sonia321 Re: Czy macie FOBIĘ? 26.05.10, 21:54 osy, pszczoły, szerszenie, pająki i inne małe gówna Odpowiedz Link Zgłoś
kikaa Re: Czy macie FOBIĘ? 26.05.10, 21:56 nienawidzę pająków , brzydzę się ryb . blee , są takie obślizgłe . XDD Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Czy macie FOBIĘ? 27.05.10, 14:36 Ja mam arachnofobię tkz. lęk przed pająkami xDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Czy macie FOBIĘ? 27.05.10, 14:40 Ja się boję paru rzeczy np. Jak idę z psem na dwór po godzinie 21:00 I jak idzie za mna jakiś satrszy facet(nawet jak porządnie wygląda) To ja uciekam do domu bo się Boję Nie wiem czy to jest fobia Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Re: Czy macie FOBIĘ? 27.05.10, 14:55 Ja dużych pająków. Niecierpie tego stworzenia..! Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: Czy macie FOBIĘ? 27.05.10, 14:57 taaak boje sie zab wezy myszy szczurow pajakow jaszczuek i jeszcze innych gadow i plazow..;// Odpowiedz Link Zgłoś
majka1204 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.05.10, 23:11 pajaki - boje sie ich panicznie Boje sie nawet sztucznego , plastikowego pajaka . W klasie przyrodniczej mamy skóre ptasznika . Ja sie tego boje , chlopcy mnie tym strasza , a jak na lekcji jestem wstanie zaczać krzyczec . Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.05.10, 23:15 oczywiście ! Wystarczy że zobaczę pająka to już masakra.A jak dotknę to już w ryk ! Nie mówiąc już o tym że podejście do mnie z igła równa się z cudem... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_malfoy Taaaa....... 28.05.10, 23:22 Ostatnio na psychologii w szkole miałam o fobiach, i wymyślaliśmy różne dziwne fobie... ja osobiście boję się dużych psów i żeglarstwa (ogólnie dużych akwenów wodnych), a moja siostra ma ichtiofobię (nie może patrzeć i jeść ryb, nawet namalowanych się boi). Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Czy macie FOBIĘ? 28.05.10, 23:28 Pająki- bleee ! Nawet te najmniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 13:33 Jestem dziwna, ale boję się dżdżownic. Boję się tego jak śmierdzą i tego, że je rozdepczę. Poza tym? Mam chyba największą homofobię na świecie. Ale takich rzeczy, których najczęściej ludzie się boją w stylu pająki, myszy, jakieś horrory, ciemność to właśnie na mnie nie robi wrażenia. No niby owszem, jak zobaczę pająka to się go brzydzę, ale nie mam problemu z zabiciem go. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 21:54 TFUJ. Dopiero zauważyłam jaką literówkę popełniłam. Chodziło mi o hemofobię oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco boje sie pająków. 29.05.10, 13:45 strasznie. i owadów takich żuczków, karaluchów.. aż mi dreszcze przechodzą. ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 13:58 strasznie boję się wysokości . gdy jestem w jakimś wysokim budynku , moście to mam wrażenie , że to zaraz się zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 14:00 do tego mam jeszcze klaustrofobię . Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 13:54 Ja strasznie sie boje wszelkiego rodzaju owadów i robaków w wakacje jak w nocy do pokoju wleciała ćma myślałam że wykituję ze strachu i obudziłam mame - zabiła ją Tyle że mój problem jest taki że nikt mi w to nie wierzy! Mówią że przesadzam i w ogóle a ja się czasem boje zwykłej muchy! Odpowiedz Link Zgłoś
zieelono Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 14:01 Ja też mam fobię ;] Polega na tym że boję się wszystkich szmerów ,puknięć i trzasków jak jestem sama w domu , a szczególnie wieczorami . Chyba każdy człowiek czegoś się boi i może być to śmieszne , ale też normalne Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 18:07 Brzydzę się wszelkiego rodzaju robali. Na samą myśl mam dreszcze. Ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewafarna Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 21:59 Ja się strasznie boję robaków ,a najbardziej pająków ! Gdy zobaczę jakiegoś na ścianie (nawet małego ) to drę się na cały dom i uciekam byle gdzie x DD . Odpowiedz Link Zgłoś
ladyamore Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 22:05 Jak gdzies ide nie ważne czy w nocy czy w dzień jak przez nasze osiedle ktos wolno jedzie albo z mną idzie to sie strasznie boje ale to przez to że córke koleżanki mamy porwali jakies 12 lat temu i ślad zaginą i ostatnio mi to gadała i sie teraz boje Odpowiedz Link Zgłoś
lily53 Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 22:06 tak... tak więc - boję się: - pająków - rybek, które pływają przy brzegu morza - glonów - karaluchów - os, pszczół - i jeszcze lęk przestrzeni masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Czy macie FOBIĘ? 29.05.10, 22:09 Ja się boję robaków i owadów. Czy są to mrówki czy ćma, strasznie się ich boje. Odpowiedz Link Zgłoś