czekoladka97 04.05.10, 16:26 Kiedyś na kotku był serial Bee bardzo to lubiłam. Dlaczego kotek przestał to puszczać? Kotku prosze jeżeli już serialu Bee nie ma to może jakiś inny serial?;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinusia4 Re: Serial Bee???? KOTKU 04.05.10, 17:26 Kotek chyba się zawiódł przez to, że była mała oglądalność i co chwilę wszyscy po tym jechali. Zresztą to raczej nie żadna nowość, gdyż ciągle ktoś do Kotka coś ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka19 Re: Serial Bee???? KOTKU 04.05.10, 17:34 fajnie by było gdyby jakis serial powstał , no ale niestety zdazam sie z tym że do kotka ciągle ktoś ma jakieś ale.; Odpowiedz Link Zgłoś
emily. Re: Serial Bee???? KOTKU 04.05.10, 17:34 Ale przecież ten serial już dawno się skończył. Myślałam, że to będzie tylko jedna seria. I szczerze mówiąc nadal tak sądzę. Zresztą i tak nie chciałabym już więcej tego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Serial Bee???? KOTKU 05.05.10, 15:53 bo to był tylko taki serial promujący perfumy avril lavigne. mają wyjść niby jakies nowe, to może będzie jakiś inny serial, ale ja nic nie wiem. :q Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd oo 08.05.10, 00:15 Wszyscy to równo zjechali więc co się dziwisz ? I to był serial promujący perfumy Avril...Czego się spodziewałaś? Że będzie 600 odc. ? Odpowiedz Link Zgłoś