Dodaj do ulubionych

Filmy Disneya ogłupiają!!!

• ladybebe Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 13:37
      taka prawda. ;l taka beznadziejna, tania fabuła. (; nic nowego. W ogóle bajki i
      seriale disneya zrobiły sie jakieś beznadziejne. ;l
    • pepu . .. 13.05.10, 13:45
      wyszło , jakbyś o tym nie wiedziała . . ten film była a tych samych zasadach co
      Cmp Rock. tyle powiem .
      • fantabuu Re: . .. 13.05.10, 13:54
        no sa podobne . ; o
        zawsze ten sam wątek . miłosc , pobaty chłopak , szara myszka .. itp .
    • iheartjustinb filmy.. 13.05.10, 13:50
      filmy disneja czanela.
      Walta Disneya nie.
      • be_my_dream_xde popieram bez.urazy!! 13.05.10, 14:05
        zgadzam sie z bez.urazy xdd
    • julka_18 c ; 13.05.10, 14:33
      'ma się nijak do rzeczywistości'? jakbyś chciała wiedzieć, to dużo
      gwiazd ma niepopularną drugą połówkę. ;/
      a schemat? prawda, powtarza się. ale film był
      po prostu cudowny i go kocham. ;d <33
      • bacha Re: c ; 13.05.10, 14:39
        bywa, że gwiazdy mają nieznane połówki np. moja pani od wf która wyszła za mąż za
        znanego olimpijczyka
    • frutella_xd Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 14:40
      Zgadzam się z tobą. W tych filmach w ogóle nie ma akcji i fabuła się powtarza. Żałosne...
    • zraniona_ Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 14:48
      W 100% się zgadzam.
      Potem te 'napalone' 10 - latki tylko naśladują Hankę Fontankę i te inne
      'gwiazdeczki'.
      • kasiekk2 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 14:56
        Zgadzam się z tobą w 100 % . C:
      • raspberrytears Re: Pamiętacie Minie, Daisy, Króla Lwa? 13.05.10, 14:59
        zgadzam sie, że filmy disneya są głupie. Jednakże nie całkowicie. Pamiętacie jeszcze może
        klasykę disneya typu Królewna Śnieżka, Król Lew? Te filmy z ubegłego stulecia kochali
        wszyscy. Ten disney był magiczny. Cudowna animacja, muzyka, rysunki Walta Disneya
        (ukochana przeze mnie Minie, czy Daisy). To był Disney, a teraz po prostu zrwonali go z
        błotem.
    • chmurka_ no co ty nie powiesz? ;) 13.05.10, 14:59
    • antay Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:03
      Nie mam nic do filmow Disney'a. No moze do HsM albo CR, ale tak to jest spx. Ogladam dla
      rozrywki. I jakos nie zabieram sie do tego by marzyc, ze spotkam faceta idealnego itd.
    • mileyyka Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:26
      noo. zgadza się.
    • lays_x33 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:30
      Fakt,wszystko jej już znane.Ale mi się ten film STRASZNIE podobał i naprawdę go
      ''pokochałam'' fakt,takie coś na pewno nie może się stać,ale mimo wszystko takie
      filmy mają swoje uroki i kocham je oglądać.cool
    • kiiniaaa Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:34
      To jak sądzisz że ogłupiają to po co oglądasz?! Pff...
      • cheergirlz Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:47
        A wy alej to roztrząsacie. Jeśli ktoś lubi nowe produkcje Disney'a to je ogląda,
        jeśli nie lubi to trzyma się od tego z daleka. I tyle. Koniec tematu.
      • ashley24 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:50
        Nooo tak przeważnie zawsze się tak samo kończą ale ''Randka z gwiazdą'' mi się
        np. strrrasznie podobała big_grin
    • kamila_1355 Nobel za odkrycie! -.-" 13.05.10, 15:46
      mimo Twojego zapłonu i spostrzegawczości masz rację.;p
      • mweezy -,- 13.05.10, 16:01
        nie sądzę, żeby te filmy ogłupiały. ja je oglądam na przykład i tak się składa,
        że są dla mnie tylko pewnym rodzajem rozrywki. nie wzdycham do plakatów, nie
        robię sobie ołtarzyków, nie czekam na jakiegoś zasranego księcia z bajki i
        uwierz, że nie tylko ja. >,< poza tym skoro tak bardzo ci to przeszkadza,
        to po co oglądasz? nikt ci nie każe, na prawdę -,- poza tym zgadzam się z @satini
    • kcjb Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 15:58
      no i co moze nie ktorzy lubia takie filmy !
      • mweezy ... 13.05.10, 16:06
        jakie to przykre. właśnie szufladkujecie osoby, które lubią obejrzeć sobie takie
        filmy, przy których nie trzeba zbyt wiele myśleć. tak, dla mnie to jeden ze
        sposobów na oderwanie się od rzeczywistości.

ALE NIE OZNACZA TO, ŻE OGRANICZAM SIĘ TYLKO DO TAKIEGO RODZAJU FILMÓW. I NIE
        TYLKO JA.

no ale przecież i tak zaraz zostanę zjechana przez wszystkich bystrzachów i
        inteligentów, którzy są zaje.biście tolerancyjni.

a wątek BYŁ.
        • bouche2 @mweezy 13.05.10, 17:44
          mweezy, nie oburzaj się, przecież tu chodzi o filmy, a nie o ludzi, którzy je
          oglądają.
          bo te filmy to rzeczywiście trochę katastrofa, ale telewizja ogólnie ogłupia,
          nie tylko disney c(;
          • mweezy @bouche2 19.05.10, 21:53
            no to w takim razie filmy np. fantasy jeszcze bardziej ogłupiają, bo bardziej
            prawdopodobne jest, że bogaty chłopak zakocha się w biednej dziewczynie niż to,
            że ktoś zostanie czarodziejem czy wampirem >,< te filmy to katastrofa? a ja mogę
            powiedzieć, że zmierzch to katastrofa. każdy ma swój gust. wiesz, chyba nie
            tylko ja je oglądam, więc jakby były katastrofalne, to nikt by nie oglądał.
            owszem, telewizja ogłupia, jeśli człowiek da się jej ogłupić, a niektórzy mają
            na tyle zdrowego rozsądku. i nie chodzi tylko o filmy, bo mówiąc że te filmy są
            ogłupiające, autorka wątku daje do zrozumienia, że wszystkie dziewczyny
            oglądające filmy disneya marzą aż Troy/ktośjeszczeinny się w nich zakocha i
            wyjadą do juesej i będzie miodzio. ja oglądam i tak się składa, że nie jest ze
            mną tak źle jeśli o to chodzi.

oburzyłam się, a co. @bouche, ja na prawdę już mam dość tych ciągłych wątków, że
            disney jest ZUYM ZUEM. to chore ździebko. tak samo z każdą inną sprawą tak
            maniakalnie roztrząsaną na forum.
    • lady_cat Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:02
      tak ogłupiają .
      i nie są wogóle realne ...
      tsaa, pojadę do usa, spotkam justina i będziemy szczęśliwą parą . <3
      • charlotte__ Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:13
        jeśli patrzysz na nie ze złego punktu widzenia,
        to owszem ogłupiają.
        • blondi_girl Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:45
          jeśli patrzysz na nie pod kątem 'chcę przeżyć taką historię' to faktycznie mogą
          cię ogłupić.
    • yellow.lady Racja, ja nie wiem, jak można to oglądać XD. 13.05.10, 16:42
      scianascianasciana
    • dziwaczny_xd Omg żal żal żal żal żal żal żal żal żal mi wątka 13.05.10, 16:44
      Co ma film do rzeczywistości hę ? Gówno ! Przecież wiadomo, że tak nie ma w
      rzeczywistości więc po co ten temat poruszyłaś ? żeby zabłysnąć czy co ? Tak czy
      tak nie udało ci się !
      Tomb Rider np. myślisz że Angelina śpi z nożem w ręce ? Albo biega z bronią i
      zabija ludzi ? OMG odróżnij film od rzeczywistości bo daleko nie zajdziesz
      • bouche2 Re: Omg żal żal żal żal żal żal żal żal żal mi wą 13.05.10, 19:30
        chyba wątku, haha
      • theblair @dziwaczny_xd 14.05.10, 10:54
        hahahahha, autorka wątku na pewno odróżnia rzeczywistość od filmu, ale niektóre
        12 letnie dziewczyny, lub młodsze nie zawsze i potem myślą sobie, że wszystko
        jest jak w jakimś Hsm! Zresztą nie o tym jest ten wątek, kto od odróżnia
        rzeczywistość od filmu a kto nie , tylko o tym, że filmy Disney Channel są
        strasznie badziewne i przesłodzone i wszystko w nich polega na tym samym!
        Ukazaniu ,wielkiej miłość' pomiędzy nastolatkami z dwóch różnych grup
        społecznych. Ale głównie chodzi o kase! Nakręcenie badziewnej 'miłosnej'
        historyjki z Efronem w roli głównej i wyciągnięcie jak najwięcej kasy od małolat
        ślepo zapatrzonych w Zacusia Efronusia czy Joe Jonaska. Autorce chodzi tu o
        zbezczeszczenie nazwiska Walta Disneya, który tworzył piękne, klasyczne bajki i
        gdyby żył na pewno nie chciałby, żeby jakaś Hannah Montana czy jakiś HSM i
        ''gwiazdki'' grające w tym lansowały się jego nazwiskiem i były pod nie
        podpisywane i pod jego wytwórnię! O TO TU CHODZI! A ty w ogóle zjechałeś z
        tematu i jak już to z ciebie żal.
    • werka197 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 16:49
      racja XD ale coniektore sa fajne smile]
      • mweezy aha, i jeszcze coś. 13.05.10, 16:55
        jest bardzo dużo filmów, w których są o wiele bardziej niemożliwe zdarzenia niż
        to, że bogaty chłopak zakocha się w biednej dziewczynie.

zmierzch na przykład? suspicious
    • leyla wcale nie!! 13.05.10, 16:54
      a ja tak nie uważam i tak jak ktoś z przodu się wypowiedział nie podoba się to
      nie oglądaj.takie filmy,bajki pomagają się na chwilę oderwać od,,rzeczywistości
      i prawdziwego świata"ja disney'a bardzo lubię i klasykę jak np.Mała
      Syrenka,Król Lew i te nowe seriale np.Hannah Montana,Fineasz i Ferb itp.
    • marsjanka115 bububu odwal sie od disneja! 13.05.10, 16:56
      bo przyjdą złe wróżki z i cie zjedza XD
    • hanncia2121 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 17:30
      Ja kocham film "randka z gwiazdą"serce
    • sheisemily Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 17:34
      bo dzieci lubia to ogladac.jakby lubily co innego to by inny byl film.devil
    • sratytaty i? 13.05.10, 17:37
      no i co z tego? dzieciakom sie podoba, kiedyś zrozumieją jak jest w prawdziwym życiu.. smile no ale tak w ogóle to jakie bajki Disneya są realne, może Tarzan, co go małpy wychowały? albo Król Lew.. gadające zwierzęta. takie po prostu są bajki.
      • stay_away Re: i? 13.05.10, 19:00
        sratytaty.

W gadającym Królu Lwie czy Tarzanie znajdzesz milion więcej wartości do
        przekazania niż w dzisiejszych "bajkach" Disney channel
    • madziek67 Re: Filmy Disneya ogłupiają!!! 13.05.10, 17:42
      a co mają nakręcić ? że dziewczyna postanawia skoczyć z mostu ?
      Muszą przecież robić filmy typu 'Love story' bo dzieci/nastolatki to oglądają . i już <.<
      • stay_away . 13.05.10, 18:57
        Nie mam zamiaru tutaj nikogo wyzywać ze względu na to, że ogląda filmy Disney
        Channel. Wiadomo, znajdą się osoby, które gdy tylko powiesz złe słowo na Hannę
        czy tam Jonasów zaczną mówić, jaki to oni mają wielki talent i jak bardzo te
        filmy są mądre. Ktoś tam napisał, że dzięki camp rock znalazł pasję - no i
        bardzo dobrze. Jak dla mnie są to najzwyklejsze proste filmy na niziutkim
        poziomie. Ot takie na zapełnienie czasu. Pokazują jak super świetne życie mają
        nastolatki, jakie super świetne miłości znajdują i jakie super świetne mają
        problemy.
        Boli mnie tylko to, że coraz więcej dzieciaków nie sięga już po 'Króla Lwa',
        'Śpiącą królewnę', czy 'Kubusia Puchatka'. Wolą oglądnąć sobie High School
        Musical czy Randkę z Gwiazdą.
    • ciapolka noji chu. ci w du.e 13.05.10, 19:06
    • idiotka_ Re: Filmy Disneya ogłupiają! 13.05.10, 19:07
      zgadzam się z bez.urazy.
      filmy disneya kojarzą mi się z fajnymi bajkami z dzieciństwa, a disney channel z
      hsm i wszystkimi różnymi filmikami.

nie oglądałam randki z gwiazdą i nie mam zamiaru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka