alice94_ Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:16 Weźcie mi już o tym nie mówcie ... ;x To po prosto była jakaś masakra;/ fizyka, fizyka, chemia i trochę matmy ehh .... jakieś reakcje o których w życiu nie słyszałam ;x my większości z tych zadń nie przerabialiśmy wogóle na lekcjach ... Tego by chyba maturzyści dobrze nie napisali ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:29 14/21 fail koniec marzen o liceum Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:35 Ja mam 16/22. Trochę mi ulżyło, a najzabawniejsze jest to, że strzeliłam zadanie z chemii Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:41 o masakra, jak czytam wasze wypowiedzi , to boję się pomyśleć jaki mi się trafi . ; OO będzie dobrze , wyo jest z wami ! : D Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:39 dokładnie. chociaż i tak masz więcej pkt ode mnie. marzenie o liceum o profilu dziennikarskim poszło się jebać. Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:47 W dziennikarstwie matma chyba nie jest taka ważna, możesz nadrobić humanem i ocenami. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen light. 28.04.10, 15:09 nie, nie jest. ale to jest liceum o wysokim poziomie i trzeba mieć z egzaminów łącznie 50 pkt, aby się dostać. po 25 pkt z każdej części. humanem nadrobię, ale już wiem, że nie napisałam na 50 pkt - co było moim postanowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dulceee7 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:36 Masakra.....ten test to jeden wielki KOSZMAR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:44 który obrazek zaznaczyłyście??? chodzi mi o ten cały szarańczyn... Odpowiedz Link Zgłoś
roxass Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:50 1 jest poprawny. A jak zaznaczyłyście z tymi obwodami, wyszlo Wam że są takie same? ;o Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:52 ja zaznaczyłam to pierwsze i chyba będę miała to db ;] no ale i tak marzenie o profilu nbio chem po tym teście całkowicie już mi odpłynęło.... Pe eS ; możecie podać mi odp bo nie chcą mi się otwierać str z nimi c|: Odpowiedz Link Zgłoś
ater_alcea Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:45 TO BYŁO CHORE, POWALONE, KU*** KOGO OBCHODZĄ MSZYCE I RADIOAKTYWNY WĘGIEL?!!! NIECH CKE WSADZI GO SOBIE W... NOS!!! JUŻ MI LEPIEJ. DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:48 Przez ten test , jak widać ,połowa młodzieży zawali sobie przyszłość . : o Odpowiedz Link Zgłoś
light A bo to jest bez sensu! >.< 28.04.10, 13:55 Dajmy na to: Osoba ucząca się dobrze, niemalże wybitnie nie dostanie się do wymarzonej szkoły, bo trafiła na zadanie, którego nie zdążyła z klasą przerobić. Albo tak się zestresuje, że pomyli połowę wzorów. I co? Cała przyszłość zawalona przez jeden test! To powinno brać się pod uwagę osiągnięcia z całego pobytu w gimnazjum, a nie z trzech dni. Odpowiedz Link Zgłoś
aga4815 Re: A bo to jest bez sensu! >.< 28.04.10, 14:18 light napisał(a): > Dajmy na to: > Osoba ucząca się dobrze, niemalże wybitnie nie dostanie się do wymarzonej > szkoły, bo trafiła na zadanie, którego nie zdążyła z klasą przerobić. Albo tak > się zestresuje, że pomyli połowę wzorów. I co? > Cała przyszłość zawalona przez jeden test! To powinno brać się pod uwagę > osiągnięcia z całego pobytu w gimnazjum, a nie z trzech dni. zgadzam sie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: A bo to jest bez sensu! >.< 28.04.10, 15:17 zawsze to samo powtarzałam, light. dlaczego jeden pieprzony egzamin ma zaważyć na naszej przyszłości? jest masę ambitnych osób, takich, które robią wszystko by mieć jak najlepsze oceny, ale nie radzą sobie ze stresem. ogółem mówiąc nasz program edukacyjny jest mocno wadliwy. programy są przeciążone. uczymy się masy niepotrzebnych rzeczy. btw. mam pytanie. czy jeszcze w jakiś krajach uczniowie piszą testy kompetencji? Odpowiedz Link Zgłoś
lorelei_ Re: A bo to jest bez sensu! 28.04.10, 15:21 popieram, dziewczyny. cóż, z tego, co mi wiadomo, to piszą takiego typu testy w niemczech. nie mam pojęcia, czy w innych krajach też. ci, którzy tworzyli ten test, to sami są radioaktywne biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
bellalullably16 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:46 wiecie co wam powiem, ze tem test to jakies gowno... ci co ukladali to chyba naprawde mysleli ze my jacys wszechwiedzacy jestesmy. a te zadanie z fizy z tym czajnikiem to noemalnie masakryczne bylo, latwe bylo te z ukladem rownam i z Ola, Pawlem i Romkiem tylko ja glupia zle odjelam i chyba 1 pt stracilam. Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:51 ja sie w ogóle pytam CO TO BYŁO??!! to jakaś istna masakra ! co oni sie na ten węgiel tam tak uwzieli? skąd ja mam takie rzeczy wiedzieć, w ogóle tego nigdy nie miałam .. a zadania otwarte to co? ide pokolei i tak : nie wiem , następne cholera co to jest i tak dobrnełam do końca nic nie kończąc na szczęście potem jakoś zrobiłam wszystkie ale na talesa nie wpadałam. ja tam tego NIE WIDZIAŁAM wrrr... nawet nie będe sprawdzać wyników bo pozostanie tylko iść sie zabić Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.estrella Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:55 Może jakby napisać jakąś petycję o odwołanie tego testu. Bo mnie do żadnej szkoły nie przyjmą. Z polaka może 40 parę będzie, ale ten poszedł strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Piszemy petycję!!!;D;D 28.04.10, 13:57 Może petycję napiszemy o to abyśmy pisali jescze raz z łatwiejszymi zadaniami, na poziomie podstawowym a nie zaawansowanym hah Odpowiedz Link Zgłoś
mbieberowa Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:55 to bylo MASAKRYCZNE nie wiadomo czy strzelac czy rozwiazac a jak rozwiazac to jakim sposobem koszmarrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
bellalullably16 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:01 chce zobaczyc juz odpowiedzi zeby wiedziec mniej wiecej ile punktow. a z polaka to moze okolo 30 bd wiecej nie. jutro angol. Jak sie z tym czujecie?? mam nadzieje ze chociaz ten zrobia latwiejszy a nie jakis zajebiscie trudny jak ten dzisiejszy... glupki ci co to ukladali... Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:57 To było koszmarne.U mnie wszyscy w szkole tak powiedzieli.Na teście rwali włosy z głowy,a później prawie płakali.Jak bedę mieć 25 pkt to będę się cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
alice109 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 13:59 Poj**any był !!! już trudniejszego nie mogli dać!! nawet moja kumpela - mistrz ścisłowców- nie napisała wszytskiego Odpowiedz Link Zgłoś
izolda Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:00 CO TO ZA CZŁOWIEK UKŁADAŁ?! Czy wiecie może, jak się dowiedzieć, kto to ułożył? Jaj już na pewno mam 8 błędów, boję się dalej sprawdzać... Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:03 ja mam 18/25 punktów z zamkniętych 1 zadanie otwarte za 4 punkty dobrze zrobiłam ten układ równań mam prawie dobrze więc może 1 punkt dostanę i jeszcze jedno otwarte mam dobrze za 2 punkty...;/ resztę nie wiem bo nie ma do wszystkiego odp....;/ A wy jak tam??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulqia Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:00 Powiem jedno: MASAKRA Wali*ć te wsyzstkie węgle, mszyczce, biedronki, czajniki i CKE Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde co wam wyszlo w 16 i 17 28.04.10, 14:04 bo wydaje mi sie ze dali zle odpoweidzi mi wyszlo ze w 16 magnez a w 17 azot Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 16 i 17 28.04.10, 14:43 be_my_dream_xde napisał(a): > bo wydaje mi sie ze dali zle odpoweidzi mi wyszlo ze w 16 magnez a w 17 azot Mi też tak Odpowiedz Link Zgłoś
london1 Re: co wam wyszlo w 16 i 17 28.04.10, 14:45 ja tak samo dałam !! po.je.bany ten test cały test mi źle poszedł i a zadania otwarte to popsrtu szok !! czemu nam taki trudny dali Odpowiedz Link Zgłoś
cupcakes_ maaaaassssaaaaaaakkraaaaaaaaaaaa! 28.04.10, 14:01 serio! ten test to jakaś totalna porażka! tego się cholera rozwiązać nie dało!!! zadania jakieś takie głupie, żadnych wzorów się podłożyć nie da.. nawet nie wiadomo jak to zapisać.. to samo zamknięte! ciekawe skąd oni wyczasneli takie poje.ba.ne zadania?! jak wyszłam z sali to prawie się załamała.. dzięki tym ludziom co układali ten test mogę zapomnieć o mojej wymarzonej szkole!!! ;/ jak będę miała 15 pkt to będę w niebie.. taa.. będę miała piętnaście, chyba jak sobie narysuje .. !! sory, za moje słownictwo i wgl , ale jestem strasznie wkurzona! Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Bardziej poj.ebanego się nie dało? 28.04.10, 14:04 dziękuję szanownej komisji. teraz zawodówkę mam gwarantowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
bellalullably16 Re: maaaaassssaaaaaaakkraaaaaaaaaaaa! 28.04.10, 14:05 nie ma co tylko zanlezc tego kogos kto to pisal i z nim pogadac. a jak juz ktos wczesniej wspomnial o petycji zeby uniewaznili to ja nie chce tego jeszcze raz przechodzic, i przez ten jebany test nie dostane sie do mojej wybranej sql i nie pojde na studia medyczne a tak sie na nie napalilam a tu nic z tego CIOTY GLUPIE Wrrrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: maaaaassssaaaaaaakkraaaaaaaaaaaa! 28.04.10, 15:26 ja też nie chce przez to drugi raz przechodzić. poza tym co wtedy z rekrutacją? byłyby czasowy poślizg. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszko12322 OMG.. ;/ 28.04.10, 14:02 Macie racje to była Masakra, Rzeźnia brak mi określeń żeby wyrazić to co było na tym teście. Z zamkniętych prawie wszystko strzelałam a otwarte zrobiłam tylko 2. Jak dostanę 10-15 punktów będę szczęśliwa jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:07 ciekawe co wymyślili na jutro na angielski...;/ Aż boje się o tym myśleć...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:14 haha ja juz mam przyszłość zapewnioną na polu mojegoi wujka, bo dobrej sql z tym wynikiem na pewno się nie dostanę ;/ z tego co sprawdzałam to z zamkniętych mam 17/23 normalnie jestem szczęśliwa że udało mi się przekroczyć granicę 15 p otwartych wgl nie mam co sprawdzać, bo napisałam tylko odp na 4 zad, w dodatku pewnie źle ;/ heeh spoko pozdrawiam wszystkich robiących w CKE wspaniały test nam ułożyliście ;x Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:19 sprawdzając odpowiedzi mogę stwierdzić że.... NIE napisałam tak xle jak myslałam ale ten test to i tak masakra nie chcę wiedzieć co będzie w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
patka12328 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:07 Nic tylko się kur.wa zajeb.ać. Ale wiem że z fizyki mi dobrze wyszło a nawet wzoru nie pamiętałam. Normalnie istna rzeźnia. I tak mało czasu. wgl masakra. powinniśmy mieć kalkulatory Odpowiedz Link Zgłoś
kasi9412 Test mat-przyrodniczy 28.04.10, 14:13 BOŻE!!!!!!!!!!!!!co to w ogóle było?? ja jestem średnią i to bardzo uczennicą i wiedziałam , że będzie nie za dobrze ale ,że aż tak... jestem załamana i to bardzo spr sb odpowiedzi... i z tych co pamiętam bo nie wszystkie pamiętam mam narazie 12 na 25 zadań w zadaniach otwartych chyba nigdzie nie trafiłam... a myślałam ,ze polskim nad robię.... a tu dupa.... bo przez moją nie uwagę i głupi stres!! pomyliłam się..... szok okropny. Mam tylko nadzieję ,że nie będę miała najmniej punktów ze sQl... jestem wściekła Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: Test mat-przyrodniczy 28.04.10, 14:20 jakaś kuźwa masakra! otwarte były w sumie łatwe, powinnam mieć wszystkie dobrze. Ale zamknięte? co to miało być? tam w ogóle matmy nie było... nie mogli nam dać czegoś, co by się w życiu przydało, tylko jakiś badziew o radioaktywnych biedronach... ;/ nic, tylko się pochlastać. Odpowiedz Link Zgłoś
ater_alcea Re: Test mat-przyrodniczy 28.04.10, 14:21 juz wiemy dlaczego rozprawka miała taki temat, teraz mamy wybór między zawodówkami Odpowiedz Link Zgłoś
psycho_ Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:22 Szczerze? MASAKRA! Jestem najlepszą uczennicą w szkolę, kilka razy wygrałam szkolne i powiatowe konkursy z zakresu nauk ścisłych a tu BUM! Dojebały mnie te biedronki! z zamkniętych mam 19/25 i kilka głupich błędów w otwartych! Na szczęście to z Talesem zrobiłam, z czajnikiem też mam dobrze choć nigdy nie mogłam zapamiętać tego wzoru na ciepło właściwe O.o Moim marzeniem jest mieć z humana i matmy razem 80 punktów Myślicie że jak z tymi ciężarówkami przez pomyłkę zamias 520t napisałam 560t to dadzą jakieś punkty? Bo tak to mam cały układ zrobiony dobrze, tylko przez to niedopatrzenie mi inny wynik wyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.estrella Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:25 Może jakaś petycja lub zmniejszenie średniego progu punktowego by coś dało, bo ten test to totalny szok. Głupszego w życiu nie widziałam!!!!!!! Ja w zamkniętych mam tylko 14 na 21, które sprawdziłam, a z matematyki i fizyki zawsze 5 miałam (( Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia7 test mat 28.04.10, 14:30 u mnie to kompletna porażka, w tamtym roku test był banalny a teraz!!! takie zadania że szok, u mnie najlepsze osoby z klasy nie wiedziały jak robić poniektóre zadania, a co dopiero ja, ten test byl straszny i według mnie nie powinno się robic takich trudnych, co oni sobie myslą, ze dzisiejsza mlodziez to geniusze, posralo ich i to kompletnie, moim zdaniem powinnismy jeszcze raz pisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
yelyah Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:29 ten egzamin to jakieś dno totalne!! kurwa, ciekawe skąd te zadania wzieli, to było takie trudne że masakra, jak wyszłam z klasy to aż płakać sie chciało. żadnych normalnych zadan nie było. pojebani ludzie to wymyślali. (przepraszam za słownictwo, ale jestem strasznie zdenerwowana i zła) Odpowiedz Link Zgłoś
andell Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:29 o.O z tego co wy tu piszecie to był jakis koszmar...... Ja jestem w 2 gim.. dzis pisałam próbny i powiem wam że miałam em 10 zadań otwartych czy więcej i prawie żadnego nie zrobiłam..... a bd mieć oceny oddzielnie z każdego przedmiotu z tego durnego egazminu załamać sie można..... do prawdziwego egzaminu to już chyba w wakacje sie bd uczyć, po tym co tu czytam o.O Odpowiedz Link Zgłoś
cookie94 ;/ 28.04.10, 14:33 Jeszcze tak zjebanego testu to nie pisałam ;/ to była masakra! Pytania jakieś z kosmosu.. chyba gorzej niz matura ;/ Licze chociaż na 15 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde kontakt z CKE!! 28.04.10, 14:38 www.cke.edu.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3 jest tu strona i podane sa e-maile jakby ktos chcial napisac do nich!! Odpowiedz Link Zgłoś
newmoonvampire Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:42 Jestem tego samego zdania co ty.. Jak się nie dostanę do wymarzonej szkoły to nie wiem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.estrella Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:43 Już do nich napisałam. Może okażą serce! Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Do lonely.estrella 28.04.10, 14:49 lonely.estrella napisał(a): > Już do nich napisałam. Może okażą serce! A co mniej więcej pisałaś bo może też bym spróbowała??? Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.estrella florcia 28.04.10, 14:53 Napisałam mniej więcej, że nie dałam rady go napisać dobrze, bo to nie było na naszym poziomie. Nawet matury w końcu układają łatwiejsze. Poprosiłam ich również o to, żeby przełożyli termin na czerwiec, a ten unieważnili. Może się zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: florcia 28.04.10, 15:04 lonely.estrella sorry ale ja nie chce pisać drugi raz tego zwalonego egzaminu, wole miec mniej punktów Odpowiedz Link Zgłoś
priiyya Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 14:50 Przecież to był koszmar !!! Jak będę miała z 10 punktów to będę szczęśliwa. W zadaniach zamkniętych prawie połowę wystrzelałam . A o otwartych nie wspomnę ! Niektóre zadania to chyba z kosmosu wzięli ! a w ogóle weźcie . na 100 % zawaliłam . Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde dokladny adres e- mail 28.04.10, 14:54 sekret.wg@cke.edu.pl<sekret.wg@cke.edu.pl> Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka No 28.04.10, 14:53 Koledzy mi mowili ze to byla jakas masakra i ze nie bylo matmy i fizy tylko biola i chemia... Wspolczuje wszystkim co pisali Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus2202 Re: No 28.04.10, 15:08 Póki co mam 21/50 haha żadnych zadań z otwartych nie miałam dobrze no może kilka.. Ale ogólnie jak się nie pomyliłam to chwała Bogu, że ,,chociaż" tyle... Tak pod skriptum nie był wcale prosty, zwłaszcza zadania otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
alice17 Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 15:12 To było straszne!!! Po prostu masakra... Najlepsi uczniowie z naszej klasy wybałuszyli oczy kiedy zobaczyli niektóre zadania. Po egzaminie wszyscy mowili, że zawalili.... Odpowiedz Link Zgłoś
immacule Re: Test mat-przyr... 28.04.10, 15:15 Wiecie co,niech każda/każdy z nas napisze do nich maila. Bo to co dzisiaj pisaliśmy przechodzi ludzkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś