green_freak 08.05.10, 22:54 Hej ! Czy keidys oGladaliscie Zejscie znany jako The descent? zejscie.filmweb.pl/ Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ftsx3 Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 15:39 Nie oglądałam . Oczywiście obejrzę gdy tylko będę miała taką możliwość (brak głośników -.-) . A ja polecam "Silent Hill" . Horror na podstawie gry komputerowej . Świetny . Będzie na TVN'ie w tą środę (12.05) o 23.10 . Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 16:06 silet hill tez oglądałam fajne, grają w ger i tak jak giną w tej grze giną na prawde ..........super Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa # 09.05.10, 19:31 Kiedy dzwoni nieznajomy, Ring, Piła ( ile nie przespanych nocy ;D ), Koszmar minionego lata, a thriller to "Kochaj sąsiada swego"- boskii! Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina ..... Shutter - WIDMO!!!!!! 11.05.10, 08:33 uch to był najokropniejszy... psychodeliczny film jaki widziałam... do tego azjatycki a wiadomo że to właśnie stamtąd wychodzą najgorsze pomysły... Shutter - Widmo Film rozpoczyna się pewnego wieczoru, gdy po wieczorze spędzonym w barze z przyjaciółmi młody fotograf Tun i jego dziewczyna Jane wracają do domu. Po drodze potrącają swoim samochodem przechodzącą przez ulicę kobietę. Ponieważ oboje są pod wpływem alkoholu uciekają z miejsca wypadku. Jakiś czas później Tan wywołując swoje zdjęcia dostrzega na jednej z fotografii dziwny cień. Początkowo myśli, że to wada kliszy, ale kiedy przygląda mu się bliżej zauważa, iż ów cień do złudzenia przypomina twarz kobiety, którą potrącił owej feralnej nocy. Niebawem przyjaciele Tana zaczynają ginąć w tajemniczych okolicznościach... oto plakaty.... i kilka zdjęć.... To jest naaajlepszy horror jaki oglądałam!!! wersja amerykańska jest dożo gorsza... Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 16:03 nie wiem czy oglądałaś/leś ale ring i ring 2 jest super .......... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 16:10 nienarodzony jest też świetny Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd @lizzunia 09.05.10, 16:15 Ring i Ring 2 sorry , ale nie są fajne. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu tak i wiele innych . polecam : 13.05.10, 17:55 hotel smierci [ masakra ] teksanska masakra 2 , 3 . piła 5 , 6 napewno znasz dom woskowych ciał zejscie 2 oczywiscie ;p . no jest ich pełno , czasami budze sie w nocy i wyobrażam sobie ze ktos stoi za mna z piłą .. chyba za dużo teho ogladam . wlasnie ogladam hostel 2 xd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 16:16 Nie widziałam. Ale może być fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:02 dom woskowych ciał, udręczeni << fajne horrory ; d a thriller > kiedy dzwoni nieznajomy. ; d ogółem nie oglądałam tego, który podałaś, ale może faktycznie spróbuję ^ ^ o a "ty będziesz następna" (sorority row) też jest niezłe xD Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Re: Polecam Silent Hill ; ) 11.05.10, 08:39 Silent Hill nie jest taki straszy ale jest świetny uwielbiam zarówno grę jak i sam film... ogólnie lubię horrory ale często oglądam je przez palce hehe polecam Klątwe amerykańską i the ring - Krąg Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:07 ja oglądałam ale jak dla mnie nie zbył zbytnio straszny... widziałam gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:09 Zejście? Ja na Zejściu się nudziłam i połowę decyzji bohaterek wyśmiałam. Nienarodzony jest niezły, oczywiście Ringi, Silent Hill i kilka innych, ale prawdę mówiąc to nie pamiętam tytułów ^^'' Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:16 oglądałam i jest zajebisty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lizzunia laska.bieberaxd 09.05.10, 19:21 każdy ma własne zdanie i upodobania a moich nie musisz komentowac ok ?? to tak na przyszłośc Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Nienarodzony- Unborn... 09.05.10, 19:26 Obejrzyj a przez następne pół roku nie zaśniesz a już napewno nie przy lustrze... Obejrzeałam DAWNO DAWNO a wciąż ŚMIERTELNIE SIĘ BOJĘ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Nienarodzony- Unborn... 09.05.10, 19:34 Oj, zgadzam się, mocny film : > Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Nienarodzony- Unborn... 13.05.10, 18:34 oj tak, bo Unborn też miałam schizy. bałam się nawet własnego lustra. i o mało nie dostałam zawału, jak ktoś pukał do drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:28 jak już najstraszniejszy horror to jest HOSTEL!!!!!!!!! a nie jakieś ZEJŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
charming. :p 09.05.10, 19:32 Dużo takich. Ogólnie, to uwielbiam horrory. W wakacje codziennie z koleżanką po 2, 3 oglądałyśmy. A jednego dnia wszystkie części "Piły" . No to np. : "Silent Hill", "Krzyk", "Walentynki"... Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 No jasne xD 09.05.10, 19:30 No pewnie że oglądałam Zejście 40 minut nudy nic nie robią tylko łażą po tej jaskini a potem sie zaczyna krwawa akcjaa hahaha jak dla mnie nie był straszny gorsza Martwa Cisza grrr Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: shutter - widmo ale teraz oglądam "lśnienie" 09.05.10, 19:35 jeśli się nie mylę to ten film kiedyś w szkole oglądaliśmy a mieliśmy wtedy po jakieś 11-12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sabb. Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:33 zejście to według Ciebie najstraszniejszy horror? żal. cały czas tam jest ciemno, nudy jak nie wiem co. Obejrzyj sobie ,,Posłańcy" lub ,,amityville" - to są dopiero straszne horrory ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa_ Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:38 beznadziejne. czego sie tu bać? polecam "Dom Strachu" Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 19:45 Podobno Blair Witch Project jest niezłe, w każdym razie dosyć znane , biorąc pod uwagę ,że to było nakręcone jakieś 20 lat temu , a do tej pory sprzedawane są koszulki z niego.. Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa_ Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 20:04 ring, silent hill, piła etc. są straszne , a nie jakieś zejście (eee , czytałam recenzje ) . ; xx pamiętam jak miałam 6 - 7 lat i oglądałam silent hilla - o dziwo, nie krzyczałam , lecz tymi straszniejszymi chwilami chowałam się pod kocem. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 20:17 The Descent mam na DVD (tata ;>, może obejrzę kiedyś. Nie rozumiem tego zamieszania wokół Silent Hill, oglądałam wraz z przyjaciółkami, jedna bała się jak cholera, druga była chyba jedyną, która naprawdę rozumiała, o co w tym filmie chodzi, a ja z jeszcze jedną śmiałyśmy isę ze wszystkiego. Dziewczynkę z tego filmu przechrzciłyśmy na Hadessę, ale te robaczki i inne potworki były najlepsze xd. I jeszcze ta scena, na której Hadessa się pojawia, udaje Jezusa i mówi `patrz.. płonę.!` ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Najstraszniejszy HORROR !! 09.05.10, 20:32 Oglądałam i jakoś się nie bałam. Chociaż był bardzo fajny. Oglądałam mnóstwo horrorów i z pośród nich tyko jeden porządnie mnie przeraził-Paranormal Activity. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
sofftine Re: Najstraszniejszy HORROR !! 10.05.10, 05:58 Oglądałam. Uwielbiam horrory, a ten film nie był najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: Najstraszniejszy HORROR !! 10.05.10, 21:08 według mnie najstraszniejszy horror to ,,Egzorcyzmy Emily Rose' lub ,Egzorcysta" dlaczego ? niby nie ma tam krwi, strzelania itp . ale film działa na psychike widza . kilka dni po oglądnięciu nie mogłam zasnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Re: Najstraszniejszy HORROR !! 11.05.10, 08:44 oglądałam Zejście również świetny film ale ponoć 2 jest do dupy zleksza... (jak większość dalszych części kinówek xD) the Ring!! super film zwłaszcza 1 Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Martwe zło....................................:P 11.05.10, 08:52 Nie no żartuje stary ten film jak świat i jedyne co na nim robiłam to się śmiałam, ale w latach 60 pewnie musiał być masakrycznie straszny Odpowiedz Link Zgłoś