majka04 26.04.10, 18:13 oglądałyście ten film ? jeśli tak , to podobał wam się ? mi bardzo i wgl. nie spodziewałam się takiego zakończenia . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_annabet było. 26.04.10, 18:28 film widziałam, podobało mi się, ale swoją drogą wątek już był. Odpowiedz Link Zgłoś
thejustyna Re: Wyspa Tajemnic . 26.04.10, 19:14 Ja się osobiście zakochałam z tym filmie ! Jest po prostu genialnie zrobiony ! Także nie spodziewałam się takiego zakończenia Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Wyspa Tajemnic . 27.04.10, 09:13 Dla mnie niestety to rozczarowanie.. Jeden z najbardziej wyczekiwanych filmów roku, DiCaprio+Scorsese, a tu taki średniak... Ogólnie film może byłby lepszy gdyby był krótszy tak o pół godziny minimum bo tak to już w połowie można było się domyśleć, że on tak naprawdę SPOILER jest pacjentem.. Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Wyspa Tajemnic . 02.05.10, 21:02 ta, moj watek taki byl ^^ na film poszlam troche nie ze swojego wyboru, ale szczerze mowiac spodobal mi sie, naprawde na poczatku nie przyszlaby mi do glowy mysl, ze on jest chory chociaz i tak sklaniam sie bardziej do wersji, ze on byl zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś