odpowiedzi i potem nie wiem ktora wybrac ; ) ponoc w gazecie wyborczej beda wyniki to bedzie mozna sobie sprawdzic ; ) boje sie tylko mat-przyr. : (( bo angielski umiem a z reszta sie nie liczy jak przyjmuja do szkol . od tego jak mi poszlo i pojdzie jutro bedzie zalezec do jakich szkol zloze podanie i gdzie mnie potem przyjma ;d no i jeszcze punkty za oceny wiec musze sie postarac ;dd zycze wam wszystkim dobrych wynikow : )) Odpowiedz Link Zgłoś