pomarancz0wa. 02.05.10, 16:33 Któraź z Was spotkała się kiedyś z gwiazdą? A może byłyście za granicą i tam spotkaliście swojego idola? Zachęcam do rozmowy Nie podoba się? Nie czytaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikajb Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 16:58 Niestety nie . Chyba że z Grabowskim ;d Odpowiedz Link Zgłoś
paaali Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:33 hahh .xD Monike Brodkę widziałaaam . xd . Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:38 piróga widziałam jak po łebie zadział.... Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:39 Anie Kaperę z JCD, Dodę, Julię Pietruchę, Anię Przybylską i Marine Łuczenko wszystkich oprócz Ani Kapery w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Spotkanie z gwiazdą. 14.07.10, 12:29 answer A gdzie widziałaś Anie Kapere ? Bo ja widziałam ją na warsztatach w Poznaniu i zestanwaiem się gdzie ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
madeinchina_2 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:41 hm..no to tak... jakoś tam...y... Sadowska? tak ma na nazwisko? Samuel Palmer czy ktoś taki Ta z na wspólnej dziewczyna jakoś Marta Wierzba chyba, nie wiem i Michał (?) Tomala y...jakiś polski publicysta, a może satyryk? nie wiem ale wiem że był dośc stary i chyba z okularami. zespół łzy, i tego no, e...Halame (?) (byli w moim mieście) a no i jeszcze jakiś zespół polski. chyba carpe diem. ale to żadne tam gwiazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 22:08 Jak byłam w górach, akurat wtedy gazety pisały że "Małgosia Foremniak nie jest już z Rafałem Maserakiem", przy kolejce górskiej spotkałam ich z koleżankami. Na początku myślałyśmy że to nie oni, bo Rafał wyglądał na starego, w końcu podeszłyśmy i poprosiłyśmy o autograf. Wtedy kochałam się w Maseraku, więc przeżywałam. Teraz już nie, nawet wyrzuciłam jego autograf. Więc spotkałam się z gwiazdą, z którą chciałam się spotkać, bo inne :doda, mandaryna (!), michał wiśniewski, paulla nie są dla mnie gwiazdami, spotkałam i żałuje. Chciałabym spotkać Beyonce, Liannę Fowler, Jake'a T. Austina, Aneline i Brada z dziećmi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: Spotkanie z gwiazdą. 03.05.10, 15:34 w ubiegłym roku na sylwestrze w warszawie dużo ich widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
lucy1906 Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 14:08 ja kiedyś szłam z bratem obok stadionu Wisły Kraków... weszliśmy na jakiś parking i akurat piłkarze trenowali... a poza boiskiem Dudka miał jakiś wywiad i przeszliśmy obok niego... więc moge poweidzie, że widziałam cała drużynę, ale ją to każdy głupi może zobaczy na meczu...XD Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkovva. Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 14:25 Ja widziałam się z Dodą i z Milowiczem i wgl. z aktorami serialu Alternatywy 4, teraz to się nazywa Dylematu 5. Miałam spotkać się z Justinem Bieberem. Ale moja mama nie chce. ;/. Muszę ją przekonać. Koocham Justina. Mrrrał. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:37 Justynę Steczkowską, Kasię Zeilińską, Bayerfull, Adama Małysza, Ryszarda Rynkowskiego i jeszcze takiego aktora z ,,a dobre i na złe", ale nie wiem , jak się nazywa : D Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:42 Hmm , Monikę Brodkę. Zaspół Video ... Anię Wieszkoni. Tych dziadków z M jak miłość . Daniela Olbryskiego - pochodzi z mojego miasta. I jeszcze pare osób . A pro . - takich wątków było mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 22:07 i jeszcze Przemysława Babiarza bo pochodzi z mojego miasta był w kościele a ja miała rekolekcje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa_ Re: Spotkanie z gwiazdą. 05.05.10, 21:50 Monika Brodka, Patrycja Markowska, Ewelina Flinta, zespół PECTUS (później odwiedziłam ich tam gdzie nocowali i sobie zdjęcia robiliśmy i gadaliśmy ; DD xDD), Majka Jeżowska, Krzysztof Krawczyk, Ewa Farna, Doda, ekipa "M jak milość", jurorzy "TZG", Anka Mucha, Marta Żmunda-Trzebiatowska i jeszcze jej koleżanki z "Teraz albo nigdy", Piotr Rubik, Ania Wyszkoni i nie chce mi się wymieniać, bo gwiazd widziałam na prawdę wiele. Byłam np. w Sopocie i Opolu na festiwalu 3 razy. Byłam też krok od zobaczenia Cyrusowej. ^^ xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:39 Ajć ja dużo razy z różnymi gwiazdami xDee A 21 maja jadę do Niemczech na koncert Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson spotkałam;) KLIK TU, plisssss 02.05.10, 17:40 Moją pierwszą gwiazdę spotkałam w tym roku w Lutym na feriach zimowych Był to Borys Szyc przyjechał on do mojego miasta kręcić film mam jego autograf i zdjęcie nie było tam dużo osób najlepsze jest to, że normalnie ze mną przez tydzień rozmawiał przychodziłam podczas jego przerwa i gadalśmy jest spoko gościu ten dzień jest najlepszym dniem w moim życiu (na razie) xD jak ktoś mi nie wierzy, to trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka solec kujawski . 17.05.10, 14:14 spotkałam tam ivana co śpiewał " czarne oczy " . nie gadałam z nim , mam go gdzieś ;p widziałam jak dziewczyny robiły sb z nim fotki , kurcze .. ja też mogłam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 17:44 widziałam ok . 20 gwiazd, ale z Polski : ) Odpowiedz Link Zgłoś
dominique_ xoxo 02.05.10, 18:09 nawet nie liczę w mojej rodzinie jest gwiazda xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: xoxo 02.05.10, 18:13 a ja jak leciałam do Egiptu samolotem to za mną siedział Piotr Adamczyk no jeszcze mogłabym kogos wymienić... Odpowiedz Link Zgłoś
lupe550 Re: xoxo 02.05.10, 18:17 Tylko Zygmunta Hajzera widziałam I chyba Wojewódzkiego Kubę., Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 18:30 hm , trochę tego było -.- najmilej wspominam spotkanie z chłopakami z Afromental , ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_23 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 18:36 feel , mandaryna . brodka nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 18:56 jakis czas temu Egurolę na stacji benzynowej! xD i 3 lata temu na WOŚP-ie Maryle Rodowicz na lotnisku Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 20:21 oh, troche osób widziałam m.in Anne Popek (z dwa razy, mam też autograf), Kasie Zielińską (mam autograf), Paulinę Kurzajewską (żona M. Kurzajewskiego, mam autograf), Mariana Opanię i jego syna (grają w Na dobre i na złe; mieszkają jakoś blisko mnie; mam autograf tylko p. Mariana), Sadowską (na zlocie fanów Zmierzchu ), Julię Kamińską, Filipa Bobka, Maję Hirsch i resztę z Brzydulii (widziałam ich na zlocie fanów), Pazure (obydwu), zapomniałam nazwiska ale tą co gra babcie w m jak miłość, tego z klanu co ostatnio jeździł po pijaku (xd), No i jeszcze wiele innych ale to już mniej znanych. Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 20:22 a i jeszcze Rysia z klanu i jego żonę (jego żony mam autograf nawet z dedykacją, miła babka) xd Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1995 w sklepie 02.05.10, 22:05 w butiku tym sklepie z odzieżą w Warszawie spotkałam Olę Szwed i wzięłam autograf Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 21:39 tylko z kilkoma sportowcami...ale nie wiem czy to sie do gwiazd zalicza ;d Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 22:00 spotkalam dode, andersza, foremniak, karolaka, zagrobelnego. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
rax0r Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 22:08 Spotkanie z Zakościelnym,Kamilą Baar(moja ciocia ) w kawiarni . Spotkanie zagranicą z Ikerem Casillasem. Odpowiedz Link Zgłoś
anicca Re: Spotkanie z gwiazdą. 02.05.10, 22:10 Najblizsze spotkanie z gwiazda..? jak bylam na koncercie muse na wembley !!! Odpowiedz Link Zgłoś
younggirl17 Re: Spotkanie z gwiazdą. 14.07.10, 12:10 też tam byłam ale autografu nie mam ale zbieram kase in Coke Live Music Festival jade może się uda Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Spotkanie z gwiazdą. 03.05.10, 16:37 tego, no.. jak on ma.. o.s.t.r bo jest z Łodzi i mieszkał koło mojej kuzynki xD i tego gostka z Ich Troje widziałam w galerii łódzkiej : D Odpowiedz Link Zgłoś
lesliejonas Re: Spotkanie z gwiazdą. 03.05.10, 18:24 Tak. Spotkałam się z Gosią Andrzejewicz, po jej koncercie jakieś 3 lata temu. A na 1 lipca jadę do Niemiec na koncert Green Day, więc może uda mi się coś wskórać Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess @lesliejonas 14.07.10, 12:09 Zabierz mnie ze sobą na koncert ; > ! heh x d Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Spotkanie z gwiazdą. 03.05.10, 18:28 Ingrid, Beata Kozidrak, Patrycja Markowska, Małgorzata Ostrowska, zespół Ira i Dżem;D Odpowiedz Link Zgłoś
xprincess w TESCO. : dd 03.05.10, 18:30 Artura Barcisia. To było z 2 lata temu. Kupował w garnki, a ja stałam w kolejce za nim. Nawet się nie skapłam, że to on : P Tata mój do mnie powiedział : " Poznajesz tego pana? " A ja go obaczaiłam i mówię " no tak : d " i wzięłam kartkę od kasjerki i dostałam autograf. : P [ nie wiem czy wiecie, ale Barciś pochodzi z Rędzin k. Częstochowy ( możecie zobaczyć nawet na wikipedii ) i często tu przyjeżdzą . a ja z Rudnik k. Częstochowy , jest to może jakiś 1 km. nawet wiem gdzie on mieszka : P i chodził do tej samej szkoły , co ja chodze teraz : P ] PS nie, nie chwale sie, tylko was uświadamiam. : P I spotkałam Anię Wyszkoni. Tzn. pare lat temu byłam w Sosnowcu na jej koncercie i po koncercie rozdawała autografy . : P Odpowiedz Link Zgłoś
martamk4 Re: Spotkanie z gwiazdą. 03.05.10, 20:33 ja kiedys pojechałam na kolonię z koleżanką do Los Angeles i spotkałyśmy Selenę i Demi , ja musiałam mówić bo moja przyjaciółka za nic nie umie obcego języka xP miałam z niej ubaw,poprosiłam o autograf , porozmawiał trochę z nimi z gdzieś 10 minut i powiedziałam że Polska czeka na koncert Demi lub Seleny coś w tym stylu nie pamiętam , było super!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancz0wa. Re: Spotkanie z gwiazdą. 04.05.10, 17:02 A może chciałabyś poznać jakąś gwiazdę? Ja naprzykład marzę o spotkaniu z Justinkieem ;** Piszcie listy, może wreszcie nas odwiedzą? Miejmy nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Spotkanie z gwiazdą. 05.05.10, 21:31 ja bym chciała poznac Justina . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
leylaa Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 12:17 ja spotkałam się z Andrzejem Lampertem (wokalista zespołu PIN ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 12:22 Z Majką Jeżowską. x-d Np i jeszcze z siatkarkami, np. : Anną Woźniakowską czy Anną Barańską . Było to dawno, więc wszystkiego nie pamiętam, ale autografy mam . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 12:23 kradzieejka_ napisał(a): > Z Majką Jeżowską. x-d > No* i jeszcze z siatkarkami, np. : Anną Woźniakowską czy Anną Barańską . > Było to dawno, więc wszystkiego nie pamiętam, ale autografy mam . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 13:06 Julie Kamińską, Cezarego Pazure i Sashe Strunin Odpowiedz Link Zgłoś
monique_93 Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 13:16 Ja spotkałam Tomasza Adamka, wiecie ten bokser. Mam jego autograf. A tak to nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 13:19 dużo , ale polskich (; Bo w Opolu co roku jest festiwal , i jak są próby to siedzimy obok bramy wjazdowej i jak ktoś przychodzi/podjeżdża to gadamy , prosimy o autografy itd. xd fajnie jest , w tamtym roku gadaliśmy z Ewą Farną , Piaskiem XD , Karolakiem , Szycem , prezenterami TVP ^^ Nawet gościu z radia z nami gadał , a TVP kręciło artykuł o 'Opolskich łowcach autografów' i się załapałyśmy XD haha super było ; D Kurde trochę się rozpisałam ... Nie to że się chwalę , tylko sobie przypomniałam stare czasy ... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 xd 17.05.10, 13:23 dowód xd : www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i-koncerty/opole-2009/wideo/opolscy-lowcy-autografow/670376 gadam o tym ile stoimy XD Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 13:26 ja spotkałam sie kiedys z September(taka piosenkarka jakby ktos nie wiedzial) Odpowiedz Link Zgłoś
nelaa No kilka razy... 17.05.10, 13:49 Dawno temu : Vox, bajer full, Krzysztof Krawczyk, Piasek i pewnie jeszcze kilka. Byli u mnie w mieście i tylko dlatego na nich byłam chociaż na Krawczyku było super Odpowiedz Link Zgłoś
selena0809 Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 13:43 ja widziałam podróżnika Jaśka Melę Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasek Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 13:45 Ja widziałam na stacji benzynowej dawnych prowadzących "Taniec z Gwiazdami". Siedzieli na ławce...moja sis chciała do nich iść ale musieliśmy już jechac ; // Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasek Re: Spotkanie z gwiazdą. 17.05.10, 13:51 Ooo...i Tamare Arciuch często widzę jest z bloku obok. Bo mieszka w Skierkach i kupuje rano bułki w tym samym sklepie co ja ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś