pinky33 15.05.10, 10:10 hej Nie wiem co się stało ale gdy wchodzę na nasza klase to wogóle nie pokazuja mi sie nowe zdjecia dodane prze moiich znajomych.Tak samo jakl wchodze na znajomych tez ich nie widze ! co mam robic prosze pomózcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinky33 Re: problem(nasza-klasa) 15.05.10, 10:15 pisze cos takiego: miniaturka zdjecia pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
hejlajzy Re: problem(nasza-klasa) 15.05.10, 19:41 Skasuj nk załóż sobie facebooka Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy a ja mam i facebooka i enka. 15.05.10, 19:53 obydwa te portale są siebie warte XD nie wiem, może po prostu nie panikuj i przeczekaj to >,< prawdopodobnie wolniej chodzi ci internet i dlatego nie chcą ci się załadować zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
anana97 Re: problem(nasza-klasa) 15.05.10, 19:53 w naszej klasie jest "pomocy" może tam? ja mam podobny problem ale, na KOTKU!!! muszę kombinować za każdym razem by zobaczyć zdjęcia znajomych albo swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowana Chyba wiem. 15.05.10, 19:53 U mnie czasami też tak jest. Wydaje mi się, że na NK siedzi wtedy dużo osób. Po pewnym czasie to minie, może nawet za kilka minut. Może włącz jeszcze raz komputer? Odpowiedz Link Zgłoś