niesmaczna 23.04.10, 16:39 Ostatnio zauważyłam , jak przebierałam się na w-f z moimi koleżankami z klasy, jak trzy dziewczyny miały strasznie dużo pryszczy na plecach . Czy to jest normalne . ? Też tak macie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esy_folresy Re: Pryszcze na plecach . 23.04.10, 18:34 to się chyba trądzik nazywa. to normalne w okresie dojrzewania. Sama tego nie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Pryszcze na plecach . 23.04.10, 18:37 tak to normalne , tak zwany trądzik ,a to jest jeden z objawów u osób ze szczególną podatnością . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Pryszcze na plecach . 23.04.10, 18:39 To normalne w okresie dojrzewania- też to będziesz miała. Chociaż nie zawsze się to zdarza, ja miałam np. bardzo nieliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Pryszcze na plecach . 23.04.10, 18:43 to normalne , ja nie mam ale mam potówki - nieliczne Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Pryszcze na plecach . 23.04.10, 18:43 moja koleżanka ma . ohydnie to wyglada trochę , ale cóż. ; > sama tego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever tak to jest normalne 23.04.10, 22:50 pewnie zauwazylas ze maja tez przyszcze na twarzy? albo mialy bo juz sobie z tym poradzily.. albo maja przykryte tapeta. To normalne dla tradziku mlodzinczego. twarz dekolt i plecy.. jak najbardziej nic dziwnego.. sama mam.. tylko ze ja to lecze..i myje czesto..szoruje wrecz..żeby zeszły te cholerstwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa1215242 Re: tak to jest normalne 23.04.10, 23:48 yhm to normalne w tym weku kiedyś dziwiły mnie pryszcze na dekolcie i plecach bo nigdy nie miałam ale ostatnio pojawiło mi siękilka krostek, wprawdzie bardzo ich nie widać ale zawsze;/ Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka96 Re: Pryszcze na plecach . 24.04.10, 10:35 mi czasami po pare wyskakują;] przed okresem,bo trądziku raczej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Pryszcze na plecach . 24.04.10, 10:41 To normalne. Tak zwany trądzik występuje podczas dojrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Pryszcze na plecach . 24.04.10, 11:28 Wiem , że lepiej zawsze mieć na plecach niż na twarzy , ale jak to wygląda na plaży, nie wstydzicie się, że ludzie się na was patrzą . ? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia509 Re: Pryszcze na plecach . 24.04.10, 11:31 Też mam, niestety. Prawie każdy w okresie dojrzewania takie ma - to się nazywa trądzik. Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Pryszcze na plecach . 24.04.10, 11:41 Tak, to jak najbardziej normalne. Dojrzewają i tyle. Ja też mam, tyle że nie takie liczne. Odpowiedz Link Zgłoś
diefin Re: Pryszcze na plecach . 25.04.10, 10:39 To normalne, ale ja na szczęście ich nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
pepu ta.. 25.04.10, 10:47 uhh.. niestety mam. ;/ głupei to jest ale nic nei poradze.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Pryszcze na plecach . 25.04.10, 10:47 ojej.. nie wiedziałam, że coś takiego może występować. lekko mnie to obrzydza. współczuję posiadaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Pryszcze na plecach . 25.04.10, 13:24 U mnie też w klasie niektóre dziewczyny mają. Całe szczęście, ze chociaż tego mi oszczędzono. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Pryszcze na plecach . 25.04.10, 15:27 Tak, pojawiają się przed okresem, ale nie w jakiś okropnych ilościach. Poza tym same znikają. Da się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: Pryszcze na plecach . 25.04.10, 15:33 no i mnie to troche wkurza ale nie jest ich tak bardzo duzo wiec spoko za to moja koleżanka sobie je drapie i to jest poprostu tak ochydne ze sie nie da i ma takie wielkie blizny współczuje jej no ale sama tego chciała i pamiętajcie dziewczyny nigdy tego nie drapcie Odpowiedz Link Zgłoś
squash niestety. 25.04.10, 15:33 mam w górnej części pleców więcej pryszczy, niż w całym swoim życiu na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś