kitek14 Re: ŻAL!!!! 06.05.10, 19:40 Ochydnie wygląda, toleruję kolczyki w uszach, pępkach, brwiach, brodzie i języku (zawsze mnie to zastanawiało - ci co maja kolczyki w języku to im jest wygodnie jeść??!!) Ale kolczyki w innych miejscach to paranoja!!! Jeszcze trochę i będą sobie robić kolczyki w tyłku Odpowiedz Link Zgłoś
domis Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 20:02 podoba mi się. chociaż raczej bym sobie nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxoklaudynka Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 19:51 O NIGDY MASAKRA JA MAM TAKA MALUTKA KULECZKA W NOSIE Tekst linka ale dopiero co zrobiłam już się ładnie goi !! xD i mam jeszcze w lewym uchu 2 kolczyki I NA CHRZĄSTCE BOLI JAK CHOLERA i teraz chce na wakacje w brzuchu xD Odpowiedz Link Zgłoś
elusha_21 Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 19:51 Mi się tak średnio podobają Ale jak zakładali musiało boleć Odpowiedz Link Zgłoś
sayuri Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 19:56 One są piękne robię sobie takie w wakacje moja koleżanka takie ma i ją to w ogóle nie bolało Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Kolczyki w biodrach 06.05.10, 20:03 MASAKRA ;|| Wg mnie kolczyki powinny być tylko w uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastek11227 Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 20:04 Sczerze? Wole gdy ktoś ma jeden czy dwa kolczyki w biodrach niż całe ciało. To jest prawie to samo co w uszach tylko w bardziej oryginalnym miejscu. Nie dramatyzujcie tak, to nie wygląda okropnie. Ja wymiotuje od tzn dwóch języków.<rzygi> Nie rób sobie kolczyków w brwiach ala danzel(czytaj porażka) osobiście nie podoba mi się kolczyk w nosie, ale każdy ma inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl O Matko Boska Częstochowska! 06.05.10, 20:08 Po pierwsze to na pewno okrutnie boli, a po drugie efekt jest fatalny. Gdybym coś teraz jadła podobnie jak owad odstawiłabym to na bok. :d Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl .... 06.05.10, 20:56 No pewnie i boli...ale w sumie to mało kiedy je widać też... Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 23:01 świetnie wyglądają ale trzeba by było nosić krótkie bluzki albo widoczne bylyby tylko na plaży... no i pasują tylko bardzo chudym osobom... myślę, że jednak bym sobie takich nie zafundowała po mimo że bardzo mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
pinkus Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 23:09 boskie są tylko na tym zdjęciu chyba nie do końca jest dobrze zrobiony (chyba za bardzo są skierowane do pępka )sama miałam iść zrobić sobie ale kasa mi uciekła szkoda;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dacey Re: Kolczyki w biodrach 06.05.10, 23:28 mi się podobają , chciałabym ale się boję z deczka ;d . tylko trochę bardziej z boku , nie tak jak na Twoim zdjęciuu ; d. o tak ; Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
jill17 Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 10:20 a mi się podoba wolę coś takiego niż kolczyki w pępku. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 15:32 fuj. chociaz rzeczywiscie - lepsze niz w pepku. w obydwóchmiejscach nie chciałabym . . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:08 nie mam zdania ,a le ładnie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
onebigcrap Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:08 haha : D nawet mi sie podobaja , ale w życiu bym sobie takiego nie zrobila xD Odpowiedz Link Zgłoś
klapka_ Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:09 A mnie się podobają . Tylko że na tej focie one są źle zrobione , bo do biodra powinien być Surface Bar a nie sztanga. : / Odpowiedz Link Zgłoś
denever kolczyki w biodrach... 07.05.10, 17:11 yhh... moja starsza siostra ma w biodrach. podobne. mówi, że boli jak cholera. no... fajnie wyglądają, ale ja bym takich niee chciała, =,=' Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:12 mi się podobają. mogłabym sobie zrobić, ale powoli wyrastam z piercingu. kolczyk, który mam w wardze od pierwszej gimnazjum mnie już nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkowa Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:17 dziewczyna z mojej szkoły ma kolczyka w biodrze, nazwała go Jaś... moim zdanie to prostactwo i głupota (bez urazy, jeśli masz;]) Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:19 To chyba jest surface i moim zdaniem są fajne. Najlepsze rzeczy są takie, których nie widać na pierwszy rzut oka - taka świadomość "mam kolczyk nad biodrem i cały świat nie musi o tym wiedzieć" jest świetna : ) ja ogólnie lubię piercing, ale mnie nie stać na razie na nic poza uszami (trochę więcej niż po jednej w każdym). Kiedyś chciałam mieć dermala na szyi, ale mam długie włosy, które kocham i których nie poświecę dla płytki wystającej z karku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
x.o.x.o Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:19 Jezu ale musiało boleć .. xd nie zrobiłabym sobie . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
natisek Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:26 yyyyy, sorry, ale to jest okropieństwo. ;-/ masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa Re: Kolczyki w biodrach 07.05.10, 17:27 po co komu kolczyki w biodrach ? Odpowiedz Link Zgłoś