fictive. Re: almost lover. 29.05.10, 12:15 iheartjustinb napisał(a): > cholernie. Nooo. Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_xdee Re: Wyciskacz łez ;_D 13.05.10, 20:48 Hmmm... No to : 1. Celine Dion - my heart will go on. 2. Avril Lavigne - Innocence 3. Celica Westbrook - New moon. Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla ohh... 13.05.10, 20:55 moje wyciskacze to m.in. My immortal - Evenescence Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Ostatni TANIEC 13.05.10, 21:28 www.youtube.com/watch?v=WdR6om8Cut8 jeśli chcesz się zmulić na całego , to wejdź w ten link , i przesłuchaj do końca . Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Wyciskacz łez ;_D 18.05.10, 19:23 To wszystko zależy od humory, czasem stosunkowo mocne kawałki potrafią mnie zasmucić. Prawdziwe wyciskacze łez mam tylko dwa. Something in the way, Nirvany oraz A modern myth, 30stm. Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Wyciskacz łez ;_D 18.05.10, 19:28 동방신기 - Love in the Ice [wersja koreańska] klik klik ~~ niesamowita. aż ciarki przechodzą. wersja z koncertu z Saitamy jest równie nieziemska *.* Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: Wyciskacz łez ;_D 18.05.10, 19:47 green day - time of you're life, when it's time, wake me up when september ends... te spokojniejsze kawałki są bardziej wzruszające Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Wyciskacz łez ;_D 18.05.10, 20:02 Nick Jonas - Appreciate , Ne -Yo - So Sick , Avril lavigne -When you're gone, Nick Jonas - Wrong Again , Katy Perry - Katy Perry - Thinking of you. Jakoś nie mogę se reszty przypomnieć ; o Odpowiedz Link Zgłoś
isiunia201 Re: Wyciskacz łez ;_D 18.05.10, 19:58 Dj decibel & peter - tak bardzo cię kocham wyobraźnia mi wtedy działa ps. najlepiej słuchać na słuchawkach w nocy gdy się usypia. Odpowiedz Link Zgłoś
festinalente Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 17:44 aktualnie: amanda seyfried - little house przedtem było wiele innych m.in. tay swift - you're not sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
nutria Wyciszkacz łez ;_D 23.05.10, 18:23 Celine Dion - "My heart will go on" - zgadzam się w 100%. Ja dodam jeszcze Maroon 5 -"She will be loved" Myslovitz - "My" Michael Jackson - "Ben" The Beatles - "Yesterday" Odpowiedz Link Zgłoś
pysia11 Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 18:32 That Should Be Me Justin Bieber Overboard Justin Bieber i Jessica Jarell Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 18:37 klaudiaa_xx napisał(a): > Jak w temacie ; D > > Która z piosenek jest waszym "wyciskaczem łez" ? > > Wiem taki wątek już był ; PP żadna, ja nie płacze bez większego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 18:47 shayne ward - stand by me pink - i don't believe you w sumie nie płacze przy nich, ale przechodzą mnie "ciarki".... Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 18:43 ostatnio poryczałyśmy się z kumpelą na gotta find you , nie wiem czy to z powodu piosenki , czy tego co wspominałyśmy,chyba oba te czynniki zrobiły swoje . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
didi14 Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 19:23 Celine Dion-my heart will go on, Kate Alexa - Help Me Find A Way, Mandy Moore-Only hope, i jeszcze kilka innych... Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 20:12 Przy Sum 41 - With me ryczę jak bóbr. Chce mi się płakać przy 'Iris' Goo Goo Dolls i Lifehouse - From where you are. Wtedy przypominam sobie o tych osobach, których przy mnie nie ma...Kiedy słucham 'Let me be meself' 3 doors down też ledwo się trzymam, czasem polecą łzy. Farba - Zagubiony książę - kolejna piosenka przy której ryczę. A piosenka z 'Adama' Joshua Radin feat Maria Taylor - When you find me też jest niezłym wyciskaczem łez. Poryczałam się na Avatarze, przy końcu kiedy poleciała piosenka 'I see you' i na Rodzince Robinsonów' przy 'Cisza i Wiatr' Myslovitz. Jest pełno piosenek przy których płaczę. Płaczę też przy książkach i filmach... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Wyciskacz łez ;_D 23.05.10, 21:55 When I Look At You-Miley Cyrus Stay-Nick Jonas&The Admistration Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Wyciskacz łez ;_D 28.05.10, 18:17 ayumi hamasaki - LOVE ~destiny~ ta piosenka niesamowicie mnie rozkleja. Odpowiedz Link Zgłoś
silllver Re: Wyciskacz łez ;_D 29.05.10, 12:13 Only Hope - Mandy Moore. W tym filmie, co ona to śpiewała, płakałam co chwilę. "Szkoła uczuć" <- Na prawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Wyciskacz łez ;_D 29.05.10, 12:14 Jula - Byłam. Jula ft. Fabisz - Tamten Dzień. Gosia Andrzejewicz - Zabierz Mnie Anahi - Te Puedo Escuchar RBD - El Mundo Detras Demi Lovato - Lo Que Soy Avril Lavigne - I'm With You Peja - KC Mandy Moore - Only Hope Justin Bieber - Down To Earth Sumptuastic - Bo mam Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Wyciskacz łez ;_D 29.05.10, 12:36 My hearth will go on - z Titanica jakos tak xd Hero. What you mean to me. Forever young. The only exception. Odpowiedz Link Zgłoś