recenzentka Blog o Azji 13.05.10, 15:04 ostatni założyłam bloga w którym będą ploteczki i newsy na temat właśnie muzyki koreańskiej i japońskiej można podyskutować tam na rożne tematy w komach oczywiscie... co dziennie będą nowe newsy dodawane zapraszam : Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Blog o Azji 13.05.10, 17:45 recenzentka napisał(a): > ostatni założyłam bloga w którym będą ploteczki i newsy na temat właśnie muzyki > koreańskiej i japońskiej można podyskutować tam na rożne tematy w komach > oczywiscie... co dziennie będą nowe newsy dodawane zapraszam : > Tekst > linka oho, chętnie będę go odwiedzać : D [a i możesz poprawić link? :3] Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Blog o Azji 13.05.10, 21:58 uuuuuuuupsss rzeczywiście pokręciłam ;D prosze Tekst linka mam nadzieje z dobrze haha. zapraszam .A właśnie dopiero zaczynamy więc jest mało tematów ale co dziennie przybywa kilka więcej... Polecam Ci zobaczyć " M! Countdown" big_grin Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Koreański HIP-HOP 13.05.10, 21:47 uuuuuuuupsss rzeczywiście pokręciłam ;D prosze Tekst linka mam nadzieje z dobrze haha. zapraszam .A właśnie dopiero zaczynamy więc jest mało tematów ale co dziennie przybywa kilka więcej... Polecam Ci zobaczyć " M! Countdown" Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: > 17.05.10, 23:33 Sushi to chyba w Japonii a Korei to raczej kimbap Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Moja znajoma. 14.05.10, 11:23 nawet nie wiecie jaka jestem dumna z Jaejoonga!!!! : D Najgorętszy Mężczyzna w Azji 2010 ~ to prawda, zgadzam się! ale Donghae ciut za nisko, Heechul za wysoko moim zdaniem, Kim Bum (*_______*) i Sungmin też za nisko, Micky i Ryeowook też za nisko, Yunho i Kyuhyun i Siwon teeeż za nisko! : D a i jak tam podoba się nowa płyta Super Junior? JAK DLA MNIE JEST ŚWIETNA. wszystkie piosenki są świetne, ale najchętniej słucham Bonamana, Shake it Up!, My Only Girl i przesłodkiej One Fine Spring Day w wykonaniu Wookiego. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: RE 14.05.10, 18:11 za mało? ja tam za Heechulem nie przepadam, ale ciiii. chociaż powiem Ci szczerze, że te ich promo zdjęcia są... okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: RE 14.05.10, 21:39 tak do zdjęć przyczepić sie można.... ale nie lubisz Heechula on jest taki taki poprostu Ciulek Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: RE 14.05.10, 22:09 recenzentka napisał(a): > tak do zdjęć przyczepić sie można.... > ale nie lubisz Heechula on jest taki taki poprostu Ciulek no właśnie dlatego, hihihih :3 oczywiście żartuję. lubię wszystkich z Super Junior ~ nie da się ich nie lubić. zastanawiam się nad kupieniem sobie na yesasia ich najnowszej płyty i SORRY, SORRY - ale mam też chęć na wszystkie trzy wydania Best Selection 2010 Dong Bang Shin Ki. to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: RE 15.05.10, 11:57 no dobra, dziewczyny, fanki k-popu! otóż do nagrody Biggest Badass Star został nominowany... Rain! uzbrojcie się w myszki i głosujmy na niego! niech wygra! klik tutaj można głosować : D a tymczasem idę posłuchać Rainism :3 Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: RE 15.05.10, 12:04 Dobrze niech chłopak wygra bo należy mu się... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: RE 15.05.10, 12:07 no jasne że mu się należy : D ja już kilkanaście głosów oddałam. [i mam monopol na ten temat ~~ praktycznie sama do siebie piszę *smutek*] Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: RE 15.05.10, 12:14 Hehe fakt dużo chętnych do pisania tutaj nie ma.. szkoda, że tak mało osób w Polsce słucha k-pop'u i całej reszty, a zamiast tego zakochani są w gwiazdkach Disney'a Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: RE 15.05.10, 12:18 pluszbezpluszu napisał(a): > Hehe fakt dużo chętnych do pisania tutaj nie ma.. szkoda, że tak mało osób w Po > lsce > słucha k-pop'u i całej reszty, a zamiast tego zakochani są w gwiazdkach Disney' > a święta prawda. podpisuję się pod tym wszystkimi swoimi kończynami a tak btw. słuchałam sobie EPek Taegoona. kurde, niezły jest - jest może tylko podobny muzycznie do SE7EN i Raina. ale i tak jest dobry, czekam na jego pełnowymiarową płytę :3 [no i lubię jeden z jego teledysków, w którym 'udziela' się Jaejoongie ] Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: RE 15.05.10, 12:29 Przeznam, że chyba nigdy nic jego nie słuchałam ale zaraz go przejżę... masz coś z konkretnego z jego piosenek do polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Koreański HIP-HOP 15.05.10, 12:32 nie słucham ich ale jak teraz włączyłam jadną piosenkę big bangu to wpada w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 15.05.10, 12:35 deedee napisał(a): > nie słucham ich ale jak teraz włączyłam jadną piosenkę big bangu to wpada w uch > o no to polecam zapoznanie się z resztą ich piosenek ~ wszystkie wpadają w ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: RE 15.05.10, 22:22 pluszbezpluszu, konkretne piosenki? Call Me, My Girl, I understand you (feat. H-Eugene), Hands Up [o kurczę. wymieniłam prawie całą pierwszą jego EPkę], ale naprawdę wydał do tej pory tylko trzy EPki [krótkie], więc polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 17.05.10, 22:48 A co sądzicie o "podopiecznych" Rain'a- MBLAQ? Bo mi o ile nawet mi się podobała(ale bez szału) ich debutancka piosenka "Oh Yeah" www.youtube.com/watch?v=WzimPOyVPzw&feature=related To nowa(chyba w ostatnich dniach to wyszło) "Y" jakoś nie bardzo mi przypadła do gustu.. www.youtube.com/watch?v=val9femyp2E&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_lady Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 06:53 Big Bang mają świetne piosenki ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 20:57 przy okazji MBLAQ... tym stacją telewizyjnym w Korei naprawdę się coś w głowe robi... nie chcą puszczać teledysku MBLAQ do piosenki "Y" bo pod koniec jeden z członków grupy (nie wiem który bo się nie orientuje) "strzela" do swojej eks dziewczyny.. dopiero co się czepiali biegu wzdłuż ulicy Rain'a w teledysku do "Love Song"(to już kompletna głupota).. o albo pamiętam akcje z piosenka "Rainism" która przez "magic stick" jest od lat 18.. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 10:11 Coś mi się w głowę zrobiło... przypadkiem trafiłam na youtube'ie na reklamę Lotte Duty free (czy czegoś takiego) i nie mogę przestać nucić w głowie piosenki z tej reklamy... więc siedzę i na zmianę słucham wersji Rain'a www.youtube.com/watch? v=7QzW7Ot0xeU&feature=related BigBang'u www.youtube.com/watch? v=4chbxR2M6dk&feature=related i Ji Sung'a www.youtube.com/watch? v=zVzz1_yRkdI&feature=related aż rzygać mi się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 12:33 o kurczę. wersja Raina jest *_________* zresztą Big Bang też. [tylko Dragon ma okropną fryzurę, fuj] Ji Sunga taka średnia, nie wiem. co do MBLAQ ~~ nie przepadam za nimi, ale chyba dam im jeszcze jedną szansę. może akurat się spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 13:22 Ja właśnie najbardziej lubię wersję Rain'a(uwielbiam jego głos).. jeszcze jak to się obejrzy.. ten człowiek ma najsłodszy uśmiech jaki w życiu widziałam.. Lubię jeszcze wersję www.youtube.com/watch?v=9NhnFSs3m7U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 13:38 Witaj. Ja osobiście interesuje się japonską muzyką, jednak od jakiegoś miesiąca za sprawą telewizji Arirang przenoszę się na k-pop. Jak na razie znam tylko kilka zespołów, ale mogę z ręką na sercu stwierdzić, że dalej będę zagłębiać się w tą tematykę ^^ Moje ulubione zespoły to przede wszystkim U-Kiss, B2ST (ich piosenka Shock jest zdecydowanie najlepsza!! ) oraz SNSD (od teledysku do"Oh!" zaczęłam szukać coraz więcej koreańskich zespołów). Cieszę się, że na tym dziwnym, zdominowanym przez amerykańskie "gwiazdki" portalu są ludzie, którzy interesują się azjatycką muzyką!! Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 14:47 Swego czasu słuchałam Super Junior i takich tam, ale teraz pozostała tylko BoA. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 17:29 @rin: 안녕! jak miło widzieć kolejną fankę k-popu! zazdroszczę Ariranga, też chcę mieć z powrotem! lubię nową EPkę (to chyba jest EPka) U- KISS, B2ST jakoś nie przypadli mi do gustu (ale to się może zmienić) i jakoś nie przepadam za girlsbandami (niezależnie czy z Korei czy z Japonii ~~ tak już po prostu mam), ale miło widzieć kolejną fankę k-popu @screm : lubię Boę Kwon i jeśli miałabym wybierać, to wolę jej koreańskie płyty niż japońskie. Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 18:25 Tak jak już pisałam dopiero wchodzę w świat koreańskiej muzyki i tak do końca nie wiem w jakim kierunku podążać. Tak wiec czy mogłabyś polecić mi jakiś zespół? Jeśli chodzi o Arirang to program znalazłam zupełnie przypadkowo gdy pełna nadziei poszukiwałam jakiś japońskich kanałów na Cyfrze+ Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 18:37 no jasne! zespoły : SHINee, 2PM (szczególnie może się spodobać słodziuchna Tik Tok z Yoon Eun Hye na ficzeringu), BIG BANG, G-Dragon (lubię jego płytę), Super Junior (i wszystkie podgrupy: Super Junior Happy, Super Junior M, Super Junior T i Super Junior K.R.Y), F.T. Island, C.N. BLUE, The Black Skirts (to już chyba jest indie rock, ale równie przyjemny zespół), moje ukochane Tohoszyneczki, tj. 東方神起/동방신기, Epik High. wokaliści : absolutnie cudowny Rain, Se7en, Outsider (to już stricte hip hop) o. czyli jednak nie myliłam się myśląc że Arirang jest na cyfrze+. idę namawiać rodziców na cyfrę+ : D Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 19:05 a na jakim kanale cyfry+ jeśli można spytać? co do zespołów/wokalistów to się podpisuję pod propozycjami heartbeats i jeszcze dodaje moje dzisiejsze odkrycie (wysłuchałam dwóch piosenek- "Stay" i "기억을 걷는 시간" i się zakochałam) Nell choć to raczej nie jest kpop.. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 19:20 o. muszę zapoznać się z Nell, bo już nazwa obiła mi się gdzieś o uszy. i jeszcze możesz zapoznać się z 2AM, ZE:A, F.Cuz [a ja sama muszę poznać więcej śpiewających pań k-popu] Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 20:00 Nie na temat ale co tam Szukałam jakiejś muzyki na youtube i trafiłam na kawałek programu z "parodią" tańca Lee HyoRi i Rain'a (do piosenki "Love Song" -prawie się popłakałam) www.youtube.com/watch?v=Y5Bl8Bix7bU&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 20:07 widziałam to ~~ skutecznie odgoniło moje złe myśli o maturze ustnej z angielskiego *.* nawet nie wiecie jaką wielką i gorącą miłością darzę piosenkę 봄날 (One Fine Spring Day) z najnowszej płyty Super Junior. śmiem nawet twierdzić, że to najlepsza piosenka w ich dorobku ~~ głównie za sprawą wokalu Wookiego *.* (uwielbiam go) i melodii. no i ten tekst.. tekst a tutaj sama piosenka klik klik chyba teraz będę ją 'katować' nieustannie *.* Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 22:03 Aj Arirang mi nie działa.. ale za to znalazłam KBS World i taka jestem ucieszona, że nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 22:10 jezuuuuuuuu, zaraz umrę na zawał z zazdrości! ~~ %^^^!^&&& Vectra - że tez nie mogą mieć w ofercie Arirangu, KBS i np. Fuji TV : < Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 22:28 a ja przez ten cały czas żyłam w nieświadomości, że posiadam taki skarb... ah teraz do szczęścia nic mi innego nie potrzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 22:36 mi do szczęścia potrzeba tylko powrotu Szyneczek na scenę, własnego Key'a i Hero i chyba mogłabym już umrzeć szczęśliwa. [a no i Ariangu i KBS] Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 18.05.10, 22:40 i jeszcze musiałam zrobić błąd w nazwie Arirang, khhhh. dobra idę spać. ale najpierw zakatuję 아.미.고 (Amigo) SHINee do zarzygania. 잘자! [dobranoc!] Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 11:11 Dziękuje bardzo. Tyle grup , że nie wiadomo od której zacząć... Arirang odbiera u mnie na 404 kanale, na dwóch następnych również są jakieś azjatyckie programy, albo chińskie albo koreańskie Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 11:21 rin napisał(a): > Dziękuje bardzo. Tyle grup , że nie wiadomo od której zacząć... > Arirang odbiera u mnie na 404 kanale, na dwóch następnych również są jakieś > azjatyckie programy, albo chińskie albo koreańskie jakby co, to mogę jeszcze jakieś polecić ~~ nie ma problemu ; ] i naprawdę zazdroszczę po raz milionowy Ariranga. pamiętam jak oglądałam na nim dramy i chyba tam po raz pierwszy zetknęłam się z k-popem [i chyba były to Szyneczki na początku swojej drogi *uroniła łezkę*] Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 15:21 Oj,nie słyszałam nawet. Ale zainteresowałaś mnie ; ) Zacznę chyba szukać nagrań tych zespołów,które wymieniłaś,bo jestem wielką fanką Hip- Hopu,ale nie polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 17:19 pauluskaaa napisał(a): > Oj,nie słyszałam nawet. > Ale zainteresowałaś mnie ; ) > Zacznę chyba szukać nagrań tych zespołów,które wymieniłaś,bo jestem wielką fank > ą Hip- > Hopu,ale nie polskiego. tylko że nie wszystkie to stricte hip hop! jeśli chcesz czegoś z domieszką hh to spróbuj Big Bang, SHINee, Super Junior (tutaj rap zdarza się nieco rzadziej, ale jest) no i taki już prawdziwy hh czyli Outsider czy Epik High. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 18:31 jeśli hip-hop to zdecydowanie Epic High Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 19:59 tak tak tak. uwielbiam ich płytę [e] - niesamowicie mnie odpręża. nowa piosenka BIG BANG jest .... *_____* naprawdę, chłopcy nie zawiedli, a wręcz przeciwnie. wszyscy dobrze wyglądają w teledysku - a zwłaszcza Dragon. nie mogę się doczekać więcej od nich, o ile wydają płytę! klik klik ~~ teledysk. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 21:01 Naprawdę fajna ta nowa piosenka Big Bangu Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 19.05.10, 22:18 noooooo. chyba będę słuchać jej aż do znudzenia *.* i btw. wiadomo, że koreańskie stacje radiowe/telewizyjne są cholernie przerwrażliwione. np. ostatnio chyba jedną z piosenek Kara, tj. We're with You (to piosenka napisana na MŚ) zakazano [powód? "KBS cannot promote a song with a commercial or business motive" HAHAHAHAHAHAHA] a i w teledysku MBLAQ Y strzela Lee Joon - i założę się pewnie, że będą musieli nowy teledysk do tej piosenki nakręcić. [o. przeglądając jednego bloga o k-popie zauważyłam notkę o tym, że Super Junior nagrali piosenkę dla piłkarzy na MŚ - aaaaaaaaaaaaaaa. muszę ją mieć! *.