ladybebe Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 13:37 taka prawda. ;l taka beznadziejna, tania fabuła. (; nic nowego. W ogóle bajki i seriale disneya zrobiły sie jakieś beznadziejne. ;l Odpowiedz Link Zgłoś
pepu . .. 13.05.10, 13:45 wyszło , jakbyś o tym nie wiedziała . . ten film była a tych samych zasadach co Cmp Rock. tyle powiem . Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: . .. 13.05.10, 13:54 no sa podobne . ; o zawsze ten sam wątek . miłosc , pobaty chłopak , szara myszka .. itp . Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde popieram bez.urazy!! 13.05.10, 14:05 zgadzam sie z bez.urazy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 c ; 13.05.10, 14:33 'ma się nijak do rzeczywistości'? jakbyś chciała wiedzieć, to dużo gwiazd ma niepopularną drugą połówkę. ;/ a schemat? prawda, powtarza się. ale film był po prostu cudowny i go kocham. ;d <33 Odpowiedz Link Zgłoś
bacha Re: c ; 13.05.10, 14:39 bywa, że gwiazdy mają nieznane połówki np. moja pani od wf która wyszła za mąż za znanego olimpijczyka Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 14:40 Zgadzam się z tobą. W tych filmach w ogóle nie ma akcji i fabuła się powtarza. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
zraniona_ Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 14:48 W 100% się zgadzam. Potem te 'napalone' 10 - latki tylko naśladują Hankę Fontankę i te inne 'gwiazdeczki'. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 14:56 Zgadzam się z tobą w 100 % . C: Odpowiedz Link Zgłoś
raspberrytears Re: Pamiętacie Minie, Daisy, Króla Lwa? 13.05.10, 14:59 zgadzam sie, że filmy disneya są głupie. Jednakże nie całkowicie. Pamiętacie jeszcze może klasykę disneya typu Królewna Śnieżka, Król Lew? Te filmy z ubegłego stulecia kochali wszyscy. Ten disney był magiczny. Cudowna animacja, muzyka, rysunki Walta Disneya (ukochana przeze mnie Minie, czy Daisy). To był Disney, a teraz po prostu zrwonali go z błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:03 Nie mam nic do filmow Disney'a. No moze do HsM albo CR, ale tak to jest spx. Ogladam dla rozrywki. I jakos nie zabieram sie do tego by marzyc, ze spotkam faceta idealnego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:30 Fakt,wszystko jej już znane.Ale mi się ten film STRASZNIE podobał i naprawdę go ''pokochałam'' fakt,takie coś na pewno nie może się stać,ale mimo wszystko takie filmy mają swoje uroki i kocham je oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kiiniaaa Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:34 To jak sądzisz że ogłupiają to po co oglądasz?! Pff... Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:47 A wy alej to roztrząsacie. Jeśli ktoś lubi nowe produkcje Disney'a to je ogląda, jeśli nie lubi to trzyma się od tego z daleka. I tyle. Koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:50 Nooo tak przeważnie zawsze się tak samo kończą ale ''Randka z gwiazdą'' mi się np. strrrasznie podobała Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Nobel za odkrycie! -.-" 13.05.10, 15:46 mimo Twojego zapłonu i spostrzegawczości masz rację.;p Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy -,- 13.05.10, 16:01 nie sądzę, żeby te filmy ogłupiały. ja je oglądam na przykład i tak się składa, że są dla mnie tylko pewnym rodzajem rozrywki. nie wzdycham do plakatów, nie robię sobie ołtarzyków, nie czekam na jakiegoś zasranego księcia z bajki i uwierz, że nie tylko ja. >,< poza tym skoro tak bardzo ci to przeszkadza, to po co oglądasz? nikt ci nie każe, na prawdę -,- poza tym zgadzam się z @satini Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:58 no i co moze nie ktorzy lubia takie filmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy ... 13.05.10, 16:06 jakie to przykre. właśnie szufladkujecie osoby, które lubią obejrzeć sobie takie filmy, przy których nie trzeba zbyt wiele myśleć. tak, dla mnie to jeden ze sposobów na oderwanie się od rzeczywistości. ALE NIE OZNACZA TO, ŻE OGRANICZAM SIĘ TYLKO DO TAKIEGO RODZAJU FILMÓW. I NIE TYLKO JA. no ale przecież i tak zaraz zostanę zjechana przez wszystkich bystrzachów i inteligentów, którzy są zaje.biście tolerancyjni. a wątek BYŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 @mweezy 13.05.10, 17:44 mweezy, nie oburzaj się, przecież tu chodzi o filmy, a nie o ludzi, którzy je oglądają. bo te filmy to rzeczywiście trochę katastrofa, ale telewizja ogólnie ogłupia, nie tylko disney c(; Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy @bouche2 19.05.10, 21:53 no to w takim razie filmy np. fantasy jeszcze bardziej ogłupiają, bo bardziej prawdopodobne jest, że bogaty chłopak zakocha się w biednej dziewczynie niż to, że ktoś zostanie czarodziejem czy wampirem >,< te filmy to katastrofa? a ja mogę powiedzieć, że zmierzch to katastrofa. każdy ma swój gust. wiesz, chyba nie tylko ja je oglądam, więc jakby były katastrofalne, to nikt by nie oglądał. owszem, telewizja ogłupia, jeśli człowiek da się jej ogłupić, a niektórzy mają na tyle zdrowego rozsądku. i nie chodzi tylko o filmy, bo mówiąc że te filmy są ogłupiające, autorka wątku daje do zrozumienia, że wszystkie dziewczyny oglądające filmy disneya marzą aż Troy/ktośjeszczeinny się w nich zakocha i wyjadą do juesej i będzie miodzio. ja oglądam i tak się składa, że nie jest ze mną tak źle jeśli o to chodzi. oburzyłam się, a co. @bouche, ja na prawdę już mam dość tych ciągłych wątków, że disney jest ZUYM ZUEM. to chore ździebko. tak samo z każdą inną sprawą tak maniakalnie roztrząsaną na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:02 tak ogłupiają . i nie są wogóle realne ... tsaa, pojadę do usa, spotkam justina i będziemy szczęśliwą parą . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:13 jeśli patrzysz na nie ze złego punktu widzenia, to owszem ogłupiają. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:45 jeśli patrzysz na nie pod kątem 'chcę przeżyć taką historię' to faktycznie mogą cię ogłupić. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwaczny_xd Omg żal żal żal żal żal żal żal żal żal mi wątka 13.05.10, 16:44 Co ma film do rzeczywistości hę ? Gówno ! Przecież wiadomo, że tak nie ma w rzeczywistości więc po co ten temat poruszyłaś ? żeby zabłysnąć czy co ? Tak czy tak nie udało ci się ! Tomb Rider np. myślisz że Angelina śpi z nożem w ręce ? Albo biega z bronią i zabija ludzi ? OMG odróżnij film od rzeczywistości bo daleko nie zajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Omg żal żal żal żal żal żal żal żal żal mi wą 13.05.10, 19:30 chyba wątku, haha Odpowiedz Link Zgłoś
theblair @dziwaczny_xd 14.05.10, 10:54 hahahahha, autorka wątku na pewno odróżnia rzeczywistość od filmu, ale niektóre 12 letnie dziewczyny, lub młodsze nie zawsze i potem myślą sobie, że wszystko jest jak w jakimś Hsm! Zresztą nie o tym jest ten wątek, kto od odróżnia rzeczywistość od filmu a kto nie , tylko o tym, że filmy Disney Channel są strasznie badziewne i przesłodzone i wszystko w nich polega na tym samym! Ukazaniu ,wielkiej miłość' pomiędzy nastolatkami z dwóch różnych grup społecznych. Ale głównie chodzi o kase! Nakręcenie badziewnej 'miłosnej' historyjki z Efronem w roli głównej i wyciągnięcie jak najwięcej kasy od małolat ślepo zapatrzonych w Zacusia Efronusia czy Joe Jonaska. Autorce chodzi tu o zbezczeszczenie nazwiska Walta Disneya, który tworzył piękne, klasyczne bajki i gdyby żył na pewno nie chciałby, żeby jakaś Hannah Montana czy jakiś HSM i ''gwiazdki'' grające w tym lansowały się jego nazwiskiem i były pod nie podpisywane i pod jego wytwórnię! O TO TU CHODZI! A ty w ogóle zjechałeś z tematu i jak już to z ciebie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:49 racja XD ale coniektore sa fajne ] Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy aha, i jeszcze coś. 13.05.10, 16:55 jest bardzo dużo filmów, w których są o wiele bardziej niemożliwe zdarzenia niż to, że bogaty chłopak zakocha się w biednej dziewczynie. zmierzch na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
leyla wcale nie!! 13.05.10, 16:54 a ja tak nie uważam i tak jak ktoś z przodu się wypowiedział nie podoba się to nie oglądaj.takie filmy,bajki pomagają się na chwilę oderwać od,,rzeczywistości i prawdziwego świata"ja disney'a bardzo lubię i klasykę jak np.Mała Syrenka,Król Lew i te nowe seriale np.Hannah Montana,Fineasz i Ferb itp. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 bububu odwal sie od disneja! 13.05.10, 16:56 bo przyjdą złe wróżki z i cie zjedza XD Odpowiedz Link Zgłoś
hanncia2121 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 17:30 Ja kocham film "randka z gwiazdą" Odpowiedz Link Zgłoś
sheisemily Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 17:34 bo dzieci lubia to ogladac.jakby lubily co innego to by inny byl film. Odpowiedz Link Zgłoś
sratytaty i? 13.05.10, 17:37 no i co z tego? dzieciakom sie podoba, kiedyś zrozumieją jak jest w prawdziwym życiu.. no ale tak w ogóle to jakie bajki Disneya są realne, może Tarzan, co go małpy wychowały? albo Król Lew.. gadające zwierzęta. takie po prostu są bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: i? 13.05.10, 19:00 sratytaty. W gadającym Królu Lwie czy Tarzanie znajdzesz milion więcej wartości do przekazania niż w dzisiejszych "bajkach" Disney channel Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 17:42 a co mają nakręcić ? że dziewczyna postanawia skoczyć z mostu ? Muszą przecież robić filmy typu 'Love story' bo dzieci/nastolatki to oglądają . i już <.< Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away . 13.05.10, 18:57 Nie mam zamiaru tutaj nikogo wyzywać ze względu na to, że ogląda filmy Disney Channel. Wiadomo, znajdą się osoby, które gdy tylko powiesz złe słowo na Hannę czy tam Jonasów zaczną mówić, jaki to oni mają wielki talent i jak bardzo te filmy są mądre. Ktoś tam napisał, że dzięki camp rock znalazł pasję - no i bardzo dobrze. Jak dla mnie są to najzwyklejsze proste filmy na niziutkim poziomie. Ot takie na zapełnienie czasu. Pokazują jak super świetne życie mają nastolatki, jakie super świetne miłości znajdują i jakie super świetne mają problemy. Boli mnie tylko to, że coraz więcej dzieciaków nie sięga już po 'Króla Lwa', 'Śpiącą królewnę', czy 'Kubusia Puchatka'. Wolą oglądnąć sobie High School Musical czy Randkę z Gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Filmy Disneya ogłupiają! 13.05.10, 19:07 zgadzam się z bez.urazy. filmy disneya kojarzą mi się z fajnymi bajkami z dzieciństwa, a disney channel z hsm i wszystkimi różnymi filmikami. nie oglądałam randki z gwiazdą i nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś