kama.xd 21.04.10, 15:01 czy ktoś z was ma konto na pobieraczek.pl ? a jak tak przychodzą wam jakieś pogróżki , że macie zapłacić kasę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama.xd Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:05 violet_ napisał(a): > nie. a Tobie przychodzą? nie , ja nie mam konta , ale wczoraj obejrzałam reportaż o tym i chciałam się dowiedzieć czy może ktoś z was ma tam konto. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:21 ach, bo myślałam, że coś stamtąd pobierasz i to jest płatne. też kiedyś oglądałam taki reportaż; w regulaminie tej strony nie było nic napisane o zapłacie, ale dopiero potem przysyłali upomnienia. tak na marginesie, całkiem niedawno jedna użytkowniczka założyła wątek, bo do niej właśnie przysyłali takie upomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
klauduk5 Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:03 nie mam tam konta, więc nie moge odpowiedziec na twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia1127 Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:10 Był już taki wątek. Dziewczyna dostała na maila wiadomość, że jest im winna ok.96 zł. Zignoruj to i jeśli możesz, powiedz rodzicom, ponieważ mogłabyś mieć awanturę. O ile mi wiadomo na ten temat, pobieraczek.pl nic Ci nie może zrobić(tak od razu pośle do sądu i powie, że należą mu się pieniądze za nielegalne udostępnianie Ci pirackich plików). Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:14 przesylali ale juz nie.Ale czytalam ze dostali kare za robienie ludzi w balona i chyba 200 tys musieli zaplacic ;D Odpowiedz Link Zgłoś
forgetmenot Pobieraczek.pl 21.04.10, 15:16 di.com.pl/news/27717,0,Pobieraczek_wykorzystuje_zapominalstwo_internautow.html ittechblog.pl/2010/04/07/uokik-pobieraczek-pl-zlamal-prawo-i-zaplaci-240-tys-zl-kary/ Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Wejdź!!!!!! 21.04.10, 15:21 No ja konta nie mam ale wiem o co chodzi... Zasadniczo łazi o to że darmowe korzystanie trwa tylko jakiś czas a za resztę są chore pieniądze- było napisane w umowie, którą trzeba zaakceptować. Ale czy ktokolowiek z nas czyta umowy??? Tak więc chyba prawnie nie mogą się do Ciebie przyczepić bo (chyba...) jesteś nie pełnoletnia. Jeżeli masz konto na siebie to ok. Ale gdybyś miała na kogoś z rodziców to nic im nie udowodnisz... Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd wyjaśnienie. 21.04.10, 15:25 ale ja nie mam żadnego konta! chciałam się dowiedzieć czy kogoś z was tak wrabiają, a ten wątek jeszcze dlatego , że oglądałam wczoraj o tym reportaż i chciałam się dowiedzieć czy i wy macie jakieś " kłopoty ". Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: wyjaśnienie. 21.04.10, 15:32 kama.xd napisał(a): > ale ja nie mam żadnego konta! chciałam się dowiedzieć czy kogoś z was tak > wrabiają, a ten wątek jeszcze dlatego , że oglądałam wczoraj o tym reportaż i > chciałam się dowiedzieć czy i wy macie jakieś " kłopoty ". To proszę wyjaśnij mi JAK dostajesz te wiadomości skoro nie na konto??? A poza tym jak nie zakładałaś konta to ja już wogóle nie wiem za co masz dziewczyno płacić... Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd Re: wyjaśnienie. 21.04.10, 15:35 paja96 napisał(a): > kama.xd napisał(a): > > > ale ja nie mam żadnego konta! chciałam się dowiedzieć czy kogoś z was > tak > > wrabiają, a ten wątek jeszcze dlatego , że oglądałam wczoraj o tym report > aż i > > chciałam się dowiedzieć czy i wy macie jakieś " kłopoty ". > > To proszę wyjaśnij mi JAK dostajesz te wiadomości skoro nie na konto??? > A poza tym jak nie zakładałaś konta to ja już wogóle nie wiem za co masz dziewc > zyno > płacić... Paja ! ile razy Ci powtarzać , ze ja nie mam konta na tym ? i ja nie muszę płacić niczego takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Wejdź!!!!!! 21.04.10, 15:44 @paja96, ale Ty jesteś rozgarnięta, nie ma co. :d Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:31 Nie mam tam konta na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:35 to strona hakerów. nie chcę straszyć ale tam oszukują ludzi i będziesz musiała im zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:41 o jeju, chodzi o to że nie ma konta ale oglądałaś artykuł i jesteś ciekawa czy ktoś też tak ma? dobrze rozumiem ? xd nie mam ; D wole nie zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 15:45 princess132 napisał(a): > o jeju, chodzi o to że nie ma konta ale oglądałaś artykuł i jesteś ciekawa czy > ktoś też tak > ma? dobrze rozumiem ? xd > > > nie mam ; D wole nie zakładać. taak.;D Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 22:14 ee . nie . . . a może zamiast pobieraczka przyjdzie komornik . ? XD Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: wejdź.! mam pytanie. 21.04.10, 22:29 założyłam i dostałam wiadomość że mam ponad stówe zapłacić . phiii . moja matka do nich zadzwoniła ( dlatego że ja to przeczytałam miesiąc po terminie a tam było że trzeba w ciągu tygodnia bo inaczej sprawa trafi do sądu ) i się dogadała że zapłaci , ale i tak nie zapłaciła tylko poczytała w necie o tym i to olała . == ` Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: wejdź.! mam pytanie. 22.04.10, 08:07 Takie coś jest nielegalne. Ignorujcie to! Nie mają prawa wyłudzać od was kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 Re: wejdź.! mam pytanie. 22.04.10, 08:35 a co to pobieraczek?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś