gucik13 24.04.10, 13:39 Co o nich myślicie ? Lubicie je nosić ? Gdzie je kupujecie ? Jakich zespołów najbardziej wam się podobają ? Moje ulubione to ; - All Time Low np. ; [/b]- Led Zeppelin ;[b] A wasze ? Dodajcie zdjęcia . ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rock_i_rock Re: Koszulki zespołów . ! ? 12.07.10, 23:09 Ja mam z System of a Down i Happysad. Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 14:01 Guns N' Roses: Metallica: Nirvana: niestety żadnej nie posiadam przez brak kasy ale kupię na pewno ! w przyszłości xd Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Koszulki zespołów . ! ? 05.08.10, 15:40 hm.. ja nie mam ;[ ale może kiedyś zamówię. a tak to zamówiłam ostatnio koszulkę z napisem: i love muse (muse to zespół) xd Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 14:02 ja nie mam żadnej, ale chyba zaczne zbierać na jakąś kase. takie mi się najbardziej podobają: tutaj bym zmieniła kolorki buuu nie mogę nigdzie znaleźć koszulki z jennifer rostock Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 14:35 nawet jeśli bym musiała w zagranicznym zamawiać - kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Koszulki zespołów . ! ? 10.08.10, 16:59 teraz mam dwie, jedna z LaFee i druga z TH. obie sa z takimi zlepkami zdjec, wiec nie moglam ich znalezc w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 14:59 Ja mam koszulkę Kasabian i Owl City. W przypadku Kasabian nadruki robiłam sama, a Owl City kupiłam z nadrukami. Ta z Kasabian ma taki nadruk, na czarnej koszulce: lgos.org/files/kasabian.jpg A ta z Owl City wygląda tak: www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=3713556 Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Najlepiej przez neta... 24.04.10, 15:03 Ja chciałabym sobie kupić jakąś z Emem albo innym raperem, ale u mnie w mieście chyba nie ma takiego sklepu. Najlepiej kupić przez neta wg mnie. Są też takie strony w necie, że można samemu zaprojektować taką koszulkę i potem zamówić i przywozi kurier. I może z tego skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 15:08 mam 30 seconds to mars: przód: www.rockmetalshop.pl/data/gfx/pictures/medium/7/0/64107_1.jpg tył: oraz the midnight beast xddd Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowana676 Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 15:09 Ooops. img153.imageshack.us/img153/2163/998005076.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 15:15 mam jedną z takim nadrukiem : img709.imageshack.us/i/hayleycopy.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
theblair Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 15:19 ja mam z Linkin Parkiem i niedługo kupię sobie z Metallicą. Ja kupuje w takim sklepie dla metalowców, ale on jest tylko w moim mieście, bo to mały sklepik a nie żadna sieć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 15:31 ja nie mam z tym problemu, tata ma sklep internetowy właśnie z takimi rzeczami więc wszystko flagi , koszulki , naszywki przypinki co tylko chce, wystarczy ,że zejdę do jego biura i sobie coś wezmę , a potem po prostu pomagam tacie i w jakiś sposób to odpracowywuję . A koszulkę z zespołami mam tylko z Jonas Brothers ale zastanawiam się też nad koszulką z serii z gitarami legend muzyki, bo są naprawde super... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 17:08 mam taką jedną z green daya i MCR..... Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasek Re: Koszulki zespołów . ! ? 13.07.10, 17:25 mee1 napisał(a): > ja nie mam z tym problemu, tata ma sklep internetowy właśnie z takimi rzeczami > więc wszystko flagi , koszulki , naszywki przypinki co tylko chce, wystarczy ,ż > e > zejdę do jego biura i sobie coś wezmę , a potem po prostu pomagam tacie i w > jakiś sposób to odpracowywuję . A koszulkę z zespołami mam tylko z Jonas > Brothers ale zastanawiam się też nad koszulką z serii z gitarami legend muzyki, > bo są naprawde super... Hej ;* Gdzie kupiłaś koszulkę z Jonas Brothers ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka GDZIE MOZNA je kupic? 24.04.10, 17:16 chodzi ogólnie np : Miley Cyrus, Jeydon Wale itp? Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 21:48 Ja mam 3 z Tokio Hotel . Zamawiam nie długo Dżemu i 30stm . : D Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 17:25 Ja mam: Nirvana. AC/DC Metallica1 Metallica2 Iron Maiden i coś podobne do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 17:41 to bluza jeszcze koszulke avril z koncertu, ale nie moge znalezc foty i green day Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Koszulki zespołów . ! ? 24.04.10, 17:52 Ja mam tylko robioną du it jorself z the GazettE, ale jest. ;p Patrzę na ebayu, może będą jakieś z tras koncertowych, kiedyś były... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Koszulki zespołów . ! ? 25.04.10, 13:28 obecnie żadnej nie mam. ale poszukuję z The Veronicas Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Koszulki zespołów . ! ? 25.04.10, 20:04 shit, bo nie ma z All-American Rejects . Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Koszulki zespołów . ! ? 07.05.10, 21:48 Mam zamiar zakupić sobie takie: Iron Maiden Iron Maiden 2 Odpowiedz Link Zgłoś
misskinga charlotte__ 07.05.10, 22:20 Tutaj masz link do bluz i koszulek z The Veronicas Ja osobiście je mam ) Niestety na razie dostępne są tylko 2 koszulki i 2 bluzy ale to i tak dobrze Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Koszulki zespołów . ! ? 08.05.10, 20:14 ja mam koszulkę : AC/DC , Meatllici , CGBG , Jacka Danielsa i polują na jakąś fajną Guns n' Roses zamawiam na : rockmetalshop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker @black_lena 09.05.10, 12:08 black_lena napisał(a): > ja mam koszulkę : AC/DC , Meatllici , CGBG , Jacka Danielsa i polują na jakąś > fajną Guns n' Roses > zamawiam na : rockmetalshop.pl Gdzie kupiłaś koszulke z Jackiem Danielsem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: @black_lena 09.05.10, 12:08 tak ogólnie to ja mam koszulke z Linkin Park i Metalicą .. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Koszulki zespołów . ! ? 08.05.10, 20:43 jak się słucha metalu to się nie ma problemu, ja mam, bo jakoś do polskich sklepów nie ściągają koszulek indie/elektronicznych zespołów, a z anglii mi się nie uśmiecha kupować - bo jest równie angielska cena. więc nie mam. a szkoda. serio. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolaa. Re: Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 10:47 Ja mam koszulkę Guns N Roses. Starszy znalazł w sh ; D. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 12:03 najlepsze sa miley cyrus . hahaha x )) Odpowiedz Link Zgłoś
chewing.gum pomóżcie.. 09.05.10, 12:07 wiecie może gdzie znaleźć koszulkę z Kid Cudim? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 12:46 mam jedna, green day'a, gdybym nie miała, nie rozpaczałabym, a dostałam na gwiazdkę. chętnie bym kupiła inne, ale moich zespołów/ludzi nie ma w polsce, ani w moim okręgu, anglia może, ale aż tak mi nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 12:51 fajne te koszluki All Time Low . ja nie mam swoich ulubionych . Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Re: Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 12:56 Posiadam jedną z Linkin Park, w wakacje po prostu miałam świra na ich punkcie. Ostatnio planuje zakup koszulki ze Slipknotem. Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 13:15 Podobają mi się, ale nigdzie nie widziałam takich, które by mi odpowiadały. Teoretycznie można by zamówić sobie z internetu... Jedyne co mnie wkurza, to jak np. ktoś słucha rapu i założy sobie koszulkę AC/DC, po czym myśli że jest taki cool, jak jeden chłopak u mnie w szkole. Irytujące ;f Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 13:33 scarletrose napisał(a): > Jedyne co mnie wkurza, to jak np. ktoś słucha rapu i założy sobie koszulkę > AC/DC, po czym myśli że jest taki cool, jak jeden chłopak u mnie w szkole. > Irytujące ;f taa .. to jest na serio żałosne . ablo mój kolega miał koszulkę z tym jęzorem stones'ów i ja do niego podchodze i mówie ; ' O lubisz The Rolling Stones ! ' A on ; ' Co ? ' Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ koszulki zespołów. 09.05.10, 13:20 no więc mam koszulkę z Tokio Hotel, którą kupiłam po koncercie w Łodzi, ale nie mogę znaleźć zdjęcia. z przodu jest zdjęcie promujące trasę, a z tyłu wszystkie miasta gdzie występowali. mam zamiar zamówić też koszulkę z The Offspring, oczywiście męską, bo takie są najwygodniejsze. myślałam też nad t-shirtem z Iron Maiden i biorę pod uwagę tą bluzkę: chciałbym jeszcze z Evanescence i Nightwish'em, ale nie mogę znaleźć, niestety. :c może polecilibyście mi jakieś sklepy internetowe z koszulkami muzycznymi? c: Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ koszulki zespołów. 09.05.10, 13:28 zapomniałbym! jeszcze chcę z Angusem Young'iem, ale zobaczymy czy rodzice zasponsorują. c; ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox Re: Koszulki zespołów . ! ? 09.05.10, 13:20 ta 3 zajebista ;D nie nosze takich ;P Odpowiedz Link Zgłoś