* tytuł tej piosenki to Victory Korea] Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 00:56 No właśnie będą musieli przemontować(usunąć scenę) ale to trochę chore jest.. no bo ja rozumiem.. teledysk jakiś wyjątkowo brutalny lub jakimiś scenami erotycznymi... albo chociażby teledysk Epic High do piosenki "Breakdown" który przecież nie jest jakiś znowu gorszący(chociaż oni też chyba mieli problemy ze stacjami telewizyjnymi/rozgłośniami radiowymi). No ale na Boga czy widok pistoletu/niezapiętych pasów/ czy Rain'a biegnącego po pustej ulicy jest jakiś wielce demoralizujący? No naprawdę już widzę te tysiące koreańczyków którzy po obejrzeniu teledysku wybiegają w pośpiechu z domu i lecą na ulicę zobaczyć jak to jest biec środkiem i wrzeszczeć.. albo masowo strzelają do swoich dziewczyn Naprawdę nie wiem czemu te zabiegi mogą służyć.. już pomijając fakt, że jak będą dalej tak robić to wszystkie teledyski będą wyglądać tak samo.. będą tańczyć i tyle tylko, że wtedy będą im długość nogawek mierzyć.. No właśnie słyszałam "Victory Korea"... 2PM i 2AM też wypuścili piosenki ma MŚ ale z racji, że tekstu nie rozumiem najbardziej podoba mi się Super Junior(najlepiej i najszybciej wpada w ucho) A tak a pro po 2AM- na KBS widziałam kawałek ich występu i kurcze nawet spodobała mi się piosenka ale nie zdążyłam zobaczyć tytuły i teraz nie wiem co to było... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 13:23 TO 2PM TEŻ WYDALI TAKĄ PIOSENKĘ? *KRZYK FANGIRLA* muszę jej posłuchać DDDDD [btw, czy tylko mi nie podoba się wizualnie oczywiście Nickhun?], Super Junior słyszałam ~~ jezu, uwielbiam ich [ostatnio mam 'fazę' na Kyuhyuna i chcę mieć z nim dzieci *.*] w ogóle to jest śmieszne. pewnie uważają, że sam Rain jest demoralizujący. a co tam, ja tam go uwielbiam, jest boski i w ogóle. zazdroszczę im [tzn. Koreańczykom], że mają takich artystów, nie to co my. no i że mają takich ładnych facetów DDDDDD] co do tej piosenki 2AM, może to z najnowszej EPki, bo chyba ją teraz promują.. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 13:54 A no wydali: 2PM www.youtube.com/watch?v=HcOwvoX8rFQ&feature=player_embedded 2AM www.youtube.com/watch?v=03xSCaNAZy8&feature=player_embedded co do Nichkhun'a - czy ja wiem.. brzydki jakiś nie jest(zresztą większości azjatów gdy ich ubrać i dobrze fryzure dobrać to mogą uchodzić za przystojnych) choć ja wole inny typ urody u koreańczyków... Kyuhyun- boże ja tych z Super Juniora nie odróżniam, za dużo ich tam jest Chyba jedyny to Siwon(którego uwielbiam po Oh! My Lady) ale teraz zabrałam się za oglądanie Super Junior Full House (szkoda, że nie wiedzą co to Polska) to mam nadzieję, że ich zacznę rozpoznawać. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 14:02 pluszbezpluszu napisał(a): > A no wydali: > 2PM www.youtube.com/watch?v=HcOwvoX8rFQ&feature=player_embedded > 2AM www.youtube.com/watch?v=03xSCaNAZy8&feature=player_embedded > co do Nichkhun'a - czy ja wiem.. brzydki jakiś nie jest(zresztą większości azja > tów gdy ich > ubrać i dobrze fryzure dobrać to mogą uchodzić za przystojnych) choć ja wole in > ny typ > urody u koreańczyków... > > Kyuhyun- boże ja tych z Super Juniora nie odróżniam, za dużo ich tam jest Chy > ba > jedyny to Siwon(którego uwielbiam po Oh! My Lady) ale teraz zabrałam się za og > lądanie > Super Junior Full House (szkoda, że nie wiedzą co to Polska) to mam nadzieję, > że ich > zacznę rozpoznawać. ja wszystkich z SuJu rozpoznaję, tylko gubię się w pairingach - kocham i pamiętam tylko HyunTeuk (Kyuhyun + Leeteuk) i KyuMin (Kyuhyun + Sungmin), z DBSK kocham, czczę wszystkie pairingi (ale zwłaszcza YunJae ~~ Yunho + Jaejoongie), z SHINee kocham pairing Key + Minho : D (ps. i uwielbiam Siwona, weeeee! *.* moja mama też go uwielbia, to skutek całonocnego oglądania Oh! My Lady) a Nickhun mi się nie podoba, bo jakoś nie lubię tajskiego typu urody + te jego brwi, fuj. o, uwielbiam Super Junior Full House! mogę to oglądać całymi dniami i mi się nie znudzi. zastanawiam się nad kupnem ich najnowszej płyty (obu wersji, chociaż wersja B ma ładniejszą okładkę) i ich Sorry, Sorry. chociaż nie mam tylu pieniędzy :< i wolę tą piosenkę 2PM, 2AM są dla mnie.. zbyt smętni? Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 14:24 Też wolę piosenkę 2PM(choć ze wszystkich na MŚ to najbardziej podoba mi się Super Junior) Jezu.. da się jakoś zablokować youtube? Powinnam się uczyć a zamiast tego nic tylko siedzę i oglądam jakieś durne filmiki jak to np Epic High przeszkadzają swojemu CEO w pracy Mózg mi doszczętnie wyprano... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 14:28 pluszbezpluszu napisał(a): > Też wolę piosenkę 2PM(choć ze wszystkich na MŚ to najbardziej podoba mi się Sup > er > Junior) > Jezu.. da się jakoś zablokować youtube? Powinnam się uczyć a zamiast tego nic t > ylko > siedzę i oglądam jakieś durne filmiki jak to np Epic High przeszkadzają swojemu > CEO w > pracy Mózg mi doszczętnie wyprano... TAKTAKTAK! piosenka Super Junior jest kapitalna! właśnie ją sobie nucę ~~ uzależnia jak cholera, zresztą jak wszystkie piosenki Super Junior. dobrze, że ja już nie muszę chodzić do szkoły, hihihi. tylko obawiam się o swoje studia, bo zamiast uczyć się to będę słuchać k-popu i oglądać przeróżne widea i zdjęcia : DDDDDD [ja powinnam zablokować sobie yesasia, bo chcę sobie stamtąd tyyyyyle rzeczy kupić, a nie mam tyle pieniędzy] Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 18:18 no i przypomniało mi się, że uwielbiam też jeszcze dwa SuJu pairingi : KyuWook (Kyuhyun + Ryeowook, z Wookim też chcę mieć dzieci *.*) i HaeWook (Donghae + Wookie) przesłuchałam nową EPkę CN BLUE, pt. Bluelove ~~ ładna, urocza, w sumie nie odbiega od tego co chłopcy pokazali nam na Bluetory i THANK U, ale niemniej jednak, słucha się jej z wielką przyjemnością. ale chyba nie będą już mieć tak chwytliwej piosenki jak 외톨이야 I'm a Loner klik klik ~~ teledysk do I'm a Loner Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 20:07 Kurcze... muszę się przyjrzeć bliżej temu CN Blue bo słyszałam kilka razy i nawet mi się brzmienie podoba aczkolwiek jakoś zebrać się nie mogę... Narazie katuje Nell i 지은 (ji-eun?) "I'm a loner" to ta piosenka co niby plagiatem miała być? Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 20:10 powiem Ci szczerze, że ja w tym co jest plagiatem, a co nie, to już się gubię.. takich spraw jest po prostu ZA DUŻO. aaaaa, od godziny słucham tylko piosenki Rainism ~~ jezu, co ta piosenka ze mną wyrabia :o Odpowiedz Link Zgłoś
marcela260 Re: Koreański HIP-HOP 20.05.10, 14:40 Jak hip-hop to tylko Amerykański i troszkę Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 15:34 uwielbiam kpop 8D big bang to moi ulubieńcy ^^ a z innych to uwielbiam też raina, suju (jacy oni sie ostatnio gorący zrobili, od wydania nowej piosenki), mc mong też jest fajny... z girls bandów to wonder girls, 2ne1, a SNSD, f(x), 4minute to niektóre kocham, niektórych nienawidzę xD KIm Jong Kook- on jest cudowny, wspaniały i świetny... no i oczywiście 2pm... 2am też są w miare fajni- uwielbiam jo kwona od nich. Oczywiście grzechem byłoby pominięcie epik high. CO do zespołów koreańskich to jestem bardzo otwarta i cał czas mam nowego faworyta XD Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 15:40 nie słucham koreańskiego hip-hopu .. hehe , ale .. posłucham , jestem zaciekawiona ... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 18:01 @dracolova : no, zrobili się gorący, ale ta sesja zdjęciowa do płyty jest okropna, jedynie dobrze wygląda tam Kyuhyun (*.*) a słyszałaś nową piosenkę Big Bang, tj. Tell Me Goodbye? mi od kilku dni nie chce wyjść z głowy~~ 2AM mnie nuuuudzą, nawet nowa EPka tego nie ratuje, wolę 2PM : D i miło widzieć kolejną fankę k-popu! 나는 행복하다! Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 19:04 no, Kyuhyun fajnie XD Ja z nich zawsze lubiłam Siwona, Hyuka i Kangina, dopóki ten afer nie zaczął robić Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 19:13 dracolova napisał(a): > no, Kyuhyun fajnie XD Ja z nich zawsze lubiłam Siwona, Hyuka i Kangina, dopóki > ten afer > nie zaczął robić Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 19:37 Moja, która zapoznała mnie z Koreą (studiuje koreanistykę) uwielbia Seungri- od czasu strong baby *drools*, tak myślę. I facet zdecydowanie świetnie tańczy No, nad różnymi ludźmi można się zachwycać, ale jednak Rain to Rain. On zawsze jest swietny. Szkoła JYP, nie ma co^^. Pamiętam jakim szokiem dla mnei było usłyszenie jego piosenkeczki z filmu 'I'm a cyborg but thay's okay', w którym gra. Piosenka nazywała się "yodel song", chyba... jak ją usłyszałam za pierwszym razem to nie mogłam przestać się śmiać, a skończyło sie na tym że w kółko jej słuchałam XD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 19:43 jezu, ja w ogóle uwielbiam oglądać I'm a Cyborg but that's Ok. taktaktatak, Rain to Rain ~~ trafnie ujęte. bo Seungri jest taki pocieszny, nie da się go nie lubić normalnie! tak jak wszystkich z Big Bang : ) [jak dobrze, że mam z kimś pogadać o k-popie, bo znajomi tego nie słuchają i uważają mnie za dziwaka (bo jak ja mogę tych 'cytuję : skośnookich słuchać'. świetnie, nie ma to jak ludzka ignorancja ;_ Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 19:54 z Big Bngiem swego czasu dużo programów oglądałam swego czasu... Jacy oni wszyscy śmieszni razem są XD Oni razem idealnie sie dopasowali: G Dragon od tekstów piosenek, Daesung od śpiewania, Ri od tańczenia, TOP od rapowania i Taeyang od (rozbierania- widzialaś jego solowy koncert?- matko, co on tam wyprawiał...) wyciągania w każdym możliwym momencie xD JA prowadzę akcję zarażania koleżanek kpopem. Jakieś 3 lata temu wciągnęłam koleżankę w Rokkuko!, co uważam za niezłe osiągnięcie. Inna kolezanka lubi big bang (tylko GD i Riego, więcej nie poznaje, bo tylko oni występowali w strong baby, ktore koleżanka uwielbia) i nuci w kółko SORRY SORRY to jednak jest trudne do wyrzucenia z głowy... zapoznałam ją też z rainem i 2ne1... jak na razie to tyle mi starczy spokojnie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 20:19 nie widziałam i przypuszczam dużo straciłam : DDDDDD [SORRY, SORRY nie dość że jest cholernie czepliwe to jeszcze ma taki prosty tekst - umiałam go już od pierwszego przesłuchania ] ja za to dużo programów z SuJu widziałam, jezu, ale oni są.... cudowni! *.* no i za to powoli przestawiam się na Changmin~~bias, a tego nie chcę [chociaż nie, uwielbiam Minnie - jego wywiad w Elle Girl jest taki słodziachny, że aż mam ochotę pojechać do Korei Południowej i poprosić, czy by został moim chłopakiem i czy przeczytałby mi swój pamiętnik *.*] praktycznie każdy zespół k-popowy jest idealnie dobrany, z tego co zauważyłam. u mnie tylko mama zna i ubóstwia Raina, tak samo jak ja. ogląda nawet ze mną dramy [jesteśmy na etapie Sunao ni narenakute ~~ kocham Doctora! *.* scena z tymi opryszkami, Haru w opałach i tą krwią na jego rękach - nieziemska], brat lubi posłuchać sobie Epik High.. a koleżanki? sorry, ja ICH NIE MAM ;_; Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 20:36 huh, co do Teayanga- na youtubie jest jedna taka nieprzyzwoita piosenka, gdzie on rozbiera się, kładzie na ziemi i wykonuje nieprzyzwoite ruchy miednicą. Tak chyba właśnie w My Girl robił. Ogólnie to jego fanką raczej nie jestem, ale to co tam robi... NO dizsiaj na WF w ping ponga grałyśmy i dla utrudnienia musiałyśmy śpiewać sorry sorry refren xD później przerzuciłyśmy sie na "let's party Baby, shake it baby, all night long just 1 night, 1 shot, V I C T O R Y..." Ja ostatnio w kółko też oglądałam MV epik High ten dwuczęsciowy- wannabe i Trot/high technology. Za każdym razem jak to widze to mi sie śmiać chce. TO raz był jakiś program, gdzie Seungri tańczył sambę chyba z jakąś dziewczyną. Taniec zaczynał się z zapiętą koszulą, a skończył z prawie całkiem odpiętą. MOja siostra pokazała to mamie... a mama od tego czasu nazywa go porno gwiazdą XD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 20:44 JEZUJEZUJEZUJEZUJEZU. ALE PERWERSY! muszę tę piosenkę zobaczyć! hahhahaahahahahaa. [bo ja jestem lekko zboczona :3] ja zawsze śpiewam SORRY, SORRY gdy jestem już pijana ~~ nie trzeba wysilać się z tekstem i takie tam. Porno gwiazda? Jezu, aż się popłakałam, serio! Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:04 siostra mi gifa kiedyś wysłała jak on leży bez koszuli na ziemi rusza tą miednicą... i tak w kółko i kółko i kółko 8Q____ [nie ty jedyna ;> zawsze mówie że to u nas rodzinne] ALe ta porno gwiazda to w sumie pasuje XD w jednym programie, nie pamiętam jakim, tańczył na rurce 8D Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:08 dracolova napisał(a): > siostra mi gifa kiedyś wysłała jak on leży bez koszuli na ziemi rusza tą miedni > cą... i tak w > kółko i kółko i kółko 8Q____ [nie ty jedyna ;> zawsze mówie że to u nas rod > zinne] > ALe ta porno gwiazda to w sumie pasuje XD w jednym programie, nie pamiętam jaki > m, > tańczył na rurce 8D dobrze wiedzieć. normalnie mi ulżyło *.* NA RURCE?! jezu, jakiż on jest... utalentowany! hahahahahahahaha. to on umie miednicą ruszać? SZACUN, ja nie potrafię *o* btw. zastanawiam się którą wersję nowej płyty SuJu kupić - A czy B? [w wersji b są ładniejsze focisze i na nich jest duuuużo Kyuhyuna! *.*] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:12 wiesz, ja też nie umiem... podejrzewam, że tylko faceci to umieją... ale to będzie trzeba jeszcze poddać dogłębnym badaniom XD Zrób sobie rozpustę- kup obydwie ;D a skąd kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:12 Ekhm.. wtrącę się a pro po "I'm a Cybrog but that's OK"- przez ten film w ogóle słucham koreańskiej muzyki... Zanim w ogóle jeszcze usłyszałam, że ktoś taki jak Rain i reszta istnieje miałam(nadal mam) szał na koreańskie kino które uwielbiam. I właśnie gdy usłyszałam jak Rain jodłuje straaaaasznie spodobał mi się jego głos- a więc chwyciłam za youtube'a.. przesłuchałam kilka piosenek które mi się spodobały, później trafiłam na "I'm Coming" w duecie z Tablo z Epic High- więc i tego zaczęłam słuchać.. itd itd później to już poszło lawinowo... Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:18 I'm coming to chyba pierwsza piosenka którą słyszałam jego XD i tam też poznałam Tablo. Zawsze mi sie podobało jak tańczyl Rain w MV tego. Raina teżswego czasu sad tango bardzo mi sie podobało ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:19 to może zapiszmy się do niego na lekcje ruszania miednicą? hahahahaha prawdopodobnie z allegro.pl, chociaż wolałabym na yesasia. a I'm a Cyborg but that's OK jest jednym z moich ulubionych filmów ever. ale chyba najulubieńszym jest Bin jip [później to już Japonia ~~ Okuribito i Aruitemo aruitemo] i Heaven's Postman. Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:22 NO... można by dać Raina, Taeyanga i Riego żeby nam udizelili paru lekcji... z chęcią bym uczęszczała ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:32 *ośliniła się* i Hero mógłby dać mi kilka lekcji śpiewu i ubierania się, Xiah to samo [tyle że tylko śpiewu], Rain może nas nauczyć tańczyć, Seungri udzieli nam konferencji nt. "Jak być gwiazdą porno", hahahahahahaha. byłoby BOSKO *rozmarzyła się i ośliniła po raz kolejny* [dobrze że nie ślinię się jak śpię, jak to ma robić w zwyczaju Kyu *.*] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:38 W moim małym idealnym świecie brakowałoby tylko Siwona (i Draco Malfoya, ale to pozaq tematem). NO bo w perfekcyjnym swiecie nie może zabraknąć pana idealnego, któremu nawet po zmieszczeniu sięw małym pudełku nie zapsuła się fryzura XD oglądałaś Exploration of human body XD? Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:46 oglądałam! : DDDDDD [ale dawno temu, muszę sobie to odświeżyć] btw. tak wracając do Kyu, to nie wyobrażam sobie jak może 'terroryzować' Yesunga :o wyobrażam sobie, jak maknae terroryzuje Wookiego, ale Yesunga? ojej :3 chciałabym to zobaczyć~~ uwielbiam śpiewać 미 인 아 (BONAMANA) gdy idę sobie ulicą, hihihihi. wtedy tak wszyscy fajnie patrzą. [u mnie w idealnym świecie muszą być tylko Kyuhyun, Ryeowook, Hero, Changmin, Key, Siwon, Henry, Donghae, Rain i Kim Bum ~~ tyle starczy i byłabym w niebie *.*] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:51 EHP to był pierwszy program z suju jaki widziałam XD siostra mi go też pokazała. Tam w każdym razie był właśnie odcinek jak próbowali się zmieścić w takich pudełkach sześciennych. I jak SIwon wyszedł z pudełka to sie śmieli że nawet fryz mu sie nie uszkodził XD ale podobało mi sie w tmy odcinku jak mówili, że teeraz do pudełka wchodzi kangin, a jak mu sie uda... to próbująz Shindongiem. HAHAHA. Tylko Kangin wysadził pudełko XD ALe Yesung mi sie własnie kojarzy z tkaim co terroryzuje, no nie ;p? już rzeczywiście, szybciej szczurek (U nas tak sie mówi na wookiego ze względu na twarz) moze byćterroryzowany, ale nie Yesung xd Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:59 Yesung? kurczę, mi on na takiego nie wygląda, prędzej właśnie maknae i Wookie. [ojezusku, muszę sobie to odświeżyć ~~ no bo wiesz, Siwon to chodząca perfekcja. jemu fryzura podczas huraganu by się nie zniszczyła] Szczurek? rzeczywiście ma trochę taką szczurowatą buźkę, ale jest uroooczy *.* [ja wolę na niego mówić Wookie albo nerdziuch ~~ no bo on kapitalnie wygląda w okularach]. mogłabym poterroryzować [dziwne słowo, ale co tam ;_;] właśnie maknae, Małpeczkę, Wookisia, Donghae i Siwona, sesesesesese [a, no i Henry'ego] btw. ja tak kocham piosenkę Wookiego na tej nowej płycie ~~ ach, jaka ona jest... piękna, ten tekst, melodia, wokal! nie zdziwię się, jak zacznę słuchać jej non stop aż do zarzygania] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 22:10 szczurek jest zdecydowanie uroczy XD on ma wiele wcieleń. Wyglądał już jak szczurek, meksykanin, kujonek, kelner (jak nosi kamizelki i rękawiczki)- no po prostu Man of Many Faces ;D A ja ogólnie uwielbiam jego głos- jest po prostu idealny do wyciągania ^^ Suju K.R.Y.- oni boscy byli, szkoda że już nie występują :< The night Chicago Died- po prostu świetna w ich wykonaniu. Trzej najlepiej śpiewający. Mi sie swego czasu Yesung bardzo podobał- taki słodziak XD on ma takie masakrycznie malutkie dłonie. Jak bedizesz znowu EHP oglądać, to tam siłowali sie na rękę i bło pokazane jak mała jest ona w porównaniu z dłońmi innych xD tak w ogólne to sama bym może w wakacje sie zabrała z EHP bo też daaawno oglądałm. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 22:22 ja postanowiłam że w wakacje [długie mam] obejrzę wszystko z SuJu i DBSK co się da : DDDD [dramy z DBSK obejrzane, oprócz Heading to the Ground z Yunho i tych co są w trakcie kręcenia] no bo Wookie to Wookie i nie da się temu zaprzeczyć. i naprawdę jest słodki, tak jak reszta z SuJu (eureka! w końcu polubiłam Heechula *dumna z siebie*] no, też żałuję że K.R.Y. nie występują, bo to moja ulubiona podgrupa SuJu. a, i uwielbiam piosenkę Yesunga do Sinderella eonni ~~ piękna *.* Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 21.05.10, 22:58 NO wiesz, ja mogłaś nie lubić Ciula XD? To była pierwsza osoba z suju, którą polubiłam ;p Jest pyszny, drażliwy, kłótliwy i ma wilekie ego... podejrzewam że to lubię u niego najbardziej ;D A K.R.Y. świetne było. Chociaż ja i tak wolałam zawsze T (H) A Yesung ma cudowny głos *O*O* taki, no nie wiem, głęboki, niski ^^ no w każdym razie ja dizsiaj lece, jutro podejrzewam, ze znowu tu zawitam. Niech Ciul będzie z Tobą i Rainuszki pod poduszki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 09:56 nie wiem dlaczego nie lubiłam, ale już go lubię ~~ ma swój urok chłopak o kurczę, podobna jestem do Ciulka! jeszcze bardziej go lubię, bo jest kłótliwy i drażliwy jak jaaaaaa. ja z podgrup SuJu lubię Super Junior M - chyba dlatego, że tam jest Henry, Zhou Mi i Hangeng *.* ojej, jak milusio *.* właściwie to już wstałam i nie mam co robić tylko siedzieć na kocie ;_; Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 10:46 Bum, wróciłam xD ja z suju M lubiłam ich piosenkę Me (chyba tak sie nazywała, ale głowy nie dam ;p) Zawsze sie śmiałam że Zhou Mi wygląda jak Syn Siwona i Hangenga ^^ podobny jest do obu. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 10:56 BO TO MOŻE JEST ICH SYN, SESESESE : > to samo jest z Jaejoongiem i Yunho z DBSK ~~ w każdej ich pairingowej sesji musi wwalić się Changmin, zresztą chłopcy w żartach mówią, że Jaejoongie to mamusia, Yunho to tatuś, Minnie to synek, a Xiah i Micky to synowie : DDDDDD [czy jakoś tak] ja z SuJu M najbardziej lubię Marry U ~~ pierwsza piosenka SuJu M jaka mi się spodobała. Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 11:19 No ale serio, przyjrzyj sie mu. Nos ma jak Hangeng, a oczy i uśmiech jak Siwon pierwsza piosenka suju, która mi sięspodobała to rokkuko! XD a z ich wspólnych to zdecydowanie U. A w Mary U podoba mi się rap Hyuka na początku ^^" Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 11:27 no mówię Ci, że to ich syn! a ten radykalny katolicyzm Siwona to tylko przykrywka, hahahahah. no, w sumie to kurde, wygląda jakby naprawdę był ich synem [i pewnie jest tak samo uroczy jak Siwon i ma charyzmę Hangenga *.*] a u mnie pierwsza piosenka SuJu, która mi się spodobała to... L.O.V.E., a później już samo poleciało~~ [oj, słucham sobie znowu Rainism i zapomniałam ŻE MAM NA NIEGO ODDAWAĆ GŁOSY, argh. już idę to naprawić] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 11:34 Siwonowi Bóg kazał stworzyć potomka idealnego a głosować to w sensie na mtv? Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 11:41 hahahahahahaahahahahahaha, no tak, faktycznie. yhy, codziennie oddaję głosy na Raina. może to nie są Oscary, ale on zasłużył na wygraną w tej kategorii. jak przyjedzie na galę wręczenia nagród to MUSI BYĆ BEZ KOSZULKI! : D Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 11:56 Ja raz tak weszłam na strone mtv z tymi nominacjami, bo było gdzieś podane, że tom felton jest nominowany, no i tak se przegladam inne kategorie... i tak w pewnym momencie 'czekaj, czekaj... RAIN? Ten RAIN?' Chciałabym, żeby wygrał, ale to niestety raczej mało prawdopodobne -.-' a szkoda. Jakby przyszedł bez koszulki to by mu bez głosowania nagrodę siędało XD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 12:02 dracolova napisał(a): > Ja raz tak weszłam na strone mtv z tymi nominacjami, bo było gdzieś podane, że > tom > felton jest nominowany, no i tak se przegladam inne kategorie... i tak w pewnym > > momencie 'czekaj, czekaj... RAIN? Ten RAIN?' > Chciałabym, żeby wygrał, ale to niestety raczej mało prawdopodobne -.-' a szkod > a. > Jakby przyszedł bez koszulki to by mu bez głosowania nagrodę siędało XD ale w sumie teraz jest taki szał na Azję, na k-pop, j-pop, więc może jednak się uda : D co jak co, ja głosuję i mam nadzieję, że jednak może mu się uda. GDYBY ZDJĄŁ KOSZULKĘ, TO JA BYM MU DAŁA MILION NAGRÓD : DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 12:23 ale Rain to była dla mnie ulga. Bo patrzę na nominacje. Kristen stewart, robert pattinson, taylor lautner, robert pattinson, robert pattinson, kristen stewart. To jest takie dołujące że większosc nomiancji (czyli prawie wszysctkie) to ze zmierzchu są Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 12:35 tak, zgadzam się. dlatego oddaję głosy tylko w tej jednej kategorii : D właśnie oświeciło mnie, że Key jest w moim wieku. JEZU, JADĘ DO KOREI GO PORWAĆ! *fangirl* [wczoraj z mamą wysłuchałyśmy wszystkich płyt Raina ~~ i zgodnie stwierdziłyśmy że uwielbiamy How to Avoid the Sun (cover Xiah'a jest mrauśny *.*) i płytę Rainism *.* i nawet chcemy nauczyć się tego tańca z klipu do Rainism] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 12:56 kurde, w moim nie ma nikogo xD ale spoko, teraz coraz młodsi sie pojawiają: sohee z wonder girls, ta kórej zapomniałam imienia z 2ne1, taemin... niedługo może będzie ktoś mój Chociaz w sumie to nie przeszkadzają mi starsi panowie... doopóki nie mają trzydziechy, to jest dobrze ;D How to avoid the sun- przesłodkie to jest!~~ ja wczoraj większość występów Mc Monga obejrzałam. mało ich, ale co tam... fajne są XD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 13:05 a w moim tylko Key, Lee Jong Hyun z CN BLUE i Minho z SHINee ale tacy młodzi są fajni, naprawdę. wg mnie wprowadzają wiele świeżości ~~ i Taemin ma teraz takąąąąą fajną fryzurę, chyba odgapię od niego kolor. taktaktak, ale 'starsi panowie' też są cholera HOT, dajmy na to taki Bae Yong Jun (aktor, grał w Gyeoul yeonga) ma 37 lat i jest hot as hell. Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 13:14 Jak wino- im starsi tym lepsi xD a z Shinee na świeżo nie jestem... jaki teamin ma kolorek? a tak jeszcze do Raina wracając do Raina... Ja też uwielbiam jego Fresh Woman ;D Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 21:04 jezusie, nie było mnie tu kilka godzin a już się stęskniłam za tym tematem ;_; co ten komputer robi z ludźmi, ech. teraz wyglądają tak. NIE PODOBA MI SIĘ FRYZURA KEY'A!!!! NIECH ON JĄ NATYCHMIAST ZMIENI! zbulwersowałam się. i źle się wyraziłam, bo chciałabym żeby Tae miał taki kolor ~ klik klik Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 22:49 no, fakt... Keyowi coś nie wyszło xD a kolor taemina... faaaajny ^^ podoba mi się. a do Shinee nigdy jakiejś wielkiej miłości nie miałam. Znosiłam ich, ale nie byli nigdy faworytami xd Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 22.05.10, 23:00 no rzeczywiściie, Keyowi coś nie wysżło XD a fryzura Taemina... Faaaajna. Podoba mi się ;p A shinee nigdy nie obdarzałam miłości. Znosiłam ich, ale nie byli moimi faworytami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 23.05.10, 11:45 kurde, byłam pewna że za pierwszym razem sie nie dodało... sorry za prawie tego samego posta xd Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 23.05.10, 12:08 no, dlatego każę mu je ściąć! wygląda okropnie! a Taemin ma fajny kolor fajny, chyba sobie na taki przefarbuję. oj tam, zdarza się Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 14:54 przfarbuj sie na POTa w tell me goodbye- na czubku w sumie nie weim jaki kolor, bo ma szare przebłyski, ale też czasem szare, a po bokach czerwone xD od wczoraj w kółko słucham hip song Raina xD ale wpada w głowe cholerstwo ^^ słucham na przmeian z tell me goodbye, love song (też raina) BONA MANA (wiadomo czyje) i 2 different tears wonderek XD to moje ostatnie hity ^^" Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 15:06 dobry pomysł. zastanowię się nad tym. ja w kółko słucham BONAMANA, Amigo, Rainism i Stay with Me Tonight [a cappella version] ~~ Szyneczki najlepiej śpiewają a cappella ze wszystkich k-popowych boysbandów [200 post! *.*] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 15:41 a tak w ogóle, to Ola geniusz właśnie się zorietnowała że do wonderek doszła jakaś nowa. Bo tak siedze, oglądam po raz Nty ten MV i taka epifania "eeeeeej, ja jej nie znam" zguglowałam wonderki w wiki i co sie okazuje? "On January 22, 2010, it was announced that Sunmi would be postponing her musical career to pursue an academic career; Hye- rim (Lim), a JYP trainee, will take her place." Weź, ale ja nie mogę, że wcześniej tego nie zauważyłam... Bo ostatnimi czasy byłam troche zacofana, ale i tak sie wczesniej nie zorientowałam Mi z wersji nienormalnych piosenek podoba sie akustyczna wersja Haru Haru big bangu ^^ kiedyś w kółko słuchałam... i unplugged wersja I don't care też wonderek ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 15:48 dracolova napisał(a): > a tak w ogóle, to Ola geniusz właśnie się zorietnowała że do wonderek doszła ja > kaś nowa. > Bo tak siedze, oglądam po raz Nty ten MV i taka epifania "eeeeeej, ja jej nie z > nam" > zguglowałam wonderki w wiki i co sie okazuje? "On January 22, 2010, it was a > nnounced > that Sunmi would be postponing her musical career to pursue an academic career; > Hye- > rim (Lim), a JYP trainee, will take her place." > Weź, ale ja nie mogę, że wcześniej tego nie zauważyłam... Bo ostatnimi czasy by > łam > troche zacofana, ale i tak sie wczesniej nie zorientowałam > Mi z wersji nienormalnych piosenek podoba sie akustyczna wersja Haru Haru big b > angu > ^^ kiedyś w kółko słuchałam... i unplugged wersja I don't care też wonderek ^^ ja jakoś nie przepadam za girlsbandami. wolę boysbandy. btw. ratujcie! cały oglądam ten 'teledysk' : klik klik *próbuje dostać się do Korei i porwać Kyuhyuna* i ten jego taniec, ahahahahaahaha *.* Donghae nie chciał maseczki, niedobry. i w ogóle mam dzisiaj taką fazęęęęęęęę na SuJu, że to po prostu w głowie się nie mieści. niedługo na moich last.fm'owych czartsach zepchną Szyneczki z pierwszego miejsca! :3 Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 16:50 TO jest akurat oczywiste, że boysbandy sa lepsze (bigbang, suju- no zaślinić się można) hepy, hepy, hepy bobyyl XD DZIĄGAL!!! czasem go uwielbiam, czasem mnei wkurza do potęgi. NA dzień dziseijszy go lubię ^^ lubię go też za każdym razem jak mi się włącza na winampie MV do kissing you SNSD ;p Tam był przesłodki. W Happiness też był fajniutki. I bardzo dobrze, że spychają- suju jest przystojniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Koreański HIP-HOP 21.05.10, 21:25 nie , nienawidze azjatyckiej muzki , więc nie pomogę . Odpowiedz Link Zgłoś
animous Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 14:59 bez obrazy, ale koreański hip-hop to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 15:15 animous napisał(a): > bez obrazy, ale koreański hip-hop to dno. ;_; SORRY, piszesz 'bez obrazy', ale właśnie to robisz. pokaż mi czego słuchasz a powiem Ci kim jesteś. [przez takich ludzi chcę wyemigrować] Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 17:03 Nie lubie gdy ktoś czegoś nie zna, a mówi jakie to złe, jakie gówno itd.. nawet tego nie uzasadniając.. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 17:10 Nie lubię gdy ktoś tylko dlatego, że czegoś nie zna, bądź nie słucha od razu mówi, że to złe, że gówno itd... nawet tego nie uzasadniając.. Swoją drogą jeśli np taki Epic High(jeśli mówimy o hip-hopie) to dno to zastanawiam się co w takim razie jest szczytami... Jeden Osiem L? Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 18:59 mi się nie chce tego już komentować dalej, bo naprawdę byłoby bardzo źle. *tak, mam teraz zły humor* Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 21:28 oj, nie pogarszaj se humoru ;D jak jestem zła to myślę o Daesungu z big bang XD on ma powalający smiech. A bawią mnie ludzie, którzy nie słuchali czegoś w życiu, a wypowiadają się jak najwięksi znawcy :] Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 22:12 już mi przeszło ~~ włączyłam sobie Lollipop pt.2 Teukie ma powalający śmiech, uwielbiam *.* Daesung zresztą też. VICTORY, VICTORY KOREA!!! *nutki* będę miała czego słuchać [oprócz piosenki Szyneczek i 2PM] podczas MŚ i kibicowania reprezentacji Korei : D Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 22:32 on ma dołeeeeeeczki rozkoszne xD huh, na omonie widziałam przed chwilą victory korea. Oni śmiesznie to śpiewają bo dwa razzy się 'r' pojawia, a jako że oni nie wymawiają to smiesznie brzmi tworzymy drużynę czirliderek dla Korei pd. ^^ Są słabi jak kluchy, ale co tam XD oni sie przynajmniej dostali w przeciwieństwie do Polski) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 22:37 czy są słabi - to bym polemizowała, w ładnym stylu dostali się na te mistrzostwa zostańmy ich czirliderkami! a później poznamy chłopców z BIG BANG (Seungri nauczy nas jak być gwiazdą porno, Taeyang nauczy nas ruszać miednicą) Raina, Super Junior (porywam Kyuhyuna *.*), Szyneczki i SHINee (porywam Key'a *.*) hrhrhrhr oj ma, zazdroszczę mu takich dołeczków. w ogóle lubię Teukiego ~~ jest taki pocieszny. rzeczywiście śmiesznie, ale piosenka cholernie chwytliwa. ja cały dzień śpiewam te "victory, victory Korea" : D Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 24.05.10, 22:46 big bang (biorę Daesunga, co by mnie miał kto rozbawiać) Suju (biorę Siwona, co bym miała na co popatrzeć... uch, ja jakoś niedawno czytałam, że on ta operacje migdałków miał i się zestresowałam, że może już czwarty członek powie papa, ale jest kul na szczęscie) ja Teukiego lubiłam najbardziej jak prowadził Sukirę (w sensie to radio fajne) z Hyukiem ^^ ale oboje tam odpały mieli xd on jest śmieszny, dołeczki ma faajne, ale jest podstarzały (o ile można tak powiedzieć o wieku 26 lat) i ma dziwnawy głos- ja pamiętam jakie on miał zwolnione tempo w występach rukkuko on miał momenty, gdzie nie wyrabiał, ale już mu sie poprawiło XD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 10:37 dracolova napisał(a): > big bang (biorę Daesunga, co by mnie miał kto rozbawiać) > Suju (biorę Siwona, co bym miała na co popatrzeć... uch, ja jakoś niedawno czyt > ałam, że > on ta operacje migdałków miał i się zestresowałam, że może już czwarty członek > powie > papa, ale jest kul na szczęscie) > ja Teukiego lubiłam najbardziej jak prowadził Sukirę (w sensie to radio fajne) > z Hyukiem > ^^ ale oboje tam odpały mieli xd on jest śmieszny, dołeczki ma faajne, ale jest > > podstarzały (o ile można tak powiedzieć o wieku 26 lat) i ma dziwnawy głos- ja > pamiętam > jakie on miał zwolnione tempo w występach rukkuko on miał momenty, gdzie ni > e > wyrabiał, ale już mu sie poprawiło XD ja słyszałam gdzieś o tym, że Ryeowook może iść do armii. tyle że ja nie chcę. nie teraz, kiedy promują płytę! Teukie jest słodziachny, z wyglądu też (a co tam), mi się jego głos podoba ~~ w SuJu nie ma takiej osoby, której głos by mi się nie podobała. SuJu T mogliby coś jeszcze wydać, tak samo SuJu K.R.Y., ale że K.R.Y. mają w sierpniu koncerty.. na które chciałabym pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 12:17 no i SHINee mają dzisiaj swoje święto ~~ już dwa lata działają na scenie muzycznej!! *.* [jak ten czas szybko leci.] więc posłucham sobie ich piosenek, a co! HAPPY 2ND SHINEEVERSARY!! kochane Szajniaczki *.* Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 14:17 to już dwa lata O.O dużo jakoś xd wookie w wojsku? słyszałam tlyko o kanginie i teukim za rok ,ale nie u szczurku :< nie chce żeby jeeechał... wiedziałam że ten moment przyjdzie wcześniej czy później, wiedziałam że ludzie sie zaczną sypać, no ale i tak jest za wczęsnie xD ja już si eboje jak ktoś z big bangu wyjedzie... Albo RAAAAIN- O NIEEEE <___> ale w tej korei beznadziejnie z wojskiem mają -.- Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 14:23 dracolova napisał(a): > to już dwa lata O.O > dużo jakoś xd > wookie w wojsku? słyszałam tlyko o kanginie i teukim za rok ,ale nie u szczurku > :< nie > chce żeby jeeechał... wiedziałam że ten moment przyjdzie wcześniej czy później, > > wiedziałam że ludzie sie zaczną sypać, no ale i tak jest za wczęsnie xD ja już > si eboje jak > ktoś z big bangu wyjedzie... Albo RAAAAIN- O NIEEEE <___> > ale w tej korei beznadziejnie z wojskiem mają -.- a ja właśnie słyszałam o Wookim. ale ja kurde nie chcę, nie teraz! czy oni naprawdę muszą iść do tego wojska? o nie nie nie nie. tego też nie chcę! no, dwa lata. strasznie szybko zleciały. a i chyba nową płytę Szajniaczki szykują *zaciera rączki* : D Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 14:29 to jakby odszedł teuki i szczurek to by ich było *liczy na palcach* OŚMIU!!! Mój Boże O.O Ale ja jestem teraz ogólnie wściekła na Hangenga, bo przyprawił biednego Ciula o depreche :< NO jak tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 14:35 dracolova napisał(a): > to jakby odszedł teuki i szczurek to by ich było *liczy na palcach* OŚMIU!!! > Mój Boże O.O > Ale ja jestem teraz ogólnie wściekła na Hangenga, bo przyprawił biednego Ciula > o > depreche :< NO jak tak można? i nie tylko Ciula! [mnie też!] ja sobie tego nie wyobrażam i nie chcę o tym myśleć. w sumie to byłaby głupota ~~ zespół teraz jest na fali, promuje płytę.. pomysł z wojskiem byłby chybiony. ja mam nadzieję, że Kibum i Kangin wrócą. że SuJu M znowu coś nagrają. i że wszystko będzie jak dawniej. tak samo z Szyneczkami ~~ żądam ich powrotu na scenę! Tohoshinki bez Yunho i Minnie to nie Szynki! 5-2=0 kurwa no. [musiałam przeklnąć, bo się zirytowałam] Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 14:40 no ja w Kangina wierze, bo go uwielbiam, ale co do Kibuma... to nie sądzę- on od początku był raczej aktorem i raczej nim zostanie... on jużod chyba 2 lat nie uczęszcza na ich występy... a jak postanowił, że pójdzie na ten ich duży koncert co mieli- złamał sobie nogę XD nawet los jest przeciwko jemu ^^" JA z suju najbardziej lubię ekipę suju H plus siwon i Ciul ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 14:57 SuJu H jest takie.... zabawne, ja normalnie płaczę ze śmiechu jak ich słucham *powinnam trafić do psychiatryka* cholera. ja chcę wszystkich z SuJu!!! bo tam pojadę i będę protestować! mam gdzieś te sprzeciwy ze strony SM Entertainment (ta wytwórnia strasznie traktuje artystów oO) Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 15:09 szczerze to nie chce mi sie już nawet czytać o tym jak teraz ludzie pozywają to SM XD Wiem tlyko że jestem wściekła na Hangenga, że nie raczył powiedzieć reszcie, a oni sie dowiedziei sie z gazety.. no Halo, jak tak można ?? A Ciul tak go lubiiiił -.- Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 15:18 no chamsko się zachował. i zranił Ciulka *pociesza go* i *krzyczy na Han Genga* ale i jak tu ich nie kochać? no, kurczę. od wczoraj mam taką fazę na SuJu, że aż moja mama obejrzała ze mną wszystkie ich teledyski (z uwzględnieniem Bonamany i zbliżeń na Wookiego i Kyu) i nawet ich lubi *.* Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 15:59 a pro po wojska i Raina- biorąc pod uwagę jego wiek(taki Lee Jun Ki tylko kilka miesięcy starszy a go na gwałt wzieli) to on jakoś na dniach(znaczy się miesiącach) powinien się szykować... a patrząc na to co teraz robi i jego plany(nowa drama na jesieni itd) to jakoś mu nie śpieszno a wątpie by przedłużali mu w nieskończoność... Swoją drogą to przechlapane mają.. dwa lata przerwy w karierze do tego zazwyczaj gdy się na szyt dostało.. teraz większość aktorów z młodszego pokolenia których lubię(o dzisiaj chociażby wzieli Kim Ji-Suk'a- Chang Ryul z Personal Taste) jest w wojsku a tam jeszcze nie za ciekawie się robi mięszy północą a południem.. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 19:25 no i dlatego uważam, że pójście do wojska w trakcie owocnej kariery, bycia na szczycie jest trochę bez sensu. ale tylko trochę, bo właśnie coraz bardziej napięta sytuacja między Seulem a Phenianem, więc praktycznie armia musi być w ciągłej gotowości. a że Koreańczycy są wielkimi patriotami, to pójście do wojska to dla nich obowiązek i punkt honoru. ja nawet sobie nie wyobrażam Szczura w wojsku, naprawdę! Teukiego też nie. prawdę mówiąc, to pewnie były plotki z tym. ale wolałabym mieć rękę na pulsie. [pomijając SuJu ~~ naprawdę mam na nich ostrą 'fazę', to lubię solową płytę Dragona. Korean Dream i A Boy są najlepszymi piosenkami.] Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 27.05.10, 20:54 no i wczoraj była kolejna rocznica! minęły cztery lata jak 'evil maknae' - znaczy się Kyuhyun dołączył do SuJu! : D jestem z niego dumna, naprawdę. [poza tym, czytam sobie manhwę Full House ~~ ale to jest fajne. i jak ja lubię czytać manhwy, są zupełnie inne niż japońskie mangi *.*] Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 27.05.10, 23:17 Wiecie przypadkiem czy jakims cudem można gdzieś obejrzeć/ściągnąć Exploration of human body z SuJu po polsku?(oprócz tego jednego odcinka na hanakuor) Puściłam kawałek mamie i się jej spodobało(o dziwo?) i chciałaby obejrzeć resztę -problem tylko w angielskim bo takie tłumaczenie w trakcie oglądania to nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:12 pluszbezpluszu napisał(a): > Wiecie przypadkiem czy jakims cudem można gdzieś obejrzeć/ściągnąć Exploration > of > human body > z SuJu po polsku?(oprócz tego jednego odcinka na hanakuor) Puściłam kawałek mam > ie i > się jej spodobało(o dziwo?) i chciałaby obejrzeć resztę -problem tylko w angi > elskim bo > takie tłumaczenie w trakcie oglądania to nie bardzo... właściwie to tutaj ale trzeba się zarejestrować i napisać coś w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:30 no to ze tam jest to właśnie wiem sek w tym ze tylko jeden odcinek... a tlumaczyć raczej dlaej nie będą... Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:36 pluszbezpluszu napisał(a): > no to ze tam jest to właśnie wiem sek w tym ze tylko jeden odcinek... a tlumacz > yć raczej > dlaej nie będą... cholera. a ja mam taką ochotę obejrzeć to z polskimi napisami :< no nic to. będę musiała z angielskimi oglądać.. Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_sertori Re: Koreański HIP-HOP 25.05.10, 15:07 nie słuchałam jeszcze piosenek tego typu xd. ale może kiedyś zacznę słuchac. słucham tylko amerykańskiego hip hop'u yyeeah Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 10:52 Aaaajjjjj... no i stało się... co ja zrobie przez 2 lata bez Rain'a... doprawdy zmówili się.. wszystkich których lubie to mi do wojska biorą... www.hancinema.net/chanmi-s-star-news-rain-will-be-entering-the-military-service-within-a-year-23548.html Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:14 pluszbezpluszu napisał(a): > Aaaajjjjj... no i stało się... co ja zrobie przez 2 lata bez Rain'a... doprawdy > zmówili się.. > wszystkich których lubie to mi do wojska biorą... > > www.hancinema.net/chanmi-s-star-news-rain-will-be-entering-the-military-service-within-a-year-23548.html O NIE! ja nie chcę *tupie nogą* Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:28 Ja też... wszyscy tylko nie Rain... co jak co ale jemu powinni odpuścić i już o... jeszcze teraz jak zaczyna robić coś w usa.. gdyby jakimś cudem wygrał tą gównianą nagrodę mtv to jeszcze więcej by mu to dało a tu zniknie na 2 lata- a któż będzie go tam za dwa lata pamiętał.. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:39 pluszbezpluszu napisał(a): > Ja też... wszyscy tylko nie Rain... co jak co ale jemu powinni odpuścić i już o > ... jeszcze > teraz jak zaczyna robić coś w usa.. gdyby jakimś cudem wygrał tą gównianą nagro > dę mtv > to jeszcze więcej by mu to dało a tu zniknie na 2 lata- a któż będzie go tam za > dwa lata > pamiętał.. ja go będę pamiętać : D no, właśnie dla mnie to jest głupie. chłopak jest cały czas zajęty, dużo się o nim mówi.. wraz z pójściem do armii pewnie wszystkie jego plany wezmą w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
pluszbezpluszu Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:50 no ja też oczywiście.. ano.. gdyby chociaż ta służba trwała z rok.. to możnaby przeboleć bo szybko zleci... ale dwa to już trochę dużo... a i przecież teraz miał kręcić jakąś dramę- mam nadzieję, że mu dadzą nakręcić... Ja... tak pomyśleć.. to zanim on stamtąd wyjdzie bedzie już po 30... Swoją drogą ciekawe jak będzie wyglądał w ogolonej głowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 11:55 pluszbezpluszu napisał(a): > no ja też oczywiście.. ano.. gdyby chociaż ta służba trwała z rok.. to możnab > y > przeboleć bo szybko zleci... ale dwa to już trochę dużo... a i przecież teraz m > iał kręcić jakąś > dramę- mam nadzieję, że mu dadzą nakręcić... > > Ja... tak pomyśleć.. to zanim on stamtąd wyjdzie bedzie już po 30... > > Swoją drogą ciekawe jak będzie wyglądał w ogolonej głowie.. znaczy chyba mogą mu skrócić, albo może wyjść wcześniej. więc nic nie wiadomo. W OGOLONEJ GŁOWIE?! *wzdrygnęła się* ~~ to nie na moją głowę, znaczy nie wyobrażam sobie tego. będzie po 30, ale pewnie nadal będzie seksowny i w ogóle. ja tam go zawsze będę lubić [dał mi wiele powodów do radości ~~ wczoraj z przyjaciółką tańczyłyśmy na ulicy jego taniec do Rainism i teraz mnie wszystko booooooli, hahahahaha] Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 14:05 no dobra. uzależniłam się od solowej płyty Dragona. [nie sądziłam, że jest aż TAKA DOBRA!] jedyna piosenka jaka mi nie przypadła do gustu to chyba 1년 정거장 [10 Station 1 Year], ale jak słucham całej płyty to jej nie omijam. za to uwielbiam 소년이여 [A Boy], Heartbreaker, Korean Dream (ale Taeyang mnie w tej piosence nieco wkurza ;_; ), Breathe i She's Gone. no i nie mogę doczekać się nowej płyty BIG BANG. Tell Me Goodbye jest fantastyczne ~~ i ten teledysk *rozmarzyła się* Odpowiedz Link Zgłoś