taewunia8 Re: wierzycie? 04.04.10, 13:57 niepozorna - skąd wiesz, może byłabyś przeciwieństwem tego co piszesz albo drzewem ? wierzę . Odpowiedz Link Zgłoś
gdziejestpepe Re: wierzycie? 04.04.10, 13:54 imperiumojca.pl/40993 --> pomóżcie ~~! Odpowiedz Link Zgłoś
bee111 Re: wierzycie? 04.04.10, 14:01 Sorry ale ja nie jestem wyznawczynią Buddy i nie wierzę w takie coś. Jestem chrześcijanką i wierzę że po śmierci trafię albo do piekła albo do czyśćca, albo do nieba Ale w sumie tak, fajnie by było dostać drugie życie, no ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka13 Re: wierzycie? 04.04.10, 14:03 marzysz. xdd ciesz się sowim życiem jakie masz a nie myslisz ' co by było gdyby. .. nie wiadomo , ale jest jak jest. i nic na to nie poradzisz. .. chociaż są złe chwile to jest mnóstwo pięknych i radosnych !! z których trzeba się cieszyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
titka Reinkarnacja 04.04.10, 14:31 Czasami mam takie chwile,że zastanawiam się nad takim czymś jak Reinkarnacja A czasami mam wrażenie,że przez to przechodziłam,a czasami uważam to za bzdurę ;p Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vivisis Re: wierzycie? 04.04.10, 14:40 NIE Chciałabym żeby było NIEBO Pf........... JESTEM TEGO PEWNA!!!!!!!!!!!! .................................................. .................................................... ....................................................... Na słowo NIEBO wyobrażasz sobie obłoczki??? Niebo to taka jakby ziemia tylko lepsza Masz ciało tylko lepsze( PJ miał ciało tylko przenikal przez ściany) PS. MOŻLIWE ŻE NAWET ZOSTANIEMY NA ZIEMI!!!! Kto powiedział że KONIEC ŚWIATA oznacza KONIEC ZIEMI??? pisz na werodwo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: wierzycie? 04.04.10, 19:51 Czytalam o tym, bylo nawet o tym na 'festiwalu Indii' nad morzem. ; ) To zupelnie inna religia. Związane z inną religią. Tak mi sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: wierzycie? 04.04.10, 20:47 Sama nie wiem, ale raczej nie Barzdo bym chciła żeby coś takiego istniało! Też mam wiele marzeń np. żeby zostać sławna Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka ... 04.04.10, 20:36 Jak najbardziej NIE WIERZE. To prawie tak bez sensu jak ewolucja wielki wybuch itd Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Pod żadnym pozorem NIE wierz w to! 04.04.10, 20:55 Coś takiego nie istnieje! To wywodzi się z religii indyjskiej, a zagłębianie się w nią może mieć straszne skutki. Nie rób tego, żebyś potem nie żałowała. Mówię jak najbardziej poważnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. nie. 12.04.10, 17:36 jestem ateistką i nie wierzę w żadne z tych bzdur. przepraszam, jeśli kogoś to uraziło, dla mnie to po prostu nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś