Dodaj do ulubionych

Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!????

09.05.10, 19:36
Hejkisskisskiss Chodzi o to , że moja najlepsza przyjaciółka chce spełnić swoje najwieksze
marzenie tylko nie wie jak i prosiła mnie o pomoc...Tylko prosze nie śmiejcie sie z niej
przecież KAŻDY ma marzenia. Jej marzeniem jest spotkać Justina Biebera
powiedziałam Jej , że to jest mało możliwe ale może kiedyś sie spełni wiec powiedziała: to
chociaż niech sie o mnie dowie'' Powiedziałam, że spróbuje coś wymyślić smile No właśnie co Ona
może zrobić żeby Justin jakoś sie o Niej dowiedział??? I naprawde prosze nie śmiejcie sie i nie
piszcie wrednych i przykrych komentarzy bo dla Niej to jest naprawde bardzo ważne...

PS Ma twittera ale Justin jej nie followingconfused kiss
Obserwuj wątek
    • music11 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 19:40
      hm.Nie mam pojęcia.Napewno go nie pozna ale popisac z nim jakoś może
      • mileymandy Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 20:33
        To nic wielkiego,serio.Wystarczy,że pojedzie do LA.Każdego lata Justin gra tam darmowy
        koncert,ma mnóstwo spotkań z fanami,a poza tym,jak ostatnio tam byłam to można go
        spotkać nawet na ulicy.
        • lusiiaczek_joe Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 18:44
          Niech zaprosi go na Twittera wink. Tylko powinna znać angielski xd
          • thespragniona Przecież wiadomo że o ciebie chodzi. 15.05.10, 16:39
            Ta przyjaciółka to ty. Wybacz mi, ale to marzenie się raczej nie spełni. Twitter?
        • justynamatula Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 16.05.10, 21:39
          Marzenia się spełniająsmile.Życzę powodzenia twojej przyjaciółcekiss
      • kicia_martycia Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 18:49
        tez mam twittera i chyba z tydzien do niego pisalam az w koncu zaczal nie
        obserwowac. Wiecie jak sie cieszylam big_grinsmirk
        • sweetka97 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 19:01
          Musi jechać do USA, albo gdzies gdzie on właśnie daje koncert
      • oliwia003 ;) 12.05.10, 19:20
        heh no cóż...
        moze niech napisze list (tak jak inne wilkie fanki) a w tym liscie poda strone
        WWW ( np. YouTube ) gdzie zostanie zamieszczony filmik z wyznaniami jak to go
        uwielbia;p niewiem to byla moja pierwsza mysl heheh;p
        albo niech chodzi na koncerty poprostu
      • alice.... Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 12.05.10, 19:23
        a ja się założe, że ta koleżanka to ty. nie mam pojecia. często w bravo są adresy gwiazd
        podane.
      • kcjb Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 16.05.10, 22:43
        following to znaczy ze on sie na ciebie loguje? a nie przypadkiem ze ty na niego ?
    • czekoladka97 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 19:43
      Prosze piszciekisskisskiss
      • czekoladka97 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 20:17
        Hallo jesteście????kiss
    • madalena Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 20:25
      mmm. o nie wiem niech napisze mu na maila czy coś , nie mam pojęcia.
    • vanella Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 20:30
      Cóż... Może spróbować zagadać do niego poprzez mail, list albo Twitter. Może też
      zamieścić filmik na YouTube zwracający uwagę, w którym opowie o swoim
      marzeniu(może Justin się zlituje i nawiąże kontakt-mało prawdopodobne). A jeśli
      jest bardzo zdesperowana, to zawsze może kupić bilet lotniczy do Stanów i tam
      odnaleźć swojego idola. Czasem zawziętość fanki zaskakuje.
      • katsuumi_17 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 20:34
        Nie wiem, przykro mi. Niech może zrobi coś oryginalnego i mu wyśle w prezencie? Możliwe,
        że to zauważy.
    • princess132 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 20:33
      jesteś dobrą przyjaciółką, tak na marginesie. a to marzenie za rok jej pewnie przejdzie.
      • fantabuu xd. 09.05.10, 20:44
        niech do niego napisze list , albo coś .
        racja jak ma kase ,to bilet i na ulicy moze go znajdzie , albo no sama niewiem .
        a z Cb to naprawde dobra przyjaciółka ; ]
        • soulik. . 09.05.10, 20:52
          Niech napisze list ,Email albo coś.?
          Nie mam pojęcia .
          • answer Klik tu:) 10.05.10, 11:33

Powiem ci że ja do niego zagadałam z facebooka i.... mi
            odpisał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Napisałam mu tak... po angielsku oczywiście:
            po polsku to tak:
            Justin bardzo chcę abyś przyjechał do polski na koncert. Dziękuję za
            kondolencje składane po tragedii w smoleńsku... cały nasz naród bardzo to przeżył...
            Czy możesz mi powiedzieć kiedy i czy wogóle będziesz mógł przyjechać do polski?
            Przyjaciółka wiernej fanki- Annie
            a po angielsku to tak:
            Justin much I want you to come to the Polish concert. Thank you for your
            condolences on the tragedy made in Smolensk ... our whole nation is very
            experienced ...
            Can you tell me when and if at all you will be able to come to Polish?
            A friend of faithful fans, Annie
            • kcjb Re: Klik tu:) 16.05.10, 21:57
              jak mu napisąłas wna facebooku jak nie mozna mu wysłac wiadomosci prywatnej ??
        • twilight_lovee $_$ 10.05.10, 19:24
          wow wink
          Raczej mało prawdopodobne do spełnienia marzenie uncertain
          Ale... no nie wiem może neich do niego jakies list napisze chociarz , szczerze mówiac jest
          tysiące dziewczyn chce sie z nim spotkać ( ja np. nie lubie Biebera )cool
      • claudiaabieber Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 15.05.10, 16:34
        no własnie... ja też mam twittera ale justin mnie nie following uncertain
    • miley112 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 20:57
      może filmik na youtube?
      ponoć bieber ogląda tą strone.
      • czekoladka97 Problem:( 09.05.10, 21:27
        Jest mały problem Ona nie może dodać muzyki z komputera do filmiku Ona robi w Windows
        Movie Maker (czy jak to sie pisze) i nie może muzyki dodać do filmikusad
        • durex_ Re: Problem:( 09.05.10, 21:37
          to ty nagraj ten filmik z nią i dodaj od swojego kompa.
          filozofia! ah
    • softy_girl . 09.05.10, 21:35
      Wątpię że się uda...
      Cóż jedynym w miare możliwym wyjściem jest rzucenie mu się w ramiona na
      koncercie, widzisz jedyne prawdopodobne jak dla mnie racjonalne wyjście a i tak
      zbyt odważne. :d
      wieem, jestem głupia. :d
      Ale niech się nie poddaje, może się uda (?)
      • wisienka9 Re: . 09.05.10, 21:57
        Uważam że ona już dobrze wie co robić a i tak już bardzo dużo do tej pory zrobiła...
        Bo to też moja przyjaciółka (?)
    • kitty Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 09.05.10, 22:10
      Niech pooczeka pół roku - marzenie jej się zmieni.
    • ciapek Jak bym wiedziała to... 09.05.10, 22:25
      już dawno bym go spotkała
      powiedz jej że marzenia są po to żeby się NIE spełniały!
      Sory ale to zmarnowanie marzenie bo jeżeli by się spełniało
      to Justin nie miał by spokoju !! shock
      Sory za chamsto ale taka prawda cry
      • julka_18 Re: Jak bym wiedziała to... 16.05.10, 21:35
        zgadzam się z tobą. to raczej
        nierealne, ale `marzenia się
        spełniają`, więc.. wink niech
        próbuje.
    • malowana. No więc powiedz jej to : 09.05.10, 22:34

NIEREALNE .
      • soulik. A właśnie że nie 10.05.10, 11:20
        Bo możliwe .Wszystko jest możliwe .
        Jednak dla niej nie ma zbyt dużo sposobów na to.
        • sylwek11 Re: A właśnie że nie 10.05.10, 11:29
          jeśli ma taką możliwość niech pojedzie do LA ;D ale ogólnie wątpie żeby jej się
          udało go spotkać. chyba że jej spotkanie go to zobaczenie go na żywo .
    • dragonica Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 11:26
      Jedyne rozwiązanie to Twitter. Już 2 dziewczyny z mojej szkoły tam z nim gadały.
    • oliiviia ekhem. 10.05.10, 11:32
      ciekawe.
      ja mam podobne marzenie.
      jak spotkać się z Eminemem, hmm?
      jak się dowiesz, napisz. xd
      a tak serio.
      nie wierze w spełnianie marzeń.
      te wszystkie słit filmy, które pokazują, że warto walczyć o spełnienie marzeń to
      bujda.
      ta, niby wszystko jest możliwe, nie?
      a nie, nie jest.
      spróbuj powiedzieć P bez zamykania ust.
      i jak?
      umiesz tak?
      ja nie.
      jeśli wszystko jest możliwe to czemu nie jestem psem, albo kotem?
      czemu nie latam?
      czemu nie jestem niewidzialna?
      hmm?
      • soulik. Re: ekhem. 10.05.10, 11:51
        Miałam na myśli te realne .
        Ale przydałoby się gdybyś była psem. x33 .
      • theblackone. Re: ekhem. 10.05.10, 18:56
        oliiviia napisał(a):

> ta, niby wszystko jest możliwe, nie?
        > a nie, nie jest.
        > spróbuj powiedzieć P bez zamykania ust.

Włóż sobie pięść do ust i spróbuj. Działa. I nie zamykasz ust.
        Czyli jednak wszystko jest możliwe, c'nie? :}
        • violet_ Re: ekhem. 16.05.10, 12:32
          nieprawda.
          w takim razie spróbuj powiedzieć p z otwartą buzią, do której nic nie wkładasz. ; )
    • justinbieber123 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 11:43
      no ja też bym go chciała zobaczyć!niewiem co może zrobić!!!
    • nemiilovejb Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 12:03
      Hmmm... myślę, że spotkać go na zywo, będzie bardzo bardzo trudno . W Polsce
      nie ma żadnego koncertu więc pozostawał by wyjazd do stanów. Ale i wtedy nie
      jest powiedziane że go spotka. Jeżeli ma twittera to to najlepsza droga. Ja mam
      twittera i mnie Justin Follow'uje smile możesz nawet sprawdzić @_ItsNatalie_ .
      Niech do niego pisze, spamuje, niech się nie poddaje. Justin często odpowiada
      fanom, czy retweetuje ich wpisy wink Moja kuzynka np. Zapoznała się z Jasmine
      Villegas . Jasmine ją followuje i nawet odpowiedziała jej na kilka Direct
      Message, z reszta nie tylko, bo normalnie też jej odpowiadała. Wszystko jest
      możliwe. Ja teraz własnie staram się o to by mnie Jasmine Follow smile
      • czekoladka97 Macie? 10.05.10, 18:20
        Ma ktoś jeszcze jakieś propozycie??? Bardzo dziekuje za te powyżej tylko ja też NIE moge
        muzyki dodaćsad
        • pizza_girl KLIK TU . :D 10.05.10, 18:41
          Cóż...racjonalnie myśląc najlepszym sposobem jest pojechanie na koncert lub kontakt
          poprzez internet...e-mail, twitter, facebook, myspace ...itp. Albo niech twoja koleżanka
          wymyśli coś orginalnego i mu wyślę...Dla przykładu opiszę własną historię : Swego czasu
          [ok.1,5-2 lata temu] wraz z przyjaciółką byłyśmy wielkimi fankami Jonas
          Brothers...miałayśmy dokładnie takie samo marzenie jak twoja koleżanka..Pewnego dnia
          wpadłyśmy na pomysł pt. "Jonas Brothers po polsku" Codziennie prez miesiąc
          szukałyśmy fanek JoBros przeprowadzałyśmy z nimi wywiady,robiłyśmy zdjęcia...potem
          nagrałyśmy własny teledysk s.o.s. po polsku...wyszło zabawnie, bo podczas nagrywania
          do pokoju weszła moja mama i zrobiła bardzo śmieszną minę gdy zobaczyła co
          wyprawiamy. Zebrałyśmy wszystkie materiały, upiekłyśmy ciasteczka, które miały
          przypominać ich twarze i wysłałyśmy. Czakałyśmy, czekałyśmy. No i doczekałyśmy się.
          Nasz trud nie poszedł na marne. Chłopcy odpisali, byli pod wrażeniem ile pracy
          musiałyśmy wykonać żeby to stworzyć. Bardzo podobał im się teledysk, choć niewiele
          zrozumieli. Napisali, że dotąd nie wiedzieli za dużo o Polsce. Oprócz tego przysłali nam
          zdjęcia z autografami i płyty. Obiecali, że kiedyś przyjadą do Polski. Cóż...potem gusta
          nam się zmieniły i już nie jesteśmy ich największymi fankami, aczkolwiek byłyśmy pod
          wrażeniem i mam nadzieję że ich odpowiedź była szczera. No i sądzę że dotrzymają
          obietnicy. Ten teledysk chyba jest dostępny na ich kanale na YT ale nie jestem
          pewna....Pozdrawiam
          • julka_18 Re: KLIK TU . :D 16.05.10, 21:36
            ale wam fajnie. wink
    • ja_xd la la la la la la la la ;D 10.05.10, 18:48
      Hmmm... Nie wiem co ci poradzić uncertain
      Na stronie A.Tisdale można do niej napisać 'list' lub w komentach coś do niej powiedzieć i
      ona b. często odp różnym osobom big_grin może (jeśli Bieber ma str,nie wiem bo nie jestem
      fanką i mnie to nie interesuje) niech spróbuje coś napisać np komentarz albo
      taki 'prywatny list' big_grin tylko żeby błędów nie narobiła bo będzie wiocha xDD
      • kakaa13 . 10.05.10, 18:55
        Wszystko jest możliwe . Tylko trzeba wierzyć w marzenia. Ja też wierzę, że Go spotkam i jest
        to moim marzeniem. Justin też marzył o karierze .. i ? spełniło się . wink
      • beejberowa sialalaa 10.05.10, 19:35
        ja też bym tak chciała jak Twoja koleżanka .
        ale wiesz on narazie nie planuje nawet koncertu w polsce ,
        ale może spróbować do niego napisać czy coś .
        jak do niego pisałam to mi nie odpisał .
    • theblackone. Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 18:53
      Wszystko jest możliwe, pod warunkiem, że twoja koleżanka coś zrobi. To akurat jest dość
      realistyczne marzenie. Oto, co może zrobić:
      - Niech pisze do Justina na Twitterze - może akurat jej odpowie.
      - Niech wybierze się na jego koncert - niekoniecznie w Polsce, bo nie wiem, czy to planuje,
      ale może spróbuje w Niemczech czy Francji, gdzie Bieber zapewne przyjedzie jeszcze w tym
      roku?
      - Niech napisze do niego tzw. FanMail, czyli list. Niech go ładnie ozdobi, może akurat
      Justinowi wpadnie w oko?
      - Niech bierze udział w różnych konkursach na temat Justina, może akurat wygra
      spotkanie z nim czy bilet na koncert?
      - Niech wrzuci filmik o Justinie na YouTube, swoją piosenkę o nim, jego portret przez nią
      narysowany. Może mu nawet o tym napisać na Twitterze.
      Powiedz koleżance, że jeśli bardzo się postara, jej marzenie na pewno się spełni. Niech się
      nie poddaje, a wtedy wszystko będzie dobrze.
    • messalina Mimo wszystko - to zalosne. 10.05.10, 18:59
      Ave.
      • julka_18 Re: Mimo wszystko - to zalosne. 16.05.10, 21:37
        ty jesteś żałosna, wiesz?
        `ave`, wtf. ? ..
        • messalina Re: Mimo wszystko - to zalosne. 17.05.10, 20:55
          Gdybym sie zaczela sprzeczac, powiedzialabym, ze musialabys wygladac jak Afrodyta, by
          zrekompensowac uroda swoja nadzwyczajna lekkosc mozgu.

AVE.
          • playtime Re: Mess 19.05.10, 22:04
            Twój humor jest niezawodny w absolutnie każdej sytuacji!
            Riposta w Twoim wydaniu to esencja niewybrednych, niekonwencjonalnych zwrotów,
            które.....zawsze, bez względu na okoliczności powalają mnie na kolana!
            • messalina Melu 22.05.10, 20:27
              To wszystko przez to, ze jest tyle osob, ktore dostarczaja mi natchnienia.
              Dziekuje za mozliwosc posiadania purpurowej twarzy smile

Ave.

• mika999 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 19:14
      wyślij mu jej zdjęcie na email tongue_out

Nic lepszego mi do główki nie wpada confused
    • ironic_ Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 19:21
      przepraszam, naprawdę serdecznie Cię przepraszam, lecz nie mogę się powstrzymać - to
      jest śmieszne, nawet bardzo. nie sam fakt, że Twoja przyjaciółka marzy o spotkaniu z JB,
      lecz Wasze podejście do sprawy. ja chce spotkać Deep'a. cudownie.
    • themartys13 Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 19:22
      answer jeśli jeszcze tu zajrzysz to napisz co ci napisał, a jeśli chodzi o
      twoją przyjaciółkę to nie wiem, sama staram się aby zauważył mnie na twitterze
    • klama_kcmil Zastanawiam sie czy... 10.05.10, 19:28
      aby Ty nie jesteś ta przyjaciółka, alemniejsza o to. Niech napisze do niego w liscie , alebo
      idzie na jego koncert xD Ma byc w Niemczech na Viva Comet jbc.
      • sylwek11 answer 10.05.10, 19:34
        i co on ci niby odpisał .?
    • scream_ jednak.. 10.05.10, 19:34
      ...jest to śmieszne no ale postaram sie do cb dostosować.
      o tym marzy wiele tysięcy/milionów dziewczyn na całym swiecie i on NIGDY [jak
      przyposzczam] nie dowie sie o jej istnieniu.I to nie polega na tym że `spróbuje
      coś wymyślić,zostaniesz jego zoną,bd mieć jego nr.itp.`` bo to jest oszukiwanie
      samego siebie.
      moze gdyby pojechała na jego koncert i tam jakoś sie wyróżniła coś zrobiła ,
      moze miałaby okazje pujśc za kulisy itp. jakoś by ją zapamietał na JAKIŚ czas.
      ale to nikłe szanse , niech żyje w realnym świecie ..
    • mbieberowa Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 20:13
      ja tez by chciala go spotkac i czekam az moje marzenie sie spelni ale watpie w to
      i wiedzac ze w 99.9% go nie spotkam staram sie zyc normalnie,patrzac na swiat
      pozytywnie i nei przejmowac sie tym ze go nie spotkam
      wole myslec ze go raczej nie spotkam niz poznije sie tym rozczarowac a jak go spotkam to
      bede sie cieszyc
      a tak wracajac do twojej kolezanki to nie iwem jak mozna jej pomoc
      powiedz zeby patrzyla na swiat pozytywnie i niech wie ze go nie spotka a jak juz to bedzie
      dla niej najlepszy dzien w zyciu i bedzie sie wtedy cieszyc
      a ja z kolezanka to piszemy z nim e maile
      wiec nie iwem jak mozna pomoc twojej kolezance

bo Justin ma malo czasu i nie kazdego chce fallowingowac(czy jak to tam sie pisze)tongue_out
    • slodkiporanek Re: Jak może spełnić marzenie??? Pomożecie!!!???? 10.05.10, 21:37
      Marzenia, które się spełniają, to żadne marzenia.

A ja bym chciała spotkać Ken'ichiego matsuyamę( wybaczyłam mu te pedalskie fotki
      z lizakiem). Nigdy się o mnie nie dowie, nigdy mu nie powiem, jak swietnie zagrał l.
      Może tak jest lepiej. Może gdybym go spotkała, szlag by trafił wyobrażenia jaki
      jest i zostałoby rozczarowanie?

A jeśli bardzo jej zależy to niech napisze do niego jakiś naprawde oryginalny
      list9 to niech wymyśli sama).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka