michaelmontana Re: Sterling Knight 01.05.10, 22:14 jest świetny !!! ale niech sie nie pcha do śpiewania Odpowiedz Link Zgłoś
oostarstrackoo Re: Sterling Knight 01.05.10, 23:19 Ołł... też go kocham ;D na początku tylko Justin Bieber ;D Ale Sterling jest ładniejszy od Justina ;D tak mi sie zdaje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
xxmalinkaxx Re: Sterling Knight 02.05.10, 00:25 naawet ładny jest ;P po tym filmie "Randka z gwiazdą" jakoś go polubiłam ... i wgl zaczełam się nim interesować , xD i nawet nie wiedziałam że ma 21 lat ?! o.O , mi zawsze się wydawało że ma ok.17 xd Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu czaisz ; o 01.05.10, 23:24 wczoraj chciałam zrobic taki sam watek . ja go uwielbiam ! ;* racja utalentowany xd i te jego boskie oczyska ! mm xd Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: czaisz ; o 02.05.10, 09:07 chciałam bym go na żywo usłyszeć ^^ . bo jak tak śpiewa jak filmie too ma wielki talent . I to nie jest taka gwiazdka disneya . Zagrał przecież w 17again . xd Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Sterling Knight 02.05.10, 09:28 wow , on ma 20 lat , młodo wyglada . lubie go w ' Słonecznej Sonny " wgl to nawet dobry z niego aktor . Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Re: Sterling Knight 02.05.10, 10:07 Przyjemnie się go ogląda. Jak na 21-latka, czy 20-latka wygląda dość młodo. Ma śliczne oczy i bardzo ładny głos. Ostatecznie mnie do siebie przekonał w StarStruck. ) Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancz0wa. Re: Sterling Knight 02.05.10, 16:24 Jest przystojny, utalentowany. Piosenka ' StarStruck' jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa żałosne. 02.05.10, 16:30 przed obejrzeniem filmu żadna z Was nie interesowała się tą gwiazdką, a teraz... 'omg, jaki on słodki, a jakie ma oczy...' opanujcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: żałosne. 18.05.10, 21:43 omg. skąd wiesz, że żadna z nas się nim nie interesowała? weź lepiej nie krzywdź innych użyt- kowników i usuń profil -.- Odpowiedz Link Zgłoś
chelsea12 Re: a więc... 22.02.11, 13:11 Więc teraz ma fajną fryzurę bo wcześniej miał takie długie jak laluś teraz jest ok lubię Go jest fajnyXD Odpowiedz Link Zgłoś
wiisienka Re: żałosne. 07.07.10, 17:05 ejj, no sorry. jeśli się aktora w żandym filmie nie widziało i nic się o nim nie słyszało to nie da rady się nim interesowac co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: Sterling Knight 02.05.10, 16:34 kontrastowa napisał(a): > Co o nim sądzicie ? > > Ja sądze, że jest booski i utalentowany ; *. > cały czas słucham soundtracku z starstruck ;d. > no i jest świetnym aktorem . jest ślicznyy . > > ale to moje zdanie. > > teraz wasza kolej ';d Podpisuję się.. : * <33 Aha.. no i jeszcze ma śliczne oczka. : D Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa Re: Sterling Knight 02.05.10, 17:14 zaczyna sie.! teraz bedzie 'era sterlinga' bo jonasi już przeszli w DC , hem ? i lada chwila na kotku pełno 'fanek' justina i jonasów przerzucą sie na sterlinga bo szukaja nowej sensacji . juz bylam swiadkiem jak na nk dziewczyny ktore suchały biebera , dodawały jego foty i wql a teraz dodawały zdjecia z sterlingiem i pospisy : '' kocham go '' i pousuwały z justinem a w komentarzach wszyscy pisali : ,, a co justinem , jego już nie kochasz?" takie 'fanki ' sa zalosne . ja ZOSTAJE PRZY JUSTINIE . chociaz z drugiej strony jesli teraz bedzie era sterlinga to zmniejszy sie napiecie w sprawie justina i antyfani podobnie jak pseudo 'fani' znajda sobie nowa sensacje i justin bedzie szanowany ( bo jak bedzie mial mniej fanów ( bo zostana przy nim tylko ci prawdziwi ) to i antyfanów cn? ;]] ) j atylko apeluje do wszytkich 'fanów' : ZDECYDUJCIE SIE WRESZCIE I ZOSTANCIE PRZY JEDNYM A NIE SKACZECIE Z KWIATKA N A KWIATEK BO KTOS TAM JEST JUZ NIE MODNY.!!! to chyba na tyle , o matko ale sie rozpisałam , xd. pozdro dla wszytkich prawdziwych i stałych fanów kogokolwiek ;]] dziekuje za uwage , xde . Odpowiedz Link Zgłoś
offra Re: Sterling Knight 02.05.10, 17:19 Jest boski ;3 Ma śliczny głos i jest ładny . Odpowiedz Link Zgłoś
iga18 Re: Sterling Knight 20.05.10, 16:03 Jest spoko, fanie śpiewa i ma piekne oczy. Nie lubie za bardzo niebieskich, ale to jest wyjatek. A Jonasów nigdy nie przestane lubić Odpowiedz Link Zgłoś
offra @kiniaa 02.05.10, 17:33 15 minut Dżastinka już zakończone. Przyszła pora aby ludzie zainteresowali się kimś innym. Sława jest ulotna. Już nie długo większość fanek zapomni o słit Dżastinku - znajdzie się ktoś inny. Taki jest szoł biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Sterling Knight 02.05.10, 17:16 Zgadzam się z tobą. A te jego oczy ... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 hih 02.05.10, 17:26 wygląda, jak dziewczynka. serio, byłby ładną dziewczynką, bo teraz jest ładnym, ale nie przystojnym chłopaczkiem irytują mnie dzisiejsze ideały nastolatek- jonas brothers, justin bieber, zac efron, sterling knight, jakieś dzieciaki z blond włosami ułożonymi a'la bieber, czyli praktycznie kopie. łe Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus08 Re: Sterling Knight 02.05.10, 17:36 Co ja sądze o Sterlingu? On jest niesamowicie przystojny gra na gitarze bosko i na i ma głos jak nikt inny on zaskakuje mnie ale pozytywnie no on jest dobrym aktorem i wspaniale śpiewa mam go na tapecie na kompie na mp4 słucham go ciągle teraz na winapie też on jest wspaniały i ja nie wyobrażam sobie świata bez niego ja go Odpowiedz Link Zgłoś
selcia_gomez Re: Sterling Knight 02.05.10, 17:40 Zgadzam się... On jest świetny... a jego piosenki... są S.U.P.E.R.! Odpowiedz Link Zgłoś
paulaaaa16 Re: Sterling Knight 02.05.10, 18:18 ale dlaczego teraz tak o nim piszecie i wgl? wczesniej tez napewno o nim slyszeliscie bo gral przeciez w slonecznej sonny a było głucho na jego temat . a tak poza ty to zgadzam sie z wami jest swietny chodź ja wiedzialam o tym wczesniej nie jak niektorzy od wczoraj po obejrzeniu filmu Odpowiedz Link Zgłoś
gagata Re: Sterling Knight 02.05.10, 18:22 Dla mnie jest spoko i ma ładny głos. xD Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek98 Re: Sterling Knight 02.05.10, 18:28 Oj, co by tu pisac. Jest prześliczny, utalentowany i ma piękne niebieskie oczy. Kilka razy oglądałam " Randkę z gwiazdą " i jutro też obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Sterling Knight 18.05.10, 21:35 jest świetnym akktorem .! i jest na maksa przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
ami. Re: Sterling Knight 02.05.10, 19:14 a widzialyscie inne filmy z jego udzialem? Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa13 Re: Sterling Knight 02.05.10, 19:30 Słodki, śliczny i taki niewinny. ;* Chciałabym go spotkać i tak wtulić w niego... Utonąc w jego ślicznie niebieskich oczkach ;* Ciachoooo mniaaaam Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Sterling Knight 02.05.10, 20:27 wolę mężczyzn. dziwnie wygląda, gdy się uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Sterling Knight 02.05.10, 21:40 ja sądze że jest sztuczny....soorr jesli kogos obraziłam ale to jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Sterling Knight 02.05.10, 21:44 no jest ładny , gdy w oryginalnej wersji obejrzał starstruck , miałam na jego punkcie bzika ale teraz mi przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Sterling Knight ,ahh ... 02.05.10, 21:46 on jest sliczny ! ten uśmiech kocham go!!! i tą piosenke:starstruck Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Sterling Knight (.Y.) 02.05.10, 21:46 ma zje...ną twarz, taką pomarszczoną. nie lubie kolesia. [moje zdanie] Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Sterling Knight 02.05.10, 21:47 Nie podoba mi się. Oceniam z wyglądu, charakteru nie znam. Ale utalentowany to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: Sterling Knight 02.05.10, 21:53 Mi się on nie podoba z wyglądu. A co do gry aktorskiej to nie wiem nie oglądam Disney'a Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Sterling Knight 02.05.10, 21:57 hym...całkiem fajny jest , jest niezłym aktorem fajnie śpiewa i ma ładne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Sterling Knight 03.05.10, 06:57 Jest b. dobrym aktorem, ślicznie śpiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Sterling Knight. 03.05.10, 10:42 ubóstwiam go. mam ołtarzyk z jego zdjęciem w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Sterling Knight 03.05.10, 10:48 Kocham go! Jest śliczny i utalentowany! Aaa, no i śliczny <33. KCSK Odpowiedz Link Zgłoś