pinky33 10.05.10, 19:59 Hej Mam pytanie czy nie bierzećie udziału w zawodch strażackich>> ????? Jak tak to jak się pompuje wode zeby dobrze sie lała??? w czwartek mam zawody a pompowanie mi kiepsko idzie Co robić? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caterina97 Re: Zawody strażackie 10.05.10, 20:24 odkręcić ją ? xD ale czad.. i zjeżdżasz na takich metalowych rurach ?! : D Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Zawody strażackie 11.05.10, 16:01 źle mnie zrozumiałaś Chodzi o to że ja pompouje a inna osoba trzyma wężą i celuje wodą w dziurę. Trochę to ciężkie Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Heh. 11.05.10, 16:05 Też chodze na straż. Kurcze jakby to ci wytłumaczyć , musisz hmm . niestety nie umiem. Ja musze strzelać w tą tarczę, ale mi to średnio wychodzi bo mi się ręka trzęsie. A jeszcze nie dawno narobiłam sobie siniaków bo potknęłam się i nie przeskoczyłam tej ściany . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 sysiek4444 11.05.10, 16:28 Jeśli chcesz dobrze celować musisz na początku: -przytrzymaj ta dziórkę prze którą leci woda jak poczujesz cisnienie pusc! -weza trzymaj przy bucie wtedy nie bedzie ci latał W tamtym roku lałam więc wiem.W tym roku pompuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_10 Re: Zawody strażackie 11.05.10, 16:36 Hej , ja biorę udział każdego roku . . . Musisz po prostu równomiernie "naciskać" na hydronetkę wtedy będzie dobrze i musisz miec jeszcze dużo siły do tego . Odpowiedz Link Zgłoś